191
  • nextman
    20 éve nem volt 2 Ft a fagyi, ez biztos :)
    Csak utaltam rá, hogy a 900 Ft-os kedvezményes jegy annyira azért nem is kedvezményes.
  • viasz
    Persze, ez baromi értelmes lenne, jól megvonnám magamtól a szórakozást...
  • hdo
    Jó, 20 évvel ezelőtt meg 2 forint a fagyi ... és?
  • nextman
    Javítom magam. 12 éve 450 Ft .
  • nextman
    8 éve 500 Ft volt a kedvezményes jegy.
    Azóta valóban feleannyit ér a Ft, vagy a jegy lett drágább?
  • viasz
    Ja, natgeó, animal planat, spektrum, igaz?
  • viasz
    Bekaphatja a warner, a hun hd úgy is késleltetve jön
  • Narxis
    Nekem nem drága, szimplán csak szar szerintem. A mozi egy olyan korban született amikor a technológia nem volt olyan fejlett, hogy a filmezés élményét hazavihesse az ember. Ma már 3D-s TV-t is lehet kapni(engem speciel nem érdekel a 3D), nem csámcsognak, csörögnek mögöttem, nem kényelmetlen a szék, nézhetem akár fekve is a filmet és bármikor megállíthatom ha ki kell mennem wc-re vagy elfogyott az innivaló/popcorn ami nem mellesleg jóval olcsóbb a boltban mint a mozi büféjében.
  • Dynamic
    Nem szeretem, mikor azzal jönnek, hogy drága a mozi, mert meki, meg popcorn, meg szirszar... Az a ti dolgotok, hogy megveszitek ezeket a vackokat, ennek semmi köze a mozijegyhez.
    Plusz kedvezményes napon kell menni, akkor 900 Ft körül van a jegy(Bp-en), az annyira nem vészes.
  • Marko001
    Van ám sok más normálisabb adó is. :D
  • hdo
    ... kölök kólát akar, meg popcorn-t, meg miután kimentetek a moziból még meg is akad a szeme a szemközti mekin, na ott is egy happy meal gyerekmenü + játékfigura ...

... végén ott tartotok hogy 3 tagú családdal kiadtatok majdnem 6 ezer forintot egy mozira. és a gyereken kívül még senki nem evett/ivott.

Ennyi pénzből inkább mennék állatkertbe, a gyerek igazi állatot lát nem animáltat, és egész napos kikapcsolódás. Ha a gyerek idősebb, akkor meg már nem veletek megy moziba hanem haverokkal, de akkor meg egyedül is elkölt egy ötöst.

Namost ha ez a mozizás ugyanúgy 3-4 százaléka lenne a havi fizetésnek mint amcsiknál, akkor örülnék a fejemnek, de szerintem más is!
  • Inquisitor
    "A fenti közleménnyel szemben azonban ezen szinkronos kópiák zöme láthatóan nem hazai forrású, legalábbis a cirill betűk, vagy az esetenkénti francia vagy spanyol feliratok erre utalnak."

Hát ez az. Innentől érthetetlen és értelmetlen az egész. Vagy pl. a ruszki piacnak nem mernek nekimenni?
  • kerge30
    Jó az 1450-nek is.Mármint a 2d.A 3d 1800 körül mozog!
  • kisgabo
    pesten 1300 már egy jegy viszed az asszonyt a kölköt, egy vagyon.

nekem sok ( a családi ktg vetésnek ), tehát teszek a warnerre. nézem az rtl és tv 2 mocskait. :D
  • zola2000
    Szerintem ez mentalitásbeli probléma, 900 forint nem pénz kiadni egy hétvégi mozizásért, de magyarországon sokan még a 150ezer forintos okostelefont is feltörik -elvesztve ezzel a garanciát- hogy lewarezolhassanak rá párszáz forintos alkalmazásokat, csak mert nehogy szoftverért pénzt adjon...
  • atomkrumpli
    Ennek köze nincs a pénzhez, az emberek keci türelmetlenek.
    A többség csóró de az ideje mint a tenger, de várni azt senki nem tud.
    Magyarázkodik a fórumon hogy a gyereknek kell mert kiköveteli blabla, ja persze a másnaposok új részét is a kölöknek tölti mindenki ( ~60k ember ) :-)
    lol hagyjuk már

az megértem mikor egy külföldön a belét kidolgozó arc a notiján megnézi a kamerás filmeket egy szabad órájában ezzel is megspórol pár fontot (közben úgy is elalszik), de a többi ember türelmetlen és igénytelen ezen nincs mit fényezni ez van
  • lenox01
    Hülye gazdag pöcs.
  • hdo
    Ne zavarjon, hogy van aki nem 50 colos plazmatévén nézi! Megsúgom, egy ~60 centi képátmérős képcsöves tévének kevesebb mint 500 pixel a magassága, nemhogy 720p, és akkor még egy szó sem esett a 4:3-16:9 képátméretezésről!
  • lammaer
    Baromság az egész úgy ahogy van. A Warner meg feldughatja magának a büntetését.

Személy szerint én igy is kb 1 évvel a megjelenés után nézek meg mindent, amikor jó minőségű szinkronos DVD ripek vannak :D
  • shaddam
    Nálam az igénytelenség egyértelmű jele ha valaki képes egy kamerás filmet megnézni.720p alatt soha semmit.PONT
  • ManoNegra
    Csak a szokásos antimagyarizmus.. Semmi különös
  • hdo
    50 km? Megsúgom, vagy 1-2 órát utazok rendes mozihoz, vagy átmegyek a határon és ott még egy "falusi" mozi is jobb minőséget ad! Itt lakok az osztrák határtól nem messze.
  • CollerbladE
    Sztem az egyetlen értelmes lépés lenne, ha összefognánk, és ezentúl egyszerüen bojkottálnánk a moziba járást. Persze kis állam vagyunk, dehát majd a magyar cinema city kisírja magának, hogy töröljék el a megkülönböztetést.

Egyszerűen össze kéne fogni, és nem hagyni, hogy valós/nem valós okok miatt, ilyen megkülönböztetésben részesítsenek minket.
  • Zolivok
    lol én is pont ezt töltöttem le
  • tmisi
    Pestiek kinyalhatják a seggem , vidéken olyan ótvar minőség a mozi, hogy legutóbb azt hittem kamerás felvételt nézek. Akkor inkább várok a DVD-re. Nem mindenki teheti meg, hogy csak moziért eljárjon 50 km-el arrébb. Amúgy utálom a kamerás szarokat meg a jutubról felvett mp3-at is. Filmet csak DVD-ről, mp3-at meg CD-ről. :D

Vegyetek inkább könyvet, az tovább tart és olyan lesz a látvány a fejedben, amilyet te akarsz. Én most a Metro2033-at olvasom, igaz ez csak játékba van, de legalább a könyvnek 0 a gépigénye. :)
  • Csacsis
    LEhet hogy kicsit túl félreérthetően fogalmaztam az előbb.

1. Mindenki magából indul ki. Lehet hogy te elvből sem vennél semmit, de sok embert ismerek, aki inkább vásárolna, de nincs miből, vagy csak később vásárol.
    2. Kalózmásolatok voltak, vannak és Mindíg! lesznek. Én csak azt mondom, ha lenne rá kerete mindenkinek, nem lenne ekkora biznic a kalózmásolatokban.

Tessék, lehet belekötni.
  • smv
    Ezesetben asszem többet warner filmet nem nézek a moziba
  • ColemanV
    xD ez mekkora marhaság már :D
    A Warner-nél tutira valami "okos ember" lehet az aki ilyen döntéseket hoz, leginkább olyan valaki akinek fogalma sincs a mai viszonyokról, se világ léptékben, se magyar léptékben.
    Most elérték azt, hogy még ennyien sem fognak moziba menni, mert felszívták magukat ezen a döntésen, meg mert DVD-n vásárolható, vagy DVDs minőségben letölthető lesz angolul, mire itthon bejutna egy film a moziba.
    Aki tud angolul, az amúgy is angolul nézi, és a lelkesebbek készítenek hozzá feliratot, aztán annyi.
    .
    "...megharagudott Magyarországra"?
    Hát majd meglátjuk milyen arcot vág, ha a magyar közönség haragszik meg és a továbbiakban nem ül be semmilyen Warner filmre.
    A magyar emberről külföldön érdemes tudni, hogy ha valami ilyen bunkó lépéssel kivívják, hogy elkattanjon az agya, akkor csúnya világ lesz :D
    "A magyarok nyilaitól ments meg, Uram, minket!”
    Gratula Warner, majd küldünk koszorút xD
  • Ferrer
    Azok a szemét magyarok!
  • kalapos01
    "Pedig a Titanicot is legalább annyian szedték le mint ahányan megnézték"

Most, hogy mondod, világosan emlékszem arra a 6 napra, amikor lejött betárcsázóssal. Kár, hogy így a Matáv még az éjszakai kedvezménnyel is sokkal több pénzt kapott, mint amennyi a mozijegy lett volna. Mert folyton bontotta a vonalat és újraindult a 125 forint.
  • Victor1103
    Később kerülnek idehaza a moziba a filmek? Hát Istenem most mi lesz?
    Az hogy majd még annyian se mennek majd el a premierre mint amennyien eredetielg mivel mire idehaza bemutatják addig kint lesz Bluray-ripbe angolul. szóval hahahaha
  • ProgServ
    De milyen érdekes, hogy a Titanicnál itthon is néző rekodrok voltak, míg a Pókembernél nem. Pedig a Titanicot is legalább annyian szedték le mint ahányan megnézték. Ami jó azt szeretjük, ami nem, azt nem. Ennyire marhára egyszerű.
  • morden
    Érdemes megnézni a Warner filmeket, már lassan 1 évtizede csak a képregényeket filmesítik meg, jó lenne már valami új ötlet, kicsit herótom van a szuperhősős képregényadaptációktól.
  • Vogel
    Eddig se mentem moziba, mert csak sokadik része van, vagy átcímkézett film, stb. Legalább a külföldi camok által fejlődhet a fiatalok nyelvtudása. Legyünk hálásak.
  • ProgServ
    Én ezzel úgy vagyok, hogy letöltöm.
    Ha jó a sztori, megnézem moziban is.
    Ha nagyon jó, meg is veszem.

Csak úgy nem fogok beülni és időt meg pénzt pazarolni, ha fos a film.

Tessék jó filmeket gyártani, ennyi a sztori. Csökken a néző közönség, mert lehet a magyar nép nem túl gazdag, de a szarra még annyira sem vagyunk vevők, mint az USA nép...ez van. Minket nem hat meg sem a Pókember, sem a GIJOE.
    Ez van.
  • uiztu
    Amúgy, ez annyira nyilvánvaló. Jó esetben is egy filmre elmegy 150.000 magyar, és ennyi. Hú, de nagy bevételkiesés lesz nekik. De mondjuk Oroszországban, Kínában, ahol tényleg minden második ember illegálisan tölt le filmet, zenét, programokat azokat nem büntetik. Persze hiszen ahol mondjuk 1,5 milliárd ember él, és a profitjuk 20-25 % tőlük jön be azokat nem büntetik. Ezt most csak azért csinálták, hogy a többieknél megfélemlítsék a többi embert, aki ezt teszi. És mért pont most? Már vagy 10 éve folyamatosan tölt fel a magyar filmeket a hálóra mégsem volt semmi. Úgysem ér semmit, mert majd más ország tölti fel a torrent oldalakra a filmeket.
  • galocza
    brühü.
    még kevesebben néznek majd moziban warner filmeket. én utoljára asszem a quantum of solace-t láttam, azelőtt a 300-at (utóbbi warner).
    annyit sikerült elérni, hogy feliratkoztak a feketelistámra.
  • moon08
    Ostoba vagy!
  • Crane
    Nagyon pozitív lépés a WB-tól! A legjobbat akkor cselekedné a WB, ha a hulladék szarjaiból többet be se mutatna Magyarországon.
    (Akkor legalább lenne "hely" az olyan értelmes filmeknek, mint pl. a Vad Magyarország.)
  • hdo
    Engem nem érint, tudok angolul. Az egyetlen dolog ami eddig kellett - disney mesék magyarul - az meg van publikus oldalon is.