6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#1369 Nekem eddig bejött.:)
Apropó! medicnek nincs ilyen képe,mint enginek tettél? -
#1368 "It looks like the Hamsters didn't take to their new wheels too well. We have had to roll the patch back to the previous version of the game. "
Ennyit a patchről -.- -
#1367 The server returned a 500 response.
Empty reply from server
:(
Nem tudok belépni..update van? -
#1366 a gránátészlelésben mi a különbség, ha még teszel rá pontot? -
#1365 nekem nem válik be és hülyeségnak is tartom :) De ez csak az én szeméjes véleményem -
#1364 Gondolom néhányatokat érdekelte, hogy egy-egy képességre mennyi a max pont amit rálehet nyomni. Íme az engineer-é:
(Szerintem ez nem olyan dolog ami miatt kitiltanának betából ezért is megfontoltam töltöttem fel...) -
#1363 Köszönöm Szépen! :) -
#1362 nekem elküldhetnéd mert még mindig nem kaptam kulcsot köszi ha megvan még -
#1361 úgy tudom, hogy open betáig -
#1360 A medál nyerős téma az neddig tart? Az open bétáig vagy már lejárt? -
#1359 Ha kell valakinek egy kód
Írjon! -
#1358 m16 már kivették. Jelenleg csak az a fegyver van bent. -
Ronin07 #1357 Sziasztok! Valaki elárulná, hogy nekem miért g3 és spas jutott?
Biztos láma kérdés, de nem m16-nak kellen lennie? -
#1356 aha!szóval korlátozva van. -
#1355 Változó. van amire 2 van amire 5. -
#1354 Kérdés: meddig lehet az egyes skill-eket felnyomni,hány pont adható rájuk max? -
#1353 Elkelt! -
#1352 én is nagy nehezen szereztem, erre még aznap este megjött :D -
#1351 Nekem is mejött közben a sajátom :D !
Ha kell valakinek pm! -
#1350 közben jött még1 key,kisköcsögök előnyben! -
#1349 én csak tk-zni szoktam ha a csapat több mint fele sniper(persze nem az értelmesebbjét)
ha meg nem esik le nekik,hogy talán valami értelmes kaszttal kéne születni,úgyis kibasz tk limittel...
play4free-ben még inkább zászlóközpontú lett a játék mint a 2-ben volt,nem lehet megengedni hogy egy csapatban 2-nél több csipa legyen különben szart sem ér az egész,pont úgy mint port valdezen bc2-ben. -
#1348 [b]Érdekesség[b/]:akinek sokadjára sem tud csatlakozni a játék,váltson át a fegyverek fülre és úgy próbálja meg,valahogy onnan mindig sikerült és nem csak nekem a fórumok közt van ilyen topik,sokaknak így megy egyből. -
#1347 én szurkálni szoktam őket :D
Tegnap volt egy nagyon szép csatám :DD
Kezdés van, amcsi vagyok, elvitték előlem a tankot, mondom nem baj megyek a másik páncélossal, elmentem c pont fele, mivel azt megszerezték csapat társaim, gondoltam betámadom d-t, a ruszkik már úgy sincsenek ott.
Megyek hátra jön szembe egy tank, kap szemből egy 5-ös sorozatot, majd elmegyek mellette, mire megfordul kapta hátulról is, aztán, eltalált, a következő sorozatba viszont megpusztult. Egy ellenséges csapatszállító belerohan a felrobbant tankba, azt is szétlövöm. 2-en kiugrottak belőle a robbanás előtt, kiszállok, az egyiket lelövöm, a másikat már nem tudtam, de ő sem engem. Felém rohan mellémkésel, elkezdtem utána futni és megböktem. Besprinteltem d-re és elfoglaltam :D -
JagFater #1346 Ez nem ríl ember, ez egy játék, teljesen más taktikával. Néz már meg egy wart és mond meg mennyi sniper van.
Segítek, egy sem lesz... -
na jó, igazából nekem tényleg nem magával a sniper kaszttal van bajom, hanem a játékosokkal, azzal, hogy töménytelen mennyiségben vannak sniperek a csapatokban. és ez egyben képes megölni a normális játékot, legalábbis ami a lényege lenne, hogy foglalj zászlót, tartsd meg.
speciel tegnap este egy teljesen jó csapatban voltam, simán lerohantuk az ellenfelet, ahol RENGETEG sniper volt. mindig nyertünk. klasszikus karkand-helyzet: az usa kezdő dombjáról próbáltak lövöldözni, mi meg kempeltünk az A zászlónál, és gépeltük azt a néhány szerencsétlent, akik próbáltak előrenyomulni és foglalni. megköszönhetik a roppant hasznos sniper csapattársaknak. na most ha én vagyok abban a csapatban, anyázok (és kénytelen lettem volna elsunyizni valamerre egyedül, hátha...). de ez egy csapatjáték, de a sniperek nagy része nem csapatjátékos. -
#1344 Átestünk a ló túloldalára..nem azt mondtam hogy 10 sniper jobb 10 assault ellen, csak azt hogy nem haszontalan. BC2-ben a squadok 4 emberből álltak, és mily meglepő 4 féle kaszt van. Assault + engi+ medic rushol, assault kiszedi az ellenfelet, engi a járműveket, medic supportol a géppuskával + gyógyít, sniper mindezt fedezi kicsit lemaradva + spottol és felhívja a figyelmet egy esetleges váratlan veszélyre, amit a csatában levők nem vennének észre.
Szóval abban igazat adok hogy túl sok sniper van, és legtöbbjük nem tud semmit arról amit kéne tenniük, de megfelelő arányban hatásosak. Vegyük példának a mai hadviselést, minden országnak, még nekünk is van mesterlövészünk, nem egy. Szükség van rájuk, csak nem olyan mértékben/mennyiségben mint a többi képzettségű katonára :) -
#1343 Köszi! -
#1342 Elküldtem. -
#1341 -
#1340 adjatok neki!!! -
#1339 rendben. mivel sniperek 90%-a kb. sehogy nem tudja hasznossá tenni magát, ezért talán itt lenne az ideje kihagyni a játékokból. de ha szerinted a győzelem érdekében számít valamit, hogy kiszeded a géppuskást egy tank tornyából, én inkább kilövöm az egész tankot, double kill. ha szerinted egy ekkora pályán számít, hogy megmondod hogy 100 méterre ott van egy ellenfél, ami egyébként, ha ismered egy kicsit is a pályát és a spawn pontokat, általában teljesen kiszámítható, addig én 3 normális csapattárssal odamegyek és kb. 3 mp alatt zászlót húzok. mert kb. ez a lényeg.
mondj valami jobbat, amit egy sniper tud és tényleg van értelme...
de látom előre, hogy a sniperek egyik perk-je a mortar lesz, na annak még akár lehet is valami értelme, a többi csak maszatolás. -
#1338 pl nekem! -
#1337 Akinek nincs még béta kódja, írjon. -
#1336 Bírom mikor meg akarják magyarázni hogy a sniper egy felesleges fos :) 100 méterről hol irtod ki assaulttal a géppuskást (legyen az tankon vagy APC-n)?? Hol spottolsz több 100 méterre levő embereket távcső nélkül??
Igen ha sniper vagyok nem fragre megyek, mert az nem a sniper dolga. A sniper dolga a felderítés, és a kritikus célpontok kiiktatása nagy távolságból.
Igen. Sok sniper van, és többségük nem ért a dolgához, ezt be kell vallani..de NEM FELESLEGES kaszt, sőt igen is hasznos, ha JÓL használják.
Az meg hogy sok éve játszol battlefieldet szép és jó, nekem az első fpsem az 1942 volt, 3 évig toltam, aztán elkezdtem cszni, amit versenyszerűen toltam 5 évig. Közben bad company 2-őztem, és most play4free-zek mert nincs olyan év hogy ne nosztalgiáznék egyet BF-ben - legyen az akármelyik. Szóval tudnék vitázni azzal is hogy kinek mennyi tapasztalata van FPS-ben de az már nem ide tartozna :)
Peace. -
#1335 Hivatalosan is megnyitottuk a Battlefield blogot a régi clanwar oldalt lecserélve!!! -
#1334 ??? -
#1333 Én egyébként már rég nem játszottam ezzel, mert úgy is lesz valami kibaszás, mint BFH-ban. -
#1332 na, a 6 rpg már döfi. tracerrel és rpg-vel meglepően hatékonyan lehet a páncélosokat irtani. az első engi-próbálkozásomon 2 apc-t és 1 tankot lőttem ki a körben, amitől rögtön 2-es szintű lettem, úgyhogy azóta csak azzal nyomulok. és az a megymagköpködő fegyvere is marha jó, ami az überkill m4-es pisztollyal együtt már elég hatékonnyá teszi az engit közelre és középtávra is. -
#1331 hát ja. egyébként tudom én, hogy felesleges ezen lamentálni, mert nem fog megváltozni, de viszont örülök, hogy végre van egy játék, amiben több anti-sniper dolog is van, és gyanítom, hogy nem véletlenül tették bele a fejlesztők ezeket...remélem a teir2-3-ban is lesz valami hasonló upgrade.
-
#1330 ja és am ha viszaváltasz RPGre attól még hogy 0-t mutat attól még lől (Ha 2esre fejleszted, ami a max is a RPG-d tárát akkor öszessen 6rakétát tudsz kilőni)