Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SigS
kÖSZ A TOPICÉRT! +FAV

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Bogdogege
Ezeknek a 13 éveseknek a Bf heroes a Battlefild nekik az számít ,hogy trendi legyen a cucc.

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

A BF2-ben is lehetett a helibõl lõnni.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Grr1234
Quad lesz?

Vaxi
hopp, ezt nem tudtam, hogy te kérted, akkor nem szóltam 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
hát hallod, erõsen várós 😄

SzLehel
blackhawkban biztos lehet így is lõni xd

a mamám tanította!

Grr1234
Az tele volt szemetelve. És én kértem a törlését... 😊

Vaxi
egyébként nem kellett volna töröltetni, simán kérted volna a házigazda jogot, és annyi. ez kicsit köcsög dolog volt részedrõl, hogy 2 space miatt új topicot nyitottál, és kijelentetted, hogy a másik szar. 😊 egyébként ezt is +fav <#nyes>

Grr1234
Ilyenre gondoltam.

SzLehel
egy minigun tartozik hozzá gondolom 😊

a mamám tanította!

Grr1234
Kíváncsi vagyok lehet-e majd helikopterekbõl lövöldözni, mint BC2-ben.

Lupous
Nálam 10/10 😊
Kíváncsi vagyok mennyiben hasonlít majd a BFH-s Sniperkedés ehhez.
Am Grrr: csak neked: BOCSIKA <#puszi>

Grr1234
Kösz.

ToCsEk
"Assault

A csapat gyalogos katonája, egyedül neki vannak "assault rifle"-jei. Rendelkezik továbbá lõszeres csomaggal (ammo box) is, ennek következtében támogató/ellátmányos (supportos) szerepet is betölt. Szériatartozék nála a gránátvetõ, amivel mindenféle piszkos munka elvégezhetõ. Amennyiben egy sörétest (shotgunt) vagy pl Thompsont választasz fõ fegyvernek, akkor a gránátvetõ helyett C4-et kapsz ajándékba. Szóval ha rambózni van kedved, és a gyilkolás élvezete adta adrenalinra vágysz, akkor legyél assault.

Engineer

Létfontosságú szerepet játszik a csapatban: a jármûvek õrangyala, õ felel mindenféle karbantartási munkálatokért, ugyanakkor az ellenség tankjait is sakkban tudja tartani. Mindez azzal jár, hogy a játék nagy részében a fronton kell harcolni, épp ezért tökéletes választás az SMG (géppisztoly) ennek a kasztnak. De jobb ha tudod, hogy nem könnyû az engineerek élete a BC2-ben. Ha folyamatosan jó kondiba tudod tartani a bádogdobozokat, akkor azzal már nagyban elõsegíted a csapatod gyõzelmét. Ezen kívül jármûvekkel szaladgálva tudsz még igazán hatékony támogatást nyújtani, mert nyugodtan ki-be ugrálhatsz javítás közben.

Medic

A medic szerepe világos és egyértelmû. Tartsd életben a csapattársakat, és keltsd fel azokat, akik elesnek! Továbbá a másik fontos feladatuk: a támogató géppuskás szerepe, mivel ez az elsõdleges fegyverük. De ez nem azt jelenti, hogy a frontvonalon kell harcolniuk, mert ha elesik a medic, akkor nincs, aki gyógyítsa és újjáélessze a többieket (kivéve ha valaki elveszi a kit-et, s átveszi a szerepet). A lényeg tehát, hogy mindenáron a népet tartsa életben, megelõzve ezzel a ticketvesztést, és a támadó offenzívák elvérzését.

Recon

Kétféleképp játszhatunk ezzel a kaszttal. Egyrészt lehetünk a hagyományos, klasszikus értelemben vett Sniper & Spotterek, vagyis a matyó hímzésû ruhánkban kutatva, és egy kedvezõ panorámájú pozícióról kiiktatva az ellenséget. Másrészt eljátszhatjuk a megvadult állat szerepét, agresszíven lerohanva az ellent, és felrobbantva mindent, ami az utunkba kerül. A hosszú csövû mesterlövész puska és a tüzérségi támogatás teszik igazán hatékonnyá a Recont a távolsági harcokban. Ha azonban utcai környezetben kell harcolni, akkor elõ a jó öreg shotgunnal, a mozgásérzékelõs gránátokkal, és a C4-gyel, hadd szóljon! Orvlövészkedés közben vegyük figyelembe a golyó gravitáció okozta függõleges esését is. Az újoncok rendszerint ezt a kasztot választják elsõként, mivel kevesebb halállal jár. Azonban ennek csak akkor van értelme, ha már megtanultunk tisztességesen célozni, addig nincs. A sniperelést pedig csak akkor érdemes elkezdeni, ha már van egy kis játéktapasztalatunk."

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Grr1234
Melyik mit tud?

Grr1234
Törcsizve... Lupous, te ezekkel a szavakkal kifogsz készíteni!

Lupous
Noh hát asszem a topik megmarad 😊 ( A másik törcsizve lett 😄)

byzhouse
kasztok: recon,medic,engineer,assault

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

byzhouse
4-es csapatokat alkottok és egymásra tudtok éledni(asszem)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Grr1234
<#taps>

Grr1234
"Squadrendszer és kasztok a Battlefield: Bad Company 2 játékból."

Ezt kérem szépen valaki részletezze (nem játszottam BFBC2-vel).

Lupous
Hmm most asszem szívenszúrtál <#ijedt>(És nem csak engem :S)
Drang: Jóság, szép összegzés 😄...fasza kis cikk 😊

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

bakvarnyu
Hát ez kurva nagy ötlet,imádom a BF2 pályákat.

Grr1234
Kinek a pap... mondjuk igaz, hogy nagyon eltér a többi Battlefieldtõl (legalább is grafikában).

De ez még mindig egy BF P4F topik! <#wave>

én Battlefieldeken nõttem fel, de ez a Battlefield Heroes, ez a sorozat meggyalázása. kb 2 ora után töröltem le a géprõl a picsába, játszhatatlan szar...

SzLehel
nincs semmilyen álca,mert ingyen játszol,nem kötelezõ fizetni ,csak aki akar az fizet 😛

a mamám tanította!

byzhouse
play4free jó álca 😄DD

Grr1234
<#nevetes1>

pxxl
"Nos megnyitom életem elsõ topikját!"

amit nemsokára be is zárnak xD

All hail the double x!

+fav és remélem hamarosan lesz beta!

Már pedig ha ingyenes lesz tényleg akkor meg fogja mint BC2-õ az elõtte lévõ BF-eket.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

kabel15
Nekem azért tetszik mert remélhetõleg itt nem kell fél tárat bele ereszteni egy emberbe mint a BFH ban. Bár abban meg pont az volt az érdekes. De már kezdtem unni 😞

BattleTag: kabel15#2672

Grr1234
Ilyen alapon még mindig csak köveket dobálnánk játék néven.

Vaxi
nem hiszem egyébként, hogy ez megölné a BFH-t

Lupous
Hát akkor így jártam :S
Wolfsnack kurvára igazad van...Remélem a BFH még sokáig marad közkedvelt 😄 sajna nem nekünk van szükségünk az új játékra hanem az EA-nek :S

Vaxi
topic címét modi át tudja írni, sanszos, hogy ezt meg a kukába dobja 😊

Vaxi
és ez sem lesz hosszú életû 😄

bölcsesség: "az a baj az új játékokkal hogy megölik a régieket"
konklúzió: szükségünk van erre?

az "Elmélkedés fél percben" adását hallották

Grr1234
Amint láthatjátok, nem én kezdtem el a petíciót, szóval NL-Biggarnál lehet reklamálni, nem nálam... 😄

kabel15
nekem semmi bajom nincs a névvel.

Lupous
Ohh mamay minek? Szerintem tök jó név ez 😄 És szerintem elég egyedi is 😄...ennél jobban talán egy név se hangsúlyozná hogy "ez ám nagyon nagyon ingyen lesz"...ami tudjuk(vagy legalábbis sejtjük) hogy bezony marhára nem így lesz 😄 aki jót akar majd játszani vele az elõbb utóbb úgyis fizetni fog némi extráért!

Grr1234
Petició-féleegy jobb névért. Mert a "Play 4 Free" az béna.

kabel15
Remélem ez nem ilyen fél tár 1 ember játék lesz.

Lupous
Nembaj egészen várom már 😄---öcsém biztos odalesz a cuccért 😄 (Én maradok Heroes fan 😄)

Grr1234
Nem tudom, értelemszerûen nov. 30. elõtt.

Lupous
Hmm ez fasza 😄 Ma már vagy 20at nyertem 😄
Am... zárt bétára jelentkezõk vajh' mikor kapnak értesítést arról hogy mégis "Mizu van?!"?

Grr1234
November 30.-n kezdõdik a CB, az OB meg 2011 elején.

Grr1234
Ha nov. 5. és nov. 30. között nyersz minimum egy kört BFH-ban, akkor tuti meghívnak a bétára.

Akit beengednek BF😛4F CB-re, és nyert legalább egy kört Heroesban az fog kapni:

-BF😛4F medált a Heroesba.
-Heroes medált BF😛4F-be.
-Valami megkülönböztetõ címkét Heroes fórumra.
-Valami megkülönböztetõ címkét BFH😛4F fórumra.

Jah és OB jutalmak is lesznek (hasonló mint a CB: medál, fórumra valami butaság).