Elégedett vagy a barátnőddel?

← ElőzőOldal 9 / 9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zerénd
Nagyon! 😊

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Narxis
<#bee1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Matthew Baker
amióta anyádat dugom semmi gond nincs vele

Új logó by: berczely (Y)

Tinman
Rossz helyre dugod. Vagy a neme nem stimmel.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

<#eljen>

Narxis
én meg válaszoltam te gyökér 😄

A Kaszas
kérdeztem te buzi😄

Narxis
rokonod

MR ME
sajna mindig kiköpi :'(

de én így is szeretem, már úgy a szívemhez nõtt!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
nem, tudja h õ csak néhanapján játszótársam, vedd úgy h õ a ribancom

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

5c0rp330n
lenyeli?

Máté94
A bal nem féltékeny?<#idiota>
MR ME
a jobb kezem a barátnõm
elégedett vagyok vele, mindent úgy csinál ahogy kívánom tõle!

Csak úgy sugárzik a hozzáállás milyensége már a topic címébõl is: elégedett vagy...? ... mi az amit unsz benne? 😄

Szegények....

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

milk4
Nyílt kapcsolatban voltam,de a sok drámától és a "most nincs kedvem a dugáshoz"-októl kivoltam.Most várok egy normális lányra,az ismerõseim közûl nincs senki aki bejönne nekem.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

A Kaszas
a bírkád?

OrioN the S
(Y) 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Narxis
Lehetne tágabb lent...

LaszloLedzenyi
<#nyes><#nyes><#nyes> ismerõs téma

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

DJKonya
Jelenleg nincs senkim, de legutolsó kapcsolatom 2 és fél évig tartott.
Lényegében jól megvoltunk egymással, de az lett a vége hogy egyre többször féltékenykedett... Ezt már nem bírtam tovább és elhagytam.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

😄😄 Ismerõs...

passatgt
mi a baj?
semmi

fuuuuu

quad
az a legkiralyabb amikor elore lefested neki , hogy mi fog tortenni egy adott szituban vele. hajszal pontosan megtortenik amit mondtal neki de utana te leszel a farok mert elore figyelmeztetted , en ezt " szeretem a legjobban " 😄

SötétBarom
+1

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

CattiBrie
Én elégedett vagyok velük. Azért találkozom velük, mert szeretem õket és jó beszélgetni. 😊

[/spam]&#8482;

Külsõleg és belsõleg is meg vagyok elégedve vele. Higiénikus és ápolt.
A hiszti néha rájön, mint minden nõre, de nem viszi túlzásba.<#nevetes1>

Tinman
Ilyen válaszokat a taknyos kislányok adnak... nem kéne velük kezdeni...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

gordon 24
Most hogy elküldött a ge...e.. Nem igazán unok benne semmit.. A Hiányát viszont nagyon érzem😄

Jó lenne ha újra lenne, és unhatnám a dolgait. Mondjuk igazából nem untam benne sok mindent..

Downhill!!

szia kaszcsi <#beka2>

Gerypapa 95
<#eljen>

A Kaszas
a mindegy és a semmi válaszoktól énis agybajt kapok

<#gonosz1> Nincsen barátnõm. Gondok letudva. <#bee1>

OrioN the S
Tudálékosság, igénytelenség, ha meg akarja mondani, hogy milyen legyek és ha nincs önálló akarata, véleméne "mindegy". Meg, ha valami baja van és kurvára látszik, de amikor rákérdezek: "semmi". Hiszti belefér bõven. 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Grandmaxter
Hisztizés? Fejfájás? Tudálékoskodás? Igénytelenség? Mi az amitõl kiborulsz a barátnõd miatt?

← ElőzőOldal 9 / 9