875
Koreai Népi Demokratikus köztársaság(조선민주주의인민공화국 朝鮮民主主義人民共和國)
  • Ulvar
    Sunáznád mi? xD
  • TDantes
    11

kettő

három

• Torzonborz
    gyáá csajok jól nyomják :D
  • Rundstedt17
  • Rundstedt17
    :(
  • Frosty01
  • Rundstedt17

• Frosty01
    hmm, most világosodtam meg, már értem rundstedt nagyfokú vonzalmát a koreai vezetés felé... így a posztereket nézegetve
  • Frosty01
    Észak Koreai propagandaposzterek
  • Frosty01

Glimpses of Mysterious North Korea

• Rundstedt17

• TDantes
    Bárcsak koreai lennél..akkor nem nezetnél itt.
  • MrSpock
    Ha esetleg egyszer megteheted nézz már meg magyar humanitáriusok által készített filmet,látod a valóságot,már amit engedtek mutatni.:( Jah Mindenki vidám,önfeledt,csak az utcán aköszönésen kívül nem lehet szinte beszélgetni sem ,max hogy de szép napunk van és sok egészséget a nagy vezérnek! És ezek nem rohadt amcsi filmek,vagy egyebek. És sajna nem az egyetlen a világban ahol totális elnyomásban élnek. Pedig tényleg szép ország ,fekvése is,és akár kereskedelmileg is igen fontos térség lenne. A lényeg ,hoyg amit én láttam 2-3 filmet eléggé lehangolt:( Mivel mindig is érdekelt,hogy egyes országokban mi is folyhat,főleg ami elzártabb,hisza többit tudjuk amúgy is.
  • Frosty01
    természeti (jócsaj is jöhet!, történelmi vagy építészeti szépségekről linkelj inkább fotókat, ezek az ünnepélyes műbeállított king kong imádós szarok nem jönnek be :(
  • Torzonborz
    éljen a személyi kultusz !
  • Rundstedt17
  • Barnabyka
    ..by akármelyik dokumentumfilm amit készítettek ÉK-ról..nézd meg Tvrtko filmjét akár.. (:

[ Érdekes módon csak arra válaszolsz amibe bele tudsz kötni és arra is idióta kérdéssel és újra csak olyannal amivel eltérsz a saját országodtól. Kicsit összezavarodtál érzed?.. már már magad ellen beszélsz, egyszer ezt mondod közben az ellenkezőjét teszed. ]
  • Rundstedt17
  • Frosty01
  • Rundstedt17
    jah akinek meg nincs munkája mert a kapitalizmus velejárója a munkanélküliség meghalhat :D
  • Rundstedt17
    tények by usa ?:DDDD
  • Rundstedt17
    60 dkg risz?forrás?:DDDD
    amcsi propaganda rulez xDDD
  • Rundstedt17
  • Frosty01
    hatvan deka rizs , érted, éhesebb vagyok picit kb annyit eszek meg HÚSBAN LOL. el sem tudom képzelni, hogy milyen szar lehet nekik, de nem mondom hogy biztos nem annyira...
  • hunbasser
    de most Észak-Korea topikban vagyunk nem?
  • MrSpock
    Ne keverd már össze adolgokat,az egy más dolog hogy egy demokráciával egy adott nép nem tud mit kezdeni! Lásd Líbia napjainkban. Holott olyan életük lehetne mint Katariaknak,vagy ez emirátusokban,lenne pénz szarásig. ÉK-nak is meglehetne az az élet ami délen van,hisz elég dolgos népség,tudnának fegyelmezetten építkezni ,csak a mocskos kapitalisták nem engedik őket kibontakozni,és folyton fenyegeti őket a déli szomszéd és az usa!:D
  • Barnabyka
    Én már tényleg csak azt sajnálom, hogy képekben tényleg milyen szép is ez az ország..(legalábbis amiket itt látunk).. viszont a tények amiket oly sokan leírtak valahogy mást mutatnak.. ez nem gyanús kicsit?
  • hunbasser
    haver,autók már 100 éve járnak a világon :D kb úgy mondtad ezt,mintha mondjuk a szoláriumról vagy a műkörömépítésről beszélnénk :D érted,milyen alapon mondja nekem az állam,hogy én nem vehetek autót? persze Észak-Koreában nem nagyon lenne ilyesmire pénzük,amikor sokszor fizetés helyett 60 dkg rizst kapnak...érted,ez is milyen? miért ad nekem rizst? adjon pénz,és én majd azt veszek belőle,amit akarok.de az sem úgy működik ám,mert ha lenne is pénzük,akkor sem tudnának elmenni a boltba válogatni,hogy most a 30 fajta sörből melyiket vegyék meg vagy éppen milyen fajta lisztből süssenek kalácsot a hétvégén.
  • Rundstedt17
  • Barnabyka
    #323+#324
  • Gurren
    ne offolj, kösz.
  • Torzonborz
    megint csak terelsz.
  • Frosty01
    válaszolj ha kérdeznek bazdmeg :D
  • Rundstedt17
  • Rundstedt17
    de amúgy csak Észak-Koreában van szegénység a világon a kapitalista mennyországokban ismeretlen fogalom,igen igazatok van xD
  • Barnabyka
    te mondod, hogy ÉK topik és megint mással jössz? ...
    erre meg csak annyit mondok neked, hogy te mondtad, hogy amerika bassza el a pénzét hülyeségekre..ha nincs autó az utakon(szerinted azért nincs, hogy ne legyen környezetszennyezés) akkor minek van 10sávos autópálya?
  • Torzonborz
    szerencsétlen kiskrapekon milyen zokni van :(
  • hunbasser
    de most megint miért kell más országokkal példálózni,ha Észak-Koreáról van szó???? :DDD

egyébként nem,ott sem élnek jól,de legalább onnan ki lehet jönni,be is lehet menni,riporterek is bemennek,ki is jönnek,vehetsz autót,nem sok helyen,de jelen van az internet és nem muszáj imádnod a vezetőt :)
  • Frosty01
    valahol olvastam hogy mi lenne velünk ha holnaptól nem működnének többet a kamionok. érdekes jövőt tárt elénk 7nappal későbbre :)
  • Frosty01
    és egy utolsó, a kommentedre válaszul (feel teh irony!!44)