191
-
morden #111 Ne a mozizáson törd a fejed, hanem sürgősen váltsál munkahelyet ha 2x3 óráért kapsz(kaptok) 3000-3500 forintot, az talán a minimálbér vagy ilyesmi :D ( bocs csak a troll énem kijött :D ) -
#110 Azért aki magyar cuccokat akar tölteni az nehezen talál külföldi publikus oldalakon ilyen anyagokat nagy mennyiségbe. Tehát a szinkronos cuccok inkább magyar oldalakon vannak ahol szinte mindenhol van arány figyelés. Vagy te ismersz olyan publikus oldalt ahol szinte megtalálható a legtöbb magyar release?Bent vagyok egy kettő oldalon de ha van olyan cucc ami publikus oldalon is megvan angolul és a zárton is akkor inkább a publikusról töltöm le. Példa angol nyelvű sorozatot szinte csak az eztv-röl töltök de ha teszem azt nekem kéne a Dexter magyarul azt hol találnám meg magyarul publikus oldalon? -
SNP #109 ne hagyjuk hogy megtörjenek minket ! töltsünk fel még több filmet !!! -
vision5 #108 Ez is valószínű elkerülte a Warner figyelmét: http://www.sg.hu/cikkek/82551/szemuvegbe_rejtett_kameraval_kaptak_el_egy_moziban
Itt se Magyarországról van szó - mellesleg az ilyen szemüvegbe rejtett kamerákat itthon pár jogszabály miatt lehetetlen vagy nagyon nehéz beszerezni. -
#107 Nem kell meghívós szarokra regisztrálni, aztán akkor nem kell arányt nézegetni. -
#106 Ezek az okosok azt felejti el hogy nem biztos hogy azért tölti le mert annyira kíváncsi a filmre hanem mivel az ilyen kamerás cuccokat sokat töltik ezért nagyon jók az ilyen cuccok arányjavításra is. Tehát a letöltés nem egyenlő a megnézéssel legtöbbjük inkább az arányjavítás céljából tölti ezeket. Vagy a másik Akár hiszitek akár nem nálunk 1 hónapban 1 filmet adnak a moziba mire például a most bemutatott X-Men eljut majd hozzánk arra lesz majd dvd is belőle. Ha most akarnám megnézni utazhatnék oda vissza 50km ami durván 1000FT akkor ehhez jön még a mozijegy 940 FT ha 3d a film az 1290 FT. Ha a párommal megyek az már 2000-2500Ft plusz 1000 ft az útiköltség tehát 3000-3500Ft adjak azért hogy megnézek egy 130 perces filmet ami lehet hogy a végén nem is fog tetszeni. Azért hogy elmehessünk egy 2 órás filmre mindketönknek 3 órát kel dolgozunk a munkahelyünkön tehát 6 óra munka fizetésébe kerül egy 2 órás film megtekintése két embernek. Ez menyire normális? -
Lack #105 Bekaphatja a Warner. -
morden #104 Az avatar valahogy nem bizonyítja a Warner állításást, amikor kint volt már a jó minőségű torrent akkor is tömegek mentek megnézni a moziba.
Van egy magán véleményem, hogy csak látványos filmeket érdemes megnézni moziba ( mátrix, star wars, gyűrűk úra stb) ilyen másnaposok 2 meg hasonló filmet minek moziba megnézni, otthon kényelmesen elnevet(gélnék, ha vicces lenne ) azt kész :D
-
#103 Szerintem annyi történt hogy felnéztek torrentz.com-ra, és a leggyakoribb keresőszavaknál feltűnt nekik a "magyar" meg a "hungarian". -
NovaTerra #102 Vannak jó filmek és lesznek is, csak meg kell tanulni szelektálni. Nem arra kell elrohanni, amiről láttál egy szép trailert. Majd kijövet a moziból rögtön szidni egy kicsit a készítőket. -
#101 válaszoljunk rá erőspista export tilalommal, majd csak megtörnek! -
Gundark1234 #100 A Warner addig ugrál a szar filmjeinek "népszerűsége" miatt, amíg úgy nem jár mint az MGM. Vagyis csődbe megy. Na akkor röhögnék csak kárörvendően. -
Marko001 #99 Mostanság már én is csak fenntartásokkal ülök be egy mozifilmre, mert az esetek nagy részében úgy jövök ki a teremből, hogy nem érte meg számomra a film a mozijegy árát. -
#98 De most ennek a témának mi köze van ahhoz, hogy van-e pénzünk mozizni vagy nincs? Egyszerűen csak arról van szó, hogy a Warner szerint mi töltjük fel a torrentoldalakra először a filmek kamerás kalózverzióját, és ezért a magyarországi premiert késleltetni fogják nálunk a többi országéhoz képest, hogy ne a kalózverziót töltsék le más, több profitot termelő országok poteciális fogyasztói.
Nem arról van szó, hogy mi sok bevételt hozunk-e nekik vagy nem. Arról, hogy mi töltjük fel először, ezért más országokban elesnek a bevételtől.
Szerintük... Azt pedig már leírták páran, hogy valójában mi állhat a dolog mögött, és hogy valójában hogy működik ez az egész...
Én pedig még soha nem láttam magyarországi eredetű camos kalózfilmet. Igaz, nem is kerestem, csak azt szoktam nézni általában, hogy van-e már normális 720/1080p-s h264 verzió (eredeti nyelven)... És azt is ritkán. :D -
Marko001 #97 A cigit, alkoholt, drogot nem lehet letölteni a netről, a filmeket igen. :D -
kohi #96 Ez az egész egy burkolt üzenet a piacnak, hogy Magyarország felejtős. Vajna bácsi ugye kellő támogatással és megfelelő lehetőségekkel tud csalogatni usából és máshonnan filmforgatásokat. Ez valószínűleg nem tetszik a konkurenciának. Egyébként meg lehet nézni a szavazatok eredményét is. Aki egy kicsit is igényes az nem néz meg mozis warezt hanem vagy megnézi a moziba (ha teheti) vagy megvárja dvd-n. Én a részemről inkább azt nehezményezem a csodálatos kiadók felé, hogy az utóbbi időkben egyre kevesebb az igazán jó film. Lehet ez generációs probléma de szerintem azzal mindenki eggyetért, hogy egyre kevesebb az a film amit az ember szívesen megnézne akár többször is. -
#95 Amúgy hagyjuk már azt a dumát, hogy szegény magyar embereknek nincsen pénze mozira. Magyarország háromnegyede bagózik.Min. 500/doboz/nap.
Szombat esténként dugig vannak a szórakozóhelyek. Nagy mennyiségben fogynak a különböző drogok és az alkoholok.
Ezekre van pénz, a mozira nincs? Vagy akkor csak a felső tízezer jár szórakozni?
-
#94 Annyira ráillik erre az országra az "epic fail" kifejezés, hogy az hihetetlen :D -
#93 Ennek mi értelme???
Hát ha amcsiban kijön egy film nálunk meg még a moziban sincs akkor az nem azt fogja eredményezni, hogy mégtöbben kezdik el torrentezni mondván, hogy moziban még úgy sincsen de a neten már rég fönt van? -
#92 "Akinek nincs pénze mozira az annyit is ér" -
strogg #91 Még egy ok, hogy ne menjek moziba/ne vegyek filmet, hanem letöltsem.
Nem jöttek még rá, hogy belőlünk élnek, hozzánk kell alkalmazkodni?
Hááát nem a mi pénzünk bánja hanem az övék. Nekünk 8.... -
M0RN1NGST4R #90 szankciók helyett erősíthetnék inkább a DVD BD kiadványaikat...
mondjuk a gyári hibák számát csökkenthetnék, illetve bizonyos kiadványokból gyárthatnának megfelelő mennyiséget, ami nem fogy el 2 nap alatt. az se lenne gond, ha e-mail-ekre válaszolnának.... -
#89 és milyen politikai lépéseket tehetnek? nehogy már egy szaros filmstúdió megszorongassa egy másik állam kormányát! a torrentet amúgy sem tilthatják be. -
winnie #88 elég nagy hülyeségeket olvasol. -
FoodLFG #87 Most rosszul kéne éreznem magam emiatt, vagy mi ? -
hegege #86 Máshol olvastam,hogy ezzel már kísérleteztek, hogy nálunk késleltetve mutatták be a moziba -akár 2-3 hónappak késöbb-(így a polgár letöltötte premier után 2-3 héttel a jó minőségűt) és akokr meg azért nem mentek az emberek moziba..Akkor döntöttek úgy ,hogy itt is világpremier lesz. Most ez a baj, így visszaállítják a régi "rendszert" , ha az jobb volt ..:) Több pénze nem lesz belőle sőt sztem csak kevesebb.. -
D600 #85 Az országunk valóban kicsi, de a torrentoldalaink közül 3 oldal már jó ideje felkerült a világ torrent toplista első hányadára. Komoly torrent nagyhatalom vagyunk, ami a pénztelenség következménye. A Warner most erre talált ki egy ötletet, hogy így talán nálunk is komolyabban fognak harcolni a kalózkodás ellen. Lehet sikerült nekik, ha emiatt politikai lépéseket fognak tenni nálunk is. -
kerge30 #84 ...nélkülöz némi alapot az biztos... -
kerge30 #83 No akkor nézzük a moziba járási szokásainkat!Egy jó átlagos héten 80000-100000 emberke megy moziba csak Budapesten.A Kellékfeleségen voltak eddig 100000-en,a Rio-n is ennyien kb,a Király beszéde eddig 140000 embert vonzott,a Másnaposok 2 szintén 100000.Karib 4 116000 látogató.A többi sláger is 50-60-70 ezer körüli nézőt vonzott eddig.Vegyük figyelembe azokat az emberkéket,családokat akik nem ülhetnek be minden filmre,így egy-egy választással kénytelenek beérni.Viszonylag nagy a filmdömping (nem minőségre,mennyiségre gondolok),ezért az aktívabb moziba járónak is meg kell gondolnia mire ül be.Vagy kenyér helyett mozijegyet rágicsál.Nem tudom honnan szedték ezt a magyarországi torrent-warez központ dolgot,de hogy nélkülöz némi alapot!Moziba pedig igenis járunk! -
andrisbandi #82 - sokan azért nem megyünk a moziba, mert "gyenge a minőség"
Havi 1- 2 ezer forintért, HD minőségben, netes kölcsönzőkből szívesen nézném a filmeket. Mint amcsiban, ahol tízszer annyit keresnek, (hasonló költségekkel).
Netflix
Gondolom a magyar szinkronok sem sokáig készülnek már. Nem csak a warez miatt, egyre kevesebb a (fizetőképes) igény rá. -
#81 Leszarom. Nem járok moziba. Otthon jobb minőségben és kényelmesebben mozizhatok. -
morden #80 LoL tényleg, az összes magyar (netes) hírszájt címlapon hozzta ezt az infót és mindenhol megemlítik az idei évre várható premijereket full ingyen ( vagy ki tudja) jó sok pénzt spórolt a Warner, mi meg besz*ptuk :D -
senoy #79 Szerintem meg ez megint csak hirveres a Zs kategorias, kevesbe ismert vagy keves bevetelt produkalo filmeknek. Gondolom ezt az alapjan, hogy milyen filmeknek toltak el, es tolhatjak el a megjeleneset. Kiveve a nagy neveket, mint pl. Batman, de hat a Harry Pottert sem mertek bantani, igy szerintem azt sem fogjak. :)
Biztos vannak magyar mozikban kamerazo emberkek, de azert a kameras filmek 90%-a
furcsa mod ciril betus feliratokkal jelenik meg... nem tudom hany magyar moziban vetitenek ilyet. :) -
#78 Az a szomoru, hogy tenyleg erre megy ki a dolog... Adott egy tipikus ostoba amcsi felsovezetoi dontes, latszik hogy lovese sincs a vilagrol aki ezt kitalalta. Erre mit csinal a magyar sajto? Cimlapsztoris szenzaciokent talalja es csont nelkul beszopja a kamu indoklast. Mo. mint mozis wareznagyhatalom? Kicsit vicces ugyan, de legalabb itt egy ujabb urugy amiert egymasnak ugraszthatjak a embereket.
Ettol meg az osszes premierfilm par oran belul ugyanugy fent lesz orosz felirattal mint eddig is, a parszaz fos hazai mozigeek mag tovabb olvad, a mozikba meg kevesebb ember fog eljarni. Aztan mehet majd ezen is a szokasos siras, hogy hany mozi zar be es mennyien kerulenk az utcara, blabla..
-
#77 Nah az meg a másik. Nekem is a legközelebbi mozi kb 90 km-re van. Hát ennyit az egészről... -
YMan #76 Na akkor innen üzenem a Warnernek hogy eddig néztem moziban filmeket, mostantól kb a 10%-át fogom megnézni ott, és szépen letöltöm a netről. Kapják be! Aki nem akart fizetni ezután se fog fizetni. Ja és eddig is 3 kategória volt a filmeknél nálam:
1. Mindenképpen moziban
2. Egy letöltést megér max
3. Még azt se...
-
end3 #75 Utoljára huszonéves koromban járhattam rendszeresebben moziba. Tudjátok miért? Mert ebben a 40 ezer lakost számláló magyarországi városban akkortájban zárták be az egyetlen, akkor még létező, omladozó mozit. A vonzáskörzetet hozzávéve majd 100 ezer embernek ha mozit akar látni, - kb. már 20 éve, - autóba kell ülnie és 100 kilómétert kell autóznia a legközelebbi filmszínházig. (Feltételezem, a kamerás warez és a premier szoktatta le az ittenieket is a moziról.)
-
syn7h37ic #74 Warez Brothers...
Csináljanak jobb filmeket! Rá kéne jönni végre, hogy a torrent a legjobb kritika. Ha egy film szar, akkor hamar kiderül, és eleve kevesen is fognak beülni a moziba a szarra, mint egy jó filmre. Ha jó, akkor terjed, mint a futótűz, és a moziba is jóval többen mennek el.
-
AMDFan #73 Pláne, hogy amilyen rettenet szar filmeket mostanában csinálnak. Szinte már az a hülye aki ezért fizet. Sajnos egyre több olyan film van amit fél óra, 45 perc után leállítok és azonnal törlöm, mert egyszerűen sajnálom rá azt az 1 órát is ami még hátra van belőle, nem ám még fizessek is érte. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy idén hány jó filmet láttam. -
#72 Jah ezt faszán leírtam :D Vagyis saját maguk alatt vágják a fát. :)