Battlefield Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
BattleTag: kabel15#2672
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Az mondjuk érdekelne hogy úgy lesz ez mint a BFH ban hogy kezdetnél választasz egy karaktert (oroszt vagy amcsit) és azzal leszel végig. Vagy mikor melyik csapatba oszt be.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Amúgy skillekrõl van valami info ? Vagy a fejlõdési rendszer csak annyi lesz, hogy megfelelõ helyre dob be ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Am én bírom az ilyen egyszerû de nagyszerû (Minimal) dolgokat 😄
Ha kijön a játék jól meglesem a menüjét...ikonokat, logókat, esetleg mugshotokat, és azokból kiegészítem majd a nagy logót. Fasza lesz gondolom szal nem kell izgulni 😄
+De szeretném mindenképp ha nem lenne ilyen négyzetes a dolog ...én attól irtózok, + túl ratyi (de ez végülis ízlés kérdése 😊)
+ ez annyira egyszerû hogy szinte nincs rajta olyan ami "nem tetszik" a játék eddigi egyetlen szimpla logója tökéletesen tükrözi hogy miféle topik ez és szerintem ez a leglényegesebb dolog!
Így nem lesz "jóság"
★ 汤姆 李
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Kicsit minimál de jó.
Majd azért csinálj valami extra faszát is mire beindul a játék.
#97hsz-ben található banner is jó... ezt a két képet kéne ötvözni.
Nekem hiányzik kicsit a logodról az élet.

Nah kicsit tettem a logóra egy "külsõ fekete ragyogást" így már látható lesz a kékes háttéren rendesen a dolog 😄 szóal ez lesz egy darabig a banner itt.
nandor90 tanácsait követve írtam egy kommentet linkkel képpel mindennel. Remélhetõleg jóság lesz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Annyit tud a SUPER/UBER-MG ,h +10töltény van benne(120 vagy 130 töltény szerintem tök mind1)... hozzáteszem az alap MG nagyobbakat sebez mint a super/uber , a super/uber annyit tud ,h viszonylag sokszor ad kritikus sebzést. Soldiereknél már számít azaz 5 +töltény , de másban nem sobbak a fizetõs SMG-k sem.
Ezt most csak azért írtam le ,h ne is kezdõdjön el a rinyálás ,h a fizetõs játékosok megint milyen jól járnak majd az új Play4free-ben.
Amikor valaki bosszankodik ,h õt fizetõs fegyóval ölték épp le, az csak egy nevetséges próbálkozás arra ,h védje az egóját.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life