10 éve az SG fórumon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2017.02.27. 12:23:32
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
előtte rengeteg ideje már olvastam az sg-t, de valamihez hozzá KELLETT szólnom, úgyhogy kellett a reg.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Regisztráció időpontja: 2005. 11. 07.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
2001. 12. 27.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Nem is láttam még...hekk ? :))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
...sose azt nézd...
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”