Op. Flashpoint: Red River
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
És a single is egy fos. KÉsz.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Vártam de nem történt semmi!:-)Mintha zenét vagy filmet néztem volna!Aztán azt vettem észre, hogy ez egy játék akar lenni.
Nagyon rossz nem ajánlom senkinek!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Össze sem hasonlítható a kettõ...
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
(nemtudom a virágbolti verzió miatt van-e,vagy ennyire bõdületes hibát vétettek volna)
szóval tegnap install után billentyûzet beállít majd játék, a 3. mission-ig mentem el....az csak "mellékes",hogy még a lvl2-õt sem értem el úgy ,hogy minden bónusz feladatot teljesítettem valamint a rosszfiuk felét én szedtem le😛 na este meguntam kikapcs
Most indítom erre billentyûzet beállítások default-on /IGEN elmentettem tegnap/ majd a campaign-ra klikkelve meglepõdve látom,hogy mission 1-rõl indul....a tegnapi 2 órám kuka nemtudom hova lett a mentés....
bosszantó
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
szerintem a multija lesz élvezetes a játéknak! csak még vacilálok megvegyem-e,várok még,hogy ott mi a helyzet
mer van egy olyan érzésem, hogy DR-tõl rosszabb game. nem tom mért.
Hogy a jó francba lehet feltenni a felbontást 1280X1024-nél magasabbra?!
1920X1080-at tud a monitorom,de az Istenért sem tudom feljebb rakni. Ötlet?
hivatalos fórumán mondják, h van benne sniper küldetés is
ill. ha jól értem, neked majd lesz 😄 😉
plusz
épületharcnál vagy CQB-nél szted az életben adjkirály-katonát játszanak?
ha ez így van, amit írtál, akkor jól leprogramozták, hogy az életben az ellenség csak a legutsó pillanatban mutatja meg magát,
és ugye, nem kell magyarázni, h miért...? 😉
kamikaze-k kíméljenek 😄
elvileg ma megyek megvenni
mos'máááá én is nagyon kíváncsi vagyok 😊
Just do it :)
De írtátok hogy ez könnyebb ezért beprobálom hátha.
Next PC upgrade: 2022
lehet, h rohansz.. xD
ja és miért nem lehet a humweekból lõszert tölteni? idáig 1 db lõszeres kupacot találtam pedig már 3. pályán vagyok
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
így van
a pcgames.de srácok mégis megtették 😊
a DR--nek csak azért kellett 3x is nekiállnom, mert az elsõ misszió szerintem nem sikerült túl jól, fõleg, hogy az alapküldetésen kívül egy igazi gémer ugye megcsinálja a mellékküldetéseket is, és a kicsit esetleges mentési rendszer miatt sokszor szopás volt keresztülvágni azon a szigeten. az alapküldetés mondhatni túl gyenge volt, a mellékküldetések meg pont túl szopatósak emiatt. de végül csak megcsináltam, utána már beindult és meg is tetszett az új ofp.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
a DR volt az alap
annak a hibáit küszöbölték ki
felhasználó baráttá tették a játék szopatós elemeit
és kap egy graf tuningot
mindez kb át is jön az eddigi videokból 😊 hétvégére meg nagyon remélem élõben is
én kedvelem az MW1-2-t mégsem azt keresem majd benne, mint ahogy a DR-ben sem anno
aki képtelen elvonatkoztatni a CoD sorozattól, azoktól csak egy dolog fog jönni:
fikaaa 😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Next PC upgrade: 2022
A multiról tudjuk már, hogy hány fõs lesz?
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Játszottam az összes régi OFP-vel és ArmA-val, és a DR inkább esik a a BF-féle kategóriába, mint a szimulátorok közé. Kazsuál gémereknek persze too much volt a sok instant headshot, de hát ez van.
Jelenleg ezt egyszer tapasztaltam, most játszottam még vagy fél órát nem volt hasonló.