222
Jubilálók, gyülekezzetek - nem csak \"kétkoronásoknak\" ;)- ,
-
#22 huha 2007-ben regisztráltam,de már előtte is olvasgattam itt.
miért regisztráltam? : Silkroad nevezetű játék topikja miatt
miért távozok el?: mert már sok az elakadásjelzőm :D -
#21 Grat a régregeknek!
Azért az belegondolva elég kemény,hogy évek óta full minden nap benézek a mára már közel 100 db kedvenc topikomba.
Még ha nem is irkálok akkor is öröm olvasgatni a sok baromságot és néha azt a pár érdekes,humoros,vicces posztot. -
#20 idekerülésem okát már nem tudom,talán valami letöltéssel kapcsolatos
am 2006-ban tévedtem ide,egy ideig ennek a topiknak voltam olvasója,majd abbahagytam és egy kis szünettel 2008-ban regisztráltam,majd később ismét regiztem a mostani nickemmel -
#19 van az úgy. :) -
#18 mire te 10es leszel, már 7 hónapnyi 11-es is lesz :) -
#17 Talán egy haverom ajánlotta az sg-t, aztán a gumiszoba magával rántott! :O -
#16 Én épphogy nem vagyok 10-es...
Najó, egy évvel benéztem. Szóval csak 8 éve vagyok itt meg egy kicsi. -
#15 Én úgy jöttem hogy demókat akartam letölteni és láttam reg kell, regisztráltam és azóta itt vagyok :D -
#14 nekünk volt egy sulis pc-s magazin,
és abban volt egy OFP teszt / leírás, és az az akkor még supergamez.hu néven futó site-ot jelölte forrásként.
megnéztem, és eleinte csak játék, it, és tudományos híreket olvastam kb. 3évig.
aztán kezdtem fórumozni a már lentebb említett fotózós kérdés kapcsán.
köszi akkori magazin :D -
#13 Én 7 év 8 hónapja vagyok itt.De,hogy,hogy kerültem ide arról lövésem sincs:)Azt hiszem valamit kerestem a neten és az egyik topik linkjét dobta ki:) -
#12 januárban lesz 10 éve (akkor még nem kötelező) regisztráció, de vagyunk többen, akik már előtte is itt beszélgettünk - vannak 2000 előtti, máig aktív topicok is
2001 január: "Kedves fórumozók!
A törzstagok védelme érdekében regisztrációs lehetőséget vezettünk be. A regisztráció opcionális, tehát ha nem szeretnéd magad regisztrálni, akkor regisztráció nélkül is tudod a fórumot használni. A regisztrációhoz, illetve a regisztrált nick használathoz, bal oldalon legfelül a "Fórum menü" címszó alatt találod a lehetőségeket."
már akkor is voltak "törzstagok" (és amikor én idekeveredtem, akkor már voltak nálam jóval régebbi tagok is) :) -
#11 Osszad csak az 1 hónapos regeddel, bitch. -
#10 Én inkább nemmondom meg mi volt az első :D -
#9 első hozzászólásom a fotózás témában volt.
azt kérdeztem van-e különbség az sd-card és a flash-card között :D -
#8 Én még csak 4. évemet töltöm majd, de olyan gyorsan elment nem tűnt annyinak:D -
#7 én most októberben leszek 7éves.
kiváncsi lennék " hányadik " vagyok. -
#6 Én 2 éve és 6 napja :) -
#5 Én kb. 6,5-7 éve vagyok itt az sg-n. -
#4 én már betöltöttem az ötödik évemet! :D -
#3 get vip bitch -
#2 Hm, most h így írtad, megnéztem, én pontosan 1 hónap múlva leszek 5 éves itt sg-n. Azért az se kis idő. :) -
qper #1 Vannak fórumozók, akiknek nickje és digitális kivetülése betölti a 10. évet itt az sg fórumon.
Ki hogyan érkezett ide az első fecskék közül? Emlékszik-e az első hozzászólására? Mi volt az? (akik kikeresi pluszpontot kap)