Elégedett vagy a barátnőddel?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
De te a "szeret" szót máshogy értelmezed. Én párkapcsolati témában mondtam és ott azt jelenti a szeret, hogy szerelemmel szeret és nem barátsággal.
"Bármennyire furcsa számodra, ha nem ismered eléggé azt akivel lefekszel, sokkal nagyobb szenvedésekkel járhat, mint az, hogyha nem."
1-2 hónap alatt meg lehet ismerni a másikat ha sokat vagyunk együtt.
Egyik haverom most 5 nap után feküdt le az új barátnõjével, azt azért én is túlzásnak tartom.
"Viszont ha 6 hónapig voltál valakivel, akivel együtt aludtál, de hozzá se nyúlhattál, elég gyanús lehetett volna számodra, hogy valami nem kerek."
Fiatal voltam, a csaj is fiatal volt és szûz, úgy voltam vele, hogy adok neki idõt, hogy eldönthesse, hogy mit is akar. Elég rossz 6 hónap volt. A hozzá se nyúlhattam dolgot meg ne szó szerint értsd. Minden volt kivéve szex.
Örülök, hogy már elmúltam 20 és már nem nagyon kerülök kapcsolatba az ilyen naiv/buta csajokkal hanem már sokkal komolyabbak a csajok.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ez kb. olyan, minthogy odahív, hogy gyere sakkozzunk, aztán õ meggondolja magát és nem lép a bábúival, de azért üljek ott a sakktábla mellett jó hülyén, mert most sakkozunk éppen?! WTF?!
Mielõtt nekemestek, nem csak a szexre gondolok itt, de ha át sem ölelhetem, meg sem simogathatom, meg sem csókolhatom, nem beszélhetek vele, akkor alhatok akár egy jetivel is, az sem kevésbé jó hálótárs...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Bármennyire furcsa számodra, ha nem ismered eléggé azt akivel lefekszel, sokkal nagyobb szenvedésekkel járhat, mint az, hogyha nem.
Viszont ha 6 hónapig voltál valakivel, akivel együtt aludtál, de hozzá se nyúlhattál, elég gyanús lehetett volna számodra, hogy valami nem kerek. Mert azért a szexnek elég változatos, izgalmas és szórakoztató lehet még a nõn kívül tartott szerszám esetén is. Ha egy nõ egy együttjárás és együttalvás esetén se kíván ebbõl semmit, az vagy a nõket szereti, vagy mindenáron férjhez menne, vagy egyáltalán nem kell neki akivel alszik.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Sokféle lány van. Válogass kedvedre 😉
Annyi a lényeg, hogy a jó szex kell a jó kapcsolatba. Azért 1-2 hónap alatt csak el tudja dönteni a lány, hogy akar-e komoly kapcsolatot vagy akkor legyünk csak barátok. Az nem kapcsolat ahol a párok nem fekszenek le egymással. Fiatal vagyok, én igen is kívánom és felesleges hülyeségnek tartom, hogy hosszú hónapokig váratja, kínozza azt a pasit a csaj akit elméletileg szeret. Mint már írtam egyszer volt az, hogy 6 hónapot vártam egy lányra és akkor mondta, hogy nem érzi úgy, hogy én vagyok az igazi. Ez nagy hiba volt, mert csak szenvedtem. Nagyon rossz volt mikor velem aludt a lány és nem nyúlhattam hozzá. 1-2 hónapot ki lehet bírni de tovább felesleges várni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Igen, egy kapcsolat csak abból áll, hogy együtt vagyunk és beszélgetünk. Látszik, hogy lány vagy.
Teljesen jogos az elvárásom, hogy ha kapcsolatban vagyok valakivel akkor azzal le is akarok feküdni és elvárom, hogy ne húzza az agyam hónapokig.
The Matrix has you...
Arról nem beszélve, hogy nagyon sokan a hormonok dúlását és az adrenalinszint emelkedését tévesztik össze a szeret fogalmával. Majd akkor mondd, hogy szeret, ha tisztába tesz fintorgás nélkül, mikor véletlenül befosol.
A véleményem az enyém, ha tetszik, ha nem...
te meg akarod elõzni a hibákat én meg át akarom élni õket 😊
bármennyire tudományos vagy logikusan felépített egy könyv attól még nem alkalmazható a saját gondolatok javítására, ahogy te gondolod
lehet megnyugtatja a lelked, de ez csak a saját magad becsapása
ui: én mindig is értettem, hogy mit mondasz, és soha nem állítottam, hogy könyvekbõl tapasztalni lehet <#wave>#wave>
bármit lehet mondani bármit lelehet írni... tapasztalni kell, nem a könyvekbõl más tapasztalásait olvasgatni
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
na de van, hogy kicsit mást is megmozgat benned ez a bók, az már azért jelenthet valamit. Még ez sem jelent semmi rosszat, hiszen ezek az érzések is jöhetnek pillanatok alatt és aztán el is tûnhetnek azon nyomban. Mikor már rendszeres és egy valakitõl különösen jó lesik, az már más.
Minden belül dõl el és még ezeket a "komolyabb" dolgokat is el lehet akár nyomni. De mindez elméleti, hiszen van egy tartásod is általában, mint mondtam ha szereted a párod akkor ilyenek elõ sem fordulnak, vagy max villámként átmennek rajtad és kész, érzed, hogy Nõ vagy és ez tetszik neked, ennyi. dehogy rossz ez, isten ments😊
The Matrix has you...
de attól még nem vagy rossz, hogy jól esik, ha vki azt mondja, de csinos vagy...<#wink>#wink><#vigyor0>#vigyor0>
Örülök, hogy sikerült jól felvázolnom a gondolatom, nem mindig sikerül 😊
The Matrix has you...
A rózsa locsolás meg hát...hmm...voltam ilyen helyzetben, többször is...de hiába locsolgatott más, persze, hogy jól esett...de ha tényleg szereted a másikat, nem törsz meg...csak ismerni kell a határokat...<#wink>#wink>
Nem szabad hagyni, hogy más kezdje locsolni azt a virágot...sokszor láttam már ilyet - át is éltem - és általában az újat választod, hiszen attól több szeretet kapsz hirtelen és ez tetszeni fog.
Most nem konkrétan rólad beszélek, csak általánosan és hosszú távú kapcsolatokról van szó, több évrõl, akkor alakulhatnak ki ilyen dolgok. Sok esetben még benne maradnak a rossz kapcsolatban is, miközben már az újjal is kacérkodnak, ez meg megint nem túl szép gesztus. Lehet, hogy egy érzelmi kötõdés még megvan a régivel, de nem szabad ezen lovagolni, inkább elszakítani, ha már úgysincs remény a változásra.
The Matrix has you...
Most max 1 hónapot várok. Csak eltudja dönteni a lány ennyi idõ alatt, hogy szeret vagy nem.
Jelenlegi barátnõmmel külsõre elégedett vagyok, belsõre kicsit változhatna de már jó úton halad. 😊