Op. Flashpoint: Red River

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én x360-on játszom, nálam akkor csinálja ezt ha eltávolodok a "kijelölt" úttól
SgtChris
Nem hiszem, hogy hardveres probléma lenne, de nálam olyan 10 perc után elkezd apró kockákra szétesni a kép, elmosódik... Mivel minden más, ennél sokkal komolyan hardverkövetelménnyel rendelkezõ játék is fut (COD:BO, Crysis2) ebbõl gondolom, hogy a játékkal van valami bibi.

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Hát, nekem hatalmas csalódás a játék!
Grafika nem csúnya, az elõzõ résznél lényegesen szebb, persze így csak egy közepes a mai mezõnyben. De persze kit érdekel ha hatalmas, szabadon bejárható területen harcolhatunk, taktikázhatunk -csak sajnos egyik sem igaz. A játék abszolút lineáris, nem engedi, hogy letérjünk a kijelölt útról, így igazából nem beszélhetünk taktikai lövöldérõl, fõleg nem a tökhülye AI társakkal -kooperatív módban persze lényegesen komolyabb élmény lehet. Én eddig az elsõ 4 missziót teljesítettem, a jármûhasználat egyenlõre 0, semmibe sem tudtam beszállni -ez így is marad? Az ellenfelek 10 évvel ezelõtti színvonalon vannak, többnyire a semmibõl hirtelen odatermõ bábuk. Eddig lehangoló 😞
nekem hardcore-on tetszik csak a játék.. nem egy Arma de azért nem rossz

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

csak annyi maradt ki a mondatból hogy "most raktam fel elsö pályán járok és van különbség jó az új rész is de az RR-ben ..... "

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

most raktam fel elsö pályán ( tudom van saját topikja) de az RR-ben túlegyszerûsítettek a parancs menüt is, ja és a grafja is szebb szerintem :S

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Shep
És ott nem voltak a társak full idióták, bár azok is csináltak érdekes dolgokat de azért nem ennyit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Volt de nem minden küldetésben 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Valahogy nem igazán sikerül megtalálni azt a keskeny határvonalat a CoD és a Arma között 😄 nekem a taktikus irányítás a SWAT-4 ben fölég a kiegészítõjében tetszett nagyon az olyan pörgõs volt és megvalósítható.Co-Opban biztos nagyon durva ez is meg az elõzõ rész is !! csak kár hogy kevés barátom bírja ezt a kategóriát.... inkább CS huszárok 😄

Muttley
ez a "védd be az adott területet" már a DR-ben is volt 😉
akárcsak a fedezékbõl parancs ellenére össze-vissza kolbászolós csapat AI
utóbbi elég zavaró is, mert folyton menni kell õket gyógyítani 😄
bár a gyógyítás a RR-ben "játékosbarátibb" lett

Just do it :)

Shep
Nekem az is tetszik mikor kiadom a védjétek a házat, vagy adott pozíciót és elõször szépen el is helyezkednek de utána elkezdenek össze vissza egyik helyrõl a másikba rohangálni. Tök logikus, hogy ha lõnek rád akkor te nem a fedezékbõl lövöldözöl hanem elkezdesz mászkálni össze-vissza. 😊 Egyébként most már kezd javulni a dolog élvezetesebb volt az utóbbi két küldetés (most vagyok az éjszakain) de elég COD-os lett a figura ezzel a millió 1 ellentõl védd meg az adott pontot típusú feladatokkal.

Shep
A romtól balra úgy 5-600 m-re van két jármû a házak között, azokra kel hívni a légicsapást.

Az a szép amikor felküldöm az 1ik emberemet egy tetõre a homokzsákok mögé hogy majd onnan tûz alatt tartja a népet egy másiknak hogy lentrõl tegye ugyan ezt én meg hozzáverõdök a 3. emberemhez hogy majd megkerüljük az ellent és szépen oldalba kapjuk ... ez így néz ki a játékban az elsö hapsi felháborodik mert biztos tériszonya van, nem megy a tetõre a 2. fogja magát és úgy megy a kijelölt helyre hogy elõszór belesétál az ellenséges tûzbe a 3. aki balról kéne kerüljön meg fogja magát oldalra megy és egyszerûen megáll az ellenségtõl kb. 5m-re :S én meg egyedül kell leosszak mindenkit. végeredmény fejlövéssel megölve mindenki az embereim meg rohangálnak körbe körbe -facepalm- majd a patch biztos javít valamin ...... addig meg leszedem a dragon r.-t 😄

azt én nem is látom onnan 😊 ... azért marha jól kitalálták h senkinek se egyértemû hová kell kérni a légicsapást 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

AirborneRanger
Szerintem a keresztezõdésre kéne, de nekemsem sikerült, aztán le is szartam, nem azon mulik a küldi.

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

a 6. vagy 7. misszióban amikor sötéttel megyünk.. meg tudná valaki mondani, hogy pontosan hova kell kérni a JDAM légitámogatást, hogy kipipálódjon ez az objective is?

mert valahogy nekem nagyon nem egyértelmû, eddig 3 helyre próbáltam de egyik se volt jó

elmentünk a csapattal a vantage pointhoz, onnan pedig azokra a compoundokra és jármûvekre kértem légitámogatást eddig amerre kellett menni a keresztezõdés felé

16:10 sokkal jobb. <#eplus2>

Pretorian
Baz, mostanában egyre több pozitív csalódás ér játékfronton. Nem hittem volna, de a CM eléggé összeszedte magát. Ez egy elég jó játék lett.
Az intro-n majd behugyoztam, a játékbeli beszólásokon is (feka õrmesternek be nem áll a szája, néha mond olyan faszságokat hogy majdnem kiesek a székbõl). Jó a zene, van elég beállítási lehetõség, jók a hangok is, bár azért van egy-két játék, ami rendesen ráver a RR-re e téren. Még csak a második pályán vagyok a kampányban, de eddig tetszik. Sok vizet mondjuk eddig nem zavartam, de azért remélem lesz majd pár nagyobb ütközet is, és nem csak a pusztában durrogtatunk egymásra 2-300 méterrõl. Szerintem teljesen jól néz ki a játék, fõleg az elõzõ részhez képest. Tekintve hogy mekkora területeket kell a motornak kezelnie, az optimalizáció is teljesen fasza.
Majd holnap nekiállok úgy igazán játszani.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Shep
5. pálya akkora mészárszék, hogy az valami hihetetlen.

derdani
-<#ejnye1>-

Shep
Hát nekem eddig nem volt de attól tartok nem is lesz. Most volt végre egy kicsit hangulatosabb küldetés rész de még ez sem érte el hangulatilag a DR leggyengébb pályájának a szintjét sem 😞

Te is a 16:9 képarányú monitorodba, mert hát ki nem szarja le.

Ez a magaslatról ellen meglesés téma nagyon igaz !!! Én is ott kémleltem a távcsõvel az egyik küldetésben de egy lelket sem láttam :S Ebben lesz olyan küldetés mint az elõzõben hogy kicsit éjszaka kószálunk hangtompítóval szépen csöndben hogy nehogy észrevegyenek ?

Köszönöm a teljeskörû segítségnyújtást, ja és ha neked azon van, akkor gyorsan verd bele a faszod!
ezer hála

Shep
Az F billekkel tudod külön kiválasztani õket.

azt megtudja mondani valaki hogy melyik gomb az amivel külön tudok utasítást adni a csapattársaimnak ?

szabi16
Sziasztok,komolyan kérnék valakit aki 1 kis idõt áldozna rá hogy részletesen leírja a regisztráció folyamatát vagyis az online fiók hogy mûködik,mert nagyon szeretném menteni a játékot!Bocsi de kezdõ vagyok az ilyenekben és lécci ne kritizáljatok hanem segítséget kérnék!!Köszi mindenkinek!!!!

zotya10002
Jelszó!::::Ne vedd meg!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

derdani
Mert béna vagy , nekem azon van.

Shep
Az a baj ezzel a játékkal ,hogy egyszerûen semmi hangulata nincsen. A taktikázás totál felesleges, mire kiadnád a parancsot addigra 2x le lehet lõni mindenkit és mielõtt valaki megszólna mindez expirienced fokozaton. Egyetlen pozitívumot tudok megemlíteni a játékkal kapcsolatban az pedig a fejlõdési rendszer aminek van érezhetõ hatása is, valamint az egyedi képességek. Ja és az AI hát az egy katasztrófa, szerintem nem is beszélhetünk AI-ról, mivel ha meglátnak nem elbújnak, meg fedezékbe vonulnak hanem ész nélkül rohangálnak valahova, aki esetleg korábban házban volt az meg kirohan lelövetni magát. Az is nagyon hülye megoldás, hogy hiába mész mondjuk elõre 50m-t, hogy na megnézd a magaslatról a falut és lelõdd akit látsz nem fogsz kiszúrni egy ellent sem, mert csak akkor pakolja õket oda, mikor már a pofádban vannak és a küldetés szerint jönniük kell. Az elõzõ rész sokkal jobban összerakott igényes játék meg is van eredetiben de ez, hát ez ilyen sok évvel ezelõtti low budget színvonal szinte minden tekintetben.

Szasztok. Miért nem lehet 1920x1080-as felbontásra állítani?
Aspect ratio 16:9
hello valaki aki megvette legyen kedves leirni milyen a multija mert ha jo akkor megveszem hány pályás mijen modok vannak stb....irjon privátba elöre is köszihy all

core i7 2600k Nvidia gtx560 TI 8gb ddr3 1333 mhz adata ram win7

Sziasztok.Segitenétek abban hogy tudok uj profilt késziteni??????
Muttley
1. benyomások - 2 pályát tegnap átvittem
grafika: a DR-nél lényegesen szebb, de nem 2011 színvonalú
játékmenet: meghallgatásra talált az "ima", eddig nem volt idõkorlátos küldetés
eredeti Marine szövegek vannak benne, néhol iszonyat trágár 😊
ellenséges AI eddig rendben van
fegyverek szórása fajtától függõen teljesen jó
sérülésmodell: rendben van, bár itt szûk helyeken közelrõl van 1-2 átesés
csapat AI: a "follow" parancsra szeretik szitává lövetni magukat 😊 "move" parancsra hajlandóak hozzám hasonlóan fedezékbe vonulni
egyszerûsödött a gyógyítási rendszer
checkpointok gyakrabban vannak (normal szint) és itt a megnyúvadt csapattárs(ak) újraéled 😊
érdekességek: sokat kell gyalogolni, jármûvek ritkábban használhatóak
egyszerûsödött és kezelhetõbb lett a parancssor (X360)
gyakran van lõszeres láda, azaz utántöltési lehetõség

és a végére hagytam a lényeget
azok akik, ebben a COD MW féle heroikus, önünneplõs feelinget keresik, ott torkos-cumi lesz 😊
nálam eddig (elsõ benyomás) 82%

derdani
Szerintem elég gagyi lett. Az elõzõ 100x jobb, a mai napig is játszok vele.
<#levele>

[HUN]Crassus
amikor ezt megláttam jobbnak láttam és abbahagytam az olvasást...

"Is Tajikistan a real country?
Yes, Tajikistan is a real country but our story is fictional"

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Muttley
ez pedig az
OF: Red River FAQ

Muttley
van ilyen a játékban
YES! 😄

koschwarz
hát ez logikus, bár láttunk már hasonlót...

egyébként olvastam 45/100-as értékelést ami agyonfikázza fõleg a baráti AI miatt, olvastam 8/10-est, ami meg dicséri a hangulatot.
volt olyan komment más fórumon, ami megjegyezte, hogy a 45/100-as kritikus lehet hogy elfelejtette, hogy nem mindegy, milyen veszélyt határozunk meg a katonáinknak, és máshogy reagálnak danger close-nál egy fedezékbe bújási parancsra, és máshogy ugyanerre, ha alapállapotban vannak.

szóval én úgy is kipróbálom, aztán magamnak hiszek. a DR is nehezen indul számomra, de aztán csak megtetszett.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Én személy szerint játszottam vele durván 4 órát egyhuzamban. Ha ennyi idõ alatt egy játék nem fog meg,akkor annak nálam kapáltak. Egyszerûen nincs kedvem tovább játszani vele.
Nagyon vártam a játékot,nagyon ígéretesnek tûnt,de ezt bizony csúnyán elbaszarintották. 😞

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Muttley
csak úgy érzésre 😊
nem védeni akarom, mert még egy centit nem játszottam vele
már megvettem, de idõm talán ma este lesz
fikázók, ti max. az elsõ 1-2 pályához szagoltatok hozz, ugye? 😉
MI LOGIKA lenne, abban, h codemasters kiad a 2 évvel ezelõtti szoftverének fejlesztéseként egy agyonhypolt, ugyanakkor sz.rabb klónt?

koschwarz
egy szakaszirányítós taktikai fps-nek ez a halála. az ellenfél még akár lehet segghülye is, szinte minden játékban az, azt már megszokta az ember, de amikor a saját embereid, akire vigyáznod kellene, ilyen faszok, az megbocsáthatatlan.

de ne már...tényleg rosszabb a DR-nél?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

[HUN]Crassus
az AI elég láma.....hason fekve fedezõ tüzet zúdítok a SAW-ból erre két csapattársam egyszerûen átgyalogol a zárótûzön:S😞 WTF?

[HUN]Crassus
4 fõs Co-op a multi???? akkor köszönjük nem kérünk belõle...

DR sokkal jobb..Köröket ver erre. Bár azt kéne megkérdezni aki végigvitte ezt, hogy a kampány beindul-e valaha, vagy ilyen langyos fos marad mind ahogy kezdõdik..Egy esélyt lehet neki adni,de nem ajánlatos nagyon erõltetni.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

Prince23
Huha jóhogy nem ruháztam bele, ezek szerint a DR sokkal jobb game. gondoltam h valami nem stimmel a játékkal.
a pcgamer ítélete meg elég kemény

Ez bukta gyerekek, 100%. Hogy lehet így elbaltázni valamit...Hihetetlen, de ez van. Sokkal jobb ez már nem lesz, akármilyen csodajavítás is jön.
Kár érte...

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

Shep
Te atya világ ez meg mi akar lenni? Az elõzõ rész megvan eredetiben, jó hogy ott is volt visszalépés az elõdhöz képest de ez hát ez valami borzalom. Valami bábfigurák rohannak elõ ész nélkül a semmibõl, mindenféle taktikát mellõzve, össze vissza beszél mindenki, meg lövöldöz, parancsokat osztogatni gyakorlatilag nincs is értelme. Igaz nem sokat játszottam még vele de hát hangulata az nem sok van szegénynek, a lövölde is milyen gagyi valami lett. Az elõzõ rész egy korrekt katonás játék volt némileg árkádostva de ez csak valami rossz vicc lehet. A grafikával egyébként nekem nincs bajom, bár szerintem az elõzõ szebb, viszont a karakter mozgás, fõleg az ellenségé eléggé komolytalan.