219
Operation Flashpoint: Red River
-
#59 Légi támogatás gameplay
a Dragunov visszarúgása érdekes... -
#58 M203 gameplay
Műszaki gondok - (ennek a vége érdekes...)
-
Blum #57 -
#56 Jöhet -
#55 tökéletes. -
#54 bannernak?
-
#53 nem mozog.., nem mozog...
OTT REPÜL A KIS MADÁÁÁÁÁÁÁÁÁR :D
-
#52 OF: Red River Gamestar Preview és
-
Blum #51 Kár,hogy nem nagyon tudom majd letesztelni,mert köv. héten már bizony érettségizek :) -
#50 bizony ápr. 26 :) -
Blum #49 -
#48 mai:
-
Blum #47 Csak nehogy ezt is megcsinálják olyan egysíkú,egyirányba tartó,"megvezetett" hentelősre,mint pl. a CoD utóbbi részeit. -
#46 egy ismert színész az aláfestő szöveghang
csak hirtelen nem ugrik be ki -
#45 -
#44 uj ingame rövid videok -
HUN BECSEHELY #43 Nah,az idén nyáron kell vennem gépet.Nem baj ugyis beterveztem -
#42 Szép! -
az utolso misszio képe a kampányból -
Blum #40 Rohadt jó játéknak ígérkezik,nagyon várom már! -
#39 hadd szóljon közvetlenül is
-
#38 ennél hitelesebb nem kell
szóval jogos :)
csak legyen minden küldetésben választható fegyverzet és közte az
-
Blum #37 Megjelenési dátum
"A PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra érkező harctéri szimulátor április 21-én landol a boltok polcain Európában és Ausztráliában, jelentette be a Codemasters. Amerikában 26-án jelenik meg, így most mi örülhetünk jobban.
A Red River hamisítatlan, feszültséggel teli élményt ígér, mely visszaadja, hogy milyen is egy igazi amerikai tengerészgyalogos bőrében lenni. Nagyban épít elődjére, a Dragon Risingra, illetve a játékosok visszajelzéseire. Az események helyszíne ezúttal Tádzsikisztán lesz, azon belül is a Vakhsh folyó partján mozgunk majd. Akiknek nem barátai a térképek, azoknak eláruljuk, hogy Tádzsikisztán Közép-Ázsiában található, délen Afganisztánnal, nyugaton Üzbegisztánnal, északon Kirgizisztánnal, keleten pedig Kínával határos.
A változtatások közt ilyesmik sorakoznak mint mélyebb, sztori-orientáltabb kampány mód, a mai ízlésnek megfelelő eszköztár (inventory) és irányítás, valamint finomított ellenség és saját osztag AI. Lesznek felvehető szerepek (class roles), testreszabható XP fejlesztések és felszerelés összeállítások. Kipróbálhatjuk magunkat közelharcban, új légitámogatás opciókkal gazdagodik a játék, mindehhez pedig részletes tutorial is jár majd." -
#36 ez eddig a nap híre :)
viszont ITT máj 24-re írják, egy időben a Dirt 3-mal -
#35 április 21 én jelenik meg -
#34 kicsit a graf...izé
de hát nem csak az a lényeg :) -
Blum #33 Nagyon fasza lesz!
Robbanások nagyon tetszenek,meg amikor helikopáterből lőttek gépfegyverrel,ott is látszott a lökéshullám,meg minden..áá..JÖJJÖN MÁR! -
#32 na, közelebb kerültünk :)
beágyazni, még mindig nem lehet, ezért:
ÚJ RED RIVER Trailer + pici gameplay
Várható megjelenés: április és július között -
HUN BECSEHELY #31 Köszi. -
#30 2011 Q3 -
HUN BECSEHELY #29 Van már hozzá Dátum?Nem pontosra gondoltam -
#28 DR-ben valami hihetetlen szar volt a sprint. :C
Meg a parancskiadás is. BF2-höz hasonlót kéne csinálniuk. :o -
#27 2 új kép + hírek magyarul
úgy tűnik lesz OFFline co-op
-
be is ba..na
az szép volt ugyan, de egy rakás fos
játékmenetben imo maradnak a DR-nél, ami nagyon jó
csak kevesebb időkorlátos küldetés legyen... :) -
#25 kicsit MOH2010 beütése van -
#24 Bizony jó! :)
Végre gameplay.
A graf is radikális mértékben fejlődött a DR-hez képest.
Állítólag ez nem más lesz, mint az Arma2 lesz élvezhető szintre, jó értelemben lebutítva.
nagyon helyes :)
ha már Bohemia Int. b.szott kiadni konzolokra (merthogy szó volt róla), akkor majd a Codemasters akcióba lendül :)
Bye Bohemia, Hello Codemasters
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szintén tőlük (CM) jön majd az ugyancsak várólistás DIRT 3 :) -
Blum #23 Jólesz ez! -
#22 Új Trailer:
-
kisokka #21 Nem tudom ki hogy van vele, de nekem a régi Op. Flashpoint tetszett igazán.Na persze mai szemmel nem a grafika miatt, hanem ahogy szét voltak bontva a küldetések.Dragon Rising-ban szinte csak gyaloghuszárkodni kellet és rövid is volt az egész(mondjuk mostanában minden hasonló gammánál ez a jellemző).Nem voltak külön tankos, vagy helikopteres küldetések, pedig szerintem ettől volt iszonyat változatos az első Op.Hát remélem visszahoznak valamit hasonlókat a Red Riverbe, mert szerintem sokkal játszhatóbb lenne a gamma.
A checkpointos részen én is kiakadtam, de csak addig, amíg rá nem jöttem, hogy mutatja a térkép, hogy merre is van a következő...Onnantól nem volt nagy vaszizdasz... -
#20 Mellékküldetések nélkül ne is csodálkozz. ;)
Az nem CoD, hogy adott területre beérkezéskor mentsen.
azon a pályán volt asszem egy helyes kis M107 elrejtve az egyik weapon cache-be
na, aztán máshol sehol sem a további játék során ;)
#105:
ja, van benne gameplay is
nyomokban ;)
nagy része még mindig demo