434
Mi az, amit unsz benne?
  • salsoul
    ezt tapasztalod?
  • clio1616v
    vagy egyszerűen nem akarja hogy belehatoljon, hanem csak eltartatja magát :)
  • clio1616v
    vannak tapasztalataim könyvekről :)
  • clio1616v
    erről van szó... sőt lehet el is kell esned párszor
  • davidka003
    "Tudod, számomra nagyon érdekesen fogalmazol. Itt a házban, ahol most dolgozom, nagyon jó kapcsolatban vagyok a volt házmesterrel (80 éves) és Petivel (9 éves). Mindkettőjüket szeretem. Speciel egyikükkel sem szeretnék ágyba bújni."

De te a "szeret" szót máshogy értelmezed. Én párkapcsolati témában mondtam és ott azt jelenti a szeret, hogy szerelemmel szeret és nem barátsággal.

"Bármennyire furcsa számodra, ha nem ismered eléggé azt akivel lefekszel, sokkal nagyobb szenvedésekkel járhat, mint az, hogyha nem."

1-2 hónap alatt meg lehet ismerni a másikat ha sokat vagyunk együtt.
    Egyik haverom most 5 nap után feküdt le az új barátnőjével, azt azért én is túlzásnak tartom.

"Viszont ha 6 hónapig voltál valakivel, akivel együtt aludtál, de hozzá se nyúlhattál, elég gyanús lehetett volna számodra, hogy valami nem kerek."

Fiatal voltam, a csaj is fiatal volt és szűz, úgy voltam vele, hogy adok neki időt, hogy eldönthesse, hogy mit is akar. Elég rossz 6 hónap volt. A hozzá se nyúlhattam dolgot meg ne szó szerint értsd. Minden volt kivéve szex.
    Örülök, hogy már elmúltam 20 és már nem nagyon kerülök kapcsolatba az ilyen naiv/buta csajokkal hanem már sokkal komolyabbak a csajok.
  • salsoul
    váó
  • Sir Quno Jedi
    Hínnnye, mi a rákot lehet kezdeni egy nővel, aki azért bebújik az ágyamba, de nem nyúlhatok/érhetek hozzá, mert talál valami murvára átlátszó kifogást (netán friss leprás)?!?! Én ilyenkor felkelek szépen és átmegyek a másik szobába, a kanapé kényelmesebb, nem szuszog, nem forgolódik és kevésbé frusztrál. :D El tudom én magam bármikor foglalni lazán, az adott nő nélkül is, konkrétan akármeddig.

Ez kb. olyan, minthogy odahív, hogy gyere sakkozzunk, aztán ő meggondolja magát és nem lép a bábúival, de azért üljek ott a sakktábla mellett jó hülyén, mert most sakkozunk éppen?! WTF?!

Mielőtt nekemestek, nem csak a szexre gondolok itt, de ha át sem ölelhetem, meg sem simogathatom, meg sem csókolhatom, nem beszélhetek vele, akkor alhatok akár egy jetivel is, az sem kevésbé jó hálótárs...
  • bigapó
    akkor nem engedte volna azt sem, hogy az ágyában aludjon...
  • andersh
    vagy megerőszakolták kiskorában és fél a szextől
  • NessieGraf
    Tudod, számomra nagyon érdekesen fogalmazol. Itt a házban, ahol most dolgozom, nagyon jó kapcsolatban vagyok a volt házmesterrel (80 éves) és Petivel (9 éves). Mindkettőjüket szeretem. Speciel egyikükkel sem szeretnék ágyba bújni.

Bármennyire furcsa számodra, ha nem ismered eléggé azt akivel lefekszel, sokkal nagyobb szenvedésekkel járhat, mint az, hogyha nem.

Viszont ha 6 hónapig voltál valakivel, akivel együtt aludtál, de hozzá se nyúlhattál, elég gyanús lehetett volna számodra, hogy valami nem kerek. Mert azért a szexnek elég változatos, izgalmas és szórakoztató lehet még a nőn kívül tartott szerszám esetén is. Ha egy nő egy együttjárás és együttalvás esetén se kíván ebből semmit, az vagy a nőket szereti, vagy mindenáron férjhez menne, vagy egyáltalán nem kell neki akivel alszik.
  • salsoul
    Nálad a pont, valóban nem kell kiforgatni a szavakat. NessieGraf-ét sem.

Sokféle lány van. Válogass kedvedre ;)
  • davidka003
    Nem csak abból áll, nem kell kiforgatni a szavaimat.
    Annyi a lényeg, hogy a jó szex kell a jó kapcsolatba. Azért 1-2 hónap alatt csak el tudja dönteni a lány, hogy akar-e komoly kapcsolatot vagy akkor legyünk csak barátok. Az nem kapcsolat ahol a párok nem fekszenek le egymással. Fiatal vagyok, én igen is kívánom és felesleges hülyeségnek tartom, hogy hosszú hónapokig váratja, kínozza azt a pasit a csaj akit elméletileg szeret. Mint már írtam egyszer volt az, hogy 6 hónapot vártam egy lányra és akkor mondta, hogy nem érzi úgy, hogy én vagyok az igazi. Ez nagy hiba volt, mert csak szenvedtem. Nagyon rossz volt mikor velem aludt a lány és nem nyúlhattam hozzá. 1-2 hónapot ki lehet bírni de tovább felesleges várni.
  • salsoul
    Igen, egy kapcsolat csak lefekvésből áll. Látszik, hogy fiú vagy.
  • davidka003
    "Tudod, attól, hogy szeret nem kötelező ágyba bújnia."

Igen, egy kapcsolat csak abból áll, hogy együtt vagyunk és beszélgetünk. Látszik, hogy lány vagy.
    Teljesen jogos az elvárásom, hogy ha kapcsolatban vagyok valakivel akkor azzal le is akarok feküdni és elvárom, hogy ne húzza az agyam hónapokig.
  • bigapó
    Érdekes a hasonlatod, de mégis pofába vágóan igaz is :)
  • bigapó
    még mindig nem kellene olyanról példát mondanod amit nem tapasztaltál kellőképpen. Pont Te mondod ezt mindig és legtöbbször mégis ezt a hibát követed el, valahogy nem látom a tanulás vagy javulás jelét. Más dologban is így jársz el? :) vicces vagy néha, komolyan mondom :D
  • NessieGraf
    Tudod, attól, hogy szeret nem kötelező ágyba bújnia. Esetleg még az ismerkedésre is szánhat időt.

Arról nem beszélve, hogy nagyon sokan a hormonok dúlását és az adrenalinszint emelkedését tévesztik össze a szeret fogalmával. Majd akkor mondd, hogy szeret, ha tisztába tesz fintorgás nélkül, mikor véletlenül befosol.
  • mangalány
    Persze, hogy más...az emberek különbözőek, szerencsére, gondoljatpk bele, ha mind 1formák lennénk...nem is kéne beszélgetnünk...úgy is ugyan azt mondanánk...tök uncsi lenne...
  • mangalány
    Ezzel nem teljesen értek 1et, több féle módja van a tűzoltásnak, de lehet, hogy nem csak neked válik be a vízzel oltás, hanem más is azt választja...
  • mangalány
    Hát igen, attól még, hogy elmesélik hogyan kell biciklizni nem tanulod meg, csak ha gyakorlod...
  • mangalány
    Mi van???
  • mangalány
    Sztem még az is bele fér, ha 1vkitől jön és különösen jól esik, mert még mindig úgy gondolom, hogy a másik hibája, ha ez így van és nem a rózsáé...ha otthon eleget locsolják azt a rózsát, akkor nem fog kelleni más vize...
  • salsoul
    hol írtam, hogy meg akarom előzni?
  • clio1616v
    nyilván... ezért más a véleményünk

te meg akarod előzni a hibákat én meg át akarom élni őket :)
  • salsoul
    ezt te gondolod így, nem én
  • clio1616v
    másra pedig nem jó a könyv... mások tapasztalatai + fantáziája alapján leírt érzések és gondolatok

bármennyire tudományos vagy logikusan felépített egy könyv attól még nem alkalmazható a saját gondolatok javítására, ahogy te gondolod

lehet megnyugtatja a lelked, de ez csak a saját magad becsapása
  • salsoul
    clio itt egyáltalán nem tapasztalásról van szó, hanem próbatételről, de be csürheted-csavarhatod ezt is a tapasztalásba

ui: én mindig is értettem, hogy mit mondasz, és soha nem állítottam, hogy könyvekből tapasztalni lehet
  • clio1616v
    erről van szó... látom kezded megérteni mit mondtam korábban

bármit lehet mondani bármit lelehet írni... tapasztalni kell, nem a könyvekből más tapasztalásait olvasgatni
  • salsoul
    az majd ha valami nagyobb gikszert hoz az élet derül ki
  • IXEMGabeo
    ??? ez meg mire vonatkozik? már megint mit kombinálsz?:D
  • IXEMGabeo
    hát hogy bármi van, mangalány nem hagyja cserben...picit irigyeltem emiatt...
  • clio1616v
    szerintem a párja akkor fog igazán csak "jóljárni" amikor majd először lesz szerelemes és csak utána mondja el neki hogy szakít vele
  • clio1616v
    miért is járt jól?
  • clio1616v
    sajnos ma már nem ebbe az irányba mutat a tendencia
  • bigapó
    Most nem arról van szó, ha egy ismerős vagy netán akár egy idegen társaságból valaki megjegyzi ezt Neked, ez amolyan általános és persze, hogy jólesik, de ettől még nem dőlsz bele a..kardjába..azaz az ágyába :)
    na de van, hogy kicsit mást is megmozgat benned ez a bók, az már azért jelenthet valamit. Még ez sem jelent semmi rosszat, hiszen ezek az érzések is jöhetnek pillanatok alatt és aztán el is tűnhetnek azon nyomban. Mikor már rendszeres és egy valakitől különösen jó lesik, az már más.
    Minden belül dől el és még ezeket a "komolyabb" dolgokat is el lehet akár nyomni. De mindez elméleti, hiszen van egy tartásod is általában, mint mondtam ha szereted a párod akkor ilyenek elő sem fordulnak, vagy max villámként átmennek rajtad és kész, érzed, hogy Nő vagy és ez tetszik neked, ennyi. dehogy rossz ez, isten ments:)
  • mangalány
    hmm...lehet, hogy csak annyi az oka, hogy jól esik más bókja, hogy otthon nem kapsz eleget...
    de attól még nem vagy rossz, hogy jól esik, ha vki azt mondja, de csinos vagy...
  • bigapó
    igen, ez csak akkor nem hat rád ha még eléggé szereted a párodat. Mondjuk ez is változik egyénenként, de azért van egy határ amit ha átlépsz akkor érdemes Önmagadba "szállni" és elgondolkozni, hogy tulajdonképpen miért is tetszik egy másik ember bókja vagy közeledése?
    Örülök, hogy sikerült jól felvázolnom a gondolatom, nem mindig sikerül :)
  • mangalány
    Igen, igen, de a bizalmat építeni kell...és ha nem építik 1más bizalmát a felek, akkor bizony ott van a féltékenykedés...:(
  • mangalány
    Tudom mire gondolsz...én szoktam is ezt érezni, hogy hopp, megint szerelmes lettem...és nem másba, bizony még mindig/már megint ugyan abba a kis makiba, akibe szerelmes vagyok mióta megláttam...
    A rózsa locsolás meg hát...hmm...voltam ilyen helyzetben, többször is...de hiába locsolgatott más, persze, hogy jól esett...de ha tényleg szereted a másikat, nem törsz meg...csak ismerni kell a határokat...
  • IXEMGabeo
    nem tudom, egyszer lenne már végre barátnőm, a megtartásával tuti nem lenne gond, mivel marha jól elszórakoztatnám, csak kapnék már lehetőséget vkinél. Nem vagyok feszültségkeltő ember sem, úgy alakítanám a dolgokat, ami mindkettőnknek jó lenne, tehát nem lenne oka elhagyni. És van egy nagyon fontos dolog. a Negatív gondolatokat, a féltékenységi észjárást félre kell tenni a bizalom a legfontosabb.