A Warner beintett a magyaroknak: nincs több mozis világpremier!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
... végén ott tartotok hogy 3 tagú családdal kiadtatok majdnem 6 ezer forintot egy mozira. és a gyereken kívül még senki nem evett/ivott.
Ennyi pénzbõl inkább mennék állatkertbe, a gyerek igazi állatot lát nem animáltat, és egész napos kikapcsolódás. Ha a gyerek idõsebb, akkor meg már nem veletek megy moziba hanem haverokkal, de akkor meg egyedül is elkölt egy ötöst.
Namost ha ez a mozizás ugyanúgy 3-4 százaléka lenne a havi fizetésnek mint amcsiknál, akkor örülnék a fejemnek, de szerintem más is!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Hát ez az. Innentõl érthetetlen és értelmetlen az egész. Vagy pl. a ruszki piacnak nem mernek nekimenni?
nekem sok ( a családi ktg vetésnek ), tehát teszek a warnerre. nézem az rtl és tv 2 mocskait. :D
A
A többség csóró de az ideje mint a tenger, de várni azt senki nem tud.
Magyarázkodik a fórumon hogy a gyereknek kell mert kiköveteli blabla, ja persze a másnaposok új részét is a kölöknek tölti mindenki ( ~60k ember ) :-)
lol hagyjuk már
az megértem mikor egy külföldön a belét kidolgozó arc a notiján megnézi a kamerás filmeket egy szabad órájában ezzel is megspórol pár fontot (közben úgy is elalszik), de a többi ember türelmetlen és igénytelen ezen nincs mit fényezni ez van
HP+
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Személy szerint én igy is kb 1 évvel a megjelenés után nézek meg mindent, amikor jó minõségû szinkronos DVD ripek vannak :D
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Egyszerûen össze kéne fogni, és nem hagyni, hogy valós/nem valós okok miatt, ilyen megkülönböztetésben részesítsenek minket.
Vegyetek inkább könyvet, az tovább tart és olyan lesz a látvány a fejedben, amilyet te akarsz. <#idiota>#idiota>Én most a Metro2033-at olvasom, igaz ez csak játékba van, de legalább a könyvnek 0 a gépigénye. :)
1. Mindenki magából indul ki. Lehet hogy te elvbõl sem vennél semmit, de sok embert ismerek, aki inkább vásárolna, de nincs mibõl, vagy csak késõbb vásárol.
2. Kalózmásolatok voltak, vannak és Mindíg! lesznek. Én csak azt mondom, ha lenne rá kerete mindenkinek, nem lenne ekkora biznic a kalózmásolatokban.
Tessék, lehet belekötni. <#banplz>#banplz>
Starcraft + Diablo III - esemve
A Warner-nél tutira valami "okos ember" lehet az aki ilyen döntéseket hoz, leginkább olyan valaki akinek fogalma sincs a mai viszonyokról, se világ léptékben, se magyar léptékben.
Most elérték azt, hogy még ennyien sem fognak moziba menni, mert felszívták magukat ezen a döntésen, meg mert DVD-n vásárolható, vagy DVDs minõségben letölthetõ lesz angolul, mire itthon bejutna egy film a moziba.
Aki tud angolul, az amúgy is angolul nézi, és a lelkesebbek készítenek hozzá feliratot, aztán annyi.
.
"...megharagudott Magyarországra"?
Hát majd meglátjuk milyen arcot vág, ha a magyar közönség haragszik meg és a továbbiakban nem ül be semmilyen Warner filmre.
A magyar emberrõl külföldön érdemes tudni, hogy ha valami ilyen bunkó lépéssel kivívják, hogy elkattanjon az agya, akkor csúnya világ lesz :D
"A magyarok nyilaitól ments meg, Uram, minket!”
Gratula Warner, majd küldünk koszorút xD<#mf1>#mf1><#action>#action>
LZ forever
Most, hogy mondod, világosan emlékszem arra a 6 napra, amikor lejött betárcsázóssal. Kár, hogy így a Matáv még az éjszakai kedvezménnyel is sokkal több pénzt kapott, mint amennyi a mozijegy lett volna. Mert folyton bontotta a vonalat és újraindult a 125 forint.
Az hogy majd még annyian se mennek majd el a premierre mint amennyien eredetielg mivel mire idehaza bemutatják addig kint lesz Bluray-ripbe angolul. szóval hahahaha
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Ha jó a sztori, megnézem moziban is.
Ha nagyon jó, meg is veszem.
Csak úgy nem fogok beülni és idõt meg pénzt pazarolni, ha fos a film.
Tessék jó filmeket gyártani, ennyi a sztori. Csökken a nézõ közönség, mert lehet a magyar nép nem túl gazdag, de a szarra még annyira sem vagyunk vevõk, mint az USA nép...ez van. Minket nem hat meg sem a Pókember, sem a GIJOE.
Ez van.
még kevesebben néznek majd moziban warner filmeket. én utoljára asszem a quantum of solace-t láttam, azelõtt a 300-at (utóbbi warner).
annyit sikerült elérni, hogy feliratkoztak a feketelistámra.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
(Akkor legalább lenne "hely" az olyan értelmes filmeknek, mint pl. a Vad Magyarország.)
Itt se Magyarországról van szó - mellesleg az ilyen szemüvegbe rejtett kamerákat itthon pár jogszabály miatt lehetetlen vagy nagyon nehéz beszerezni.
Van egy magán véleményem, hogy csak látványos filmeket érdemes megnézni moziba ( mátrix, star wars, gyûrûk úra stb) ilyen másnaposok 2 meg hasonló filmet minek moziba megnézni, otthon kényelmesen elnevet(gélnék, ha vicces lenne ) azt kész :D
Nem arról van szó, hogy mi sok bevételt hozunk-e nekik vagy nem. Arról, hogy mi töltjük fel elõször, ezért más országokban elesnek a bevételtõl.
Szerintük... Azt pedig már leírták páran, hogy valójában mi állhat a dolog mögött, és hogy valójában hogy mûködik ez az egész...
Én pedig még soha nem láttam magyarországi eredetû camos kalózfilmet. Igaz, nem is kerestem, csak azt szoktam nézni általában, hogy van-e már normális 720/1080p-s h264 verzió (eredeti nyelven)... És azt is ritkán. :D
Szombat esténként dugig vannak a szórakozóhelyek. Nagy mennyiségben fogynak a különbözõ drogok és az alkoholok.
Ezekre van pénz, a mozira nincs? Vagy akkor csak a felsõ tízezer jár szórakozni?
\"Nothing happens unless first a dream…”
Hát ha amcsiban kijön egy film nálunk meg még a moziban sincs akkor az nem azt fogja eredményezni, hogy mégtöbben kezdik el torrentezni mondván, hogy moziban még úgy sincsen de a neten már rég fönt van?
\"Nothing happens unless first a dream…”