219
Operation Flashpoint: Red River
-
#19 a checkpointok helyett inkább korlátozott mentési lehetőség, nehézségtől függően. a DR-ben az első pályán, ha a mellékküldetéseket is meg akarod csinálni, át kellett kavarodni a sziget másik felére...és nem mentett, és nem mentett, és nem mentett...lelőttek, anyáztam, még 2x próbálkoztam, majdnem abbahagytam. na újra...más útvonalon mentem, erre volt több checkpoint is. anyád!
egyébként a DR nem is volt rossz játék, legalábbis én rosszabbra, konzolosabbra, könnyebbre számítottam. kissé egyhangúak voltak a terepek, ebben talán több városi close combat lesz, a trailer alapján. -
Blum #18 Akkor már a fülem is sz*r :D
Na mind1,köszi. Tőlem aztán a szibáriai halál fa**án is játszódhat.. -
#17 Tádzsikisztán, 2013 -
Blum #16 Tetszik,tetszik!
Bár nem tudok túl jól angolul,pláne nem hallott szöveget értelmezni,de annyit azért kivettem belőle,hogy rengeteg újítás lesz benne,illetve a játék Kínában (talán..) fog játszódni. -
#15 Új, gameplay trailer -
Blum #14 Igazság szerint nekem a Dragon Rising grafja is bőven elég volt. Ha a játékélményt még tovább tetézik,még színvonalasabb lesz,mégjobban leköt,akkor le**arom,hogy nem új a graf.
De szerintem természetes,hogy a grafikán újítanak azért valamennyit. -
#13 Mééé csak azt? :)
Jó lesz neked, ha 2011 közepén kihajintják a piacra a gammát a Dragon Rising grafikai színvonalán? ;) -
Blum #12 A gyakoribb Checkpointot osztom! -
#11 Mondják is a srácok az 1. videoban, hogy nem lesz szimulátor, de igyekszik majd jól visszaadni a valós gépesített lövész élményt.
hááááá nekem mindenek előtt jól jönne az előzőköz képest
- szebb, korhű gameplay graf
- gyakoribb checkpointok,
- checkpointok menthetősége, majd a teljes kilépést követően is onnan kezdhetőség
- és kevesebb időkorlátos küldetés -
Blum #10 Akarom mondani a Dragon Risinggal. Reggel van,na :D -
Blum #9 Hmm,már vártam.
Flash Pointtal sokat játszottam,az nagyon megfogott. Remélem ez is lesz olyan jó.
+fav -
#8 különálló -
steweee #7 ez az opflash2 kiegészítő lemeze, vagy egy különálló játék ? -
#6 Johnny Cash: The Man Comes Around.
#5: imo a DR-re gondolt.. ;) -
#5 Erre? Már hova? :D -
#4 Tök jó a videó alatti zene. :D -
-
vzajcev #2 Grafóra még gyúrhatnának -
#1 Az előző rész Dragon Rising első multiplatform (PC, X360, PS3) 2009 októberi debütálása vegyes érzelmeket váltott ki az FPS rajongókból.
A HC FPS tábornak pite volt, a Halo-sorozat, GeoW fanoknak meg játszhatatlanul nehéz.
Én MW sorozat hardened-veteran level függő vagyok (kutyát nem érdekli ;) és ahhoz képest is bőven szim kategória az OF: DR
2011 április és június közötti időszakban várható ez az új rész teli fejlesztési ígéretekkel a DR-hez képest, Operation Flashpoint: Red River néven.
Meglátjuk mi lesz belőle :)