Elégedett vagy a barátnőddel?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
de én így is szeretem, már úgy a szívemhez nõtt!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
elégedett vagyok vele, mindent úgy csinál ahogy kívánom tõle!
Szegények....
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Lényegében jól megvoltunk egymással, de az lett a vége hogy egyre többször féltékenykedett... Ezt már nem bírtam tovább és elhagytam.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
[/spam]™
A hiszti néha rájön, mint minden nõre, de nem viszi túlzásba.<#nevetes1>#nevetes1>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Jó lenne ha újra lenne, és unhatnám a dolgait. Mondjuk igazából nem untam benne sok mindent..
Downhill!!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.