5743
  • Tibi7
    Kétlem, hogy ez a csengőhangon múlna. Inkább valami hálózati beállítás függvénye.
  • bajgunar
    Nemtom ezt hol lehet állítani. Én beraktam a ringtone maker-el egy 3:41 hosszú számot (konvertálta, lementettem, kiválasztottam csengőhangnak). Azóta az van. De ~fél percnél több ideig eredménytelenül (nem felvéve) még senki sem hívott.
  • Miguel125
    Sziasztok!
    Van arra mód, hogy a ringtone makerrel létrehozott csengőhang végén telefon újra rezegjen és előről kezdődjön a hang? Most ha vége van a 23sec hosszú hangnak a hívó félnek azt mondja, hogy a hívott szám pillanatnyilag nem elérhető. Lassan 1 éves a 735-öm, de eddig csak gyári csengőhangokat használtam, szóval ezzel így még nem találkoztam.
  • DonPedro22
    Mikor jelennek meg az új Lumiák? November?
  • bardocz
    Hát ha úgy a méret ugyan az akkor oké :) Mondjuk nem msot lesz, hogy telefont váltok az is igaz.
  • bakkerman
    Ez viszont nagyon gyenge hardveresen,persze kifogja hajtani stabilan a win10-et ebben nem ketelkedem,de a kamera nagyon gyenge.
  • papi08
    Hidd el nekem, jelenleg egy 930-cat koptatok, előtte volt egy 1020-am. Na ez majdnem milliméterre akkora, pedig 5 colos, a 1020 meg 4,5 volt. :)

Szóval a 930/830 bőven jó méret. :)
  • kifli
    barátnőm 735-je veri a 920-am kameráját :(

• Jim Morrison
    nem férne bele :)
  • bardocz
    Jogos :) De egyszerűen nem értem, nem lehet valami felső közép kategória, és közbe épkézláb méretű?
  • papi08
    Biztos, viszont a Te kommentedre direkt nem linkeltem ezt. :)
  • bardocz
    Nekem olyan kell, ami a 920 kamerájának minőségét hozza. Ez biztosan nem tudja.
  • kifli
    más telefonoknál sem befolyásolja ha a töltő és a telefon közé teszel valamit, már ha nem túl vastag (2-3cm) és nem fém
  • papi08
    Az a Lumia 550, és az bizony 4,7 col. :)
  • bakkerman
    Megszellőztettek valami középkategóriás új Lumiát,ami majd jövő évben jön,de ha az is 5" vagy afölött jön akkor továbbra se lesz alternatívám a 925-ösömre Nem értem amúgy,tényleg nem férne el a palettán egy közepes-vagy jó hardverű 4.7-es készülék??
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.10.07. 16:35:28
  • Borg
    Remélem a QI töltést nem befolyásolja majd egy ilyen bőrös cover.
  • GregSB
  • bardocz
    Engem mondjuk az pont nem zavar ha nem vékony a telefon. A 920-at pont átérem, pedig annyira nincsenek rövid ujjaim. Pár napja zongorás ujjnak nevezték. De ennél szélesebb nem igazán kéne.
  • Gladiator
    7** es 8**-as csaladban esetleg, flagshipben szerintem tuti nem. De ha ugy nezzuk, a gombok mar a kijelzon vannak, de azon kivul is joval keskenyebb a keret, mint anno a 920-on. Szoval lehet annyira nem veszes. Meg joval vekonyabb. Meg emiatt a bor hatlap miatt megeri:D
  • bardocz
    Valami 920hoz hasonló méretűt nem fognak gyártani?
  • Gladiator
    jezus, de vagany ez a cserelheto bor hatlap.

• Gladiator
    Most lesz 950-bol 32/64/128-as verzio, vagy mi ez a spec?
  • Borg
    Szerintem én bepróbálom a 950XL-t következőnek.
    Elég meggyőző amit tud, és az ára sem szállt el annyira, mint az előzetes riogatások. Már csak meg kéne nyomogatni élőben egy kicsit...
  • Gladiator
    Jo ez a notebook, kar, hogy 13.6-os, igy nem sok ertelmet latom a surface mellett.

amugy a hivatalos oldalon elegge probaljak titkolni a kamera kidudorodasat:D 950

van valahol teszt kep a kameraval?
  • Jim Morrison
    hogy mondja :D
    1 TB ot akartatok? megkapjátok
    16GB ramot akartatok? megkapjátok
    ezt akartátok nem? :D
  • Jim Morrison
    staffpad elég menő, talán ezt múltkor is demózták, de elég jó:)
  • Borg
    M$ event live
  • kifli
    Sd kártya?
  • Evogordon
    Nem rosszak de nekem a lumia 930am jobban tetszik!
  • Konyigery
    Sziasztok Lumia 625öm van 8.1-el. A telefon lassan egy hete nem enged belépni semmilyen alkalmazásba, ha gondol egyet újraindul. Ti mire gyanakodtok mi lehet a gond? Előre is köszönöm.
  • bajgunar
    Király.
    Erről tudsz valami címet, előadót link-elni.
    Ahonnan elérhető egy teljes album. Ami végighallgatható. Vagy van egyáltalán ilyen? Esetleg tracklista?
  • bakkerman
    kurva drága lesz amire a szolgáltatókhoz jut...bár amikor egy xperia z5 is 300k-ra van beírva akkor nincs min csodálkozni
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.10.03. 18:47:53
  • Gladiator
    igazi (nem render) kepek

borzalmasan unalmas ez a design, de lesz belole dual sim, fuckyeah. remelem ezt is jovoheten jelentik be, nem csak honapok multan.

a 3 ledes vakunak van vmi ertelme?
  • Gladiator
    hat en 860-t nem akarok kiadni erte, ugyhogy tartsak meg a 200 dollar erteku kacatjukat:D
  • kifli
    A 950 XL elvileg $960 a 950 pedig $860

Bár kérdés hogy mi van a csomagban. Korábban olyat olvastam, hogy a $200 értékben lesz kiegészítő hozzá. (continuum hub?)
  • Borg
    Egyre inkább úgy érzem, hogy a Note3-at egy ilyen 950XL fogja váltani...
  • Gladiator
    hivatalos, jo minosegu kepek a 950(XL)-rol.

en mondjuk nem vagyok oda ezert a kijelzon levo gombokert, de legalabb annyival is kisebb.
  • mgenya911
    wow! milyen jól megmaradt a basszus és nem is torzít semmit :O
  • Jim Morrison
  • Evogordon
    Itt egy masik