219
Operation Flashpoint: Red River
-
#99 Egy átfogóbb véleményt nem írna le vki még?
mer van egy olyan érzésem, hogy DR-től rosszabb game. nem tom mért. -
Blum #98 Átraktam 16:9-re,de akkorsem engedi. -
#97 Aspect ratiot nem ismered? Pedig kéne ,ott kutassál és lesz full hd! -
Blum #96 Egy elég hülye kérdésem lenne.
Hogy a jó francba lehet feltenni a felbontást 1280X1024-nél magasabbra?!
1920X1080-at tud a monitorom,de az Istenért sem tudom feljebb rakni. Ötlet? -
#95 Nekem kicsit khm ez a játék.. Nyögvenyelősnek, szögletesnek érzem... A célzás rendszer elég fura lett, mintha belepiszkálna folyton az egér érzékenységébe, valahogy nem gördülékeny. A terep meg a járművek szerintem egyenesen csúnyák, a látott screenshotok alapján többet vártam tőle... Szerintem összekeverték a készítők az aimpointot az acoggal (m14 alap optikája), mert az acog egy 4x-es zoomolású "távcső", az aimpoint meg olyasmi mint a holo, nem zoomol csak belenézel. Az m14en kinézet és szálkereszt alapján acog van... A ROF-ja is röhejes az m14nek, mintha egy kar98 lenne... Könyörgöm ez egy félautomata puska, és volt belőle teljesen automata is... Hangulatra mondjuk nem roszs, őrmester beszólásain fetrengek néha, de félek hogy unalmas lesz az egész egy idő után... Kicsit többet vártam na. És nem a codhoz hasonlitom, mert az nálam vicc, inkább az arma vonalhoz. -
#94 ugye, ezt most nem mondod komolyan? ;)
hivatalos fórumán mondják, h van benne sniper küldetés is
ill. ha jól értem, neked majd lesz :D ;)
plusz
épületharcnál vagy CQB-nél szted az életben adjkirály-katonát játszanak?
ha ez így van, amit írtál, akkor jól leprogramozták, hogy az életben az ellenség csak a legutsó pillanatban mutatja meg magát,
és ugye, nem kell magyarázni, h miért...? ;)
kamikaze-k kíméljenek :D
elvileg ma megyek megvenni
mos'máááá én is nagyon kíváncsi vagyok :) -
#93 Kipróbálom majd ezt is.Armed Assault tetszene de miután már a legelső pályán haltam milliószor azt se tudván ki honnan lőtt le.Hagytam a fenébe!
De írtátok hogy ez könnyebb ezért beprobálom hátha. -
#92 nem egyáltalán nem rohanok,nagyon tetszetős a játék! Ami nem tetszik,hogy hülyén van lescriptelve az,hogy a pályákon az ellenség addig "nem jön elő" míg nem érsz közel hozzájuk.Nem lehet felderíteni az adott célterületet csak ha már elég közel vagy a program szerint akkor kezdenek megjelenni az ellenfelek.Semmi járőrözés csak üres települések vannak ez nagyon zavaró. -
#91 "idáig 1 db lőszeres kupacot találtam pedig már 3. pályán vagyok"
lehet, h rohansz.. xD -
#90 tudja valaki mi a trükk,hogy kiválasztom a Scout-ot és az M14-es távcsövest hiába zoomolok csak ráközelít....nem használja rendesen a távcsövét...,de ha felveszek egy ak47-est távcsövest azt "800" km-re zoomolva használja:P
ja és miért nem lehet a humweekból lőszert tölteni? idáig 1 db lőszeres kupacot találtam pedig már 3. pályán vagyok -
#89 A prezentáció jobb vajon? érdekel a game. DR is meg van. asszem befogom szerezni Steamen később -
Csokis #88 DR-hez kpest szvsz könnyebb. A másik dolog, hogy ha az Xbox 360-as kontroller-em be van dugva az USB-be (tehát mindig, mert nem húzom ki), akkor annak a gombjait írja ki, hogy mit kellene csinálni! Elég zavaró. Pl. a csapat utasításokat csak úgy tudtam meg (anélkül, hogy megnéztem volna a menűben ), hogy végig zongoráztam a billentyűn és kiderült, hogy a Caps Lock az. -
#87 És hogy tetszik a game? taktikusabb a DR-hez képest vagy könnyebb? -
Csokis #86 Minden max. + 8xAA, 16xAF
-
Kaslerka #85 Egész jó kis játék lett. :) Windows live miatt viszont kimarad az ingyenes co-op buli. A végén még meg kell venni. :) -
#84 "hát az mw, és általában a cod össze sem mérhető"
így van
a pcgames.de srácok mégis megtették :) -
#83 hát az mw, és általában a cod össze sem mérhető ezzel a megfontoltabb, taktikusabb vonalhoz. én ezt szeretem, már az alap ofp-nek is nagy rajongója vagyok, aztán az arma-knak is. számomra ez az új ofp az újabb graw-kkal esik egy kalap alá (csak nem urbánus környezetben): taktikus, szakaszirányítós, óvatoskodós, egy-két lövéstől meghalós, de az armánál/eredeti ofp-nél egy kicsivel árkádosabb, de tulajdonképpen kicsit játszhatóbb is.
a DR--nek csak azért kellett 3x is nekiállnom, mert az első misszió szerintem nem sikerült túl jól, főleg, hogy az alapküldetésen kívül egy igazi gémer ugye megcsinálja a mellékküldetéseket is, és a kicsit esetleges mentési rendszer miatt sokszor szopás volt keresztülvágni azon a szigeten. az alapküldetés mondhatni túl gyenge volt, a mellékküldetések meg pont túl szopatósak emiatt. de végül csak megcsináltam, utána már beindult és meg is tetszett az új ofp. -
#82 a hivatalos fórumán a fejlesztők azt mondták, h
a DR volt az alap
annak a hibáit küszöbölték ki
felhasználó baráttá tették a játék szopatós elemeit
és kap egy graf tuningot
mindez kb át is jön az eddigi videokból :) hétvégére meg nagyon remélem élőben is
én kedvelem az MW1-2-t mégsem azt keresem majd benne, mint ahogy a DR-ben sem anno
aki képtelen elvonatkoztatni a CoD sorozattól, azoktól csak egy dolog fog jönni:
fikaaa :) -
#81 szerintem egy egy végigjátszásra biztos jó lesz a műfaj kedvelőinek. én az DR-nek is 3x kezdtem neki, de valahogy nem akaródzott az első pálya után továbbmenni, aztán kellemeset csalódtam, és végül pozitív volt a véleményem. nem lehet ez sem annyira rosszabb. -
#80 CoD-ot vártak
nem az lett
ezért fika ;) -
#79 Pcgames.de teszt 62%
-
#78 Hi all!
A multiról tudjuk már, hogy hány fős lesz? -
#77 már csak 2 nap és.. :) -
#76 A bc2 egy nagy hanyinger -
#75 *Na jó, a sérülési rendszer miatt van benne egy kis OFP is. -
#74 Jah tudom ez szimulátor lol :D
Játszottam az összes régi OFP-vel és ArmA-val, és a DR inkább esik a a BF-féle kategóriába, mint a szimulátorok közé. Kazsuál gémereknek persze too much volt a sok instant headshot, de hát ez van. -
#73 Semmi köze a Battlefieldhez ,full más a kettő, kár ahhoz hasonlítani.
-
#72 Azért az meleg hogy alig 1 évvel az előző OFP után már jön a következő. Biztosan rengeteg munka van benne. lol. Szerintem egyébként a BF3 miatt jelenik meg most a játék. Az előző részt nem tudtam OFP-ként tekinteni, attól függetlenül egészen tűrhető kis játék volt, bár nyilván közelébe nem ért pl. a BC2-nek. De ez a videók alapján kb. semmiben nem fog különbözni az előző résztől, szal én megvárom a Battlefield 3-at, addig meg BC2. -
#71 A hátam mögött volt, elindult és simán elém futott :)
Jelenleg ezt egyszer tapasztaltam, most játszottam még vagy fél órát nem volt hasonló. -
#70 egyszer fordult elő, vagy sokszor?
az ellenség látott vagy te takarásban voltál és úgy futott el melletted? -
#69 Az első napot megcsináltam, de elég illuzióromboló volt amikor épp egy falnál álltam és az ellenség úgy futott el mellettem, hogy észre sem vett, így könnyen hátbalőttem.
Egy arcade FPS-nél is zavaró egy ilyen, de egy taktikai FPS-nél egyenesen gáz... -
#68 Pf. konzolokra már kint van a wrz verziók -
#67 SPOILER!!
-
#66 na, vazze :) ezek mááá le is tesztelték
CVG teszt - nyóóóóóóóc pont :)
asztat nem ércsük mi itten, hogy ha aszongya, h hjúdzsly szetiszfájin géjm, akkóóó
mééé csak nyóóóóc pont?
na, de hát már megszoktuk az ellentmondásos teszteket :D -
#65 én a DR-t egészen odáig vittem, ahol éjszakai küldetés során fel kell robbantani a tartálykocsikat..
2 esélyes: vagy az időm járt le, vagy a társaimat lőtték halomra velem együtt állandóan
agyfaszt kaptam oszt'uninstall :D
máig ott pihen a póóóóóóócon
remélem ebben nem fognak önállósodni a csapattársak és kevesebb lesz az időkorlátos küldetés is ;) -
Blum #64 Nem rossz,nem rossz! :)
Nagy várakozásban újra elkezdtem végigtolni a DR-t :D -
#63 Marhára idegesít hogy a, textúrák csak a karakter környezetében pompáznak teljes fényükben (pl: fű, aljnövényzet), a távolabbiak pedig csak a karakter előrehaladtával töltődnek be.
Ha távcsővel pásztázunk tök könnyű kiszúrni a földön lapuló ellent, mert olyan mit ha sík betonon feküdne.
Sajnos a legtöbb mai FPS ilyen. :( -
#62 -
#61 illetve
csak visszarúg, de minden lövés után célon marad
nem kell függőlegesen korrigálni -
#60 Olyan, mintha kalasnyikov lenne + rajta egy scope.