Észak-Korea

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

king orsós?😄

egyik ország sem szereti a riportereket....

Tikal
miért is??? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Valóban sok helyen élnek szegények és éhezõk... sok ilyen országban él egy diktátor is aki éhezteti a népét....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Engednek be filmeseket,csak nem mehetnek bárhova és kiséret nélkül....

Gurren
de itt legalább egy darabig jól élnek.

sokak éheznek itt is.a világon mindenhol vannak szegények és nagyon ritka ország ahol a többség jól él....
Itt csak látszatra megy jól sokan hitelbõl élnek nagy lábon egy darabig...

Szerintem adj fel egy hirdetést, hogy átköltöznél É.Koreába, onnan meg helyetted idejöhet egy ember. Ideológiailag teljesen alkalmas vagy, így hátha belemennek a hatóságok, téged már nem kell "betörni", és gyanítom onnan is lenne jelentkezõ az idetelepülésre... <#hehe>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Tikal
Egyébként ha olyan fasza az ország, miért nem engedik be a filmeseket hogy megmutassák a romlott nyugatnak milyen frankon élnek??

Tikal
az álszent te vagy... a kényelmes kis szobádból osztod az észt milyen franko észak korea... EPIC FAIL 😊

Tikal
Még mindig inkább ezen csámcsogjanak az emberek, mint azon hogy holnap lesz e egyáltalán két szem rizs az asztalon a családnak... én értem hogy nem okés ez a rendszer sem, de nem hiszem hogy te akarnál ott élni, fogalmad nincs mi folyik ott..

álszenteskedés,ilyen alapon neked sincs semmit jogod kritizálni.

Magyarország 2011 valóvilág meg showk illetve sztárpletykák hogy sokan munka nélkül és az ország jövõje is kétséges illetve éheznek azt nem kell bemutatni,lehet csámcsogni a sztárocska pincsijének problémáin xD

Tikal
de legalább mem romlott kapitalista a rendszer... persze még õ is éjfélkor internetezik, áramot használ, észak koreában erre még nappal se lenne lehetõsége, de az nem számit 😄

Tikal
Kösz hogy megelõlegzed a véleményem 😄

azért remélem a képregényeket sem hiszed el 😄

Mintha csak a volt Szovjetúnió képeit látná az ember. Parádé, felvonulás, a mocskos kapitalistáknak "vetítés" az van. Hogy közben az ország megdöglik az már egy más kérdés, azt nem kell bemutatni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Torzonborz
egész jó kis bige <#finom> rohanok is oda de sebtibe 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

mondjuk azért meglep hogy azt hiszed a háborúról hogy tisztességrõl szól,az ellenségnek egyik oldalon sincs kegyelem.bár tudom amcsi filmekbe nem úgy volt:S

jah az amcsi független statisztikában mi vagy eu?xD

Tikal
A jézuskában már nem 😄

Torzonborz
dógoznak , nem érnek rá az uccán lõdörögni <#vigyor>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

te miben hiszel ha már itt tartunk?😄

Tikal
ezt te el is hiszed? 😄D

Tikal
nagy a nyûzsgés 😄

Big Picture ( boston.com )

Néhány kép észak koreai múzeumból is

REPS0L
😄!

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Fec papa
Inkább élnél ott, jobb lenne nekünk is, legalább felvilágosodnál és nem trollkodnál, akkor megtudnád mi az amikor minden nap az életedért dolgozol, és nem hülye topikokat nyitsz sg-n. Fel nem tudom fogni hogy hogy gondolhatod ezt komolyan, aki nem akar sorkatona lenni de a farkát lecumizná Kim Jongnak, bazz te tényleg itt élsz a Földön, vagy valami új életforma vagy?!

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Tikal

Gurren
nem válaszol neked, mert csak trollkodsz 😞

na mi történt, lekapcsolták az áramot?
ígyvan, akartam is kérdezni, hol vannak ezek az információk
Gurren
rundi, valami forrást linkelj már a nagyközönségnek, ahonnan tájékozódsz.

Mor3llo
Teljes mértékben biztos voltam abban, hogy valami hasonlóval fogsz jönni azonnal. Én nem az áram ellen vagyok, hanem az abszolút felesleges és környezetkárosító fényszennyezés ellen. Csak nézz ki az ablakon, és nézd meg, hogy hány kisbolt, parkoló, hipermarket, cukrászda van kivilágítva...totálisan feleslegesen, vagy durván eltúlozva!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Botond
Egy hétig ne használj áramot este 7-tõl reggel 7-ig,aztán beszélünk.

Ne fejeltsd, hogy a tv, számítógép is árammal megy. És persze fogmosás, fürdés is vagy 7 elõtt, vagy gyertyafénynél. Persze hidegvízben, mert áram nélkül nem megy a bojler sem.

Ha ezt elbírod egy hétig és azt mondod ez így fasza, akkor hiszek neked. Addig viszont pont olyan bohóc vagy mint a topikgazda.
Mor3llo
Igen, bezzeg az itteni politikusok alázatos, jóravaló emberek, akikkel szemben van bármiféle esélyed is. 😊
Az meg, hogy beborítja a sötétség, ne is haragudj, de engem nem zavarna(megfelelõ közbiztonság mellett(!) persze). El sem hiszed, hogy ha totális sötétség van, a szemed mennyire jól meg tudja szokni a csillagok és a Hold fényét...és hopp, máris nincsen szükség a világba világító felesleges lámpákra😉

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Botond
Phenjan világít, a pártelitnek van fény. Az ország maradékát meg beborítja a sötétség. Ez a totális elnyomás egy képben. Szó nincs szupermarketrõl, vagy fényszennyezésrõl, csak arról, hogy ha a pártelitbe tartozol akkor leszarhatod a fejét bárkinek.
Képzeld el, hogy holnap kimész az utcára, és jönnek veled szembe ketten, és mindketten szemenköpnek, és az egyiknek meg kell köszönnöd ezt a kedves cselekedetét, különben kivégeznek, és a másiknak se üthetsz oda, mert jobb kerülni a feltünést. Szép világ,nem? 😊
dehát õ szeret éjjel is utcán kószálni 😞

Mor3llo
Gyakorlatilag nincsen fényszennyezés......húha, mekkora probléma, hogy nem világít éjszaka feleslegesen egy rohadt hipermarket sem 😞((

Torzonborz

Fiúk, nem lehet, hogy ez a Kész Átverés! show sg fórumos változata?
Csak Jáksó helyett Rundstedt ugrik majd elõ a kommentben egy BB pezsgõs palackkal.
Hát nyílván az É. koreaiak. Rohadjanak meg, büdös nekik a rabszolgamunka? A kínaiak bezzeg elvállalják.

83....

Molnibalage
És ki tehet errõl?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM