5743
  • Botond #5383
    Nincs másik offline térkép? Csak kiveszik a Here-t és ennyi? Mert akkor nálam nem lesz upgrade 10re az tuti. :D
  • Gauge
    Tesztelgettem mindket 950-est, az alábbiak a tapasztalatom:
    1. Win8 hülyeségeit próbálták javítani
    2. Sajnos win8 hasznos dolgai is, nem kellett volna
    3. Here teljes hiánya, ezt egyszerűen nem lehet megszokni
    4. Hw nagyon jól teljesít
    5.xl gombelhelyezese szörnyű
    6. Double tap wake up teljes hiánya?!?!?!?!?!

Amit nem tudtam letesztelni:
    * edge
    * Windows hello
    * maps
    * grafikai teljesítmény jatekokkal
  • Borg
    Új windows central videók:

950xl unboxing & first impressions

screen color correction 950/xl

Mozo cases (aszondják lesznek flipcoverek is!)

native 2 way call recorder

950 usb otg

• Evogordon
    En se bantam meg h megvettem a lumia 930-at. Kinezetre szebb szerintem mint az uj phonok sot meg szerintem az anyag hasznalat a fem keret es a minosegi plasztik hatlap is jobb. Erre majd rahuzom a win10-et aztan eleg power van benne na meg a kamera is nagyon hasonlo mivel ugyan ugy 20mp-es.
    De azert remelem sikeres eladasai lesznek az MS-nek mert nagyon jo mind2 telo :)
  • bon
    Még nem készült el a Windows 10.
  • bajgunar
    Kijött már win10 640LTE-re? Vagy csak én nem találom? Minek küldözgeti mikrofos a hülye mail-eket, reklámokat, ilyen frissitesről, olyan denim-ről, erről arról, ha még mindíg nem talál teló semmilyen szoftverfrissítést...
  • kifli
    Án úgy tudom, hogy az android app konvertálás a fejlesztőnek van szánva
    Utoljára szerkesztette: kifli, 2015.11.22. 16:16:43
  • Jim Morrison
  • Borg
    Sőt, ha hozzá se nyúlsz a telefonhoz, lehet hogy még több napot is kibír.
  • bardocz
    Amióta letöröltem a fb app-ot a telefonomról, eltűnt az akksi problémám, simán bír 1 napot ugyan olyan használat mellett...
  • Borg
    New Facebook app out of beta, and officially released for win10m
  • Borg
    Amúgy úgy tűnik volt valami német lumia event, mert egy csomó hands-on videó van fent youtubeon már XL-ről is. Némelyikben elég jól bele lehet pillantani a win10m-be is. Egyelőre tetszik amit látok. Jövő héten lesznek rendes reviewk is már elvileg.
  • Borg
    Persze ez mind szép lenne szerintem is. Bár azt eleve nem értettem, hogy az android appok user portolását hogyan is képzelték el... ez azért nem kevés biztonsági problémát vet fel. Inkább az egyes fejlesztők kezébe kell adják a portolás könnyített lehetőségét, meg némi pénzt, ahogy te is írod.
  • Gladiator
    szarul fogalmaztam, de ugy ertettem, hogy megoldjak az app gap problemat vagy ugy, hogy kiszornak penzt a fejlesztoknek, vagy ugy, hogy megoldjak az android appok portolasat, jobban kiforr a scanner, hogy mar nem kell hajszalpontosan fordulni a telefon fele, megoldjak, hogy continuummal lehessen win32-es programokat is futtatni, es igy lesz is valami ertelme, meg hasonlok. amikor mar nincsenek gyerekbetegsegei a rendszernek, akkor jon a sajat markas telo.
  • Borg
    Hardveresen semmi baja nincs a 950-nek a tesztek szerint se. Egy kiváló telefon, az összeszerelést illetően is, hátmég a kamerája.
    Amelyik teszt lehúzza, az is csak a windows 10 béta jellege, és az app store köztudott hiányosságai miatt. Itt tehát megdől az elméleted a surface phonet illetően is, hiszen hiába adnának ki egy "még csúcsabb" telefont, ha az oprendszer, és az ökoszisztéma az, ami nincs készen.
    Ráadásul mindenki tudja, hogy nincs készen. Azért tették a megjelenést november vége / december elejére, mert addigra lesz final windows build rajtuk. Most mindenkinek csak insider van még. Amiben egyébként az alap dolgok kiválóan működnek most is.
    És persze még ott a 950 XL is, azt még nem tesztelte senki.
    Nem mondom, hogy nincs aggodalom, ezért tartom meg a Note3-at én is. Ha nem jön be, akkor egy darabig még marad az. De most azért ne kezdjünk el úgy tenni, mintha nem pont erre számítottunk volna a 950 / XL telefonokkal. Új készülékek bemutatásától nem lesz azonnali világmegváltás a windows mobile rendszer vonatkozásában, max elindíthat valami változásokat.
  • Gladiator
    hat, oszinten szolva, nem banom, hogy nem vartam ra. ket nagy dobas van benne, az egyik a scanner, a masik a continuum. mind a ketto egy felkesz dolog. ket ev utan ez nagyon keves. a deisgn maga meg egy vicc.

most mar mint ajfonos latom, hogy mekkora is ez az app gap, es most meg a microsoft le is allitotta ezt az android app emulator programjat, mer nem ugy mukodott, ahogy gondoltak. komolyan nem ertem, hogy a microsoft miert nem szor ki 100 millio dollart fejleszto cegeknek, hogy csinaljanak normalis win phone-os alkalmazasokat.

egyedul a kamerat irigylem. a 6s kameraja valahol a 920-am szintjen mozog, a 930-at meg sem kozeliti. kijelzon meg jol nez ki, de vicc, hogy egy 17 colos full hd kijelzon, mar mintha kb. festmeny lenne.

a win10-et egyik review sem elemezte ki komolyabban, szoval azzal nem tudom mi van.

gyanitom, hogy a microsoftnal nem mindenki tok hulye, hogy ezt nem latja. szerintem mar tenyleg javaban dolgoznak a Surface Phone-on, ami majd a nagy dobas lesz, a lumiak meg megmaradnak a beleposzintnel. Szerintem az is lehet, hogy most mar a Surface phone jott volna, csak release elott rajottek, hogy ez azert keves lesz, szoval meg fejlesztgettek egy fel evig, majd ugy voltak vele, hogy na bassza meg, inkabb dobjuk ki lumia neven, aztan majd 1 ev mulva johet a kiforrott surface phone, tovabb felesztett scannerrel, meg addig kitalaljuk hogy hol is lehetne ezt a continuumot hasznalni.
  • Borg
    950 review

950 review 2

950 review 3
  • Borg
    edigital 950xl ds - 229e

Akkor ennyit erről az elméletedről :)
  • csokiskex
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Találkoztatok-e ezzel a hibával? 0x8007007e
    Van egy Lumia 735-ösöm, eddig gond nélkül használtam. Beléptem az Insider programba is, hogy kipróbáljam a WIN10-et. Nem sikerült, mert a belső memória megtelt. Tegnap vissza állítottam mindent gyárira, Insiderből előtte kiléptem. Most van egy frissen telepített telefonom.. Kapásból valami apróbb frissítést próbált telepíteni, de újraindul, majd a fenti hibaüzenetet dobja ki. Ez megy már második napja, kicsit idegesít. Valakinek ötlete megoldásra?
  • Jim Morrison
    még jó hogy kiforrottabb :)
  • Gladiator
    szegyen, hogy ezt mondom, de engem meggyozott az ajfon:D egyeduli bajom csak, h nincs kepstabilizator, meg dedikalt kamera gomb, amivel lehet inditani a kamerat. nekem windows mobile volt az elso okostelom, aztan windows phone, mast nem hasznaltam huzamosabb ideig, es most jottem csak ra, hogy az ios azert mennyivel kiforrottabb rendszer. egyedul a csempek hianyoznak:(

majd a surface phonera visszaterek, de azert MS-nek van meg mit fejlodnie.
  • papi08
    Áfa+Artistjus sarc, meg a nyereség.
  • Borg
    Kérdés, hogy a kint még most is tapasztalható 699 euróból vajon hogy csináltak ezek ~830-at...
  • TBTPumpa
    Értem én, hogy zászlóshajó, meg Win10, meg Microsoft az új szódaautómata, de ez a 240 000 Ft-os/270 000 Ft-os ár (egy Lumia telefonért) túlzás.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.15. 10:39:44
  • Gladiator
    hat most szolj hozza:D
  • Jim Morrison
    szemét főnök!
  • Gladiator
    kaptam a fonokomtol egy iphone 6s-t szulinapomra. eletbe nem volt apple cuccom, nem is akartam, es alig vartam hogy vegre kijojjon a 950, erre most ezt kell hasznalnom:D aaaaaarrrrrggggggg
  • kl24h
    Terjed a telefonokon a Windows 10 Mobile
  • bon
    Az egész google erre épül nem csak az android.
  • bon
    Eddig is küldte az adatokat, de az android és IOS is. Nem kell lovagolni ezen, már unalmas.
  • Borg
    Mesélj melyik mobilos oprendszer nem "kémkedik", azaz gyűjt adatokat rólad?
    A google erre építette fel az egész androidos ökoszisztémát, mostanra valahogy mégis mindenki elnézi nekik.
  • papi08
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nihát, csak nem index/hvg tech olvasó vagy? :) :DD
  • kifli
    Ha nem észnélkül kattingatsz végig mindent az első indításnál ez sem (ahogy az asztali sem) kémked utánad orrba szájba.
  • Jimbo
    A mobilos win10 is olyan lesz, mint az asztali? Úgy értem, hogy orrba-szájba kémkedni fog utánam?
  • kl24h
    Felére esett a Lumia telefonok forgalma
  • Peter1
    Lehet, hogy nimand vagyok, de:
    1, hogy kell ezt csinálni?
    2. kell-e előtte lementeni adatokat (névjegyzék, SMS, fényképek)
    3. mi van a letöltött progikkal (appokkal)?

Eléggé gyakorlatlan vagyok ezekben, mert egyszerű felhasználó vagyok csak.
    Utoljára szerkesztette: Peter1, 2015.10.29. 20:54:35
  • kifli
    reboot?
  • Peter1
    Üdv Topiklakók!

A Nokia Lumia 635-ös telefonommal olyan problémám adódott, hogy a GMail fiókomat nem tudom hozzáadni. Valamikor régen ezt már megtettem, de most inaktívnak jelöli. Újként meg nem tudom felvinni, mert a telefon jelzi, hogy van ilyen fiók.
    Mit tudok tenni most?
    Amúgy meglehetősen banális dolog miatt is kellene, mert a naptár funkciónál pl. nem írja ki a neves eseményeket (pl: okt. 23-án a forradalom évfordulóját vagy nov. 1-én a Mindenszenteket)
  • Botond #5345
    Ez jó hír! Köszi az infót!
  • A fenébe
    Szia Botond! Én még a szept 13-i hozzászólásunknál tartok - szóval kaptam egy linket, amit megosztanék veled, hátha segít? Amiről szó van: N535 WP8.1-el és állandóan újraindult - a link amit kaptam:
    Mindenekelőtt azt tanácsolom, hogy az alábbi linkre látogatva próbálja végig a megadott lépéseket:

http://www.microsoft.com/hu-hu/mobile/tamogatas/termek/lumia535/troubleshooter/?categories=Ind%C3%ADt%C3%A1s%20%C3%A9s%20stabilit%C3%A1s,Ind%C3%ADt%C3%A1s&showRepair=&showContact=&nextTopic2=FA140265&nextTopic3=FA142987&title1=GUID-AF755A16-67F6-45B8-919D-69A2741DBCAC&title2=GUID-8475166D-B066-4A37-BA92-0D7F8341E710&topic=FA141447#topic
    Tegnap hajtották végre (nem én, mert nekem magas mint malackának a zsiráfitató) - eddig hibátlanul megy. Az első lépés nem sokat ért - a második eredményes volt (eddig?!?) Hátha segít valamit? Üdvözlettel