Óriási veszteségeket okoz a játékosoknak az online póker

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Mindezek után aligha lehet azon csodálkozni, hogy a világ számos országában kíméletlen harcot indítottak az internetes szerencsejátékok ellen."

Szerintem ez az írás ott bukik meg, hogy a póker nem szerencsejáték.

A póker nem szerencsejáték

Szerencsejáték e a póker??
Az én unokaöcsém már 12 évesen pókerezik online. No nem a pénzes változatot, de ha rászokik késõbb az is meglesz...

A szerencsejáték is egy szórakozási forma.

Azért illegális v. erõsen szabályozott, mert vannak olyanok, akik függõk lesznek és a teljes vagyonukat eljátszák (+ opcionálisan bûnt követnek el még több pénzért)

Ugyanaz a helyzet, mint a droggal. A legtöbb ember megmarad az alkohol mellett, de van, aki rászokik a heroinra és felfordul. (A teljes vagyonának elkúrása és több vagyon elleni v. egyéb bûncselekmény után.)

Örök vita lesz, hogy engedjék-e vagy nem. Mert nincsen jó válasz.
A többséget nem érinti, mert nem lesz függõ. A kisebbség sorsa meg vagy érdekli a többséget vagy nem.
Lesz, amikor engedik és lesz, amikor nem.
mad mind
Azért mert nem fizetnek adót az adott országnak. Mindenki szeretne részesülni abból a 3,6 milliárdból.
Persze te nyersz(ha valós) de csak azért mert a többiek veszítenek. Nem lehet mindenki nyertes. És a nyerés nem csak az eldöntéstõl függ, ha te is találkozol nálad jobbakkal , akkor majd te is veszíteni fogsz.<#zavart1>

Jajj.. Havi 50$-ra jön ki a fent leírt "veszteségük" a JÁTÉKOSOKNAK.. Vagyis játszanak, szórakoznak, dühöngenek, és örülnek ha nyernek. Kapnak is valamit a pénzükért, és ezért nem nevezném veszteségnek, nem beszélve arról, hogy ez az összeg a fent említett országok lakóinak meglehetõsen kis kiadásnak számít havi szinten.
A másik nagyon fontos dolog az hogy a pénzük nem a póker oldalhoz kerül, hanem egy másik játékoshoz (természetesen a terem von le jutalékot, de az elenyészõ %). A cikket ugy is fogalmazhatták volna "A szakemberek rámutattak: a 6 millió játékos évente 3,6 milliárd dollárt (!) veszít el." amit más játékosok viszont megnyernek...
Rengeteg nyilvánvalóan a "vesztõ" játékos, de a túlnyomó többsége nem is akar nyerni, csak egyszerûen szórakozik, és tudomásul veszi, hogy ez neki ennyibe kerül. Ilyen alapon a kábeltévé elõfizetés, az édesség vásárlás, meccsre járás, gumi óvszer vásárlás, vagy a sörözés Németországban (vagy akárhol) 6 millió embernek havi 50$- ba kerül, és ez ellen is tenni kellene valamit, mert felháborító, hogy elszórakoznak ennyi pénzt!! pffff..

A függõk sajnos nem, és emiatt bélyegzik meg a többieket.
Érdekes, hogy én eddig csak nyertem pókeren, pedig már jó ideje játszom. Van aki szórakozni akar a pénzébõl és van aki pénzt akar keresni. Mindenki eltudja dönteni...
Tetsuo
Miert lenne illegalis? Vki magyarazza mar el nekem, hogy a Man-szigeten bejegyzett ceg miert illegalis, hiszen az ottani torvenyek szerint pont legalis es arrol nem tehetnek, hogy a net nemzetkozi? Ennyi erovel egy a vilag sok-sok weboldala illegalis, mert valamely allamban biztos sert valamit. :S

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

← ElőzőOldal 2 / 2