434
Mi az, amit unsz benne?
-
Nagyon! :) -
-
amióta anyádat dugom semmi gond nincs vele -
Rossz helyre dugod. Vagy a neme nem stimmel. -
gregtom6 #30
-
én meg válaszoltam te gyökér :D -
kérdeztem te buzi:D -
rokonod -
sajna mindig kiköpi :'(
de én így is szeretem, már úgy a szívemhez nőtt! -
nem, tudja h ő csak néhanapján játszótársam, vedd úgy h ő a ribancom -
lenyeli? -
A bal nem féltékeny?
-
a jobb kezem a barátnőm
elégedett vagyok vele, mindent úgy csinál ahogy kívánom tőle! -
CamelX #21 Csak úgy sugárzik a hozzáállás milyensége már a topic címéből is: elégedett vagy...? ... mi az amit unsz benne? :D
Szegények.... -
Nyílt kapcsolatban voltam,de a sok drámától és a "most nincs kedvem a dugáshoz"-októl kivoltam.Most várok egy normális lányra,az ismerőseim közűl nincs senki aki bejönne nekem. -
a bírkád? -
(Y) :D -
Lehetne tágabb lent... -

ismerős téma
-
Jelenleg nincs senkim, de legutolsó kapcsolatom 2 és fél évig tartott.
Lényegében jól megvoltunk egymással, de az lett a vége hogy egyre többször féltékenykedett... Ezt már nem bírtam tovább és elhagytam. -
ba32107 #14 :D:D Ismerős... -
mi a baj?
semmi
fuuuuu -
az a legkiralyabb amikor elore lefested neki , hogy mi fog tortenni egy adott szituban vele. hajszal pontosan megtortenik amit mondtal neki de utana te leszel a farok mert elore figyelmeztetted , en ezt " szeretem a legjobban " :D -
+1 -
Én elégedett vagyok velük. Azért találkozom velük, mert szeretem őket és jó beszélgetni. :) -
Agaton #9 Külsőleg és belsőleg is meg vagyok elégedve vele. Higiénikus és ápolt.
A hiszti néha rájön, mint minden nőre, de nem viszi túlzásba.
-
Ilyen válaszokat a taknyos kislányok adnak... nem kéne velük kezdeni... -
Most hogy elküldött a ge...e.. Nem igazán unok benne semmit.. A Hiányát viszont nagyon érzem:D
Jó lenne ha újra lenne, és unhatnám a dolgait. Mondjuk igazából nem untam benne sok mindent..
-
F1ú #6 szia kaszcsi
-
-
a mindegy és a semmi válaszoktól énis agybajt kapok -
F1ú #3
Nincsen barátnőm. Gondok letudva.
-
Tudálékosság, igénytelenség, ha meg akarja mondani, hogy milyen legyek és ha nincs önálló akarata, véleméne "mindegy". Meg, ha valami baja van és kurvára látszik, de amikor rákérdezek: "semmi". Hiszti belefér bőven. :) -
Hisztizés? Fejfájás? Tudálékoskodás? Igénytelenség? Mi az amitől kiborulsz a barátnőd miatt?