434
Mi az, amit unsz benne?
  • bigapó
    Megint kezded, de inkább ne is folytasd, mert ebben a topikban nem szeretnénk kettőtök hülyeségeit látni, köszi előre is. Lehet, hogy nincs igaza, de mivel Te sem Isten vagy, ezért nem tudhatod, mint ahogy senkinek sincs teljesen igaza, alapból félre lehet magyarázni mindent. Mindenki másként éli meg a dolgait, a végeredmény számít, az hogy elégedett (boldog) vagy-e vagy sem. Nem kell elhinni, de nem is kell belekötni lépten-nyomon.
  • Molnibalage
    Mire kellett volna válaszolni? Nem arról volt szó, hogy kérdezni kellett volna.

Clio és sala megjött. Zárható a topik...
  • mangalány
    Na látod...elengedhetetlen a szex, de nem mind1 kivel...
  • mangalány
    A nők többet szeretnének sztem, mint a pasik, mármint most a szexre gondoltam...amúgy semmi baj nincs vele...teljesen normális az étvágya...
  • clio1616v
    Nem csalom meg. Nem dugom meg és nem is pattintom le.
  • clio1616v
    mert alapból nem cselekszik elég gyakran?
  • clio1616v
    Igent könnyebb mondani mint nemet :D
  • mangalány
    Óha...de kib...na velem tényleg...ő az 1etlen akinek ez engedélyezett...sőt minnél többször jutnak eszébe ilyen kis mocskos gondolatok annál hamarabb fog cselekedni...
  • clio1616v
    Féligazság

Sal a saját tapasztalat nélküli igazságát mondja.
    Én meg a saját tapasztalataim alapján mondom az igazam.
  • mangalány
    Mi nem? Végül 2 kérdésesre sikerült megírnom a hsz-t és az elsőre a nem mást jelent, mint a másodikra...
    De lássátok nem a tipikus női gondolkodás van a fejemben...
    A nem-et arra értetted, hogy nem csalnád meg, igaz?
  • clio1616v
    fiú mondta... ne hogyj el neki semmit csak meg akar dugni :D
  • mangalány
    Pedig belegondolhatnának mi lenne velük lányok nélkül...ha mi nem léteznénk...meztelen szőrös seggeket, meg melkasokat néznének a neten, hamvas női testek helyett...

A kivételeknek meg köszönöm, hogy ember számba vesznek...
  • clio1616v
    Nem.
  • Gerypapa 95
  • SötétBarom
    Topic WIN. Előkerült salsoul meg clio, és ömlik az életigazság.

• Gerypapa 95
    és igaza is van ! szerintem a fórumozók 95 %-a leszarja itt a lányokat és semmibe veszik, persze mint mindenhol itt is vannak kivételek :)
  • mangalány
    Akkor így első körben csak arra válaszolj nekem, hogy ha szeretsz vkit megcsalod? Ha lehetőséged adódik rá, megdugod azt a másikat, vagy megmondod neki, hogy bocs, de le lehet pattanni!?
  • mangalány
    Be kell ismernem részben igazad van...részben...de van még egy olyan oka is, hogy itt mellettem azt magyarázták, hogy itt ha lány vok, max oltást fogok kapni, vagy le se szarnak...(őőőőő...fiú mondta)
  • mangalány
    Ennyi...nekem 2lányon kívül csak fiú barátaim vannak és én is velük szoktam sokat beszélgetni, ha épp olyan próblémáim vannak, amik a párommal kapcsolatosak, hiszen a barátnőim még csak megközelítőleg sem tudhatják 1es helyzetekben mi játszódik le egy pasiban...
  • mangalány
    Sokszor az idő hosszabb, minthogy újra szerelmes leszel...volt egy 4éves kapcsolatom, sok rosszat hoztam el belőle...1-1,5-2év (vmi ezeken a határokon belül) telt el...újra szerelmes lettem és sajnos ezeket a rosszakat áthoztam ebbe a kapcsolatba, de most már lassan 2,5 éve vagyunk 1ütt és még csak most kezdenek átértékelődni ezek a rosszak...mindenesetre, tény, hogy a párom meg is dolgozik érte, nem is veszi észre, csak én tudom, mikor, mivel mit épít bennem...sajnos van, amikor vissza rombol 1-2 felépített téglát, de ez minden kapcsolatban így működik, mind2 fél számáról...gondoljatok csak bele milyen uncsi lenne, ha minden zökkenő mentesen működne...
  • clio1616v
    megérzés :) - gondolom
  • clio1616v
    a szex a legfontosabb az életben az egészséggel egy szinten van... még az evésnél is fontosabb

mindenkit az irányít, ami az elégedettségét okozza
  • mangalány
    Hát sztem tartsd is meg jó szokásod és ha a bnőddel vannak problémáid és vele nem tudod megbeszélni, mindenképp inkább lány, mint fiú baráthoz fordulj...vagy mind2őhöz, de jó sorrendben...
  • mangalány
    Na! Azért állj...embere válogatja...én ha szeretek vmit, akkor csinálhat akárki akármit, ha Johnny Depp állna előttem meztelenül és itt lógatná nekem a farkát, akkor is otthagynám, mert igenis szeretem a barátomat és nem érdekel más...persze, ha elm1 mellettem az utcán egy jó csaj, vagy pasi, 1értelmű, hogy elkönyveli az agyam, hogy hmm...ez elég jól nézett ki...de ennyi...míg azért én úgy hallottam a fiúk agyában inkább így hangzik ez a mindat:hmm...de jól néz ki, azért megdugnám...ÉS!!! mielőtt letámadtok!!! ez nem azt jelenti, hogy meg ténylegesen meg is csalnátok minket, ha az a lány éppen mászna rátok, mert egy dolog, amit a farkatok gondol, meg egy másik, amit a szívetek...és most már igenis elfogadtam, hogy nem minden pasit a farka irányít...(miután megcsalt egy volt barátom, aki szeretett elég sok időmbe telt mire erre az álláspontra jutottam...de végre sikerült...)
  • clio1616v
    Ha egy férfi megkérdezi, hogy "Most mi a baj?" akkor nem azért kérdezi mert nem tudja.

hanem ez a mondat annak szól, hogy amiből a nő problémát csinált az számára nem probléma, nem fontos dolog és rákérdez, hogy "Miért fontos neked ebből problémát csinálni?" mert legtöbbször a nők nem logika alapján, hanem megérzés alapján gondolkodnak.
  • Sadist
    Női logika. Ha nem válaszolnak egyből huszan, akkor le van szarva.
  • Molnibalage
    Ezt miből szűrted le?
  • IXEMGabeo
    sok marhának nem jutna eszébe, hogy egy lánnyal, ha elbeszélgetnének erről mennyi mennyi infóval lennének gazdagabbak, én mindig ezt csinálom szóval FAIL gyerekek
  • sparrow35
    Úgy látom téged beszabályoztak rendesen.
  • solo
    Értem mit mondassz.Nem mondom hogy hülyeség.Ez van , én is rájöttem már.

Nem is ebben csalódtam benne iszonyat nagyot, hanem a módszer amivel kirakott, és utánna még 3 különbözőokot hallottam tőle XD
  • andersh
    hát igen, én is úgy értem, hogy normális esetben előbb utóbb kinő belőle az ember.

aztán persze van aki úgy marad.
  • salsoul
    arról van szó, hogy észreveszed, valójában egyáltalán nem belekötésről van szó ;)
  • salsoul
    én úgy tapasztalom környezetemben, hogy ez inkább egyfajta szellemi érettség és műveltség mint hagyományos értelemben vett életkor kérdése
  • sparrow35
    Nagyon fontos lenne megkülönböztetni h apróságokba kötött bele a hölgy, vagy tényleg komolyan veszélyes szinten ment a "cigi, ivás, szívás". Mert addig nem lehet állást foglalni...
  • andersh
    "a \"másik lehetőség\" sokkal nagyobb örömhöz, boldogsághoz tud juttatni, mint a \"cigi, ivás, szívás\", annak folytatása."

+1, de nézzed meg az életkorját, még nem jött rá, de majd rá fog úgyis, de szerintem ezt nem lehet siettetni, magától kell és fog is elmúlni ez az időszak amikor még ezek a dolgok poénnak számítanak.
  • salsoul
    ja és még azt hozzá kell tennem az első szakaszhoz, hogy a "másik lehetőség" sokkal nagyobb örömhöz, boldogsághoz tud juttatni, mint a "cigi, ivás, szívás", annak folytatása.
  • salsoul

Ki mit választ, ki mit lát?

A falra mászás és kiakadás valóban az egyik lehetőség. A kor nívóján leginkább magától értetődő, legvonzóbb, és legtöbbet választott.
    Főleg ha személyed elleni támadásnak veszed az egészet.

A másik lehetőség, hogy teljes átéléssel és átérzéssel megköszönöd neki, hogy ennyire fontos vagy neki, hogy így törődik veled és az egészségeddel, és hogy nem tudsz mást e földtekén, aki ennyire figyelne rád, és törődne veled. És ezt nem csak mint süket rizsa mondod, hanem át is éled, hogy ez tényleg így van, és ez az egyik legfelsőbb jó amiben ember részesülhet. És, szavamra, ebből sokkal több közös és személyes boldogság és öröm fog származni, mint abból, hogy a falra mászol, kiakadsz, esetleg elküldőd a fenébe [az már mindegy, hogy gondolatban és/vagy szóban és/vagy tettekben].

Hogy mi a tét?
    Élet és halál. Áldás és átok. Boldogság és boldogtalanság. Együtt és külön.

Mindenki maga választ, hogy gondolataival, szavaival, tetteivel mit képvisel.

Esetleg, nem érted miről van szó? Hülyeségnek tartod? Ellenérvelésbe kezdesz?
    Ezért mondják a nők, hogy: "semmi".

"Faszom, egy kapcsolatnak nem az a lényege, hogy elfogadjuk a másikat nagyjából úgy ahogy van?"

Igen, ez igaz lehet, csak kérdés, hogy itt valóban azt kell-e nézni, hogy itt-ott nem fogad el, vagy azt, hogy itt-ott a javadat szeretné, és jó szándékkal munkál rajtad. És hogy nem ellened, hanem érted van.

Mindenben a gyémántot látni és keresni, és aztán a megtalált gyémánthoz szólni, ez itt a lényeg.

Minden más csak a mi felbontásához, és én háborúkhoz vezet.

Ha mégis kialakul egy háború, akkor a kérdés már csak az, hogy kinek van több esze, ki vesz észre hogy háború van, és ki fordítja a háborút békére. De nem duzzogással, puffogással, mérgelődéssel sat.
  • bigapó
    Teljesen igazad van, ezt mindenki tudja belül, de kimutatni és teljesen megnyílni már nem olyan könnyű és egyszerű, főleg a mai világban. Azt hiszem ezt magadon is tapasztaltad már. Van aki hamar "gyógyul" és van aki nem, talán sohasem és ezt képes átvinni a következő kapcsolatába, hogy aztán ott tomboljon egyet, nem ismerve fel azt, hogy neki időre lett volna szüksége ahhoz, hogy lezárjon egy kapcsolatot. Egyikből a másikba ugrálni nem éppen jó megoldás, de lehet valaki ezt is bírja, hosszú távon viszont kiégett roncs lesz belőle, akár 30 évesen...
    Minden érettség kérdése, ez mindenkinél máskor jön el, addig csak játék van, az érzelmekkel ugyan, de egy játék, utána jönnek a komoly dolgok. Sok hibádzik a mai emberekben, sokat kellene fejlődnünk, talán elindultunk egy jó úton, de lehet, hogy a szakadék vár minket azon az úton .. ;)
  • bigapó
    Nekem sok ilyen ismerősöm van, nagyjából ismerem a Nőket, de teljesen sosem lehet titeket kiismerni, mondjuk ez jó is, hiszen már ez eleve kihívás így és nem lesz unalmas olyan hamar:)

Azt nem tudom, hogy honnan vetted, hogy szarunk a fejedre? Ezt ki írta? vagy megint egy ilyen benézős dologról van szó? nyugodtan írd le mit gondolsz, senki nem fogja megharapni a kislábadujját emiatt...talán, de ha kéred biztos lesz aki megtegye :)
  • tigeroo
    van pár lány barátom, beszélgettem velük erről és pont emiatt tudom hogy szokszor ők nem tudják hogy mit akarnak, kapnak egy bókot és már össze vannak zavarodva. aztán a pasival találkoznak (titokban, mer de vívódnak most emiatt hogy kapcsolatban vannak), de nem történik semmi, merthát vívódnak még... aztán csodálkoznak hogy egy hete még msnen sem írt rá a tag, aki csak dugni akart velük...

a pasija meg nem tudja hogy most miért feszült meg rosszkedvű a csaj...