219

Operation Flashpoint: Red River
  • koschwarz
    az első részben ezek a védekezős missziók jelentették a változatosságot és a kihívást, és egyben a legnehezebb részek is ezek voltak. itt meg mindig van ilyen jellegű küldetés? átestek a ló túloldalára.
  • grimm13
    Szerintetek a strobe-okat mire leehet használni ebben a játékban? Értem hogy pozíciót lehet vele jelölni de pl. légicsapáskor, sötétben sem kell mert ránk nem szórjak az áldást .....
  • Shep
    Tegnap este a végére értem a kampánynak. Hazudnák ha azt mondanám, hogy bánom, hogy nem volt hosszabb, mert a végére roppant unalmassá vált, hogy szinte minden küldetés úgy épült fel ,hogy megérkezünk, tisztogatunk majd x ideig védjük az adott helyet aztán átmegyünk máshova és kezdődik minden előröl. A végén azért volt 1-2 hangulatosabb küldetés rész de ez még nem menti meg a játékot a középszerűségtől. Játékidő 9-10 óra expirienced fokozaton.
    6/10-et tudok adni erre a produktumra. Remélem az alacsony pontszámok láttán elgondolkodnak a srácok és a következő részt (ha lesz) kicsit jobban átgondolják és változatosabbra készítik. Pl. Az első részben nagyszerű volt ,hogy nem csak mezei katonát (Kowalski) irányítottunk hanem volt tankos, helikopteres küldetés is.
  • grimm13
    próbáld elindítani a RedRiverLauncherc.exe-vel
  • Shep
    Rakjál fel mindent a DVD-ről, directx, redist, gfwl stb.
  • lolhunter
    Helló.Azt szeretném tudni hogy lehet-e warez verzióval online-ba játszani?
  • palinho96
    Nem tudom, kinél jelentkezett már ez ahiba, de feltettem a játékot, meg crackelte.. (bemásoltam az rld.dll-t meg a RedRiverLaunhrC.exe-t) és mikor elindítom az utóbb említett filet, fekete képernyő és utána újra látom az asztalt.. valaki esetleg???
  • SgtChris
    Lehet hogy ez volt a gond.... :-D eléggé agyatlanul van megoldva...azt hittem lehalt a VGA-m... :-(
  • tordi
    Hát, ez elég gyenge érv szerintem. Összességében harmatgyenge DR-hoz képest.Egy totál lineáris játékmenetű, agyatlan lövölde lett ez, sajnos -és még megkockáztatom, hogy a generáció legbutább AI felhozatala is ebben van
  • Muttley
    egy fontos elem még a gammához

a DR-hez képest a sérülés modellezés lényegesen jobb lett (X360)
    mert ott gyakran kellett akár fél tárat is beleszórni az ellenbe ahhoz, hogy megfeküdjön
    az RR-ben ezt sokkal valósághűbbé tették
  • tordi
    én x360-on játszom, nálam akkor csinálja ezt ha eltávolodok a "kijelölt" úttól
  • SgtChris
    Nem hiszem, hogy hardveres probléma lenne, de nálam olyan 10 perc után elkezd apró kockákra szétesni a kép, elmosódik... Mivel minden más, ennél sokkal komolyan hardverkövetelménnyel rendelkező játék is fut (COD:BO, Crysis2) ebből gondolom, hogy a játékkal van valami bibi.
  • tordi
    Hát, nekem hatalmas csalódás a játék!
    Grafika nem csúnya, az előző résznél lényegesen szebb, persze így csak egy közepes a mai mezőnyben. De persze kit érdekel ha hatalmas, szabadon bejárható területen harcolhatunk, taktikázhatunk -csak sajnos egyik sem igaz. A játék abszolút lineáris, nem engedi, hogy letérjünk a kijelölt útról, így igazából nem beszélhetünk taktikai lövöldéről, főleg nem a tökhülye AI társakkal -kooperatív módban persze lényegesen komolyabb élmény lehet. Én eddig az első 4 missziót teljesítettem, a járműhasználat egyenlőre 0, semmibe sem tudtam beszállni -ez így is marad? Az ellenfelek 10 évvel ezelőtti színvonalon vannak, többnyire a semmiből hirtelen odatermő bábuk. Eddig lehangoló :(
  • Gascan #166
    nekem hardcore-on tetszik csak a játék.. nem egy Arma de azért nem rossz
  • Muttley
    OF: Red River - Haladó Tréning Kézikönyv - angolul
  • grimm13
    csak annyi maradt ki a mondatból hogy "most raktam fel elsö pályán járok és van különbség jó az új rész is de az RR-ben ..... "
  • grimm13
    most raktam fel elsö pályán ( tudom van saját topikja) de az RR-ben túlegyszerűsítettek a parancs menüt is, ja és a grafja is szebb szerintem :S
  • Shep
    És ott nem voltak a társak full idióták, bár azok is csináltak érdekes dolgokat de azért nem ennyit.
  • Shep
    Volt de nem minden küldetésben :)
  • grimm13
    Valahogy nem igazán sikerül megtalálni azt a keskeny határvonalat a CoD és a Arma között :D nekem a taktikus irányítás a SWAT-4 ben fölég a kiegészítőjében tetszett nagyon az olyan pörgős volt és megvalósítható.Co-Opban biztos nagyon durva ez is meg az előző rész is !! csak kár hogy kevés barátom bírja ezt a kategóriát.... inkább CS huszárok :D
  • Muttley
    ez a "védd be az adott területet" már a DR-ben is volt ;)
    akárcsak a fedezékből parancs ellenére össze-vissza kolbászolós csapat AI
    utóbbi elég zavaró is, mert folyton menni kell őket gyógyítani :D
    bár a gyógyítás a RR-ben "játékosbarátibb" lett
  • Shep
    Nekem az is tetszik mikor kiadom a védjétek a házat, vagy adott pozíciót és először szépen el is helyezkednek de utána elkezdenek össze vissza egyik helyről a másikba rohangálni. Tök logikus, hogy ha lőnek rád akkor te nem a fedezékből lövöldözöl hanem elkezdesz mászkálni össze-vissza. :) Egyébként most már kezd javulni a dolog élvezetesebb volt az utóbbi két küldetés (most vagyok az éjszakain) de elég COD-os lett a figura ezzel a millió 1 ellentől védd meg az adott pontot típusú feladatokkal.
  • Shep
    A romtól balra úgy 5-600 m-re van két jármű a házak között, azokra kel hívni a légicsapást.
  • grimm13
    Az a szép amikor felküldöm az 1ik emberemet egy tetőre a homokzsákok mögé hogy majd onnan tűz alatt tartja a népet egy másiknak hogy lentről tegye ugyan ezt én meg hozzáverődök a 3. emberemhez hogy majd megkerüljük az ellent és szépen oldalba kapjuk ... ez így néz ki a játékban az elsö hapsi felháborodik mert biztos tériszonya van, nem megy a tetőre a 2. fogja magát és úgy megy a kijelölt helyre hogy előszór belesétál az ellenséges tűzbe a 3. aki balról kéne kerüljön meg fogja magát oldalra megy és egyszerűen megáll az ellenségtől kb. 5m-re :S én meg egyedül kell leosszak mindenkit. végeredmény fejlövéssel megölve mindenki az embereim meg rohangálnak körbe körbe -facepalm- majd a patch biztos javít valamin ...... addig meg leszedem a dragon r.-t :D
  • Gascan #155
    azt én nem is látom onnan :) ... azért marha jól kitalálták h senkinek se egyértemű hová kell kérni a légicsapást :)
  • AirborneRanger
    Szerintem a kereszteződésre kéne, de nekemsem sikerült, aztán le is szartam, nem azon mulik a küldi.
  • Gascan #153
    a 6. vagy 7. misszióban amikor sötéttel megyünk.. meg tudná valaki mondani, hogy pontosan hova kell kérni a JDAM légitámogatást, hogy kipipálódjon ez az objective is?

mert valahogy nekem nagyon nem egyértelmű, eddig 3 helyre próbáltam de egyik se volt jó

elmentünk a csapattal a vantage pointhoz, onnan pedig azokra a compoundokra és járművekre kértem légitámogatást eddig amerre kellett menni a kereszteződés felé
  • tmisi
    16:10 sokkal jobb.
  • Pretorian
    Baz, mostanában egyre több pozitív csalódás ér játékfronton. Nem hittem volna, de a CM eléggé összeszedte magát. Ez egy elég jó játék lett.
    Az intro-n majd behugyoztam, a játékbeli beszólásokon is (feka őrmesternek be nem áll a szája, néha mond olyan faszságokat hogy majdnem kiesek a székből). Jó a zene, van elég beállítási lehetőség, jók a hangok is, bár azért van egy-két játék, ami rendesen ráver a RR-re e téren. Még csak a második pályán vagyok a kampányban, de eddig tetszik. Sok vizet mondjuk eddig nem zavartam, de azért remélem lesz majd pár nagyobb ütközet is, és nem csak a pusztában durrogtatunk egymásra 2-300 méterről. Szerintem teljesen jól néz ki a játék, főleg az előző részhez képest. Tekintve hogy mekkora területeket kell a motornak kezelnie, az optimalizáció is teljesen fasza.
    Majd holnap nekiállok úgy igazán játszani.
  • Shep
    5. pálya akkora mészárszék, hogy az valami hihetetlen.
  • derdani
    --
  • Shep
    Hát nekem eddig nem volt de attól tartok nem is lesz. Most volt végre egy kicsit hangulatosabb küldetés rész de még ez sem érte el hangulatilag a DR leggyengébb pályájának a szintjét sem :(
  • bgabor
    Te is a 16:9 képarányú monitorodba, mert hát ki nem szarja le.
  • grimm13
    Ez a magaslatról ellen meglesés téma nagyon igaz !!! Én is ott kémleltem a távcsővel az egyik küldetésben de egy lelket sem láttam :S Ebben lesz olyan küldetés mint az előzőben hogy kicsit éjszaka kószálunk hangtompítóval szépen csöndben hogy nehogy észrevegyenek ?
  • Haversrác
    Köszönöm a teljeskörű segítségnyújtást, ja és ha neked azon van, akkor gyorsan verd bele a faszod!
  • grimm13
    ezer hála
  • Shep
    Az F billekkel tudod külön kiválasztani őket.
  • grimm13
    azt megtudja mondani valaki hogy melyik gomb az amivel külön tudok utasítást adni a csapattársaimnak ?
  • szabi16
    Sziasztok,komolyan kérnék valakit aki 1 kis időt áldozna rá hogy részletesen leírja a regisztráció folyamatát vagyis az online fiók hogy működik,mert nagyon szeretném menteni a játékot!Bocsi de kezdő vagyok az ilyenekben és lécci ne kritizáljatok hanem segítséget kérnék!!Köszi mindenkinek!!!!
  • zotya10002
    Jelszó!::::Ne vedd meg!!