Észak-Korea

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hol olvastad ezt?Horthy féle propagandát nem kellene benyalni...
Ráadásul franciaországban,olaszországban az amcsi katonáknak is volt sara...

Frosty01
hagyjad ez egy hülye, kajak bejövök ide és ír egy bármit és úgy felbaszódok rajta h habzik a szám <#wow3> pedig alapjáraton nincs vele bajom de ezzel most elásta magát a szememben egy örök életre.

practitioner of the forbidden arts of death

"Ott száradnál meg az elsõ nap, másik ezer koreai lakossal, akiket bármikor elítélhetnek szimpla hülyeségekért, vagy csak éhenhalnak, vagy véletlenül baleset éri õket, vagy mert nem kaphatnak orvosi ellátást."

Szerinted itt nem ítélhetnek el bármikor?Vagy neked jogaid vannak és abba bízol?Elárulom ha nem tetszik a képed a helyi önkormányzatnak vagy fejesnek úgy cesz ki veled itt is ahogy akar...Vagy mennyi idõ van hátra amíg fizetõssé nem válik az egészségügy?

Ulvar
Gratulálok fiam...ne olvass, mond a hülyeséget. Menj ki valamely szeretet szolgálattal hozzájuk és élj ott. Hihetetlen buta vagy...eszméletlen sügér...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

hunbasser
hülyéskedsz? te hol élsz ember? én is Magyarországon élek és ráadásul vidéken,mégis tudnék találni melót,és ne felejtsd el haver,72 ezer ft a minimálbér. akkor milyen 30 ezerrõl beszélsz? 😄 még apám is tudott munkahelyet szerezni 50 évesen úgy,hogy rokkantnyugdíjasból "visszaavanzsálták" egészséges emberré 3 implantátummal a szívében. ezeket mind le is írta az önéletrajzában és el is mondta hogy 9 évig rokkantnyugdíjas volt,mégis felvették. akkor mirõl beszélsz?

ReaL MaDRid x siempre

Molnibalage
Azért az amerikaiak többsége tudta, hogy mire jó az angol vécé és nem tépetett szét lovakkal egy megerõszakolt apácát...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

a te véleményedre azóta nem adok miután kijelentetted többször is hogy az amcsi katonák micsoda szellemi fölényt képviseltek a második világháborúban a buta és mûveletetlen oroszokkal szemben....oroszfób/németfób elvakult amcsimán bagy

Snexi
http://manzardcafe.blog.hu/2010/10/08/te_satanian_gonosz_amerika_propaganda_festmenyek_eszak_koreabol

meg is van

Snexi
ezek a propaganda festmények a legvicesebbek,egy blogon össze is van gyûjtve mind,hangosan röhögtem miközben nézegettem õket
nagyon elvakult ember lehetsz amúgy 😄

nice kamu videók.

õk nem akarnak téged megtéríteni,csak szeretnék ha végre amerika leszállna róluk is kitakarodnának Koreából.

Bush az "axis of evil" be sorolta õket...

Ulvar

Nem tudom ennek a topicnak mi értelme. Talán az hogy kiverheti arra a topic nyitója, hogy flémelhet szarságokról! Úgy beszélsz róla cseszed mintha ott élnél, mintha tudnád milyen ott az élet, miközben a saját országodban nem tudják egyesek milyen különbségek vannak...

Cikk1

Csak felhúzom magam..minek jöttem én be ide...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

" Szegény gyerekeket sajnáltam nagyon,még egy kis csokit sem kaphattak,vagy csak szigorú kontroll alatt. Jah és tényleg nincs munkanélküliség,mivel akinek nincs hivatalosan munkája,azt közmunkára osztják,és mehet az út melletti gazakat tépkedni"

itt még sokan gazot sem tépkedhetnek,az már szerencsésnek mondható aki napi szinten vághatja a füvet 4 órába 30 ezerért egy hónapba.

Szegény gyerekek itt is vannak,sõt bármilyen hihetetlen a kapitalista országokban is elõfordul/illetve amcsik által "felszabadított országokban".

"Mit kell tennem, hogy az apróbetûs rész is olvashatóvá váljon számomra? "

Telepítsd az ázsiai nyelvi támogatást.

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

kastil
Koreai Népi Demokratikus köztársaság(조선민주주의인민공화국 朝鮮民主主義人民共和國😉

Mit kell tennem, hogy az apróbetûs rész is olvashatóvá váljon számomra? Gondolom én csak nonfiguratívokat látnék, de régóta igazja már fantáziámat a sok kocka

MerlinW
Ezt de jó volt olvasni, köszi a linket😊

[merlinw.org]

MrSpock
Esetleg az itt levõk,és kedves témaindító látta e atévében pár hónapja leadott kis riport-dokufilmet az országról amit magyarok készítettek,és épp egy kórházsegélyezési akció keretében történt. Ott látszott milyen jó kis ország,és agymosás van,és nem szeretnék mondjuk nagyon beteg sem lenni ott. Szegény gyerekeket sajnáltam nagyon,még egy kis csokit sem kaphattak,vagy csak szigorú kontroll alatt. Jah és tényleg nincs munkanélküliség,mivel akinek nincs hivatalosan munkája,azt közmunkára osztják,és mehet az út melletti gazakat tépkedni. Az tetszett a végén mikor a tolmácskisérõt megkérdezték,jobb e ez arendszer mint a nyugati.Mit is mondhatott szegény,hisz elõdje rejtélyes módon eltûnt ebbõl a pozícióból. Szerény véleményem szerint a föld egyetlen búnöktõl és egyéb belsõ harcoktól,és szabadságtól elzárt országa,ahol csak létezel. én nem szeretnék ott élni,de van még azért a földön pár hely ahol nem,de más okok miatt.
Ha nézzük déli szomszédjuk mennyivel normálisabb ország,mûködik a gazdaság,fejlõdgetnek. Csak egy határvonal választja el a 2 nemzetet(ami elvileg egy)és micsoda különbség van. Akárcsak anno Németországban.

Go Jeff Go!!!!

immovable
Az azért van, mert a nagy egyetértésben együtt beszélgetnek a sötétben, miután mindenki hazatért a munkából és elköltötte a közös vacsorát a nagy vezér portréja alatt. Ezzel tiltakozván a kapitalista, kizsákmányoló, "liberálbérenc" moszad által irányított fogyasztói társadalom háttérkormánya ellen.<#idiota>
Molnibalage
Azt, hogy ÉK-ban lényegében nincs áramszolgáltatás az ország nagy részén.

Frosty01
támogatom. legalább nem lenne gusztusom többet ide jönni :'D így se sok...

Tikal
<#taps>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ForzaInter
Rundstedt17! Szerintem kérjél házigazda jogot, és az ellenvéleményeket töröld, kit érdekel a sok amcsi propaganda szöveg.

Yo, Bitch!

Papa01
Gondolom Rundstedt17-nek ez a kedvenc filmje.. 😊)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

desigo
ÉK éjjel

bakkerman
mit ábrázol?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Frosty01
na este kezdtem, mostra végeztem a topik végigolvasásával.

rundstedtnek:

Te komplett hülyegyerek vagy. Hogy képzeled, nem is, hogy van pofád azt mondani hogy jó, vagy hogy helyes az észak koreai állapot? Ott száradnál meg az elsõ nap, másik ezer koreai lakossal, akiket bármikor elítélhetnek szimpla hülyeségekért, vagy csak éhenhalnak, vagy véletlenül baleset éri õket, vagy mert nem kaphatnak orvosi ellátást. Most komolyan, olvasd el ezt és szálj méllyen magadba, és fogd be a pofádat, és ne merj még egyszer ilyet nyilatkozni a nyilvánosság elõtt. Kis büdöstalpú kretén, majd õ megmondja milyen frankó az élet a föld seggjukában... pff...

Totális nép sanyargató diktatúra van. Szerencsétlen agy mosott emberekkel.
Remek propagandista a téma nyitó... Lehet maga a kedves vezér õ? 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Papa01
De durva ez a kép...
@ Rundstedt17: Ugye, csak megjátszod magad? Nem hiszem el, hogy valaki ennyire korlátolt legyen... Bocsánat!

A saját híradójukban mutogattak, mindenféle erdõben szedhetõ magvakat az embereknek, hogy keressék meg, majd egyék meg, ugyanis ennyire nagy éhezés van arra felé... Most komolyan azt mondod, hogy, ott hú de jó?? A jólét elvitte az eszedet...

Ne haragudj, de amiket itt összeirkálsz, tényleg idegesítõ...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Tikal
de legalább szórakoztató 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Molnibalage
Ez a topik illik a sorba. Elképesztõ, hogy rundi a szabad világban élve, ahol az információ elérhetõ, ennyire hülye...

Tikal
ilyne képeket a nagy szovjetuniorol is be lehetett volna rakni.. most akkor az is milyen fasza ország volt? Tényleg elhiszed hogy jó kim jong országában élni??? nem hiszem 😄

De itt ugye minden rendben van😊

Tikal
az ovis megoldás az hogy mivel nem tudtad megcáfolni azt hogy itthon azt filmezel amit akarsz, ezért inkább lezárod a beszélgetést 😊

Nem megy itt semmilyen flémkeltés, de láthatoan te azt csinálod, ugyanis fingod nincs észak koreárol, csak nyomod a süket dumát, mert épp utálod az usa-t meg ki tudja még kit 😄

Azért az itteni agymosás sem semmi. Ez elvileg egy "Tudományos fórum" és gyakorlatilag már hetek óta a "való" világ 4 vezeti a top 10 témát. Gondoljátok el mi lenne akkor, ha ez nem egy Tudományos fórum lenne.

milyen ovis megoldás?
omg,oldalakon keresztül csak a sárdobálás hogy ilyen meg olyan szar....TROLLKODÁS
Olyan mintha USA toipcba bemennék és spammolnék gettós képekkel.
Bizony flamekeltés megy a részetekrõl,annyira kapitalista média alatt vagy értelme nincs az egésznek hogy vitatkozunk.Egyoldalú látáspont max.

Tikal
ha elfogyott az érv, jöhet az ovis megoldás 😊

Barnabyka
+1

vicces fiú vagy te Rundstedt (:

Észak-Koreában a bohócok is amerikai katonáknak vannak öltözve xD

immovable
:ASD:AS😄DDDD
Montanosz
Vers észek-koreáról

Képeken egyetlen pozitív tulajdonságot látok,
nincsenek kövér lányok....

amúgy olyan mintha nem is észek-koreáról szólna a topik hanem runsdtedt17-18 usa ellenességérõl))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Mr_no_NaMe
én azt mondom menj oda, borulj le, és imádkozom, hogy fogadjanak be és beállítsanak a sorba. Hidd el, nekünk is, és neked is jobb lenne (vagy nem).
Én még mindig várom mikor közli hogy "vicc" az egész, és õ se gondolja komolyan... <#confused>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bertino
hihetetlen, hogy egy olyan embernek mostak at az agyat az orszagbol, aki annak keritesen kivul el.

<#levele>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

elég az off-ból.

Tikal
hogy hogy ki adja le? számtalan dokumentumfilm van a témában, csak szét kéne nézned... de képzeld feltöltheted még a netre is, mert VAN 😄

jah és ki adja le????
helyette inkább nézhetünk vmi szennyet😄...
meg ugye már volt kisérlet is hogy nem lehet a gyalázatos közbiztonságról hírt adni helyette inkább az új zsiráfról meg hasonló örömködõ hírt kapjunk

Tikal
azért ha jol tudom itthon még van lehetõséged arra hogy lefilmezd a szegényeket és bemutasd akárkinek... a válaszod elég gyenge volt, valami komolyabb érvet mondhattál volna.

nem de általában nem járnak sok sikerrel...

Aztán mégse adnak melléjük kíséretet.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.