Op. Flashpoint: Red River

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
a checkpointok helyett inkább korlátozott mentési lehetõség, nehézségtõl függõen. a DR-ben az elsõ pályán, ha a mellékküldetéseket is meg akarod csinálni, át kellett kavarodni a sziget másik felére...és nem mentett, és nem mentett, és nem mentett...lelõttek, anyáztam, még 2x próbálkoztam, majdnem abbahagytam. na újra...más útvonalon mentem, erre volt több checkpoint is. anyád!

egyébként a DR nem is volt rossz játék, legalábbis én rosszabbra, konzolosabbra, könnyebbre számítottam. kissé egyhangúak voltak a terepek, ebben talán több városi close combat lesz, a trailer alapján.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Akkor már a fülem is sz*r 😄
Na mind1,köszi. Tõlem aztán a szibáriai halál fa**án is játszódhat..<#nevetes1>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Prince23
Tádzsikisztán, 2013

Tetszik,tetszik!

Bár nem tudok túl jól angolul,pláne nem hallott szöveget értelmezni,de annyit azért kivettem belõle,hogy rengeteg újítás lesz benne,illetve a játék Kínában (talán..) fog játszódni. <#eljen><#eljen>

Prince23
Igazság szerint nekem a Dragon Rising grafja is bõven elég volt. Ha a játékélményt még tovább tetézik,még színvonalasabb lesz,mégjobban leköt,akkor le**arom,hogy nem új a graf.
De szerintem természetes,hogy a grafikán újítanak azért valamennyit.

Muttley
Mééé csak azt? 😊
Jó lesz neked, ha 2011 közepén kihajintják a piacra a gammát a Dragon Rising grafikai színvonalán? 😉

Just do it :)

A gyakoribb Checkpointot osztom! <#eljen>

Muttley
Mondják is a srácok az 1. videoban, hogy nem lesz szimulátor, de igyekszik majd jól visszaadni a valós gépesített lövész élményt.
hááááá nekem mindenek elõtt jól jönne az elõzõköz képest
- szebb, korhû gameplay graf
- gyakoribb checkpointok,
- checkpointok menthetõsége, majd a teljes kilépést követõen is onnan kezdhetõség
- és kevesebb idõkorlátos küldetés

Akarom mondani a Dragon Risinggal. Reggel van,na 😄

Hmm,már vártam.
Flash Pointtal sokat játszottam,az nagyon megfogott. Remélem ez is lesz olyan jó.
+fav <#eljen>

Muttley
különálló

ez az opflash2 kiegészítõ lemeze, vagy egy különálló játék ?

Muttley
Johnny Cash: The Man Comes Around.

#5: imo a DR-re gondolt.. 😉

Zsolek123
Erre? Már hova? 😄

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Lacee86
Tök jó a videó alatti zene. 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

lolSL

Grafóra még gyúrhatnának <#idiota><#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Muttley
Az elõzõ rész Dragon Rising elsõ multiplatform (PC, X360, PS3) 2009 októberi debütálása vegyes érzelmeket váltott ki az FPS rajongókból.
A HC FPS tábornak pite volt, a Halo-sorozat, GeoW fanoknak meg játszhatatlanul nehéz.

Én MW sorozat hardened-veteran level függõ vagyok (kutyát nem érdekli 😉 és ahhoz képest is bõven szim kategória az OF: DR

2011 április és június közötti idõszakban várható ez az új rész teli fejlesztési ígéretekkel a DR-hez képest, Operation Flashpoint: Red River néven.

Meglátjuk mi lesz belõle 😊

← ElőzőOldal 5 / 5