219
Operation Flashpoint: Red River
-
#139 Mert béna vagy , nekem azon van. -
#138 Az a baj ezzel a játékkal ,hogy egyszerűen semmi hangulata nincsen. A taktikázás totál felesleges, mire kiadnád a parancsot addigra 2x le lehet lőni mindenkit és mielőtt valaki megszólna mindez expirienced fokozaton. Egyetlen pozitívumot tudok megemlíteni a játékkal kapcsolatban az pedig a fejlődési rendszer aminek van érezhető hatása is, valamint az egyedi képességek. Ja és az AI hát az egy katasztrófa, szerintem nem is beszélhetünk AI-ról, mivel ha meglátnak nem elbújnak, meg fedezékbe vonulnak hanem ész nélkül rohangálnak valahova, aki esetleg korábban házban volt az meg kirohan lelövetni magát. Az is nagyon hülye megoldás, hogy hiába mész mondjuk előre 50m-t, hogy na megnézd a magaslatról a falut és lelődd akit látsz nem fogsz kiszúrni egy ellent sem, mert csak akkor pakolja őket oda, mikor már a pofádban vannak és a küldetés szerint jönniük kell. Az előző rész sokkal jobban összerakott igényes játék meg is van eredetiben de ez, hát ez ilyen sok évvel ezelőtti low budget színvonal szinte minden tekintetben. -
Haversrác #137 Szasztok. Miért nem lehet 1920x1080-as felbontásra állítani?
Aspect ratio 16:9 -
rolemodels #136 hello valaki aki megvette legyen kedves leirni milyen a multija mert ha jo akkor megveszem hány pályás mijen modok vannak stb....irjon privátba elöre is köszihy all -
MORO67 #135 Sziasztok.Segitenétek abban hogy tudok uj profilt késziteni?????? -
#134 1. benyomások - 2 pályát tegnap átvittem
grafika: a DR-nél lényegesen szebb, de nem 2011 színvonalú
játékmenet: meghallgatásra talált az "ima", eddig nem volt időkorlátos küldetés
eredeti Marine szövegek vannak benne, néhol iszonyat trágár :)
ellenséges AI eddig rendben van
fegyverek szórása fajtától függően teljesen jó
sérülésmodell: rendben van, bár itt szűk helyeken közelről van 1-2 átesés
csapat AI: a "follow" parancsra szeretik szitává lövetni magukat :) "move" parancsra hajlandóak hozzám hasonlóan fedezékbe vonulni
egyszerűsödött a gyógyítási rendszer
checkpointok gyakrabban vannak (normal szint) és itt a megnyúvadt csapattárs(ak) újraéled :)
érdekességek: sokat kell gyalogolni, járművek ritkábban használhatóak
egyszerűsödött és kezelhetőbb lett a parancssor (X360)
gyakran van lőszeres láda, azaz utántöltési lehetőség
és a végére hagytam a lényeget
azok akik, ebben a COD MW féle heroikus, önünneplős feelinget keresik, ott torkos-cumi lesz :)
nálam eddig (első benyomás) 82% -
#133 Szerintem elég gagyi lett. Az előző 100x jobb, a mai napig is játszok vele.
-
#132 amikor ezt megláttam jobbnak láttam és abbahagytam az olvasást...
"Is Tajikistan a real country?
Yes, Tajikistan is a real country but our story is fictional"
-
#131 ez pedig az
OF: Red River FAQ -
#130 van ilyen a játékban
YES! :D
-
#129 hát ez logikus, bár láttunk már hasonlót...
egyébként olvastam 45/100-as értékelést ami agyonfikázza főleg a baráti AI miatt, olvastam 8/10-est, ami meg dicséri a hangulatot.
volt olyan komment más fórumon, ami megjegyezte, hogy a 45/100-as kritikus lehet hogy elfelejtette, hogy nem mindegy, milyen veszélyt határozunk meg a katonáinknak, és máshogy reagálnak danger close-nál egy fedezékbe bújási parancsra, és máshogy ugyanerre, ha alapállapotban vannak.
szóval én úgy is kipróbálom, aztán magamnak hiszek. a DR is nehezen indul számomra, de aztán csak megtetszett. -
Blum #128 Én személy szerint játszottam vele durván 4 órát egyhuzamban. Ha ennyi idő alatt egy játék nem fog meg,akkor annak nálam kapáltak. Egyszerűen nincs kedvem tovább játszani vele.
Nagyon vártam a játékot,nagyon ígéretesnek tűnt,de ezt bizony csúnyán elbaszarintották. :( -
#127 csak úgy érzésre :)
nem védeni akarom, mert még egy centit nem játszottam vele
már megvettem, de időm talán ma este lesz
fikázók, ti max. az első 1-2 pályához szagoltatok hozz, ugye? ;)
MI LOGIKA lenne, abban, h codemasters kiad a 2 évvel ezelőtti szoftverének fejlesztéseként egy agyonhypolt, ugyanakkor sz.rabb klónt?
-
#126 egy szakaszirányítós taktikai fps-nek ez a halála. az ellenfél még akár lehet segghülye is, szinte minden játékban az, azt már megszokta az ember, de amikor a saját embereid, akire vigyáznod kellene, ilyen faszok, az megbocsáthatatlan.
de ne már...tényleg rosszabb a DR-nél? -
#125 az AI elég láma.....hason fekve fedező tüzet zúdítok a SAW-ból erre két csapattársam egyszerűen átgyalogol a zárótűzön:S:( WTF? -
#124 4 fős Co-op a multi???? akkor köszönjük nem kérünk belőle... -
dezsolti78 #123 DR sokkal jobb..Köröket ver erre. Bár azt kéne megkérdezni aki végigvitte ezt, hogy a kampány beindul-e valaha, vagy ilyen langyos fos marad mind ahogy kezdődik..Egy esélyt lehet neki adni,de nem ajánlatos nagyon erőltetni. -
#122 Huha jóhogy nem ruháztam bele, ezek szerint a DR sokkal jobb game. gondoltam h valami nem stimmel a játékkal.
a pcgamer ítélete meg elég kemény -
dezsolti78 #121 Ez bukta gyerekek, 100%. Hogy lehet így elbaltázni valamit...Hihetetlen, de ez van. Sokkal jobb ez már nem lesz, akármilyen csodajavítás is jön.
Kár érte... -
#120 Te atya világ ez meg mi akar lenni? Az előző rész megvan eredetiben, jó hogy ott is volt visszalépés az elődhöz képest de ez hát ez valami borzalom. Valami bábfigurák rohannak elő ész nélkül a semmiből, mindenféle taktikát mellőzve, össze vissza beszél mindenki, meg lövöldöz, parancsokat osztogatni gyakorlatilag nincs is értelme. Igaz nem sokat játszottam még vele de hát hangulata az nem sok van szegénynek, a lövölde is milyen gagyi valami lett. Az előző rész egy korrekt katonás játék volt némileg árkádostva de ez csak valami rossz vicc lehet. A grafikával egyébként nekem nincs bajom, bár szerintem az előző szebb, viszont a karakter mozgás, főleg az ellenségé eléggé komolytalan. -
vzajcev #119 PC Gamer 45/100 -
Blum #118 Én is nyüstöltem a játékot egész délután,de nagyon csalódtam benne. Se a látvány,se a játékmenet nem hozza azt a szintet,mint amit a trailerek,képek alapján vagy amit csak úgy általánosságban elvártam. A hangok tetszenek egyedül,de hát az így magában édes kevés a megfelelő játékélményhez. -
#117 Egyetértek. Már nagyon vártam én is, azt hittem lesz rendes multi, de hogy csak 4 fős co-op..... És ezt akarták eladni mint a Bf3 ellenfelét... ne nézzenek már hülyének teljesen.
És a single is egy fos. KÉsz. -
#116 Pfúú gyerekek ez nagyon gáz!!
Vártam de nem történt semmi!:-)Mintha zenét vagy filmet néztem volna!Aztán azt vettem észre, hogy ez egy játék akar lenni.
Nagyon rossz nem ajánlom senkinek! -
Kaslerka #115 Az a baj ezzel a játékkal, hogy kicsit unalmas. Lassú. -
#114 Nekem nem, nagyon buta az ai, scriptelt az egész, egyre kevésbé tetszik... -
#113 akarod mondani offline fiókot? :) merthogy simán offline reggel ment a játék... -
#112 viszont cserében
vlszleg élvezhetőbb is ;) -
#111 Régi eredeti játékok kulcsát nem fogadja el? -
#110 SOKKAL
Össze sem hasonlítható a kettő... -
#109 Aki próbálta már, meg ismeri az Arma 2-t is,annak mi a véleménye?Mennyire arcade-ebb mint az A2? -
#108 ezééééé (is) jó a KexBox ;)
ott nem kőő onlány lenni a singlep-hez -
#107 akkor kampó:P:S -
vzajcev #106 Operation Flashpoint: Red River - Day 1 Patch Notes (PC) -
#105 készitettél online fiokot?Mert az összes mentést neten tárolja , olyan ez mint az f1 2010, ott is amig nem csinálsz fiokot nem jegyzi meg a beállitásokat és a pályákat. -
#104 nah mondom megnézem kicsit ma is erre jön a meglepi:
(nemtudom a virágbolti verzió miatt van-e,vagy ennyire bődületes hibát vétettek volna)
szóval tegnap install után billentyűzet beállít majd játék, a 3. mission-ig mentem el....az csak "mellékes",hogy még a lvl2-őt sem értem el úgy ,hogy minden bónusz feladatot teljesítettem valamint a rosszfiuk felét én szedtem le:P na este meguntam kikapcs
Most indítom erre billentyűzet beállítások default-on /IGEN elmentettem tegnap/ majd a campaign-ra klikkelve meglepődve látom,hogy mission 1-ről indul....a tegnapi 2 órám kuka nemtudom hova lett a mentés....
bosszantó -
#103 Aki megvette az írja már le a multis élményeit meg, hogy mekkorák a pályák benne, köszi. -
#102 Biztos jó ez a játék. Kár ,hogy nekem toszik elindulni. -
#101 minden falu egy kibaszott ghost town és ha 50 méterre mész akkor jönnek elő a rosszfiuk:P
szerintem a multija lesz élvezetes a játéknak! csak még vacilálok megvegyem-e,várok még,hogy ott mi a helyzet -
#100 ezt én is írtam tegnap....m14 egy vicc....egy AK47-el megyek amin van egy ruszki távcső:P