22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
cdr74 #7962 Hát aki az ME-be berakja ezt a übernáci szart, az csak skizofrén lehet. -
cdr74 #7961 Esetleg olvasd el a dalszöveget, nézd meg a klippet, és ha végig játszottad az 1-et, akkor megérted. -
Pares #7960 Igen, az én szememben az egész "műfaj" az. A Mass Effecthez mindig is az epikus zenék illettek. El tudom képzelni, hogy tegyenek bele egy kicsit keményeb zenét is, bár nem hiszem, hogy meglépik ezt a lépést. Viszont a játék történetét, hangulatát tekintve kifejezetten abszurdnak és visszataszítónak tartom, hogy az ilyen diszkózene-szerűséget még csak a közelébe is engedik a játéknak. -
Pares #7959 Mindig is egy fasz voltál. De legalább tudnád, mit jelent hogy skizofrén. -
cdr74 #7958 "..szoft teknő.." EPIC FAIL!:) -
cdr74 #7957 Ha csak nem vagy skizofrén. :) -
Pares #7956 Én meg sose értettem, hogy a Fauntsos szám hogy a fenébe illett a Mass Effectbe. Főleg az egy végén, amikor először hallottam, szabályosan idegesítő volt. Legalábbis az én ízlésemnek. A végső csatába valami epikus klasszikus hangzású számot tegyenek, vagy metált. Ne pedig ilyen szoft teknő izét. -
cdr74 #7955 Kedvencem tőlük, persze mind jó, de ez szerintem még az ME1 végénél is jobb!!! -
Na ez az ami egyáltalán nem illik a játékba. -
Pares #7953 Mondjuk Akiért a harang szól!
-
Pares #7952 Sokkal jobban örültem volna egy jó metál számnak, amikor a végső, halálos döfést adjuk a Reapereknek. -
Mass Effect 1 credit zenjére amit a Faunts készitett sokan emlékeztek szerintem, nos a Faunts viszatér egy dal erejéig a Mass Effect 3-ban:
http://www.youtube.com/watch?v=Z3lVO9_HW0w -
Pares #7950 Rohadék csaló! Hamarabb meg volt neki, mint nekem a sarki wirágboltból! Ez nem ér! -
szőrtelen kezű kis csíra.
de jó neki! -
Cef #7948 Nagyon szép, jó lenne beruházni rá, ha melléadnák az Art of the Mass Effect Universe-t tuti vétel lenne, de így sajnos egy kicsit sokba lenne most nekem. Még szerencse, hogy az utcánkban jár a kamion ami az EA-tól szállít, az út is kátyús, hátha kiesik belőle egy példány :D -
eléggé tetszik ... nemtudom megvenni még a simát se , harakiri lesz :D -
Mass Effect 3 CE Unboxing -
Tudom, hogy nagy szerepe lesz és örülök is neki, hogy visszatér! -
Kindred Blades #7944 Vagy vágjuk rá FickóShepard arcát FemShepard testére. -
valami olyan kéne ahol egyik oldalt femshep, másikon maleshep feszit. Az also képböl kivághatnád femshepet, és berakhatnád a fentibe, vagy forditva -
Én mást olvastam, történetesen elég nagy szerepe lesz a 3-ban is, mivel a férfi játékosok többsége, és lássuk be még mindig ők, mi vagyunk többségben, azért Mirandát kultiválta :P -
Én is így jártam, mármint Mirandával, de hál'isten volt egy jó kis mentésem előtte, amivel korrigáltam a félrelépést :D
Marci0115: nekem is teljesen összeegyeztethetetlen (de szép szó) női karakterrel játszani a játékot, mivel pont azért fogott meg ennyire, mert beleélhetem magam :P -
Coolfire #7940 Akkor ez lesz.:)
-
nehogymár egy nő mentse meg a juniverzumot :D -
Coolfire #7938 -
Coolfire #7937 És ez milyen?:)
[/img]http://fc01.deviantart.net/fs71/i/2011/229/6/a/mass_effect_3___jerichofemshep_by_willhelmkranz-d46v415.jpg[/img] -
RamsayBolton #7936 Van 1-2 "speciális" karakterem. Egyiknél csak Morinth és Zaeed élte túl a suicide mission-t (elég kemény tervezés kellett hozzá) és minden a Cerberus-é lett (Collector bázis, David Archer, Legion). Vagy van egy karakterem, ahol kuriózumként Dr. Chakwas is megmurdált, vagy egy 524/502 paragon/renegade karakter. -
Nem valószínű, hogy vihető lesz... Esetleg találkozol vele, aztán Shepard elfelejti és megdöngeti helyette megint Liarát vagy Ashley-t... Shepard már csak ilyen kefegép vagy Kukacmatyi!
-
RamsayBolton #7934 Vihető lesz 1 menetre.
-
jah Miranda jó bőr -
Nanana.... azért Miranda legyen már vihető társ... -
Coolfire #7931 Basszus.:) -
Csak ugy csinald, hogy lehessen valasztani, hogy akarok e csillivilli dizajnt vagy maradnek a hagyomanyosnal. Hadd ne kelljen egyesevel letiltani a topikdizajn elemeit :) -
A második rész topikjába jó lenne, de itt pont olyan szereplők vannak, akik nem lesznek csapattársak, csak találkozhatunk velük... Szóval ez így eléggé hiteltelen! :D -
Coolfire #7928 Ez szerintetek jó háttérképnek topikba?
-
Bocs a dupláért, de az lemaradt, hogy a rachni királynőt mindkétszer megmentettem. Amúgy a renegade karakterem totál ellentetje ezeknek, mindenkit hagytam megdögleni. -
Hát igen. :)
Amúgy a fő karim ilyen "előélettel" rendelkezik:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mass Effect 2:
Romance: Liara (Itt kaptam egy kisebb idegbajt, mert nem gondotlam, hogy attól még hogy megkettyintem a kis kéket, bukom a Miranda románcot. Az előbbit utálom, Mirandának meg enyhe fanja vagyok... szóval...)
Collector base destroyed.
Heretic Geth were re-written.
Mordin was stopped from killing Maelon.
Mordin saved the Genophage research data.
Tali was found innocent.
Mass Effect 1:
Romance: Liara
Ash or Kaidan saved on Virmire? Ashley
Council status: saved
Human on council: Anderson
Wrex status: alive
És akkor még lenne egy fem-shepem is:
Mass Effect 2:
Collector base destroyed.
Heretic Geth were re-written.
Mordin was stopped from killing Maelon.
Mordin saved the Genophage research data.
Tali was found innocent.
Mass Effect 1:
Ash or Kaidan saved on Virmire? Kaidan
Council status: abandoned
Human on council: Anderson
Wrex status: alive
Mindkét karakter szinte maximális paragon, viszont nem rég kezdtem el egy renegadet is, eléggé élvezem. :P
-
mk452001 #7925 Jéé, nekem is pont ugyanez :D -
RamsayBolton #7924 Ezek szerint a progi az auto-mentést olvassa be. -
Remélem is! :)
Amúgy anno írtam, hogy az egyik karimat nem látja a reader. Na megnéztem, hogy a másik kettőben mi olyan van, ami abban az egyben nincs. Na, automatikus-mentés. Valahogy az első karimból töröltem az automentést, és anélkül nem ismertem fel.