6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#1409 Ott a pont :D -
#1408 Van kemény 879 kreditem :D -
#1407 inkább egy meglévő alapból építenek kb. ingyen egy "új" gamet amiben aztán szedhetik ki a dollárokat a zsebekből :) -
#1406 biztos nem, teljesen más lesz... -
tibi1985 #1405 Szerintem ezzel a játékkal inkább a BF3 alapjait teszik le.
-
#1404 UMPvel nekem az a bajom, hogy kevés ammot visz magával... -
#1403 Ha nincs patch, az a baj, ha van patch, akkor az a baj... -
#1402 na azfasza...de gondolom patch nélkül meg nem lehet játszani:/ -
#1401 ahh végre visszakaptam az ump-met :D -
RYO21 #1400 Kb akkora mint a játék. És még szarabb lett tőle a game. -
#1399 kb mekkora az új peccs? -
#1398 szerintem baromira nincs különbség közöttük. még mindig az alapfegyók a legjobbak. -
#1397 Csak nekem fos az egész menü? Nyomkodom a gombokat és nem történik semmi... -
#1396 Külsőre a PKM jobban tetszik. :D -
#1395 Szerintetek melyik fegyvert érdemesebb megvenni?
M249 SAW vagy PKM? :) -
#1394 én úgy halottam, hogy elejében még lehetett venni unlimitedbe cuccokat VPért... -
Gabor113 #1393 9000:O Nekem csak 3k van. -
#1392 ... és utána berakják valami hülye áron a fegyvereket, mint BFH-ban... :/ -
RYO21 #1391 De törölve lesznek. -
#1390 :O Fegyók unlimitedbe csak 50 creditbe kerülnek :D Remélem nem lesznek törölve a kakarakterek :D jól bevásárlok :) -
#1389 Hohóóóó elérhetőek a creditek és más fasz a cuccok :) Nekem most 9716-om van. Nektek? Csak hogy tudjam értékelni mennyire számít ez soknak xP -
#1388 én full grafon játszom de nincs vele semmi bajom, respawnkor a lagg nekem annyi hogy betölti a többi játékos hülyeségeit, de azon kivül nincs semmi észrevehető lagg.
C2Q Q9400
4gb ram
HD 4850
win 7 x64 (a rendszer ssd-n van) -
#1387 hajnal 3kor rávettem magam, hogy szétszedjem a gépemet, kicsit megpucoljam és belenyomjam a 2GB RAMot. 3,5GBot használ, megnéztem. Hogy mennyire észrevehető? Mikor felkapcsoltam, rögtön elindítottam a BFP4F-t és mint eddig is most is teljessen full grafikán lejátszottam néhány kört. Eddig amikor respawnoltam eléggé beszagatott. De most nem. Örültem is magamnak erre 10 perc mulva újra úgy respawnoltam mint régen... játék közbe ugyanúgy lagolok mint más is (mármint a betába). Aszem a procim a bűnös... mikor kicsit is túlmelegszik akkor csökken a teljesítménye ami szerintem normális is. Respawnkor 60-80%át veszi igénybe a procinak. Nem ártana 1-2 fan beszerelése...
Játsza itt még valaki teljessen full grafikán? Neki nincs ilyesféle lagja? Ha nincs milyen a gépe? A válaszokat köszi előre is :) -
#1386 De azért még a 3,3 GB nak is eléggé látható hatása van 2 GB után. -
#1385 köszi -
#1384 Recon
nah assaulthoz már nincs idegem xP Remélem valakinek hasznára válik :D -
#1383 szániiiiiiiiiiii -
#1382 Medic:
-
#1381 tökmindegy melyik win,egyszerűen nem tudja megcímezni a 32 bites a 4 gigát.ez van,haladni kell a korral. -
#1380 A csávó kihansgújozta hogy Windows 7...
Minden esetre megvettem a 2GBossat mert pl fél év mulva még 30%al drágábbak lesznek a DDR2-es RAMok, hogy kiüssék a piacról és hejette jöjjön a DDR3 de szerintem egy évig még nem cserélem le az alaplapomat. 64bites operációs rendszert meg bármikor feltehetek... Egyedül az gátol még meg abba, hogy sok program nem támogatja a 64bites Windows 7-est. Így úgy gondolom jól jártam... 32EUért vettem most. 2009.03.07.-én pedig 20EUért! Érdekes mi?:) -
#1379 köszi!
A medic dobozt már kimaxoltam.:) -
HUmanHunter #1378 de lehet hogy ez csak XP re vonatkozik. -
HUmanHunter #1377 a 32 bites windows nem használja ki a 4gb ot ezt énis több helyen olvastam már, de nekem csak 2gb van úgyhogy nem nagyon mélyedtem jobban bele. -
#1376 Ma vettem 2GB RAMot a meglevő 2GB mellé és az elárúsító mondta, hogy 32bites Windows 7 esetében felesleges a 4GB mert csak 3,3GB-ot használ ki az operációs rendszer. A 64-es esetében viszont teljessen kihasználja... Igaz ez? Esetleg ha tud nekem valaki linkelni egy fórumot vagy valamilyen leírást/magyarázatot erre azt megköszönném... -
#1375 ha olyan probléma lép fel, hogy az Esc gomb lenyomása után nem történik semmi (néha a scoreboard sem nyílik ki Tab lenyomása után) akkor nyomj egy Alt+Enter-t utánna nyomj Esc-t ha akkor sem, akkor még 1 Alt+Enter... Olyan exit ablak kell hogy kinyíljon mint BFH-ban csak más skinnel.
MILLER: Még nincs, de mingyárt csinálok egyet -
#1374 Medic-kel a dobozt 4-es szintig lehet maxolni. -
HUmanHunter #1373 windowed módban indítsd akkor van kurzor, és mikor betölti a pályát akkor alt enter és teljes képernyős lesz, de ezt már párszor leírták. -
#1372 PATCH PATCH PATCH -
#1371 pont úgy. :) -
#1370 Sikerült szereznem kulcsot
Sajnos még játék kezdésig nem jutottam el, mivel vagy nem jön be az egér, vagy ha bejön akkor nem tudok rámenni a play gombra. Ja és hogy lehet kilépni belőle? Mert eddig csak alt F4el sikerült...