Elégedett vagy a barátnőddel?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mangalány
Mit miket? Mikkel jelzem neki, hogy minden fasza?

A véleményem az enyém, ha tetszik, ha nem...

bigapó
Ez így van és viszont is igaz.

The Matrix has you...

bigapó
Droggal és az alkohollal csak tompítja abbéli fájdalmát, hogy mennyire elégedetlen is Önmagával és az Életével. Eleve Önértékelési problémákra utal a súlyos függõség az ilyen szerektõl. Sok részeg nõt láttam már sírógörcsöt kapni mikor ráeszméltek Önnön gyengeségükre, talán akkor látták meg, hogy mit is értek el a búfelejtõ pohárkákkal...gyakorlatilag semmit, elfutottak a problémáik elõl a megoldásuk helyett. Férfiben is sokszor látni ilyet kitörést, csak ugye mi jobban tartjuk magunkat, de voltam már szemtanúja pár ilyen elgyengülésnek is. Sajnos környezetemben eléggé gyakori jelenség, rokonsággal, haverokkal, ismerõsökkel a stáblistán.

The Matrix has you...

clio1616v
neked minden fáj, bár jobban fájna a hülyeség akkor nem írnál ekkora baromságot

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Sadist
Ez nem a férfi ész forszírozása, hanem alapvetõ különbségek, amiket sokan képtelenek megérteni és elfogadni.
Innentõl pedig látod, ez a konfliktus forrása, hogy a saját gondolkodásmódodat próbálod ráhúzni az ellenkezõ nemre, mint pl. mangalány.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

te meg még mindig troll vagy és az is maradsz

azért eszek mert ha nem akkor _KURVÁRA FÁJ_ !!!!!

szerintem meg nem a szex okozza neked a legnagyobb örömet, hanem a trollkodás.

na szevasz

smith09
egyetértek veled !

Elégedett vagyok !
Magas, vékony, külsõleg megvan minden a mi nekem fontos !
Belsõleg humoros, õszinte, karakán és talpraesett !
Imádom !
clio1616v
az igazi nõ fenntartja a folyamatos kihívást a párja számára

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
én azért eszek, hogy ki tudjam elégíteni az igényeimet...

persze van akinek nem a szex okoz elégedettségérzést, de számomra a legjobb érzet amit tapasztalhatsz az életben

van aki drogozik van aki alkoholt iszik stb. és utána tud elégedett lenni az életével

számomra az a fontos, hogy az életemben olyan élményeket éljek át, ami fenntartható az életem végéig

clio1616v
te meg még gyerek

hi
Panzermeyer
Elégedett vagyok a barátnõmmel. Aranyos, figyelmes, csinos, eszes, és fantasztikus a humora. Nagyon tud szeretni és nagyon tudja fogadni a szeretet. Szerencsés fickónak érzem magam, hogy magam mellett tudhatom Õt, immáron 8 hónapja.

mov ah,4ch int 21h end

Muttley
Errõl nekem eszembe jut

Csávó és a csaj közvetlenül szex után:

Csaj: - Drágám, azért ugye van bennem valami értékes?
Csávó: - Igen, de mingyáááá kiveszem...

<#vigyor1>

Just do it :)

salsoul
😊

Hogy ismét mondjak valami semmit mondó közhelyeset,
ezzel a hozzáállással ismét csak nõ a távolság és mélyül a szakadék férfi és nõ közt.

Egy kis empátia, megértés és hozzáértés, egy kis fény ismét több boldogságot okozhat, mint a férfi ész forszírozása.
Ugye. Mert mi lesz belõle?

"Mi a faszom baja van már megint vazzeg a prostituált életbe már."

Persze akinek ez kell ...
sparrow35
És ezeken kívül még miket?

I want to be a mighty pirate ever!

sparrow35
Teljesen igazad van.

I want to be a mighty pirate ever!

Motoroj
Nem vagyok megelégedve. Mert nincs is.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

bigapó
Igen, megvan a helye és az ideje, Én sem az elsõ randin közlöm, hogy kösd fel a bugyid bébi 😄
Ja, itt látom írtad a szavak nélkül-t Te is 😊

The Matrix has you...

bigapó
hehe, érdekes amit írsz, végül is kibújt a szög a zsákból 😊

Sajnos sok férfi hajlamos a lustulásra, értsd ez alatt amit írsz, hogy ha megvan a préda, akkor azzal már nem foglalkozik annyira. Ez nem tudom miért van és elég nagy szemétség tõlünk, az tuti. Ha ezt szóba hozod, akkor meg Te vagy a hisztis picsa mi? 😄
Ejj, nem egyszerû ez. Persze van aki már felnõtt a dolgokhoz és nem nehéz "dicsõíteni" a párt akit maga mellé választott vagy kapott. Volt nejemnek néha ez sem tetszett, nem volt túl sok Önbizalma, nem hitte el, hogy tetszik nekem a legszakadtabb pólóban is, anélkül meg pláne 😄
Egyébként sokszor nem lehet szavakkal sem kifejezni vagy inkább jobb, ha nem mondja ki az ember, fõleg társaságban, hogy most de meg...akkor inkább már csináljuk 😊 Elég ránézni a másikra és már abból látod, hogy éppen mi jár a fejében.

The Matrix has you...

Sadist
Mi? Az, hogy nem szólnak hozzád?
A férfiak a kommunikációt információátadásra használják, ellentétben a nõkkel, akik a szociális kötõdés erõsítésére. Ha egy férfi nem szól hozzád, az nem azt jelenti, hogy utál, vagy szarik az arcodba, hanem hogy nincs számodra információja.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

LoSA
Én teljes mértékben meg vagyok elégedve a barátnõmmel, semmi nem unok benne! <#nevetes1>

mangalány
mert rosszul esett...<#miaz>

Sadist
De nem is a szex.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Maslow-piramis
Persze van, aki megragad az alsó vonalon.

kastil
+1

én nem gondolom ezt rólad... sõt, ha meglátok egy hiányos öltözetû lányt nem az ugrik be, hogy kurva hanem szinte elmélázom rajta, hogy huh igen ez nem semmi, bámulom egy sort aztán megy mindenki tovább a dolgára😄😄...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

fail troll vagy
kemszi2
igen
Sadist
Mindenesetre érdekes, hogy gyakorlatilag hozzád sem szóltak és egybõl bevágtad a durcit, hogy téged leszarnak, köpködnek, csak mert lány vagy.

NessieGraf
Nem kell korán örülni! Megjött Sadist is végtelen vidámságával és itt vagyok jómagam is. 😄

Amúgy végigolvasva a topikot, Salsoul kifejezetten jó tanácsot adott. Egy kicsit még hozzátennék:

Nagyon sok ember mániája megváltoztatni a párját. Ha sikerül, többnyire ott is hagyják. Miért? Mert nem azt az embert látták, akivel jártak / éltek, hanem azt, akit õk álmodtak bele az illetõbe. És amikor sikerül az átalakítás, cél kipipálva.

Ehhez is királyos megoldás, megköszönni a segítõ szándékot és elnézést kérni alkalmi átmeneti gyengeségünkért. Mivel nemcsak a mértéktelen ivás / szívás típusú témákban várnak idõnként változást bármelyikünktõl, ez a legjobb mód az udvarias, kedves, szeretetteli nemet mondásnak.

Számomra is sokkal elegánsabb megoldás a jaj de örülök, hogy sokat gondolsz rám, mint közölni a fiúmmal, hogyha pusztán a hangom hallása kedvéért hív fel mégegyszer, mikor dolgozom, kivágom a telefonját a valamelyik ház tizedik emeletérõl.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

spec én sokszor mondom csajokra h qrva de nem a jelentése miatt 😄 ez van néha bunkó vok.
de attol amit írtál tényleg nem lesz 1 lány az
mangalány
Mibõl gondolod??? Nem õ az 1etlen fiú, akit ismerek, amúgy 1szer próbáltam meg írni egy hasonló topikban és fúúú...kaptam a savat rendesen...és tudod mit, állom a köveket, ha kell, de a véleményem az enyém és akkor is úgy gondoltam, hogy ha más leírhatja, én miért ne írhatnám...<#wink><#nyes>
Nem emlékszem, hogy hívták azt a seggfejt, de azt tudom, hogy ragaszkodott hozzá, hogy velem 1ütt minden nõ egy utolsó, senkiházi ribanc...vagy legalábbis vmi hasonló volt, de kinyalhatja a seggemet...<#mf1>

mangalány
Óóóóóóóóóóóóó...hát az biztos...hidd el, nekem nem kell bemutatnod a nõket...<#nevetes1>

Sadist
Ezt a pasid mondta? Õ ezt honnan veszi, magából indul ki?

clio1616v
egy másik nõ szemében hidd el hamarabb vagy ribanc csak a hátad mögött

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Sir Quno Jedi
5 centi nadrághossz az túl sok is, hacsak nem a köldöködtõl mérjük! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

clio1616v
csak az érdekesség és az összehasonlítás kedvéért

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

mangalány
Sztem ezek a számok nem tartoznak, csak rá és rám...<#crazya>

mangalány
Mivel én lány vok, már hozzá szoktam, hogy rengeteg pasi szemében egy ribanc vok, már csak eleve nõi mivoltamból adódóan...nekünk sokszor tényleg semmit nem kell tennünk ahhoz, hogy vki így elkönyveljen minket...sokszor elég, hogy ránk néz az utcán...úristen ez mekkora ribanc, alig van rajta ruha, az nem baj, hogy negyven fok van és tûz a nap, de ha csak 5centivel van a nadrág vége a seggem alatt nem hússzal, akkor már biztos akárki megdughat...szal az, hogy kit mikor lehet megdönteni...sztem nem minõsít egy lányt...

clio1616v
mindegy is... egy a lényeg elégedett vagy-e a barátnõddel?!

nekem barátnõm nincs, párom van

nõ ismerõseim vannak, de nem vagyok velük megelégedve

mangalány
Megbeszélni...mindent meg kell beszélni, csak mindent épp a maga idejében...nem biztos, hogy már a kapcsolat elején van itt az ideje a szexuális étvágy megbeszélésének, hisz ez olykor többet árthat, mint használ...bár sztem rólam e témában semmit nem kellett mondanom a páromnak...már vagy fél éve ismertük 1mást, mire kiderült, hogy mind2en többet akarunk...vannak dolgok, amiket szavak nélkül is észreveszel a másikon, a nélkül, hogy bármi is történne...<#wink>

mangalány
hmm...azért én úgy gondolom, hogy igyekszem kifejezni az érzelmeimet, meg sztem részemrõl a megerõsítés sem szokott elmaradni...de sajnos fordítva kicsit keveslem a dolgot, azért ha egy 7en 1szer hallanék olyat, hogy de csinos vagy drágám, vagy de jó így a hajad, vagy szexi ez a bugyi rajtad vagy bármi ilyesmi, vagy egy spontán ölelés...ettõl még nem bíznám el magam...szoktam hallani ilyeneket, csak túl ritkán...kicsit sûrûbben igényelném...csodálni a másikat...hmm...részemrõl úgy érzem ez is meg van, még ha nem is tudja, de õ biztos semmit nem csodál rajtam...

clio1616v
a lényeg, hogy nem fûzni kell, hanem jólérezni magad vele 😄

idióták...

clio1616v
na jó de nem mindenki igénytelen

clio1616v
ne lottózz a héten már

clio1616v
nem véletlenül Narx... könyvekbõl tapasztal

clio1616v
attól függ mi a kapcsolat célja...

clio1616v
akkor gondolj bele hogy miért is eszel?

nem azért eszel, hogy élj hanem, hogy tudj szexelni például

nem az evés a cél 😉

clio1616v
napi hányszor?

clio1616v
Senki nem kényszerít elolvasni a hozzászólásaimat.

clio1616v
persze hogy nem, lehet van egy csaj aki szép és okos még kívánod is, de nem passzoltok