A Warner beintett a magyaroknak: nincs több mozis világpremier!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hdo
... kölök kólát akar, meg popcorn-t, meg miután kimentetek a moziból még meg is akad a szeme a szemközti mekin, na ott is egy happy meal gyerekmenü + játékfigura ...

... végén ott tartotok hogy 3 tagú családdal kiadtatok majdnem 6 ezer forintot egy mozira. és a gyereken kívül még senki nem evett/ivott.

Ennyi pénzbõl inkább mennék állatkertbe, a gyerek igazi állatot lát nem animáltat, és egész napos kikapcsolódás. Ha a gyerek idõsebb, akkor meg már nem veletek megy moziba hanem haverokkal, de akkor meg egyedül is elkölt egy ötöst.

Namost ha ez a mozizás ugyanúgy 3-4 százaléka lenne a havi fizetésnek mint amcsiknál, akkor örülnék a fejemnek, de szerintem más is!

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

"A fenti közleménnyel szemben azonban ezen szinkronos kópiák zöme láthatóan nem hazai forrású, legalábbis a cirill betûk, vagy az esetenkénti francia vagy spanyol feliratok erre utalnak."

Hát ez az. Innentõl érthetetlen és értelmetlen az egész. Vagy pl. a ruszki piacnak nem mernek nekimenni?

Jó az 1450-nek is.Mármint a 2d.A 3d 1800 körül mozog!
kisgabo
pesten 1300 már egy jegy viszed az asszonyt a kölköt, egy vagyon.

nekem sok ( a családi ktg vetésnek ), tehát teszek a warnerre. nézem az rtl és tv 2 mocskait. :D

zola2000
Szerintem ez mentalitásbeli probléma, 900 forint nem pénz kiadni egy hétvégi mozizásért, de magyarországon sokan még a 150ezer forintos okostelefont is feltörik -elvesztve ezzel a garanciát- hogy lewarezolhassanak rá párszáz forintos alkalmazásokat, csak mert nehogy szoftverért pénzt adjon...

A

Ennek köze nincs a pénzhez, az emberek keci türelmetlenek.
A többség csóró de az ideje mint a tenger, de várni azt senki nem tud.
Magyarázkodik a fórumon hogy a gyereknek kell mert kiköveteli blabla, ja persze a másnaposok új részét is a kölöknek tölti mindenki ( ~60k ember ) :-)
lol hagyjuk már

az megértem mikor egy külföldön a belét kidolgozó arc a notiján megnézi a kamerás filmeket egy szabad órájában ezzel is megspórol pár fontot (közben úgy is elalszik), de a többi ember türelmetlen és igénytelen ezen nincs mit fényezni ez van

HP+

Hülye gazdag pöcs.
hdo
Ne zavarjon, hogy van aki nem 50 colos plazmatévén nézi! Megsúgom, egy ~60 centi képátmérõs képcsöves tévének kevesebb mint 500 pixel a magassága, nemhogy 720p, és akkor még egy szó sem esett a 4:3-16:9 képátméretezésrõl!

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Baromság az egész úgy ahogy van. A Warner meg feldughatja magának a büntetését.

Személy szerint én igy is kb 1 évvel a megjelenés után nézek meg mindent, amikor jó minõségû szinkronos DVD ripek vannak :D

shaddam
Nálam az igénytelenség egyértelmû jele ha valaki képes egy kamerás filmet megnézni.720p alatt soha semmit.PONT

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Csak a szokásos antimagyarizmus.. Semmi különös <#schmoll2>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

hdo
50 km? Megsúgom, vagy 1-2 órát utazok rendes mozihoz, vagy átmegyek a határon és ott még egy "falusi" mozi is jobb minõséget ad! Itt lakok az osztrák határtól nem messze.

Sztem az egyetlen értelmes lépés lenne, ha összefognánk, és ezentúl egyszerüen bojkottálnánk a moziba járást. Persze kis állam vagyunk, dehát majd a magyar cinema city kisírja magának, hogy töröljék el a megkülönböztetést.

Egyszerûen össze kéne fogni, és nem hagyni, hogy valós/nem valós okok miatt, ilyen megkülönböztetésben részesítsenek minket.
lol én is pont ezt töltöttem le
Pestiek kinyalhatják a seggem <#mf1>, vidéken olyan ótvar minõség a mozi, hogy legutóbb azt hittem kamerás felvételt nézek. Akkor inkább várok a DVD-re. Nem mindenki teheti meg, hogy csak moziért eljárjon 50 km-el arrébb. Amúgy utálom a kamerás szarokat meg a jutubról felvett mp3-at is. Filmet csak DVD-rõl, mp3-at meg CD-rõl. :D

Vegyetek inkább könyvet, az tovább tart és olyan lesz a látvány a fejedben, amilyet te akarsz. <#idiota>Én most a Metro2033-at olvasom, igaz ez csak játékba van, de legalább a könyvnek 0 a gépigénye. :)

Csacsis
LEhet hogy kicsit túl félreérthetõen fogalmaztam az elõbb.

1. Mindenki magából indul ki. Lehet hogy te elvbõl sem vennél semmit, de sok embert ismerek, aki inkább vásárolna, de nincs mibõl, vagy csak késõbb vásárol.
2. Kalózmásolatok voltak, vannak és Mindíg! lesznek. Én csak azt mondom, ha lenne rá kerete mindenkinek, nem lenne ekkora biznic a kalózmásolatokban.

Tessék, lehet belekötni. <#banplz>

smv
Ezesetben asszem többet warner filmet nem nézek a moziba <#mf1>

Starcraft + Diablo III - esemve

xD ez mekkora marhaság már :D
A Warner-nél tutira valami "okos ember" lehet az aki ilyen döntéseket hoz, leginkább olyan valaki akinek fogalma sincs a mai viszonyokról, se világ léptékben, se magyar léptékben.
Most elérték azt, hogy még ennyien sem fognak moziba menni, mert felszívták magukat ezen a döntésen, meg mert DVD-n vásárolható, vagy DVDs minõségben letölthetõ lesz angolul, mire itthon bejutna egy film a moziba.
Aki tud angolul, az amúgy is angolul nézi, és a lelkesebbek készítenek hozzá feliratot, aztán annyi.
.
"...megharagudott Magyarországra"?
Hát majd meglátjuk milyen arcot vág, ha a magyar közönség haragszik meg és a továbbiakban nem ül be semmilyen Warner filmre.
A magyar emberrõl külföldön érdemes tudni, hogy ha valami ilyen bunkó lépéssel kivívják, hogy elkattanjon az agya, akkor csúnya világ lesz :D
"A magyarok nyilaitól ments meg, Uram, minket!”
Gratula Warner, majd küldünk koszorút xD<#mf1><#action>
Azok a szemét magyarok!

LZ forever

"Pedig a Titanicot is legalább annyian szedték le mint ahányan megnézték"

Most, hogy mondod, világosan emlékszem arra a 6 napra, amikor lejött betárcsázóssal. Kár, hogy így a Matáv még az éjszakai kedvezménnyel is sokkal több pénzt kapott, mint amennyi a mozijegy lett volna. Mert folyton bontotta a vonalat és újraindult a 125 forint.
Victor1103
Késõbb kerülnek idehaza a moziba a filmek? Hát Istenem most mi lesz?
Az hogy majd még annyian se mennek majd el a premierre mint amennyien eredetielg mivel mire idehaza bemutatják addig kint lesz Bluray-ripbe angolul. szóval hahahaha

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

De milyen érdekes, hogy a Titanicnál itthon is nézõ rekodrok voltak, míg a Pókembernél nem. Pedig a Titanicot is legalább annyian szedték le mint ahányan megnézték. Ami jó azt szeretjük, ami nem, azt nem. Ennyire marhára egyszerû.
Érdemes megnézni a Warner filmeket, már lassan 1 évtizede csak a képregényeket filmesítik meg, jó lenne már valami új ötlet, kicsit herótom van a szuperhõsõs képregényadaptációktól.
Vogel
Eddig se mentem moziba, mert csak sokadik része van, vagy átcímkézett film, stb. Legalább a külföldi camok által fejlõdhet a fiatalok nyelvtudása. Legyünk hálásak.

Én ezzel úgy vagyok, hogy letöltöm.
Ha jó a sztori, megnézem moziban is.
Ha nagyon jó, meg is veszem.

Csak úgy nem fogok beülni és idõt meg pénzt pazarolni, ha fos a film.

Tessék jó filmeket gyártani, ennyi a sztori. Csökken a nézõ közönség, mert lehet a magyar nép nem túl gazdag, de a szarra még annyira sem vagyunk vevõk, mint az USA nép...ez van. Minket nem hat meg sem a Pókember, sem a GIJOE.
Ez van.
Amúgy, ez annyira nyilvánvaló. Jó esetben is egy filmre elmegy 150.000 magyar, és ennyi. Hú, de nagy bevételkiesés lesz nekik. De mondjuk Oroszországban, Kínában, ahol tényleg minden második ember illegálisan tölt le filmet, zenét, programokat azokat nem büntetik. Persze hiszen ahol mondjuk 1,5 milliárd ember él, és a profitjuk 20-25 % tõlük jön be azokat nem büntetik. Ezt most csak azért csinálták, hogy a többieknél megfélemlítsék a többi embert, aki ezt teszi. És mért pont most? Már vagy 10 éve folyamatosan tölt fel a magyar filmeket a hálóra mégsem volt semmi. Úgysem ér semmit, mert majd más ország tölti fel a torrent oldalakra a filmeket.
brühü.
még kevesebben néznek majd moziban warner filmeket. én utoljára asszem a quantum of solace-t láttam, azelõtt a 300-at (utóbbi warner).
annyit sikerült elérni, hogy feliratkoztak a feketelistámra.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

moon08
Ostoba vagy!<#action>
Nagyon pozitív lépés a WB-tól! A legjobbat akkor cselekedné a WB, ha a hulladék szarjaiból többet be se mutatna Magyarországon.
(Akkor legalább lenne "hely" az olyan értelmes filmeknek, mint pl. a Vad Magyarország.)

hdo
Engem nem érint, tudok angolul. Az egyetlen dolog ami eddig kellett - disney mesék magyarul - az meg van publikus oldalon is.

Ne a mozizáson törd a fejed, hanem sürgõsen váltsál munkahelyet ha 2x3 óráért kapsz(kaptok) 3000-3500 forintot, az talán a minimálbér vagy ilyesmi :D ( bocs csak a troll énem kijött :D )
toxikus
Azért aki magyar cuccokat akar tölteni az nehezen talál külföldi publikus oldalakon ilyen anyagokat nagy mennyiségbe. Tehát a szinkronos cuccok inkább magyar oldalakon vannak ahol szinte mindenhol van arány figyelés. Vagy te ismersz olyan publikus oldalt ahol szinte megtalálható a legtöbb magyar release?Bent vagyok egy kettõ oldalon de ha van olyan cucc ami publikus oldalon is megvan angolul és a zárton is akkor inkább a publikusról töltöm le. Példa angol nyelvû sorozatot szinte csak az eztv-röl töltök de ha teszem azt nekem kéne a Dexter magyarul azt hol találnám meg magyarul publikus oldalon?

ne hagyjuk hogy megtörjenek minket ! töltsünk fel még több filmet !!!
Ez is valószínû elkerülte a Warner figyelmét: http://www.sg.hu/cikkek/82551/szemuvegbe_rejtett_kameraval_kaptak_el_egy_moziban

Itt se Magyarországról van szó - mellesleg az ilyen szemüvegbe rejtett kamerákat itthon pár jogszabály miatt lehetetlen vagy nagyon nehéz beszerezni.
hdo
Nem kell meghívós szarokra regisztrálni, aztán akkor nem kell arányt nézegetni.

toxikus
Ezek az okosok azt felejti el hogy nem biztos hogy azért tölti le mert annyira kíváncsi a filmre hanem mivel az ilyen kamerás cuccokat sokat töltik ezért nagyon jók az ilyen cuccok arányjavításra is. Tehát a letöltés nem egyenlõ a megnézéssel legtöbbjük inkább az arányjavítás céljából tölti ezeket. Vagy a másik Akár hiszitek akár nem nálunk 1 hónapban 1 filmet adnak a moziba mire például a most bemutatott X-Men eljut majd hozzánk arra lesz majd dvd is belõle. Ha most akarnám megnézni utazhatnék oda vissza 50km ami durván 1000FT akkor ehhez jön még a mozijegy 940 FT ha 3d a film az 1290 FT. Ha a párommal megyek az már 2000-2500Ft plusz 1000 ft az útiköltség tehát 3000-3500Ft adjak azért hogy megnézek egy 130 perces filmet ami lehet hogy a végén nem is fog tetszeni. Azért hogy elmehessünk egy 2 órás filmre mindketönknek 3 órát kel dolgozunk a munkahelyünkön tehát 6 óra munka fizetésébe kerül egy 2 órás film megtekintése két embernek. Ez menyire normális?

Bekaphatja a Warner.<#integet2><#mf1><#gunyos1>

Az avatar valahogy nem bizonyítja a Warner állításást, amikor kint volt már a jó minõségû torrent akkor is tömegek mentek megnézni a moziba.
Van egy magán véleményem, hogy csak látványos filmeket érdemes megnézni moziba ( mátrix, star wars, gyûrûk úra stb) ilyen másnaposok 2 meg hasonló filmet minek moziba megnézni, otthon kényelmesen elnevet(gélnék, ha vicces lenne ) azt kész :D
hdo
Szerintem annyi történt hogy felnéztek torrentz.com-ra, és a leggyakoribb keresõszavaknál feltûnt nekik a "magyar" meg a "hungarian".

Vannak jó filmek és lesznek is, csak meg kell tanulni szelektálni. Nem arra kell elrohanni, amirõl láttál egy szép trailert. Majd kijövet a moziból rögtön szidni egy kicsit a készítõket.
Palinko
válaszoljunk rá erõspista export tilalommal, majd csak megtörnek!
A Warner addig ugrál a szar filmjeinek "népszerûsége" miatt, amíg úgy nem jár mint az MGM. Vagyis csõdbe megy. Na akkor röhögnék csak kárörvendõen.

Mostanság már én is csak fenntartásokkal ülök be egy mozifilmre, mert az esetek nagy részében úgy jövök ki a terembõl, hogy nem érte meg számomra a film a mozijegy árát.

wraithLord
De most ennek a témának mi köze van ahhoz, hogy van-e pénzünk mozizni vagy nincs? Egyszerûen csak arról van szó, hogy a Warner szerint mi töltjük fel a torrentoldalakra elõször a filmek kamerás kalózverzióját, és ezért a magyarországi premiert késleltetni fogják nálunk a többi országéhoz képest, hogy ne a kalózverziót töltsék le más, több profitot termelõ országok poteciális fogyasztói.
Nem arról van szó, hogy mi sok bevételt hozunk-e nekik vagy nem. Arról, hogy mi töltjük fel elõször, ezért más országokban elesnek a bevételtõl.
Szerintük... Azt pedig már leírták páran, hogy valójában mi állhat a dolog mögött, és hogy valójában hogy mûködik ez az egész...
Én pedig még soha nem láttam magyarországi eredetû camos kalózfilmet. Igaz, nem is kerestem, csak azt szoktam nézni általában, hogy van-e már normális 720/1080p-s h264 verzió (eredeti nyelven)... És azt is ritkán. :D
A cigit, alkoholt, drogot nem lehet letölteni a netrõl, a filmeket igen. :D

Ez az egész egy burkolt üzenet a piacnak, hogy Magyarország felejtõs. Vajna bácsi ugye kellõ támogatással és megfelelõ lehetõségekkel tud csalogatni usából és máshonnan filmforgatásokat. Ez valószínûleg nem tetszik a konkurenciának. Egyébként meg lehet nézni a szavazatok eredményét is. Aki egy kicsit is igényes az nem néz meg mozis warezt hanem vagy megnézi a moziba (ha teheti) vagy megvárja dvd-n. Én a részemrõl inkább azt nehezményezem a csodálatos kiadók felé, hogy az utóbbi idõkben egyre kevesebb az igazán jó film. Lehet ez generációs probléma de szerintem azzal mindenki eggyetért, hogy egyre kevesebb az a film amit az ember szívesen megnézne akár többször is.
skodatuning
Amúgy hagyjuk már azt a dumát, hogy szegény magyar embereknek nincsen pénze mozira. Magyarország háromnegyede bagózik.Min. 500/doboz/nap.
Szombat esténként dugig vannak a szórakozóhelyek. Nagy mennyiségben fogynak a különbözõ drogok és az alkoholok.
Ezekre van pénz, a mozira nincs? Vagy akkor csak a felsõ tízezer jár szórakozni?

\"Nothing happens unless first a dream&#8230;&#8221;

Atkamon
Annyira ráillik erre az országra az "epic fail" kifejezés, hogy az hihetetlen :D

Csirke4
Ennek mi értelme???
Hát ha amcsiban kijön egy film nálunk meg még a moziban sincs akkor az nem azt fogja eredményezni, hogy mégtöbben kezdik el torrentezni mondván, hogy moziban még úgy sincsen de a neten már rég fönt van?
skodatuning
"Akinek nincs pénze mozira az annyit is ér" <#mf1>

\"Nothing happens unless first a dream&#8230;&#8221;