6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • JagFater
    Mindig előjön ez évek óta és mindig megpróbálja valamelyik béna nyomoronc megmagyarázni, hogy azért ücsörög a háztetőn, mert az hasznos. :-D
    Nehéz bevallani, hogy béna, mint a segg és egy értelmeset nem tud lőni.
  • koschwarz
    van ez a bug, amikor engiként kiválasztom, hogy több rpg ammo-m legyen, majd a 2. rpg kilövése után beragad a fegyver, nem lehet átváltani másikra.
    megoldás: nyomva kell tartani a reload gombot, és úgy kell fegyvert váltani.
  • koschwarz
    nem értek egyet. a tank géppuskásának kiírtása aztán nem egy nagy feladat, bárki képes rá, másrészt a sima katonaként kiválasztom a gyorsabb enemy észlelést, körbe spottolom a látóhatárt, és kb. ugyanott tartok, mint egy sniper. azt meg nekem ne mondja senki, hogy azért lett sniper, mert ő önzetlenül spottol...tehát ha összességében nézem, az assult dobja az ammot, a medic az elsősegélyt, az engi a leghasznosabb, magyarázni se kell, ehhez képest a sniper előnyei sehol nincsenek. ehhez képest a játékosok fele simán sniper.

még csak foglalni sem nagyon szoktak, háztetőn kempelnek, pontot megvédeni nem tudnak, mert szerencsére sok helyen el lehet bújni a zászlóknál. ráadásul azzal, hogy látszik, honnan lőnek, meg a csipogó, ami jelzi, ha becélzott egy sniper, még haszontalanabbá teszi a snipert. viszont imádnivaló, hogy ebben a játékban ezek miatt simán be lehet cserkészni, és gyönyörűen fejbe lehet őket lőni félméterről pisztollyal, mert még ahhoz is hülyék, hogy néha ellenőrizzék a létrát vagy az irányokat, ahol fel lehet mászni utánuk.

a 90%-uk csakis a saját killjeikkel törődnek. könyörgöm, hosszú évek óta játszom battlefield-et, még egyszer a codba és a moh-ba is betévedtem, mindig ezt csinálja a sniperek jelentős része. és meggyőződésem, hogy többek között azért is teszik be a multis fps-ekbe, mert különben rengetegen nem vennék meg a játékot.
  • Wreck86
    12
  • justbusiness123
    Óó , kár pedig bc 2 őe is voltak azért jó mapok
  • Czdano
    Akkor rosszul olvastad..csak fegyvereket hoznak át bc2ből :)
  • justbusiness123
    Én meg valahol azt olvastam hogy lesz bent nehány BC 2 ős is
  • MR ME
    abból 1 pályát nem fognak ide áthozni sztem, bf2-es mapokat raknak bele tudtommal
  • justbusiness123
    Hopp * nem BC 2 őbül hanem öböl *
  • justbusiness123
    Az én véleményem az hogy sajno most még csak 1 map van ( de tom h béta ) de ha pl: a BC 2 őbül a Port Valdezt vagy valamijen téli mapot betesznek én miden nap minden percébe ezzel nyomom majd
  • Elektrofrombc2
    játék közben a felső sarkban sem mutat nagyobb lvlt? Nekem van egy 9lvles engeenirem. szal nem 5 a max :D
  • HUmanHunter
    mennyi a betaban a max lvl? mert 5 ön én nem tudok tovább jutni 2 karival sem.
  • Elektrofrombc2
    én úgy halottam hogy lvl 10nél.
  • RYO21
    Kb sztem olyan lesz, mint a NFS World. Kis szar dolgok hiánya miatt nagyon el tudják baszni a játékot.
  • Wreck86
    Igen,de az még nincs kész,ahogy olvastam.Fejlesztik,hogy ott milyen dolgokat lehet majd elérni a "képesség-fán".
  • szabii98
    Most elnézve a BFH-t, úgy kéne működnie a P4Fnek is?:D
  • szabii98
    Én úgy jöttem hogy csak a BC2 "Demó"ját próbáltam, ez az első bfem :D
  • kifli
    én játszottam assaultal enginerel meg sniperele, 1. az engi, 2. az assault, a sniper a lag miatt nem volt használható :S
  • Czdano
    SMG-vel négyes sorozatokat lőve szinte biztos hogy 2 betalál, legyen akármilyen távolságra is az ellen. Ezenkívül az engi az amiből elég egy jó, és eldönti a meccset (nem egyszer lőttem már tracer-rpg combót és mindig bevált, ha nem is elsőre, de másodjára fixen kidöglött a tank). Jó fegyvere van, tudja javítani a járműveket, és ki is szedi őket amikor csak akarja...

Egyébként hogy lehet majd átlépni Tier 2-be? El kell érni egy bizonyos szintet, vagy az adott fajtájú (equipment/combat)pontokból kell begyűjteni egy bizonyos mennyiséget?
  • Czdano
    Csak 1942őztem, meg bad company 2őztem eddig, a 2-es kimaradt valahogy az életemből :) Mindenesetre biztos taktika ezen a mapon.
  • Wreck86
    ump-t?
  • Vaxi
    Jobb? Semmiben :) Nekem jobban fekszik :) csak az ump-t lehessen visszaszerezni
  • jetblack
    Snipernél nem kicsit van wanted feelingem srac moge lovok es belehal plusz ha valakit futasban akarok leloni kb 3m-el elé kell lőni :D:D:D:D:D
  • Wreck86
    Miért jobb szted? Én medic vagyok,csak azért kérdem.:)
  • Vaxi
    engineer
  • Wreck86
    Ezt már más bf-ekből is lehetett hasznosítani,amit leírtál,de jó észrevétel.:)
  • Czdano
    A sniper igen is hasznos tud lenni tankok machingunnerének kiírtásakor, illetve egyik képességgel több enemyt is spottol szóval HASZNOS kaszt. A sensor ballról nem is beszélve. (csak tudni kell vele játszani)

Btw megtörtént az amire a legkevésbé számítottam, elsőként végeztem a medic kaszttal..kezdem megkedvelni, engineer sniper duó után ez a legjobb. Csak fel kell ismerni a helyzetet és alkalmazkodni kell hozzá. Adott pl egy szitu, 3an vagytok egy sarkon, 2 át fut másik oldalra, medic addig tűz alatt tartja az utcát míg a többi rohan, egyszóval fedez. Ezzel a módszerrel fél óra alatt kb 20 savior killt hoztam össze :) Közelre pedig elég hatásos, rambó módon tüzelve is beadja a leghihetetlenebb dolgokat is :D Szóval szerintem most a következő a sorrend (legalábbis nálam biztos):
    1. = engineer
    2. = sniper
    3. = medic
    4. = assault
  • koschwarz
    na megyek, nyomok egy kabelt a wc-be.
  • koschwarz
    mivel a sniper az egyik legértéktelenebb, leghaszontalanabb kaszt, amit csak azért kell beletenni egy multis fps-be, hogy a magadfajta pöcörők is akarjanak vele játszani, így növelve az eladásokat, végre rájöttek arra is, hogy az értelmesebbeknek - akik valamiféle csapatjátékot szeretnének relatíve élvezetesen játszani - muszáj beletenni olyan dolgokat, mint a fehér csík, vagy a sniper-riasztó meg a gyorsabb ellenfél-észlelés, és remélem a többi tier-ben is lesz valami finom antisniper cucc.
  • HUmanHunter
    gyorsabban 2-3 asával töltődik újra az életed és nem egyesével.
  • Beers
    az már nem jó, de azért köszönöm!
  • Wreck86
    Tuti nem fogják,nem csinálják meg egyik kasztot sem sérülésmentesre,meg nagyon elütőre.
  • kabel15
    Hát ne is.
  • Vaxi
    persze, hogy ne is tudjuk honnan lövöldöznek, takarodj már :DDDDDDD
  • kabel15
    Szerintetek kieszedik majd az open bétára azt hogy a sniper lövedéke egy fehér csíkot húz. Elég zavaró.
  • Wreck86
    Valószínű,mert a többit kb értem,hogy egyre jobban kitisztul,melyik irányból jön a lövés stb...
  • Proview
    Kipróbáltam, 20 perc volt...ha tudom, hogy ennyire nem tetszik neked adom a kódot. Beregisztrálva már nem jó,ugye?(e-mail címemhez hozzárendelte szerintem)
  • Zs0lt1
    gondolom gyorsabban gyogyit vagy nagyobb rádiuszban.
  • Wreck86
    Ja,észrevettem én is,mint ammobox-nál is.
  • Elektrofrombc2
    ja ját azt nem tudom... de egyébként az ellenséget is gyógyítod a saját dobozoddal xD bug, vagy nem bug de reális :)