434
Mi az, amit unsz benne?
-
Én erre is értettem, hogy valahogy tűzben kell tartani a másikat, persze aki igazán szereti az éppen aktuális hölgyet - vagy nálad urat - akkor ezt saját maga is eléri, úgymond figyelve a másik lényt újból és újból bele tudsz szeretni. Bonyolult a dolog, leírni sem egyszerű mire gondolok pontosan most, de talán már sejted. Szóval, mint minden ez is két oldalú, mert ha ellustultál, úgy érzed, hogy ez a Nő már megvan és úgysem kell másnak akkor nagy tévedésben vagy, a rózsát is locsolni kell, hogy szépen viruljon :)
Nem szabad hagyni, hogy más kezdje locsolni azt a virágot...sokszor láttam már ilyet - át is éltem - és általában az újat választod, hiszen attól több szeretet kapsz hirtelen és ez tetszeni fog.
Most nem konkrétan rólad beszélek, csak általánosan és hosszú távú kapcsolatokról van szó, több évről, akkor alakulhatnak ki ilyen dolgok. Sok esetben még benne maradnak a rossz kapcsolatban is, miközben már az újjal is kacérkodnak, ez meg megint nem túl szép gesztus. Lehet, hogy egy érzelmi kötődés még megvan a régivel, de nem szabad ezen lovagolni, inkább elszakítani, ha már úgysincs remény a változásra. -
Hááát...lehet ő ezt másképp gondolja...de ki tudja, nem látok bele a fejébe...talán...nem is baj...
-
IXEMGabeo #192 hmm, de jól járt a barátod akkor veled;) am egyetértek -
És ehhez idő kell? Én a mostani páromba szerelmes lettem és utánna jöttünk össze...nem fordítva... -
am...ez az "ellustulás" tényleg csúnya dolog tőletek...nem csak megszerezni, de megtartani is kell azt a prédát...mondjuk én pl. olyan vok, hogy ha vkit szeretek, akkor amíg nem küldd el, mellette vok, akármi van...de azért csak jól esne, ha még mindig lenne némi kis "kapálózás"... -
Tudod általában egy normális lány akkor adja oda magát ha szeret. Ribancokkal meg nem állok szóba. -
a szeret itt mint amolyan megkerülhetetlen szükséges rossz lesz ;) -
És a szeret meg a szex ugyanaz, vagy valami kimaradt az iskoláimból? -
F1re #186 ez a beszéd
sok sikert hozzá
-
Én fiatalkoromban egy szűz lányra 6 hónapot vártam de végül nem lett semmi, mert nem érezte úgy, hogy én vagyok az igazi. Hiba volt ennyit elpazarolni rá és kínozni magam.
Most max 1 hónapot várok. Csak eltudja dönteni a lány ennyi idő alatt, hogy szeret vagy nem.
Jelenlegi barátnőmmel külsőre elégedett vagyok, belsőre kicsit változhatna de már jó úton halad. :) -
Mit miket? Mikkel jelzem neki, hogy minden fasza? -
Ez így van és viszont is igaz. -
Droggal és az alkohollal csak tompítja abbéli fájdalmát, hogy mennyire elégedetlen is Önmagával és az Életével. Eleve Önértékelési problémákra utal a súlyos függőség az ilyen szerektől. Sok részeg nőt láttam már sírógörcsöt kapni mikor ráeszméltek Önnön gyengeségükre, talán akkor látták meg, hogy mit is értek el a búfelejtő pohárkákkal...gyakorlatilag semmit, elfutottak a problémáik elől a megoldásuk helyett. Férfiben is sokszor látni ilyet kitörést, csak ugye mi jobban tartjuk magunkat, de voltam már szemtanúja pár ilyen elgyengülésnek is. Sajnos környezetemben eléggé gyakori jelenség, rokonsággal, haverokkal, ismerősökkel a stáblistán. -
clio1616v #181 neked minden fáj, bár jobban fájna a hülyeség akkor nem írnál ekkora baromságot -
Ez nem a férfi ész forszírozása, hanem alapvető különbségek, amiket sokan képtelenek megérteni és elfogadni.
Innentől pedig látod, ez a konfliktus forrása, hogy a saját gondolkodásmódodat próbálod ráhúzni az ellenkező nemre, mint pl. mangalány. -
andersh #179 te meg még mindig troll vagy és az is maradsz
azért eszek mert ha nem akkor _KURVÁRA FÁJ_ !!!!!
szerintem meg nem a szex okozza neked a legnagyobb örömet, hanem a trollkodás.
na szevasz
-
egyetértek veled !
Elégedett vagyok !
Magas, vékony, külsőleg megvan minden a mi nekem fontos !
Belsőleg humoros, őszinte, karakán és talpraesett !
Imádom ! -
clio1616v #177 az igazi nő fenntartja a folyamatos kihívást a párja számára -
clio1616v #176 én azért eszek, hogy ki tudjam elégíteni az igényeimet...
persze van akinek nem a szex okoz elégedettségérzést, de számomra a legjobb érzet amit tapasztalhatsz az életben
van aki drogozik van aki alkoholt iszik stb. és utána tud elégedett lenni az életével
számomra az a fontos, hogy az életemben olyan élményeket éljek át, ami fenntartható az életem végéig -
clio1616v #175 te meg még gyerek -
mlori11 #174 hi
-
Elégedett vagyok a barátnőmmel. Aranyos, figyelmes, csinos, eszes, és fantasztikus a humora. Nagyon tud szeretni és nagyon tudja fogadni a szeretet. Szerencsés fickónak érzem magam, hogy magam mellett tudhatom Őt, immáron 8 hónapja. -
Erről nekem eszembe jut
Csávó és a csaj közvetlenül szex után:
Csaj: - Drágám, azért ugye van bennem valami értékes?
Csávó: - Igen, de mingyáááá kiveszem...
-
:)
Hogy ismét mondjak valami semmit mondó közhelyeset,
ezzel a hozzáállással ismét csak nő a távolság és mélyül a szakadék férfi és nő közt.
Egy kis empátia, megértés és hozzáértés, egy kis fény ismét több boldogságot okozhat, mint a férfi ész forszírozása.
Ugye. Mert mi lesz belőle?
"Mi a faszom baja van már megint vazzeg a prostituált életbe már."
Persze akinek ez kell ... -
És ezeken kívül még miket? -
Teljesen igazad van. -
Nem vagyok megelégedve. Mert nincs is. -
Igen, megvan a helye és az ideje, Én sem az első randin közlöm, hogy kösd fel a bugyid bébi :D
Ja, itt látom írtad a szavak nélkül-t Te is :)
-
hehe, érdekes amit írsz, végül is kibújt a szög a zsákból :)
Sajnos sok férfi hajlamos a lustulásra, értsd ez alatt amit írsz, hogy ha megvan a préda, akkor azzal már nem foglalkozik annyira. Ez nem tudom miért van és elég nagy szemétség tőlünk, az tuti. Ha ezt szóba hozod, akkor meg Te vagy a hisztis picsa mi? :D
Ejj, nem egyszerű ez. Persze van aki már felnőtt a dolgokhoz és nem nehéz "dicsőíteni" a párt akit maga mellé választott vagy kapott. Volt nejemnek néha ez sem tetszett, nem volt túl sok Önbizalma, nem hitte el, hogy tetszik nekem a legszakadtabb pólóban is, anélkül meg pláne :D
Egyébként sokszor nem lehet szavakkal sem kifejezni vagy inkább jobb, ha nem mondja ki az ember, főleg társaságban, hogy most de meg...akkor inkább már csináljuk :) Elég ránézni a másikra és már abból látod, hogy éppen mi jár a fejében. -
Mi? Az, hogy nem szólnak hozzád?
A férfiak a kommunikációt információátadásra használják, ellentétben a nőkkel, akik a szociális kötődés erősítésére. Ha egy férfi nem szól hozzád, az nem azt jelenti, hogy utál, vagy szarik az arcodba, hanem hogy nincs számodra információja. -
Én teljes mértékben meg vagyok elégedve a barátnőmmel, semmi nem unok benne!
-
mert rosszul esett...
-
De nem is a szex.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Maslow-piramis
Persze van, aki megragad az alsó vonalon. -
+1 -
IXEMGabeo #160 én nem gondolom ezt rólad... sőt, ha meglátok egy hiányos öltözetű lányt nem az ugrik be, hogy kurva hanem szinte elmélázom rajta, hogy huh igen ez nem semmi, bámulom egy sort aztán megy mindenki tovább a dolgára:D:D... -
andersh #159 fail troll vagy -
igen -
Mindenesetre érdekes, hogy gyakorlatilag hozzád sem szóltak és egyből bevágtad a durcit, hogy téged leszarnak, köpködnek, csak mert lány vagy. -
Nem kell korán örülni! Megjött Sadist is végtelen vidámságával és itt vagyok jómagam is. :D
Amúgy végigolvasva a topikot, Salsoul kifejezetten jó tanácsot adott. Egy kicsit még hozzátennék:
Nagyon sok ember mániája megváltoztatni a párját. Ha sikerül, többnyire ott is hagyják. Miért? Mert nem azt az embert látták, akivel jártak / éltek, hanem azt, akit ők álmodtak bele az illetőbe. És amikor sikerül az átalakítás, cél kipipálva.
Ehhez is királyos megoldás, megköszönni a segítő szándékot és elnézést kérni alkalmi átmeneti gyengeségünkért. Mivel nemcsak a mértéktelen ivás / szívás típusú témákban várnak időnként változást bármelyikünktől, ez a legjobb mód az udvarias, kedves, szeretetteli nemet mondásnak.
Számomra is sokkal elegánsabb megoldás a jaj de örülök, hogy sokat gondolsz rám, mint közölni a fiúmmal, hogyha pusztán a hangom hallása kedvéért hív fel mégegyszer, mikor dolgozom, kivágom a telefonját a valamelyik ház tizedik emeletéről. -
F1re #155 spec én sokszor mondom csajokra h qrva de nem a jelentése miatt :D ez van néha bunkó vok.
de attol amit írtál tényleg nem lesz 1 lány az