Op. Flashpoint: Red River
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Grafika nem csúnya, az elõzõ résznél lényegesen szebb, persze így csak egy közepes a mai mezõnyben. De persze kit érdekel ha hatalmas, szabadon bejárható területen harcolhatunk, taktikázhatunk -csak sajnos egyik sem igaz. A játék abszolút lineáris, nem engedi, hogy letérjünk a kijelölt útról, így igazából nem beszélhetünk taktikai lövöldérõl, fõleg nem a tökhülye AI társakkal -kooperatív módban persze lényegesen komolyabb élmény lehet. Én eddig az elsõ 4 missziót teljesítettem, a jármûhasználat egyenlõre 0, semmibe sem tudtam beszállni -ez így is marad? Az ellenfelek 10 évvel ezelõtti színvonalon vannak, többnyire a semmibõl hirtelen odatermõ bábuk. Eddig lehangoló 😞
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Just do it :)
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
akárcsak a fedezékbõl parancs ellenére össze-vissza kolbászolós csapat AI
utóbbi elég zavaró is, mert folyton menni kell õket gyógyítani 😄
bár a gyógyítás a RR-ben "játékosbarátibb" lett
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
mert valahogy nekem nagyon nem egyértelmû, eddig 3 helyre próbáltam de egyik se volt jó
elmentünk a csapattal a vantage pointhoz, onnan pedig azokra a compoundokra és jármûvekre kértem légitámogatást eddig amerre kellett menni a keresztezõdés felé
Az intro-n majd behugyoztam, a játékbeli beszólásokon is (feka õrmesternek be nem áll a szája, néha mond olyan faszságokat hogy majdnem kiesek a székbõl). Jó a zene, van elég beállítási lehetõség, jók a hangok is, bár azért van egy-két játék, ami rendesen ráver a RR-re e téren. Még csak a második pályán vagyok a kampányban, de eddig tetszik. Sok vizet mondjuk eddig nem zavartam, de azért remélem lesz majd pár nagyobb ütközet is, és nem csak a pusztában durrogtatunk egymásra 2-300 méterrõl. Szerintem teljesen jól néz ki a játék, fõleg az elõzõ részhez képest. Tekintve hogy mekkora területeket kell a motornak kezelnie, az optimalizáció is teljesen fasza.
Majd holnap nekiállok úgy igazán játszani.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Aspect ratio 16:9
core i7 2600k Nvidia gtx560 TI 8gb ddr3 1333 mhz adata ram win7
grafika: a DR-nél lényegesen szebb, de nem 2011 színvonalú
játékmenet: meghallgatásra talált az "ima", eddig nem volt idõkorlátos küldetés
eredeti Marine szövegek vannak benne, néhol iszonyat trágár 😊
ellenséges AI eddig rendben van
fegyverek szórása fajtától függõen teljesen jó
sérülésmodell: rendben van, bár itt szûk helyeken közelrõl van 1-2 átesés
csapat AI: a "follow" parancsra szeretik szitává lövetni magukat 😊 "move" parancsra hajlandóak hozzám hasonlóan fedezékbe vonulni
egyszerûsödött a gyógyítási rendszer
checkpointok gyakrabban vannak (normal szint) és itt a megnyúvadt csapattárs(ak) újraéled 😊
érdekességek: sokat kell gyalogolni, jármûvek ritkábban használhatóak
egyszerûsödött és kezelhetõbb lett a parancssor (X360)
gyakran van lõszeres láda, azaz utántöltési lehetõség
és a végére hagytam a lényeget
azok akik, ebben a COD MW féle heroikus, önünneplõs feelinget keresik, ott torkos-cumi lesz 😊
nálam eddig (elsõ benyomás) 82%
"Is Tajikistan a real country?
Yes, Tajikistan is a real country but our story is fictional"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
OF: Red River FAQ
egyébként olvastam 45/100-as értékelést ami agyonfikázza fõleg a baráti AI miatt, olvastam 8/10-est, ami meg dicséri a hangulatot.
volt olyan komment más fórumon, ami megjegyezte, hogy a 45/100-as kritikus lehet hogy elfelejtette, hogy nem mindegy, milyen veszélyt határozunk meg a katonáinknak, és máshogy reagálnak danger close-nál egy fedezékbe bújási parancsra, és máshogy ugyanerre, ha alapállapotban vannak.
szóval én úgy is kipróbálom, aztán magamnak hiszek. a DR is nehezen indul számomra, de aztán csak megtetszett.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nagyon vártam a játékot,nagyon ígéretesnek tûnt,de ezt bizony csúnyán elbaszarintották. 😞
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
nem védeni akarom, mert még egy centit nem játszottam vele
már megvettem, de idõm talán ma este lesz
fikázók, ti max. az elsõ 1-2 pályához szagoltatok hozz, ugye? 😉
MI LOGIKA lenne, abban, h codemasters kiad a 2 évvel ezelõtti szoftverének fejlesztéseként egy agyonhypolt, ugyanakkor sz.rabb klónt?
de ne már...tényleg rosszabb a DR-nél?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
a pcgamer ítélete meg elég kemény
Kár érte...
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson