Battlefield Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy alap fegyveres hõs semmit sem ér egy vásárolt fegyveres ellen.
BattleTag: kabel15#2672
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Jó õ már nagyon profi lehet. De tetszik hogy elé kell célozni meg fölé. Szóval van a golyónak röppályája.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Hide and fear, Cobra Commander is here !
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
+Lenne egy kérdésem: Úgy ahogy nandor90 a baner dolgot tanácsolta...úgy azt is lehet kérni hogy az alap kék hátteret lecseréljék valami sötétebb színre?...esetleg azt is valami képre? (Ez csak részletkérdés de ha lehet akkor ...)
Sry a sok offért...
a mamám tanította!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
a mamám tanította!
Remélem falon lehet majd átlõni. <#nevetes1>#nevetes1>
Csak kerüljek be a bétába 😊
Szóval szintlépéskor a karakterünket tudjuk fejleszteni vagy a fegyvereinket? Pl karakter fejlesztésnél gondolok itt a gyorsabb tárcsere. Vagy pontosabb célzás. Fegyvereknél meg ugye nagyobb tár kapacitás. aztán hangtompító, mesterlövész puskákra jobb távcsõ.
Szerintetek hogy lesz?
Én ettõl a repülõgépes cucctol amúgy kicsit tartok <#conf>#conf>
Tomonort kérdezd ,h miket lehet csinálni, hátha tud segíteni.
Én nemrég találtam egy leírást ,h hogyan lehet felturbózni egy topicot... ha megtalálom megint akkor pm-ben át dobom neked.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Vettem :S..és igazad van, bár én abból indultam ki hogy elég szegényes az SG moderálhatósága felhasználói részrõl...még ha VIP lófaszt is fizetek akkor is elég gáz, szóval nem gondoltam bele abba hogy lehetne e változtatni.
Másfelõl kicsit elborult az agyam amikor kb egy nap alatt 3-szor látok egy retkes buzeránst rámvigyorogni a képernyõrõl.
Az meg hogy szarul esett e grr nek nos...megtörténhetett volna, de szerencsére nem ez volt, sõt ö kérte hogy töröljék a topikját! (+Mivel amikor megcsináltam a topikot eszembe jutott hogy bazz mit fog szólni majd grr ehhez...és gyorsan vázoltam neki hogy mizu,+ bocsánatot is kértem tõle meg minden.)
Azt meg izé köszi hogy megmondtad a frankót (Ezt szeretem a legjobban 😄), így némiképp a te jellembeli megismerésed is szintetlépett nálam 😄
<#puszi>#puszi><#worship>#worship>
++Hát igen felelõsséget, majd meglássuk mi lesz itt. Egyenlõre ott tartok hogy egy képet vagy valamit jó lenne berakni ide bannerba vagy mibe...de nem vágom a dolgot szal körbenézelõdök...meg ilyesmi😄 , de ezen kívül nos nemtoom miféle felelõsséggel jár a dolog.
Deh persze világosíts fel ezügyben...mint mondtam lentebb még soha nem csiáltam topikot sehun 😄
Ugyanis Ben Cousins Twitterét percenként frissítettem a hír közléséig.
És mér majdnem nyitottam rá egy topicot is amikor eszembejutott ,h nincs kedvem hadakozni a fórumozókkal... és egy jó topic felelõséget is igényel.
De ez az új topic nyitása Grr topicjára... kicsit hogyismondjam,... elcsodálkoztam na.
Nekem szarul esne.
Mert ugye azt mondod hibás a topic neve, és van pár tirpák HSZ.
Csakhogy nem megoldhatatlan átnevezni egy topicot ,és törölni onnan HSZ-eket( szerintem ezt te is tudod 😉 )
Tényleg nem bántásból mondom, mert jógyerek vagy, és havernak tekintelek... csak gondoltam most kicsit megmondom az õszintét 😊
Ha valaki tud segíteni azt örömmel veszem 😄
Valahol olvastam hogy ugyanolyan BFért lehet majd itt is vásárolni mint BFHban. Tehát acc függõ BF...annak örülnék mert megõriztem 2db 700BFs accot. Így majd jól kihasználom 😊 Jó kis játék lesz szerintem is.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯