• SnowF
    Nem hinném, hogy életszerű összemosni egy hobbiból pókerezőt egy maffiózóval... Több mint valószínű, hogy a neten pókerezők döntő többsége (99+%) nem pénzmosásra használja a termet, arra ennél sokkal egyszerűbb módszerek is léteznek.
    A szerencsejáték utáni adófizetés: igen, tisztában vagyok vele, hogy adózni kell utána, bár logikusan szerintem nem megmagyarázható, hogy a szervezőn kívül miért kell még a nyertesnek is fizetnie... azért mert hirtelen sok pénze lett? Minden szerencsejáték esetén egy kvázi pénztranszfer történik egy/több játékostól egy másik játékoshoz. Ilyen erővel ha az öcsémnek adok pénzt ajándékba azután is adóznom kell (igen tudom, kell utána adózni, bár ez is érthetetlen). A kis ember szintjén mindezek, csupán arra jók, hogy a szervező mellett az állam is lehúzza őket még több bőrt lefejtve róluk, lehetne ezt szerintem kicsit több ésszel és érzéssel is csinálni.
    Mellesleg Ausztrália ami nem kúltúrország szerinted, náluk ugyanis ha hobby pókeres vagy, azaz nem ebből élsz meg akkor nem kell adót fizetned a nyereményed után. Na akkor most velük mi van? Milyen matricát húzól rájuk?
    Ciprus mellesleg az EU tagja, szóval elég necces azt rámondani, hogy aki ott céget alapít az bűnöző, de facto akkor aki az EU-ban céget alapít az bűnöző?