22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Coolfire #7922 Köszi!:) -
Én ilyen felállással megyek tovább a harmadik részben:
Mass Effect 2:
Romance: Miranda
Collector base destroyed.
Heretic Geth were re-written.
Mordin was stopped from killing Maelon.
Mordin saved the Genophage research data.
Tali was found innocent.
Mass Effect 1:
Romance: Liara
Ash or Kaidan saved on Virmire? Ashley
Council status: saved
Human on council: Anderson
Wrex status: alive
Rachni status: alive -
Vörös... Az lett megszavazva, a demóban is ő van már illetve minden új Mass Effect 3-as képen! -
Coolfire #7919 Most akkor a femshep vörös lesz v. szőke?:) -
RamsayBolton #7918 Szerintem fogja kezelni. Mivel a savegame reader-t egy lelkes rajongó készítette és nem Bioware termék.
Amúgy én pont most készítettem unalmamban egy táblázatot mind a 8 karakterem döntéseiről részben a savegame reader alapján.
-
Ja tényleg srácok, a save readerről lehet tudni valamit, hogy most akkor a 3 szintén nem fogja kezelni a 2 DLC-t, amit a reader sem lát? -
Sforzan #7916 Nincs mit, egyébként nekem jelenleg ez a felállás a mentésben, amivel nekivágok majd a folytatásnak. A topikban említett save readerrel is lecsekkoltam. Aszerint nyoma sincs a főjátékban folytatott afférnak:) -
thank you :) -
Coolfire #7914 Az enyém,és Maximus tette be.:) -
Kindred Blades #7913 Azt hiszem, a kor nem egy fizikai, inkább mentális állapot.
Nem érzem magam öregnek. Átvedlek forrófejű hülyegyerekbe, ha épp arról van szó. Az, hogy ki hány éves, egy statisztikai adat.
És az ifjoncok nem is tudják, micsoda kínszenvedés volt az Ecstacia-t telepíteni floppy lemezekről. :) -
Sforzan #7912 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha az első részben Liarát, a másodikban Mirandát tolod, akkor a Shadow Brokerben egy átvezetőjében, ha rányomsz a paragorn lehetőségre, Shepard próbálja tisztázni a helyzetet Liarával. Másodikra már direktebben forszírozza, amire Liara valami olyasmit felel, hogy úgy tudja mostanság "Mrs. Lawson mély dekoltázsával" vagyunk elfoglalva. Ennek ellenére a DLC boss fightja után újra lehet vele kezdeni, csak meg kell hívni a Normandy-ra egy italra:) Azt már nem tudom, hogy az újrakezdéshez, kell-e Mirandával "szakítani", de onnan lehet tudni, hogy újra Liara az "official girlfriend", hogy a kabinunkba megint ott van a képe. -
mélyebbre kell menni XD -
Attol hogy megoregedtunk/oregszunk, attol meg mindig az elso gamer generaciohoz tartozunk. Oseink kartyaztak, szuleink tarsasjatekoztak, mi szamitoggepes jatekokkal jatszunk. A szorakozas es a mokuskerek melletti kikapcsolodas a lenyeg, hogy ezt mivel tesszuk, oly'mindegy :)
Halkan jegyzem meg, hogy a szamitogepes jatekosok atlageletkora nem 15-20 ev, ahogy gondolna az egyszeri ember mikozben "rohog rajtunk", hanem boven 30 ev felett van. -
ZSOOLT2 #7909 Az ME3 fegyvereinek pontos adatai (sebzés, tárméret, súly stb.) -
RamsayBolton #7908 Én meg ilyeneket nézek most:
http://www.youtube.com/watch?v=JqAArgpNmfk -
Kindred Blades #7907 Elnézést a dupla posztért, majd elmondok három miatyánkot, de ezt még hozzá kell fűznöm:
-
Kindred Blades #7906 Tudtam, hogy rád számíthatok.
-
Bocs,elnéztem:) -
Bhalage #7904 nemjó! nem a megjelenésig, hanem a REAPEREK TAMADASAIG!!! -
Ennek örömére beraktam egy visszaszámlálót:) -
Úristen, kezdünk kicsit begolyózni így a várakozás vége fele :D :D -
RamsayBolton #7901 És a Reaper-ek csak a galaktikus szupersztrádát építik. Ezért szanálnak minden fejlett organikus életformát. -
Garrusnak meg nem volt apja, mer őket a fáról szüretelik a Betelgeuse kettőn! Végül is ha így nézzük, akkor Spehard egy gyümőcs (vagy zőccség)! -
Bhalage #7899 AZAZ!
mondjuk sztem a ME egy felnotteknek valo mese :D -
És abba, hogy felelősség teljes, felnőtt férfiként úgy ujjongunk, mintha tizenéves, infantilis gyerekként a karácsonyi LEGO-t várnánk a fa alatt?!XD XD
Én jót mulatok magamon legalábbis :P -
Bhalage #7897 emberek par nap es jon a kedvenc jatekunk.
belegondoltatok mar ?
:o
:D:D:D:D:D váróóós -
RamsayBolton #7896 Egy Q/A a játékkal kapcsolatban. Spoiler mentesen általános dolgokról.
Mass Effect 3 Review in Progress Q/A -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][spoiler]csak kíváncsi voltam, hogy lehet-e spoiler a spoilerben való elhelyezése...túl sokszor néztem meg az Inception-t :D -
igen, mass effect.hu-n így hívják az egyik fordítót\szerkesztőt, legalább is ez a nickje... -
Pares #7893 Shepard. -
Kindred Blades #7892 Wrex. -
Az Asari táncosnő a Chora's Den-ben, a rúdon....
Nem tudom ki gyűjti a háttérképeket, de ióitt van pár jó. Csak azt nem értem a hivatalos oldalon miért nincs még egy se.
Azt hiszem én is itt hagyom a topicot úgy 1, másfél évre. -
Cef #7890 No de akkor ki az anyja? :O -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hazucc :) -
Barnez #7888 Fú én nagyon meglepődtem amikor kiderült hogy Shephard apja Garrus 
Am. akárki műve is a spoiler gomb, köszönöm szépen. Talán a núboknak is fel fog tűnni... :D -
Pares #7887 Spoiler bazmeg!
-
Prof William #7886 De fogadjunk hogy csak napok kérdése az első
"Fú én nagyon meglepődtem amikor kiderült hogy Shephard apja Garrus"
volumenű spoileres bejegyzések . -
Pares #7885 Legjobb!
-
Cef #7884
Ez jól fog jönni, a felirat is elég feltűnő, reméljük senki nem fog elsiklani felette.
-
Ha van még valami ötlet amit ki kellene rakni a banner alá,szóljatok!