Op. Flashpoint: Red River

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Én is nyüstöltem a játékot egész délután,de nagyon csalódtam benne. Se a látvány,se a játékmenet nem hozza azt a szintet,mint amit a trailerek,képek alapján vagy amit csak úgy általánosságban elvártam. A hangok tetszenek egyedül,de hát az így magában édes kevés a megfelelõ játékélményhez.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

SubZero911
Egyetértek. Már nagyon vártam én is, azt hittem lesz rendes multi, de hogy csak 4 fõs co-op..... És ezt akarták eladni mint a Bf3 ellenfelét... ne nézzenek már hülyének teljesen.

És a single is egy fos. KÉsz.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

zotya10002
Pfúú gyerekek ez nagyon gáz!!

Vártam de nem történt semmi!:-)Mintha zenét vagy filmet néztem volna!Aztán azt vettem észre, hogy ez egy játék akar lenni.

Nagyon rossz nem ajánlom senkinek!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Az a baj ezzel a játékkal, hogy kicsit unalmas. Lassú.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

AirborneRanger
Nekem nem, nagyon buta az ai, scriptelt az egész, egyre kevésbé tetszik...

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

MR ME
akarod mondani offline fiókot? 😊 merthogy simán offline reggel ment a játék...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Muttley
viszont cserében
vlszleg élvezhetõbb is 😉

Just do it :)

lalakov
Régi eredeti játékok kulcsát nem fogadja el?
AirborneRanger
SOKKAL
Össze sem hasonlítható a kettõ...

Scottt
Aki próbálta már, meg ismeri az Arma 2-t is,annak mi a véleménye?Mennyire arcade-ebb mint az A2?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Muttley
ezééééé (is) jó a KexBox 😉
ott nem kõõ onlány lenni a singlep-hez

[HUN]Crassus
akkor kampó😛:S

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

repvez
készitettél online fiokot?Mert az összes mentést neten tárolja , olyan ez mint az f1 2010, ott is amig nem csinálsz fiokot nem jegyzi meg a beállitásokat és a pályákat.
[HUN]Crassus
nah mondom megnézem kicsit ma is erre jön a meglepi:
(nemtudom a virágbolti verzió miatt van-e,vagy ennyire bõdületes hibát vétettek volna)

szóval tegnap install után billentyûzet beállít majd játék, a 3. mission-ig mentem el....az csak "mellékes",hogy még a lvl2-õt sem értem el úgy ,hogy minden bónusz feladatot teljesítettem valamint a rosszfiuk felét én szedtem le😛 na este meguntam kikapcs
Most indítom erre billentyûzet beállítások default-on /IGEN elmentettem tegnap/ majd a campaign-ra klikkelve meglepõdve látom,hogy mission 1-rõl indul....a tegnapi 2 órám kuka nemtudom hova lett a mentés....
bosszantó

Bogdogege
Aki megvette az írja már le a multis élményeit meg, hogy mekkorák a pályák benne, köszi.

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

Shep
Biztos jó ez a játék. Kár ,hogy nekem toszik elindulni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

[HUN]Crassus
minden falu egy kibaszott ghost town és ha 50 méterre mész akkor jönnek elõ a rosszfiuk😛

szerintem a multija lesz élvezetes a játéknak! csak még vacilálok megvegyem-e,várok még,hogy ott mi a helyzet

[HUN]Crassus
ezt én is írtam tegnap....m14 egy vicc....egy AK47-el megyek amin van egy ruszki távcsõ😛

Prince23
Egy átfogóbb véleményt nem írna le vki még?

mer van egy olyan érzésem, hogy DR-tõl rosszabb game. nem tom mért.

Átraktam 16:9-re,de akkorsem engedi.

grebber
Aspect ratiot nem ismered? Pedig kéne ,ott kutassál és lesz full hd!

Next PC upgrade: 2022

Egy elég hülye kérdésem lenne.
Hogy a jó francba lehet feltenni a felbontást 1280X1024-nél magasabbra?!
1920X1080-at tud a monitorom,de az Istenért sem tudom feljebb rakni. Ötlet?

AirborneRanger
Nekem kicsit khm ez a játék.. Nyögvenyelõsnek, szögletesnek érzem... A célzás rendszer elég fura lett, mintha belepiszkálna folyton az egér érzékenységébe, valahogy nem gördülékeny. A terep meg a jármûvek szerintem egyenesen csúnyák, a látott screenshotok alapján többet vártam tõle... Szerintem összekeverték a készítõk az aimpointot az acoggal (m14 alap optikája), mert az acog egy 4x-es zoomolású "távcsõ", az aimpoint meg olyasmi mint a holo, nem zoomol csak belenézel. Az m14en kinézet és szálkereszt alapján acog van... A ROF-ja is röhejes az m14nek, mintha egy kar98 lenne... Könyörgöm ez egy félautomata puska, és volt belõle teljesen automata is... Hangulatra mondjuk nem roszs, õrmester beszólásain fetrengek néha, de félek hogy unalmas lesz az egész egy idõ után... Kicsit többet vártam na. És nem a codhoz hasonlitom, mert az nálam vicc, inkább az arma vonalhoz.

Muttley
ugye, ezt most nem mondod komolyan? 😉
hivatalos fórumán mondják, h van benne sniper küldetés is
ill. ha jól értem, neked majd lesz 😄 😉
plusz
épületharcnál vagy CQB-nél szted az életben adjkirály-katonát játszanak?
ha ez így van, amit írtál, akkor jól leprogramozták, hogy az életben az ellenség csak a legutsó pillanatban mutatja meg magát,
és ugye, nem kell magyarázni, h miért...? 😉
kamikaze-k kíméljenek 😄
elvileg ma megyek megvenni
mos'máááá én is nagyon kíváncsi vagyok 😊

grebber
Kipróbálom majd ezt is.Armed Assault tetszene de miután már a legelsõ pályán haltam milliószor azt se tudván ki honnan lõtt le.Hagytam a fenébe!
De írtátok hogy ez könnyebb ezért beprobálom hátha.

[HUN]Crassus
nem egyáltalán nem rohanok,nagyon tetszetõs a játék! Ami nem tetszik,hogy hülyén van lescriptelve az,hogy a pályákon az ellenség addig "nem jön elõ" míg nem érsz közel hozzájuk.Nem lehet felderíteni az adott célterületet csak ha már elég közel vagy a program szerint akkor kezdenek megjelenni az ellenfelek.Semmi járõrözés csak üres települések vannak ez nagyon zavaró.

Muttley
"idáig 1 db lõszeres kupacot találtam pedig már 3. pályán vagyok"
lehet, h rohansz.. xD

[HUN]Crassus
tudja valaki mi a trükk,hogy kiválasztom a Scout-ot és az M14-es távcsövest hiába zoomolok csak ráközelít....nem használja rendesen a távcsövét...,de ha felveszek egy ak47-est távcsövest azt "800" km-re zoomolva használja😛
ja és miért nem lehet a humweekból lõszert tölteni? idáig 1 db lõszeres kupacot találtam pedig már 3. pályán vagyok

Prince23
A prezentáció jobb vajon? érdekel a game. DR is meg van. asszem befogom szerezni Steamen késõbb

DR-hez kpest szvsz könnyebb. A másik dolog, hogy ha az Xbox 360-as kontroller-em be van dugva az USB-be (tehát mindig, mert nem húzom ki), akkor annak a gombjait írja ki, hogy mit kellene csinálni! Elég zavaró. <#rolleyes> Pl. a csapat utasításokat csak úgy tudtam meg (anélkül, hogy megnéztem volna a menûben <#vigyor>), hogy végig zongoráztam a billentyûn és kiderült, hogy a Caps Lock az.

Prince23
És hogy tetszik a game? taktikusabb a DR-hez képest vagy könnyebb?

Minden max. + 8xAA, 16xAF

Egész jó kis játék lett. 😊 Windows live miatt viszont kimarad az ingyenes co-op buli. A végén még meg kell venni. 😊

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Muttley
"hát az mw, és általában a cod össze sem mérhetõ"
így van
a pcgames.de srácok mégis megtették 😊

koschwarz
hát az mw, és általában a cod össze sem mérhetõ ezzel a megfontoltabb, taktikusabb vonalhoz. én ezt szeretem, már az alap ofp-nek is nagy rajongója vagyok, aztán az arma-knak is. számomra ez az új ofp az újabb graw-kkal esik egy kalap alá (csak nem urbánus környezetben): taktikus, szakaszirányítós, óvatoskodós, egy-két lövéstõl meghalós, de az armánál/eredeti ofp-nél egy kicsivel árkádosabb, de tulajdonképpen kicsit játszhatóbb is.

a DR--nek csak azért kellett 3x is nekiállnom, mert az elsõ misszió szerintem nem sikerült túl jól, fõleg, hogy az alapküldetésen kívül egy igazi gémer ugye megcsinálja a mellékküldetéseket is, és a kicsit esetleges mentési rendszer miatt sokszor szopás volt keresztülvágni azon a szigeten. az alapküldetés mondhatni túl gyenge volt, a mellékküldetések meg pont túl szopatósak emiatt. de végül csak megcsináltam, utána már beindult és meg is tetszett az új ofp.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Muttley
a hivatalos fórumán a fejlesztõk azt mondták, h
a DR volt az alap
annak a hibáit küszöbölték ki
felhasználó baráttá tették a játék szopatós elemeit
és kap egy graf tuningot
mindez kb át is jön az eddigi videokból 😊 hétvégére meg nagyon remélem élõben is

én kedvelem az MW1-2-t mégsem azt keresem majd benne, mint ahogy a DR-ben sem anno
aki képtelen elvonatkoztatni a CoD sorozattól, azoktól csak egy dolog fog jönni:
fikaaa 😊

koschwarz
szerintem egy egy végigjátszásra biztos jó lesz a mûfaj kedvelõinek. én az DR-nek is 3x kezdtem neki, de valahogy nem akaródzott az elsõ pálya után továbbmenni, aztán kellemeset csalódtam, és végül pozitív volt a véleményem. nem lehet ez sem annyira rosszabb.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Muttley
CoD-ot vártak
nem az lett
ezért fika 😉

grebber

SubZero911
Hi all!

A multiról tudjuk már, hogy hány fõs lesz?

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Muttley
már csak 2 nap és.. 😊

Bogdogege
<#integet2>A bc2 egy nagy hanyinger

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Pretorian
*Na jó, a sérülési rendszer miatt van benne egy kis OFP is.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Jah tudom ez szimulátor lol 😄
Játszottam az összes régi OFP-vel és ArmA-val, és a DR inkább esik a a BF-féle kategóriába, mint a szimulátorok közé. Kazsuál gémereknek persze too much volt a sok instant headshot, de hát ez van.

grebber
Semmi köze a Battlefieldhez ,full más a kettõ, kár ahhoz hasonlítani.

Pretorian
Azért az meleg hogy alig 1 évvel az elõzõ OFP után már jön a következõ. Biztosan rengeteg munka van benne. lol. Szerintem egyébként a BF3 miatt jelenik meg most a játék. Az elõzõ részt nem tudtam OFP-ként tekinteni, attól függetlenül egészen tûrhetõ kis játék volt, bár nyilván közelébe nem ért pl. a BC2-nek. De ez a videók alapján kb. semmiben nem fog különbözni az elõzõ résztõl, szal én megvárom a Battlefield 3-at, addig meg BC2.

Törölt felhasználó
A hátam mögött volt, elindult és simán elém futott 😊
Jelenleg ezt egyszer tapasztaltam, most játszottam még vagy fél órát nem volt hasonló.
Muttley
egyszer fordult elõ, vagy sokszor?
az ellenség látott vagy te takarásban voltál és úgy futott el melletted?