58
-
akela91 #58 $50 kezdőtőke ingyen egy választott POKER terembe!
Regisztráljatok a [URL="http://www.pokerstrategy.com/uD21ZI"]http://www.pokerstrategy.com[/URL] oldalra, ahol egy kvíz kitöltése után a kiválasztott póker terembe már kapod is az $50 kezdőtőkéd. Nincs benne buktató, egyszerűen azért adnak $50-t, mert ők részesedést kapnak utánad ha játszol egy poker terembe.Én már megkaptam a kezdőtőkém, és a kezdeti nehézségek után már $100 van a bankszámlámon.
Egyébként a Titan Poker terembe kértem, ajánlom mindenkinek! Ezen felül az oldalon rengeteg Stratégiai cikket, videót, edzést, kézelemzést, ingyenes Poker szoftvert, aktuális hírt, ingyenes tournamentet(csak pokerstrategy felhasználóknak!), és segítőkész profi játékosokat találtok a kezdőtőke mellett, és mindezeket teljesen MAGYAR nyelven! Ha elsőre nem sikerül a kvíz, ne csüggedj, 5 lehetőséged van, hogy kitöltsd helyesen.
(Tipp: A kérdésekre a válasz mind ott szerepel a stratégiai cikkekben!)
Sok szerencsét! Találkozunk az asztaloknál
______________________________ ______________________________ __________________________
--> http://www.pokerstrategy.com/uD21ZI <-- -
#57 A póker egy olyan logikai-stratégiai játék, amelyben a szerencse is szerepet játszik. Sok esetben a számolgatáson múlik minden (pot-out és itt lesz kínai a sok kezdő számára).
Ki merem jelenteni, hogy nyerő pókerjátékos vagyok (napló. S ezt nem egy heti sikerszéria után jelentettem ki.
Sajnálom, hogy olyanok okoskodnak és szabnak határokat, akik nem értenek hozzá.
"A nyerőgép=ROSSZ, a pókerben számít a szerencse is=ROSSZ"
Több helyen elmondtam már, hogy a mély-szegénység felszámolásának alapjai:
-a nyerőgépek kitiltása a kocsmákból (szabjanak komolyabb feltételeket!) Csak kaszinóban legyenek elérhetőek (Sok fizetést dobtak be ezekbe a masinákba).
-Provi... Rablóbanda (uzsorások) betiltása.
-A segélyezés, a jogosítvány megszerzése és a VÁLASZTÓjog feltétele legyen a 8 általános végzettség. Oktatás=társadalmi változás. -
Zolivok #56 kb -
#55 Az egész kisértetiesen hasonlít az Artisjust és a DVD/CD piacra. Az artisjust hülye és rugalmatlan szabályai miatt olyan, hogy DVD és CD forgalmazás teljesen kihalt Magyarországon csak marginális szinten van (és volt) jelen. Boldog boldogtalan külföldről veszi, mert Magyarországon olyan szabályozták a dolgot akiknek halvány lila fingjuk sincs az egészről. Ezért most évente x millió (vagy milliárd?) forintról lemond a magyar állam többek között a szlovákok javára, ennyire saccolják a kiesett adóvonzatát a dolognak ugyanis. -
#54 "Kicsit online pókerezni nem fizetős teremben is lehet. Aki fizetős teremben játszik az jellemzően nem hobbyjának hódol, hanem bizony pénzt akar keresni."
Ez hülyeség! A pokerhez hozzátartozik a pénz, különben az egész értelmét veszti. Baráti körben is pénzben játszunk, (nem kell nagy összegre gondolni fejenként egy 500-as, nagy ritkán egy 1000 Ft a beugró) mert anélkül értelmetlen. Minden következmény nélkül hajigálod be a zsetont hisze semmi tét, semmi izgalom. Ha már 50Ft-okat dobálsz akkor már jobban meggondolod. Ez tény. -
#53 "eBayen vásárolt cucc után fizetsz vámot."
Háhhháháááá ez volt a hét vicce :) -
#52 "Egyszerűen ki kell tiltani ip alapon a p.csába ciprustól kezdve az összes offshore országot, mivel aki ott céget csinál az bűnöző, és pont."
Egyszerűen fel kell jelenteni a tiltó céget az alkotmányos és emberi jogaim megsértéséért. -
#51 Ne legyél már demagóg. Pontosan tudod, hogy óvoda közelébe sem jutna az a pénz. Elég megnézned mi folyik ebben az országban, minden faszságra költik az adót csak arra nem amire kéne.
Az el lehet menni érved meg nevetséges. Ezt Gyurcsány már egyszer elszerette volna játszani, oszt lassan meg néznek, hogy bazdmeg miért van itt 700e munkanélküli??? Tán nem azért mert aki dolgozni akar meg vállalkozni az húz ki innen a picsába? A Gyurcsánynak is meg a nyugdíjasoknak is kerekedne a szeme majd tíz év után, hogy bazz nincs nyugdíj kifújt. Akik ki tudnák fizetni azok külföldön vannak... Jaaa bazzeg mi zavartuk ki őket, mi a picsa legyen? Hát híjjuk be a kinajokat vagy az orrosokat. Kb erre is megy ki az egész.
Svájccal meg ne is példálózz! Történetesen dolgoznak ott barátaim, és a nagy különbség, hogy röhögve fizet ki bármit, mert kap is annyi fizetést! Tudod nem kerül itt semmi sokba, csak a fizetés fos. Bármelyik nyugati országnál ha kiszámolod a fizetés/kiadás arány lényegesen jobb mint Magyarországon! -
#50 Alapvetoen a mai vilagban a becsuletes, gerinces embernek semmi jovoje nincsen, foleg nem Magyarorszagon.. -
aaaaa #49 EU-n belül milyen vámot is fizetsz ??? Semmit.
Bár szerintem nyugodtan élhetsz a mások által beléd sulykolt álomvilágban, hogy azért nyomorog az ország nagy része, mert nem fizetnek rendesen adót az emberek. Ha így gondolod, és ez megnyugtat hidd is el, bár messzemenően nem az a fő oka annak, hogy ilyen a gazdasági helyzet, amilyen. Elárulom, ha mindenki az utolsó fillér után is adózna, amellett hogy 1-2 hónap alatt sokan csődbe mennének, attól még Neked és a legtöbb embernek egy fikarcnyival sem juttatnának több pénzt, főleg nem csökkentenék az adókat. Aki meg csődbe ment már a nagy becsületességbe, az meg azontúl majd semmit sem fizet... Mert ez is benne van a hivatalos indoklásban, hogy azért magasak az adók, mert nem fizetik be. Ha mindenki befizetné, még magasabbak lennének, mert miért is ne.
Az óvodát meg azért nem újítják fel, mert elmegy a pénz olyan más helyekre, amiről a hivatalos híreket olvasva fogalmad sincs. Lehet a közpénzeket tízszeres áron vásárolt cuccokra is költeni, úgy hogy barátok haverok cégei nagyon jól járjanak. És ennek nem Bélabácsi be nem fizetett adója az oka. -
#48 Ezzel csak egy baj van,hogy ha játékpénzben játszol azt nem igazán lehet pókernek nevezni!Mivel nincs tétje így komolytalan lesz az egész!Így a Póker varázsa értelmét veszti!Tehát aki normálisat akar szórakozni az pénzben játszik! -
SnowF #47 Mosdatja a fene. Amit viszont te nem akarsz megérteni, hogy nem a te igazságod az egyetlen igazság a világon. És azt hogy ami jelen pillantban törvényes az nem feltétlenül helyes is ugyanakkor.
Mint mutattam rá példát van olyan kúltúrország ahol nem kell adót fizetni azért ha nyersz pókeren. Szóval lehet ez másképp is. Mellesleg én örülnék a legjobban ha normálisan szabályozva lenne a piac, de az eddigi próbálkozások (francia, olasz) életszerűtlenek, nem szolgálják a játékosok érdekeit és nem mellesleg az államnak is kevesebb lesz belőle a bevétele szerintem, mint egy megengedőbb szabályozás esetén. Azt is leírtam szerintem mi lenne az üdvözítő (adott országnak adót fizetni a játékosi által termelt rake után), de tisztában vagyok vele, hogy az nem igazán fog megvalósulni, mert egyszerűen a politikusoknak ez nem lesz érdekében. Jellemzően ismét olyanok fognak szabályozni egy területet akik nem értenek hozzá, csak a bemondott adóösszegek közül a legnagyobbra ráböknek. -
SnowF #46 Ne Magyarországból indulj ki, tőlünk nyugatra igenis van olyan aki szórakozni akar és erre hajlandó pénzt áldozni, azaz valódi pénzes játékot akar játszani és nem játékpénzben. Emellett a póker jellemzően az a játék amit ha nem pénzben játszol, akkor elveszíti a lényegét, komolytalan lesz. -
Komolytalan #45 Kicsit online pókerezni nem fizetős teremben is lehet. Aki fizetős teremben játszik az jellemzően nem hobbyjának hódol, hanem bizony pénzt akar keresni. -
Komolytalan #44 eBayen vásárolt cucc után fizetsz vámot. -
Komolytalan #43 Szerintem meg nem életszerű szerecsent mosdatni, amikor éppen úgy kényelmes, szabály betartásért és demokráciáért óbégatni amikor meg úgy kényelmes. 3 éves gyerek szintje az, hogy az a helyes ami nekem jó. -
SnowF #42 Most ténylegesen, és teljesen komolyan, mi az oka annak, hogy az állam olyan iszonyúan ideges lesz, ha Joe az egyszerű irodista szabadidejében kicsit pókerezik online és nem mondjuk könyvet olvas, biciklizik vagy ne adj isten küzdősportot tanul? Mi az ami miatt szegény Joe-t plusz adó befizetésére kell kötelezni mert hódol a hobbyjának? Ezt teljesen komolyan kérdem és várom rá az ésszerű magyarázatokat. -
#41 Szerintem az eBay sokkal nagyobb forgalmat csinal.. -
SnowF #40 Nem hinném, hogy életszerű összemosni egy hobbiból pókerezőt egy maffiózóval... Több mint valószínű, hogy a neten pókerezők döntő többsége (99+%) nem pénzmosásra használja a termet, arra ennél sokkal egyszerűbb módszerek is léteznek.
A szerencsejáték utáni adófizetés: igen, tisztában vagyok vele, hogy adózni kell utána, bár logikusan szerintem nem megmagyarázható, hogy a szervezőn kívül miért kell még a nyertesnek is fizetnie... azért mert hirtelen sok pénze lett? Minden szerencsejáték esetén egy kvázi pénztranszfer történik egy/több játékostól egy másik játékoshoz. Ilyen erővel ha az öcsémnek adok pénzt ajándékba azután is adóznom kell (igen tudom, kell utána adózni, bár ez is érthetetlen). A kis ember szintjén mindezek, csupán arra jók, hogy a szervező mellett az állam is lehúzza őket még több bőrt lefejtve róluk, lehetne ezt szerintem kicsit több ésszel és érzéssel is csinálni.
Mellesleg Ausztrália ami nem kúltúrország szerinted, náluk ugyanis ha hobby pókeres vagy, azaz nem ebből élsz meg akkor nem kell adót fizetned a nyereményed után. Na akkor most velük mi van? Milyen matricát húzól rájuk?
Ciprus mellesleg az EU tagja, szóval elég necces azt rámondani, hogy aki ott céget alapít az bűnöző, de facto akkor aki az EU-ban céget alapít az bűnöző?
-
Komolytalan #39 Végülis az se érdekelje az államot, ha te az adózott pénzeden veszel egy fegyvert meg egy lesötétített üvegű autót, összeszeded az utcán a 12 éves kislányokat és a fegyverrel prostitúcióra kényszeríted őket. Mert te az adózott pénzedből tetted mindezt ugyebár.
A szerencsejáték szervezése, és a nyertesek nyereménye is adóköteles minden kultúrállamban. Nem értem mit nem lehet ezen felfogni. A pókertermek olyan országokba vannak bejelentve, ahol az országon kívül folytatott tevékenység után egy kanyi adót se kell fizetni. Ezek nem kultúrállamok, ezek off-shore országok, akik abból élnek hogy kutyaólanként 27 cég van hozzájuk bejelentve, és cégalapításonként leszurkolják a nem gyenge pénzt. Ezek a cégek az adott ország infrastruktúrájából az ég világon semmit se használnak, ezért kell gyakorlatilag filléreket adózniuk. Ezzel tisztességes ország nem tud, és nem is kell versenyeznie. Ezeknek a cégeknek fel volt, fel van ajánlva hogy üzemeltessenek a helyi adóhatóság számára átlátható szervereket, de ezt nem fogadják el - vajon miért, mert rendesen akarnak adózni?
Egyszerűen ki kell tiltani ip alapon a p.csába ciprustól kezdve az összes offshore országot, mivel aki ott céget csinál az bűnöző, és pont. -
SnowF #38 Pókerezés közben te egy szolgáltatást veszel igénybe, amely szolgáltatás után te fizetsz (rake/fee), ezek után nem értem milyen adóztatás lenne szükséges a játékos részéről? Vagy akkor ha te kifesteted a lakásod azt kifizeted és a vállalkozó adózik majd ezután fizetned kellene az értéknövekedett lakás után még adót? Miért érdekli annyira az államot az hogy az adózott jövedelmemből én kiflit veszek vagy pókerezek???
A pókertermek minden esetben be vannak jelentve, és fizetnek is adót az adott országhoz, mivel csak a neten szolgáltatnak az pedig nemzetközi, így szerintem minimum kérdéses azt állítani róluk hogy illegálisak. Másrészt miért nem mondjuk mi azt hogy nálunk kevesebb adót kell fizetned és akkor egyszerűen áttelepülnének ide, ennyi. Nem azon kéne felháborodni, hogy nem fizet adót nekünk, hanem egyszerűen meggyőzni őket, hogy nálunk kedvezőbb feltételekkel üzemelhetnek. Mellesleg ha te elmégy nyaralni külföldre, és pókerezel, akkr hova fizessen utánad a szolgáltató?
És hogy szerintem hogyan lehetne a legegyszerűbben megoldani ezt:
Minden oldal vezeti hogy melyik ember hova tartozik illetve hogy mennyi raket termelt (ez ugye kell a VIP rendszerhez is). Ezekután már csak 1 lépés, hogy az adott országnak befizesse az ő játékosai által termelt rake után járó adót. Hogy ezt mennyiben állapítják meg azt ugye országa válogatja, de szerintem normálisan ennek nem szabadna túl magasnak lennie. -
Komolytalan #37 1. Ha nem tetszik a rendszer el lehet menni. Aztán meg rá lehet csodálkozni, hogy máshol is vannak cifra adónemek, legfeljebb a mértékük más. Pl próbáljon meg Svájcban lakást venni, aztán csodálkozzon hogy évente kell fizetnie utána a nem gyenge vagyonadót.
2. Ha nem tetszik egy szabály, akkor nem az a megoldás, hogy próbáljuk elkerülni. A kommunizmusban nem volt más lehetőség, de most már van. Ha nem így érzed, akkor 1. pont.
Bár szerintem nem 10 ember van aki adót csal pókerrel, de 1 is sok. Nekem pl b.ssza a csörőmet, hogy amit a bélabácsi adózás nélkül elrak zsebre éves szinten annak az adótartalmából 4-5 óvodát tokkal-vonóval fel lehetne újítani. Persze lehet azt is mondani, hogy de akkor külföldre költözne, de én meg azt mondom hogy menjen. Most, azonnal, ne várjon egy percig se. Ne használja a mi erőforrásainkat, ha semmit se rak a közösbe, holott éves szinten több 100 milliót keres tisztán, és ebből 0 Ft-ot adózik. Az nem érv, hogy "de amit vásárol arra megfizeti az ÁFÁt". Egyrészt lóf.szt fizeti meg, mert elb.ssza thaiföldi k.rvákra a nagy részét. Másrészt ilyen alapon én is a dupláját költhetném, és becsszó befizetném utána az ÁFÁt - az utolsó piaci kofától is kérnék nyugtát. -
#36 Jajjaj úgy beszélsz mint ha mi lennénk a millió pokerből élő országa! Hány ember van ma magyarországon aki tisztán online pókerből él? 10?
A többi meg egész nap dolgozik, ADÓZIK, utána ha lakást akar venni akkor az ADÓZOTT pénzéből kifizeti az ADÓT (ÁFA) a lakásra, majd mivel ez az államnak nem elég ezért még fizet mellé KÜLÖNADÓT (Illeték) és ha el akarja adni akkor "mivel jövedelme keletkezett belőle" ezért ADÓZZON UTÁNA!
Nah így él a többség, inkább ezzel kéne folgalkozniuk (meg neked is), mint azzal, hogy van az országban talán ha 10 ember aki adómentesen jut online pókernél pénzhez. Parlamentben meg százan csinálják azt, hogy bemondásra hatalmas összegeket vesznek fel ADÓMENTESEN. Akkor miről beszélünk.
És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy azt az oldalát is nézheted, hogy magyar online pókeres nagy valószínűség szerint egy külfölditől nyerte a pénzét, magyar bankba utalódik ahol a banki szolgáltatásokat igénybe veszi, tehát FIZET ÉRTE, a pénzt ITTHON KÖLTI el, tehát még gazdaságot is élénkít. Nem tudom miért ez szúrja a szemed, még egyszer mondom, ennél sokkal nagyobb gondokkal küzd az ország és nem a legkisebbel kéne kezdeni. -
oliverb #35 A cikk írójának csak "gratulálni" tudok.., gyakorlatilag mindenféle szakmai ismeret nélkül, és mindenféle valóság nélkül írta meg a cikket. Szép lejárató cikk, és csak a média állandoan szajkózott szövegei vélhetőek fel benne, de látom a kommentelők többsége sincs tisztába a póker mikéntjével, hiszen többen a nyerőautomatákhoz hasonlítják.., hát nyilván az ilyen játékosokon élünk mi meg mindennap, akik tudás alapú játékot folytatnak, és a szerencsét mellőzik az asztaltól( hiszen 50.000 vagy annál több leosztás alatt már eltűnik a szerencse). -
Komolytalan #34 "A vilag sok orszagaban van szerencsejatek es elfogadott."
Azért elfogadott, mert ezen országok lakói jellemzően nem szerencsejátékot játszanak, hanem kaszinókban dolgoznak. Vagyis az ország szemszögéből erősen pluszos a szerencsejáték.
"Az Internet globalis, nincsenek rajta allamhatarok. Ha egy szolgaltatast nyujtok neten Norvegiabol, svedek vagy Uj-zelandiak is igenybe vehetik... a cegnek nem kell mindket orszagba adozni, csak oda, ahol be van jegyezve."
Ez egy állapot, ami nem jó. Nem köteles a világ elfogadni azt, hogy amikor a világ kereskedelmi/szolgáltatási forgalmának jelentős része neten folyik akkor mindenki aki offshore országban adózzon (vagyis ne adózzon).
Másrészről ez azért nem teljesen így van, mert van aki legálisan csinálja. Pl ha a google-on adsz fel hirdetést, akkor arról kapsz számlát, így a Magyarországról származó bevételek után a google Magyarországnak adózik. A világ boldogabbik felén az élből tiltott, hogy egy cég számára úgy adj pénzt, hogy ő nem ad arról semmiféle bizonylatot.
"Tobbmillio interneten szolgaltato ceg van... mindegyiket perli az USA?"
Nyilván először azt, aki a legnagyobb kárt okozza.
"Es csak az USA? Magyarorszag pl. miert nem pereli a maltai meg az elefantcsontparti cegeket vagy eppen az amerikaiakat?"
Egyszerűbb ha blokkolják azokat az IPket, tartományokat - akár teljes országokat is - amelyek pókerteremhez/illegális online fizető szolgáltatásokhoz köthetőek. -
#33 A poker is szerencsejatek, csak a tudas is szerepet jatszik a nyeresben, raadasul nem olyan sok a vesztes, mint pl. a lottonal, hanem pl. asztalonkent egy gyoztes mindig van.
A vilag sok orszagaban van szerencsejatek es elfogadott.
Az Internet globalis, nincsenek rajta allamhatarok. Ha egy szolgaltatast nyujtok neten Norvegiabol, svedek vagy Uj-zelandiak is igenybe vehetik... a cegnek nem kell mindket orszagba adozni, csak oda, ahol be van jegyezve.
Tobbmillio interneten szolgaltato ceg van... mindegyiket perli az USA?
Es csak az USA? Magyarorszag pl. miert nem pereli a maltai meg az elefantcsontparti cegeket vagy eppen az amerikaiakat?
Na en kb. ezt nem ertem.. :) -
Komolytalan #32 "Ha lelul ket ember pokerezni mindkettonek ugyanannyi szerencseje van es a tudas fog donteni."
Ja, persze. És ha olyan játékot játszanak, hogy húznak 1-1 lapot, és a nagyobb lap nyer, akkor az se szerencsejáték, mert azonos esélyük van. Ha lottóznak, az se szerencse játék, mert bármely 5 számnak azonos esélye van.
Ébredj már fel ember: Még a tipp-mix is szerencsejáték, holott az jobbára nem szerencse kérdése, hogy két focicsapat közül melyik nyer. -
Komolytalan #31 Aztán mikor 90%-ban pre-flop all-in mennek ellened, akkor mire használod a pléhpofádat? Akkor az egész póker átmegy szerencsejátékba. És az alapján meg nem lehet szabályozni, hogy én becsszó olyan teremben játszom, ahol 10-ből csak 1 kör jut el addig hogy megmutatjuk a lapokat. -
Komolytalan #30 Jó, akkor nézd pl azt, hogy a pókeres itthon koptatja az utakat, szennyezi a levegőt, kap orvosi ellátást, stb. Aki itthon él, és itthon dolgozik - mert az online termekben történő farmolás is munka - az itthon adózik. Ennyi... -
Komolytalan #29 A póker a kártyajátékok nem-kommersz kategóriájába sorolt, így tiltott szerencsejátéknak minősül. Pont. A minősítés alapja egyébként az, hogy a játék során a szerencsének nagyobb szerepe van, mint a tudásnak. Bár ez nehezen bizonyítható, de az erősebb kutya b.szik elv alapján ezt nem Kis Béla pókerzseni fogja megmondani, hanem a Szerencsejáték Felügyelet. -
Komolytalan #28 Ha az oldalnak nem lenne bevétele, akkor az egy játékosra eső átlagos veszteség 0 volna ugyebár... A játékosok átlagos vesztesége * a játékosok száma pontosan egyenlő az oldal bevételével.
Adót meg arra tudnak kivetni amit látnak. Ha a termek üzemeltetői biztosítanának transzparens szervereket - ha nem is mindenki, de legalább az adóhatóság számára - akkor ki tudnák vetni a pluszban lévő játékosok nyereségére, illetve a terem nyereségére. Mivel azonban nem biztosítanak gyakorlatilag illegálissá teszik. Jól van ez így, nem kell az államot hülyének nézni, és ezzel meglopni gyakorlatilag engem is. -
kgbela #27 Ez a cikk megint egyike a "fekete péntek" óta megjelent lejárató hangvételű írásoknak az online póker gonoszságáról?
Persze tele baromságokkal ahogy mindig.
-Nem szerencsejáték
-Az a 3.6 milliárd ha termek által levont rake, akkor ennyi a játék díja amit fizetünk a teremnek.
-"míg utóbbiak a sikereik miatt nem szívesen hagyják ott az online pókertermeket és igyekeznek megismételni a nyereményeiket. Ez azonban csak keveseknek sikerül." WTF? a profik nem tudják megismételni a győzelmeiket? Érdekes
És a végére sikerül is összemosni a nyerőgépekkel.
wp -
#26 Néhány meccsen belül nem biztos. Ezer meccs után biztosan. -
l300d #25 a poker nem szerencsejatek. Ha lelul ket ember pokerezni mindkettonek ugyanannyi szerencseje van es a tudas fog donteni. De ahogy latom vannak akik abbol indulnak ki hogy ök szerencsetlenebbek a masiknal:) szeretnek gratulalni aki ugygondolja magarol hogy kevesebb szerencseje van egy pokerasztalnal mint pl a masik kilenc embernek hát az meg is erdemli:) en eddig kozel 300 dollart nyertem pokeren termesztesen ingynes versenyeken mert nincs penzem fizetos versenyekre. Teljesen amator vagyok de azt nem gondolnam magamrol hogy szerencsetlenebb lennek masoknal:) akinek meg sok penze van es valahogy el szeretne vesziteni az mind 1 hogy pokeren vagy 1000 lotto szelvenyt vesz vagy emeltdijas smst kuld kulombozo csatornaknak az teljesen maganugy:) jobb lenne ha beken hagynak öket es orulnenek hogy legalabb vannak olyanok is akiknek van elvesztenivalo penzuk:) nekem sajna nincs de megsem irigykedem masra hogy neki mer van -
#24 "de ha egyszer lebuksz (mert másnak jó lapja van, és nem engedi magát kiszorítani a játékból), akkor onnantól mindenki vérszemet kap"
És hogy jön rá, hogy csak blöfföltél? -
rajdi #23 Szerintem nem lehet egyértelműen kijelenteni hogy szerencsejáték-e vagy sem a póker. Ha úgy vesszük tényleg kaphatsz egész életedben rosszabb lapokat mint a többi játékosé (persze elméleti síkon maradva) és akkor ha nem is játszod meg a lapjaidat, a kisvak és a nagyvak megadásaiddal előbb utóbb elfogy a píz. No de! Akárhány évig lottózhatsz vagy rulettezhetsz, minden kör ugyanannyira lesz nyerő számodra mint életed legelső játéka, amíg a pókerben megtanulhatod hogy gazdálkodj a kerettel, és persze meggazdagodni nem fogsz, de egy bizonyos szinten tartás lehetséges. kb itt tartok, és az egész nem más, mint szórakozás. Egy mozifilmben sokkal nagyobb a kockázat számomra... -
nlght #22 megint egy cikk arról, hogy az internet gonosz és ellenőrizetlen, ezért szépen mindent ellenőrizni kéne és lehallgatni, hogy azt csinálja a felhasználó, amit az állam előír neki (a szabadság csak illúzió) -
#21 istenem..épp eza poker lényege h lehet bármilyen lapod az elennfél sose tudja meg és ugy irányitod a játékot ahogy akarod.Ezért fontos ezt kitanulni h ne vegyenek rajtad észre semmit,ésugyanugy megtanulni h valamit szre evgyél h blöf e vagy sem.aki cask kicsit is nézet profi poker versenyt tv-ben az majd észre veszi hogy a semmire is miket nyernek mig lehet akár pokered is nem biztos h nyersz ha kiszál elején a másik.
ezért nem szerencsejáték.mert jönnek azzal h na egyszer lebukik akkor mivan.ha rendes pénzben játszol föleg több ezer dollárban hidd el nem fogsz olyan agreszivan játszani hogy csak ugy megmerj adni annyi pénzt amenyit hivot a másik és tuti blöföl..mert nem tudod.eza lényeg és láttod magabiztos és gondolkozol és nem mered.mert ha mersz lehetsz nyersz de buksz.Új leosztásban meg kezödik elöröl.
ez a szépség a egészben,etől nem szerencse játék.Csak sokkan nem birják felfogni. -
#20 Ez egy kicsit viccesen hangzik amikor milliókért taníttatunk orvosokat, tanárokat akik utána külföldre költöznek és sem adózni nem fognak itthon, se a tudásukat átadni. És még számtalan ilyen példát lehetne hozni, szóval talán az online pókerezők a legkisebb gondunk. -
roliika #19 A rulettet mégjobban ide lehetne sorolni. Ott úgy csalnak online ahogy akarnak.