A Warner beintett a magyaroknak: nincs több mozis világpremier!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem jöttek még rá, hogy belõlünk élnek, hozzánk kell alkalmazkodni?
Hááát nem a mi pénzünk bánja hanem az övék. Nekünk 8....
mondjuk a gyári hibák számát csökkenthetnék, illetve bizonyos kiadványokból gyárthatnának megfelelõ mennyiséget, ami nem fogy el 2 nap alatt. az se lenne gond, ha e-mail-ekre válaszolnának....
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
https://twitter.com/foodlfg
Havi 1- 2 ezer forintért, HD minõségben, netes kölcsönzõkbõl szívesen nézném a filmeket. Mint amcsiban, ahol tízszer annyit keresnek, (hasonló költségekkel).
Netflix
Gondolom a magyar szinkronok sem sokáig készülnek már. Nem csak a warez miatt, egyre kevesebb a (fizetõképes) igény rá.
Biztos vannak magyar mozikban kamerazo emberkek, de azert a kameras filmek 90%-a
furcsa mod ciril betus feliratokkal jelenik meg... nem tudom hany magyar moziban vetitenek ilyet. 😊
Ettol meg az osszes premierfilm par oran belul ugyanugy fent lesz orosz felirattal mint eddig is, a parszaz fos hazai mozigeek mag tovabb olvad, a mozikba meg kevesebb ember fog eljarni. Aztan mehet majd ezen is a szokasos siras, hogy hany mozi zar be es mennyien kerulenk az utcara, blabla..
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
1. Mindenképpen moziban
2. Egy letöltést megér max
3. Még azt se...
Csináljanak jobb filmeket! Rá kéne jönni végre, hogy a torrent a legjobb kritika. Ha egy film szar, akkor hamar kiderül, és eleve kevesen is fognak beülni a moziba a szarra, mint egy jó filmre. Ha jó, akkor terjed, mint a futótûz, és a moziba is jóval többen mennek el.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Kapják be a faszt!
Saját maguk alatt vágják a fejszét.
2. Itt a nagy többség azt mondja kamerás verziót nem néz, mégis azok generálják a legnagyobb forgalmat😊
3. A mozijegyek tényleg k..va drágák. Esetleg lehetne differenciálni, pl. a gagyi filmeket, vagy amik nagyon nem mennek, azokat bizonyos idõ után (1-2-3 hét) olcsóbb áron kínálni
4. Lennének lehetõségek, a forgalmazók sokat tehetnének; valószínûleg basztatták õket, õk meg ráfogták a warezra
Ha viszont láttátok eredetiben a Vasember cimü filmet, akkor pontosan tudhatjátok, hogy abban az afgán barlangban lévõ mohamed kinézetü terroristák mind magyarul (próbáltak) beszélni. Na most ezek után én simán el tudom képzelni, hogy az ameriaiak számára magyarország=orosz tagállam és itt ciril betükkel irunk meg oroszul beszélünk...
Az ne szóljon egy szót se akinek házimozi-rendszere van projektorral! 100 ezer forinttól kezdõdik egy normális projektor, 150-bõl meg nem áll meg egy teljes értékû házimozi-rendszer lejátszóval mindennel.
Magyarul akinek van ~300 ezer forintja filmnézésre, az ne menjen moziba, de VEGYE MEG a BR lemezt, ne töltse!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
jo mondjuk 14éves koromban en is toltogettem de felnottfejjel mar zavar az igenytelenseg, nomeg van zsé dogivel...
mocskos kalozok!
anti hero
Mindez ezek miatt a hulladék mozifilmek miatt, amik közül évente ha 1-2 akad, amit érdemes valóban megnézni.
Szipp, ez olyan megható. Szipp. Olyan szépen leírtad...
"Ha a magyar fizetésekhez mérten adnák, nálunk is eléggé megszünne a kalózmásolatok száma az tuti"
Ebben csak egy a durva, hogy akkora kibebaszott ökör vagy, hogy ezt komolyan gondolod és magad is elhiszed.
Mellesleg megjegyzem, Amazon-ról 2 x 3ezer forintpénzért veszem legalálisan pl. a Terminátor - Sarah Connor krónikákat Blue-Ray lemezen, itt is lenne mit tenni ezen a téren.
a paypalom: [email protected]
(az adatok saját tapasztalatok, mielõtt jönne molinbalage és linket kérne 😄 )
Az egyetlen oka annak hogy a Warner ezt csinálja az az, hogy MEGCSINÁLHATJA, mert kics picike ország a világ túl oldalán, senkit nem érdekel, ha nálunk késõbb mutatkoznak be a filmek.. Próbálják azt mondani hogy a sok ciril betûs TC film miatt oroszországban minden késõbb lesz bemutatva.. asszem egy héten belül a teljes warner filmanyag fennlenne a neten.. 😄
Bosszantó, mert 1.: tudom, hogy az emberek nagyrésze azért megy mozibe hogy megnézze a kedvenc filmét. 2.: a kalózokra meg a TS kópiákra semmilyen hatása nincs a módszernek.. aki eddig megnézte az ezután is megnézi... csak mire itthon bemutatják, addigra máshol már kijön a DVDrip, és még azok sem mennek el mozib a akik pl látták a TS-t és elvinnék a filmre a barátaikat pl.. 3.: most komoyan, hány mozis kamerás MAGYAR felvétel lehet? sztem elenyészõ a többihez képest..
Mint mondtm, csak azért teszi, mert mindenféle következmények nélkül megteheti Magyarországgal.. Csak a hoszabb távú következményeire nem gondol, mert akik ilyen döntéseket hoznak azoknak krumpli van az agyuk helyén..
Nektek melyik hiányozna ebbõl az évbõl ha nem mutatnák be egyáltalán magyar nyelven?
WB egytõl-egyig fos filmeket gyárt!
X-Men First class képek sem értem mit keresnek a cikkben, 20th Century Fox film.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
filmeket is, és utána eldöntöm, hogy a moziba megnézem-e.
De az utóbbi hónapokban csak "hígszéklet" jellegû filmek voltak.
Javaslom nekik, hogy ne is csináljanak filmeket, ha nem akarják,
hogy megnézzék...Talán nem kellett volna hagyni, hogy a ló elszaladjon
a színészek meg a sok ott lebzselõ semmirekellõnek a gázsijával.
Akkor nem kellene annyira a bevétellel törõdni.
Ennyire azért nem vagyunk jók, még ebben sem, hogy elsõk legyünk a kópiákban! 😄
Gondolom azt nehéz felfogni, hogy az a réteg, aki elmegy a mozikba és megvenné a filmek szerintem több mint 50% át, az erõsen 100e Ft alatt keres havonta. És a átlagos kereset Mo-n pedig igen magas és gondolom emiatt nem érti a Warner, hogy miért nem jön annyi bevétel.
De ahogy MsUser is írta, ettõl is el fognak esni. Igazából most szúrtak ki magukkal még jobban.
Magyar gondolkodás ilyenben is meglátszik mennyire más. 😊
Mozisokat vágják tönkre. Majd nekik kéne azt mondani, hogy köszi Warner, mi nem játszuk, de majd DVD-n kiadják.
Úgy általánosságban a magyarok mikor jönnek rá arra, hogy ha olcsóbban adnak dolgokat, sokkal több fog fogyni és ez jobban megéri nekik késõbb!
Pl. mozi jegy ára, DVD film vagy akár CD árak. És persze lehetne sorolni. Ezt soha nem fogom megérteni. De lehet nem is kell! 😄
Mondom: állítólag. Ehhez képest én mindenhol orosz 0 day relelaseket látok. Biztos bennem van a hiba.
Hozzá kell tennem, hogy mostanában hihetetlenül javult a kamera és R5 minõség. Már egy-egy ilyen cam/r5 verzió eléri a 350 megabájtos sorozatrészek minõségét!
A kalózkodókat meg nem érinti a dolog mert tovább nézik a Ruszki és egyéb nemzetközi forrásból a filmeket amik premier napján vagy elõbb fent vannak az Amerikai szervereken!!!
Sõt az ilyen ellen intézkedések a kalózpiac fellendülését megerõsödését segítik elõ! A piacok ismét tele lesznek kalóz kópiákkal, és elszaporodnak a letöltési lehetõségek, de ez minõségi javulást is hoz majd a cam meg telecine verziókban mert kalóz verseny lesz.<#eplus2>#eplus2>