Op. Flashpoint: Red River
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy arcade FPS-nél is zavaró egy ilyen, de egy taktikai FPS-nél egyenesen gáz...
CVG teszt - nyóóóóóóóc pont 😊
asztat nem ércsük mi itten, hogy ha aszongya, h hjúdzsly szetiszfájin géjm, akkóóó
mééé csak nyóóóóc pont?
na, de hát már megszoktuk az ellentmondásos teszteket 😄
Just do it :)
2 esélyes: vagy az idõm járt le, vagy a társaimat lõtték halomra velem együtt állandóan
agyfaszt kaptam oszt'uninstall 😄
máig ott pihen a póóóóóóócon
remélem ebben nem fognak önállósodni a csapattársak és kevesebb lesz az idõkorlátos küldetés is 😉
Nagy várakozásban újra elkezdtem végigtolni a DR-t 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ha távcsõvel pásztázunk tök könnyû kiszúrni a földön lapuló ellent, mert olyan mit ha sík betonon feküdne.
Sajnos a legtöbb mai FPS ilyen. 😞
csak visszarúg, de minden lövés után célon marad
nem kell függõlegesen korrigálni
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
szóval jogos 😊
csak legyen minden küldetésben választható fegyverzet és közte az

"A PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra érkezõ harctéri szimulátor április 21-én landol a boltok polcain Európában és Ausztráliában, jelentette be a Codemasters. Amerikában 26-án jelenik meg, így most mi örülhetünk jobban.
A Red River hamisítatlan, feszültséggel teli élményt ígér, mely visszaadja, hogy milyen is egy igazi amerikai tengerészgyalogos bõrében lenni. Nagyban épít elõdjére, a Dragon Risingra, illetve a játékosok visszajelzéseire. Az események helyszíne ezúttal Tádzsikisztán lesz, azon belül is a Vakhsh folyó partján mozgunk majd. Akiknek nem barátai a térképek, azoknak eláruljuk, hogy Tádzsikisztán Közép-Ázsiában található, délen Afganisztánnal, nyugaton Üzbegisztánnal, északon Kirgizisztánnal, keleten pedig Kínával határos.
A változtatások közt ilyesmik sorakoznak mint mélyebb, sztori-orientáltabb kampány mód, a mai ízlésnek megfelelõ eszköztár (inventory) és irányítás, valamint finomított ellenség és saját osztag AI. Lesznek felvehetõ szerepek (class roles), testreszabható XP fejlesztések és felszerelés összeállítások. Kipróbálhatjuk magunkat közelharcban, új légitámogatás opciókkal gazdagodik a játék, mindehhez pedig részletes tutorial is jár majd."
viszont ITT máj 24-re írják, egy idõben a Dirt 3-mal
Robbanások nagyon tetszenek,meg amikor helikopáterbõl lõttek gépfegyverrel,ott is látszott a lökéshullám,meg minden..áá..JÖJJÖN MÁR!
beágyazni, még mindig nem lehet, ezért:
ÚJ RED RIVER Trailer + pici gameplay
Várható megjelenés: április és július között
Meg a parancskiadás is. BF2-höz hasonlót kéne csinálniuk. :o
be is ba..na
az szép volt ugyan, de egy rakás fos
játékmenetben imo maradnak a DR-nél, ami nagyon jó
csak kevesebb idõkorlátos küldetés legyen... 😊
Végre gameplay.
A graf is radikális mértékben fejlõdött a DR-hez képest.
Állítólag ez nem más lesz, mint az Arma2 lesz élvezhetõ szintre, jó értelemben lebutítva.
nagyon helyes 😊
ha már Bohemia Int. b.szott kiadni konzolokra (merthogy szó volt róla), akkor majd a Codemasters akcióba lendül 😊
Bye Bohemia, Hello Codemasters
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A checkpointos részen én is kiakadtam, de csak addig, amíg rá nem jöttem, hogy mutatja a térkép, hogy merre is van a következõ...Onnantól nem volt nagy vaszizdasz...
Az nem CoD, hogy adott területre beérkezéskor mentsen.
azon a pályán volt asszem egy helyes kis M107 elrejtve az egyik weapon cache-be
na, aztán máshol sehol sem a további játék során 😉
#105:
ja, van benne gameplay is
nyomokban 😉
nagy része még mindig demo