92
-
JMáté #12 Szerintem nézzük meg kik irányítják Amerikát. Most nézzük meg Oroszországot. Mekkora az orruk ezeknek az embereknek? Na ezért fogtak össze ellenünk, hogy nekünk rossz legyen. Remélem Hugo Chaveznek sikerül felnyitnia lényeglátó hozzászólásaival az emberek szemét, és végre ezt az összeesküvést is leleplezhetjük. -
Cef #11 Én már erre is hallottam verziót. Amiért az amcsik nem leplezték le, hogy Gagarin űrutazása kamu volt ezért a ruszkik se, hogy a holdraszállás kamu volt. Azért van képzelőerejük az elméletgyártóknak az biztos :) -
Doktor Kotász #10 Úgy bírom, hogy amikor a két szupernagyhatalom között verseny folyt, akkor egy világbirodalom, a Szovjetunió nem tudta leleplezni a nagy csalást, de a fotelból okoskodó rcskabajnokok megmondják a frankót, hogy nem is volt Holdra szállás.
Elmebeteg faszfejek vagytok az elsőtől az utolsóig (a holdprogram összeesküvéshívóire gondolok, természetesen nem a fórumozók többségére).
Ostoba faszok... -
johnsmitheger #9 "A Merkúr nem a Hold" - na neeeee -
bvalek2 #8 Eugene Cernan a Apolló 17-es misszió során a holdautót vezeti, amit a mi Pavlics Ferencünk tervezett, a kerékre alkalmazott megoldását szabadalmaztatta is:
Ugyanez a kép nagy felbontással (én háttérképet csináltam belőle) -
MR007 #7 "A mélyedéseknek nincs peremük, mint a becsapódási krátereknek, amiből a tudósok arra következtetnek, hogy valamilyen instabil anyag vájhatta ki, ami gyorsan elpárolgott a becsapódást követően."
Vagyis akkor lehet vmi mozgó jármű is, mint egy ufó? A mágneses mező plusz forróság.......
Persze lehet vmi belülről jövő vulkánkitörés is ahogy forr(t) az egész bolygó. Még mielőtt megsült ilyen alakra a sütőben.
-
#6 A képzelőerőmmel semmi gond, ellenben a NASA technikai tudásával 40 évre visszatekintve! -
Hugo Chavez #5 Ennyire kicsi lenne a képzelőerőd? -
#4 1:
http://www.funtrivia.com/askft/Question63422.html
2:
http://www.lpi.usra.edu/lunar/missions/apollo/apollo_11/experiments/lrr/
Első még lehet mese, de - NASA-t ismerve - nehezen tudnám elképzelni, hogy a tükröket csak úgy dobták le. -
Hugo Chavez #3 "... nagyon hasonló a Holdhoz, ahol már ember is járt" - magyarázta a New York Times-nak Solomon."
Miért kell ennyire nyomni ezt a mantrát?
Sokan hiszik, de nem elegen? -
#2 Mi is voltunk ott asszonnyal hétvégén, egész jó program volt -
#1 "Egy nagyon híres űrtudós a Naprendszer kiégett salakjának nevezte, pedig erről szó sincs"
Nagyon helyes hozzáállás! Attól még hogy valaki híres, még nem jelenti azt, hogy mindig igaza van!