219

Operation Flashpoint: Red River
  • koschwarz
    a checkpointok helyett inkább korlátozott mentési lehetőség, nehézségtől függően. a DR-ben az első pályán, ha a mellékküldetéseket is meg akarod csinálni, át kellett kavarodni a sziget másik felére...és nem mentett, és nem mentett, és nem mentett...lelőttek, anyáztam, még 2x próbálkoztam, majdnem abbahagytam. na újra...más útvonalon mentem, erre volt több checkpoint is. anyád!

egyébként a DR nem is volt rossz játék, legalábbis én rosszabbra, konzolosabbra, könnyebbre számítottam. kissé egyhangúak voltak a terepek, ebben talán több városi close combat lesz, a trailer alapján.
  • Blum
    Akkor már a fülem is sz*r :D
    Na mind1,köszi. Tőlem aztán a szibáriai halál fa**án is játszódhat..
  • Prince23
    Tádzsikisztán, 2013
  • Blum
    Tetszik,tetszik!

Bár nem tudok túl jól angolul,pláne nem hallott szöveget értelmezni,de annyit azért kivettem belőle,hogy rengeteg újítás lesz benne,illetve a játék Kínában (talán..) fog játszódni.
  • Prince23
    Új, gameplay trailer
  • Blum
    Igazság szerint nekem a Dragon Rising grafja is bőven elég volt. Ha a játékélményt még tovább tetézik,még színvonalasabb lesz,mégjobban leköt,akkor le**arom,hogy nem új a graf.
    De szerintem természetes,hogy a grafikán újítanak azért valamennyit.
  • Muttley
    Mééé csak azt? :)
    Jó lesz neked, ha 2011 közepén kihajintják a piacra a gammát a Dragon Rising grafikai színvonalán? ;)
  • Blum
    A gyakoribb Checkpointot osztom!
  • Muttley
    Mondják is a srácok az 1. videoban, hogy nem lesz szimulátor, de igyekszik majd jól visszaadni a valós gépesített lövész élményt.
    hááááá nekem mindenek előtt jól jönne az előzőköz képest
    - szebb, korhű gameplay graf
    - gyakoribb checkpointok,
    - checkpointok menthetősége, majd a teljes kilépést követően is onnan kezdhetőség
    - és kevesebb időkorlátos küldetés
  • Blum
    Akarom mondani a Dragon Risinggal. Reggel van,na :D
  • Blum
    Hmm,már vártam.
    Flash Pointtal sokat játszottam,az nagyon megfogott. Remélem ez is lesz olyan jó.
    +fav
  • Muttley
    különálló
  • steweee
    ez az opflash2 kiegészítő lemeze, vagy egy különálló játék ?
  • Muttley
    Johnny Cash: The Man Comes Around.

#5: imo a DR-re gondolt.. ;)
  • Zsolek123
    Erre? Már hova? :D
  • Lacee86
    Tök jó a videó alatti zene. :D
  • lolSL

• vzajcev
    Grafóra még gyúrhatnának
  • Muttley
    Az előző rész Dragon Rising első multiplatform (PC, X360, PS3) 2009 októberi debütálása vegyes érzelmeket váltott ki az FPS rajongókból.
    A HC FPS tábornak pite volt, a Halo-sorozat, GeoW fanoknak meg játszhatatlanul nehéz.

Én MW sorozat hardened-veteran level függő vagyok (kutyát nem érdekli ;) és ahhoz képest is bőven szim kategória az OF: DR

2011 április és június közötti időszakban várható ez az új rész teli fejlesztési ígéretekkel a DR-hez képest, Operation Flashpoint: Red River néven.

Meglátjuk mi lesz belőle :)