22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• cdr74
    Hát aki az ME-be berakja ezt a übernáci szart, az csak skizofrén lehet.
  • cdr74
    Esetleg olvasd el a dalszöveget, nézd meg a klippet, és ha végig játszottad az 1-et, akkor megérted.
  • Pares
    Igen, az én szememben az egész "műfaj" az. A Mass Effecthez mindig is az epikus zenék illettek. El tudom képzelni, hogy tegyenek bele egy kicsit keményeb zenét is, bár nem hiszem, hogy meglépik ezt a lépést. Viszont a játék történetét, hangulatát tekintve kifejezetten abszurdnak és visszataszítónak tartom, hogy az ilyen diszkózene-szerűséget még csak a közelébe is engedik a játéknak.
  • Pares
    Mindig is egy fasz voltál. De legalább tudnád, mit jelent hogy skizofrén.
  • cdr74
    "..szoft teknő.." EPIC FAIL!:)
  • cdr74
    Ha csak nem vagy skizofrén. :)
  • Pares
    Én meg sose értettem, hogy a Fauntsos szám hogy a fenébe illett a Mass Effectbe. Főleg az egy végén, amikor először hallottam, szabályosan idegesítő volt. Legalábbis az én ízlésemnek. A végső csatába valami epikus klasszikus hangzású számot tegyenek, vagy metált. Ne pedig ilyen szoft teknő izét.
  • cdr74
    Kedvencem tőlük, persze mind jó, de ez szerintem még az ME1 végénél is jobb!!!
  • JethroHUN
    Na ez az ami egyáltalán nem illik a játékba.
  • Pares
    Mondjuk Akiért a harang szól!

• Pares
    Sokkal jobban örültem volna egy jó metál számnak, amikor a végső, halálos döfést adjuk a Reapereknek.
  • SZEG007
    Mass Effect 1 credit zenjére amit a Faunts készitett sokan emlékeztek szerintem, nos a Faunts viszatér egy dal erejéig a Mass Effect 3-ban:
    http://www.youtube.com/watch?v=Z3lVO9_HW0w
  • Pares
    Rohadék csaló! Hamarabb meg volt neki, mint nekem a sarki wirágboltból! Ez nem ér!
  • Frank99
    szőrtelen kezű kis csíra.
    de jó neki!
  • Cef
    Nagyon szép, jó lenne beruházni rá, ha melléadnák az Art of the Mass Effect Universe-t tuti vétel lenne, de így sajnos egy kicsit sokba lenne most nekem. Még szerencse, hogy az utcánkban jár a kamion ami az EA-tól szállít, az út is kátyús, hátha kiesik belőle egy példány :D
  • Renjike
    eléggé tetszik ... nemtudom megvenni még a simát se , harakiri lesz :D
  • TBTPumpa
    Mass Effect 3 CE Unboxing
  • TBTPumpa
    Tudom, hogy nagy szerepe lesz és örülök is neki, hogy visszatér!
  • Kindred Blades
    Vagy vágjuk rá FickóShepard arcát FemShepard testére.
  • SZEG007
    valami olyan kéne ahol egyik oldalt femshep, másikon maleshep feszit. Az also képböl kivághatnád femshepet, és berakhatnád a fentibe, vagy forditva
  • Vraaanyek
    Én mást olvastam, történetesen elég nagy szerepe lesz a 3-ban is, mivel a férfi játékosok többsége, és lássuk be még mindig ők, mi vagyunk többségben, azért Mirandát kultiválta :P
  • Vraaanyek
    Én is így jártam, mármint Mirandával, de hál'isten volt egy jó kis mentésem előtte, amivel korrigáltam a félrelépést :D

Marci0115: nekem is teljesen összeegyeztethetetlen (de szép szó) női karakterrel játszani a játékot, mivel pont azért fogott meg ennyire, mert beleélhetem magam :P
  • Coolfire
    Akkor ez lesz.:)

• Marci0115
    nehogymár egy nő mentse meg a juniverzumot :D
  • Coolfire
  • Coolfire
    És ez milyen?:)

[/img]http://fc01.deviantart.net/fs71/i/2011/229/6/a/mass_effect_3___jerichofemshep_by_willhelmkranz-d46v415.jpg[/img]
  • RamsayBolton
    Van 1-2 "speciális" karakterem. Egyiknél csak Morinth és Zaeed élte túl a suicide mission-t (elég kemény tervezés kellett hozzá) és minden a Cerberus-é lett (Collector bázis, David Archer, Legion). Vagy van egy karakterem, ahol kuriózumként Dr. Chakwas is megmurdált, vagy egy 524/502 paragon/renegade karakter.
  • TBTPumpa
    Nem valószínű, hogy vihető lesz... Esetleg találkozol vele, aztán Shepard elfelejti és megdöngeti helyette megint Liarát vagy Ashley-t... Shepard már csak ilyen kefegép vagy Kukacmatyi!
  • RamsayBolton
    Vihető lesz 1 menetre.
  • Marci0115
    jah Miranda jó bőr
  • penge96
    Nanana.... azért Miranda legyen már vihető társ...
  • Coolfire
    Basszus.:)
  • PiszkosFred
    Csak ugy csinald, hogy lehessen valasztani, hogy akarok e csillivilli dizajnt vagy maradnek a hagyomanyosnal. Hadd ne kelljen egyesevel letiltani a topikdizajn elemeit :)
  • TBTPumpa
    A második rész topikjába jó lenne, de itt pont olyan szereplők vannak, akik nem lesznek csapattársak, csak találkozhatunk velük... Szóval ez így eléggé hiteltelen! :D
  • Coolfire
    Ez szerintetek jó háttérképnek topikba?

• penge96
    Bocs a dupláért, de az lemaradt, hogy a rachni királynőt mindkétszer megmentettem. Amúgy a renegade karakterem totál ellentetje ezeknek, mindenkit hagytam megdögleni.
  • penge96
    Hát igen. :)

Amúgy a fő karim ilyen "előélettel" rendelkezik:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Mass Effect 2:
    Romance: Liara (Itt kaptam egy kisebb idegbajt, mert nem gondotlam, hogy attól még hogy megkettyintem a kis kéket, bukom a Miranda románcot. Az előbbit utálom, Mirandának meg enyhe fanja vagyok... szóval...)
    Collector base destroyed.
    Heretic Geth were re-written.
    Mordin was stopped from killing Maelon.
    Mordin saved the Genophage research data.
    Tali was found innocent.

Mass Effect 1:
    Romance: Liara
    Ash or Kaidan saved on Virmire? Ashley
    Council status: saved
    Human on council: Anderson
    Wrex status: alive

És akkor még lenne egy fem-shepem is:
    Mass Effect 2:
    Collector base destroyed.
    Heretic Geth were re-written.
    Mordin was stopped from killing Maelon.
    Mordin saved the Genophage research data.
    Tali was found innocent.

Mass Effect 1:
    Ash or Kaidan saved on Virmire? Kaidan
    Council status: abandoned
    Human on council: Anderson
    Wrex status: alive

Mindkét karakter szinte maximális paragon, viszont nem rég kezdtem el egy renegadet is, eléggé élvezem. :P

• mk452001
    Jéé, nekem is pont ugyanez :D
  • RamsayBolton
    Ezek szerint a progi az auto-mentést olvassa be.
  • penge96
    Remélem is! :)

Amúgy anno írtam, hogy az egyik karimat nem látja a reader. Na megnéztem, hogy a másik kettőben mi olyan van, ami abban az egyben nincs. Na, automatikus-mentés. Valahogy az első karimból töröltem az automentést, és anélkül nem ismertem fel.