222
Jubilálók, gyülekezzetek - nem csak \"kétkoronásoknak\" ;)- ,
-
#142 Megtaláltam az első nickem hozzászólását - 2000. február 23.:
Aztán majd' 1 év múlva jött a "regisztráltabb", állandó.
-
#141 Lassan öt éve vagyok itt...
Az első hozzászólásom nem találtam meg, de az biztos, hogy e miatt a hipertérhajtóműves cikk miatt regisztráltam. Egy öreg Mafiás oldal fórumán láttam a reklámot és felkeltette az érdeklődésem. Hozzá akartam szólni valami okosat, csak azt hiszem regisztráció után volt pár nap, amíg nem lehetett írni... aztán utána már nem tudom :) -
#140 Kicsit leálltam, de azért irogatok:)) -
#139 Nekem nem mutatja az oldalletöltések számát - talán mert nem saját gépről netezek(?)...
Hát, olyan 1 milliót mutatna :) -
#138 Hehe... Amikor indult az oldal meg read-only voltam nagyon sokaig (meg talan reg nelkul mas neven beirtam anno... a fene sem emlexik mar), aztan regeltem 2002-ben :) Azota minden nap feljarok (szinte) :) -
#137 Sziasztok!
Ahogy elnézem az első hozzászólásomén még csak 10 nap múlva leszek 3 éve az sg-n.
De nem is ez a lényeg hanem a fórum
oldal adatai! -
#136 igen, vannak emlékezetes nickek :) -
#135 Nekem csak 40455 volt, 2010. szeptember 22-ig :)
-
#134 Sok kocka :))))
[Azért se kapcsolom be a két korona megjelenítését :)]
Az opcionális regisztráció ELŐTT is aktív tag voltam már :)
-
#133 vagy csak bogyoka egyszerüen leállt?[naivszmájli]
-
#132 most néztem, 109ezer - nem lehet, hogy törölve lett egy-két topic (azokat nem számolja bele)? -
#131 Na várj, ezelőtt jópár évvel, amikor még látszódott a hsz-szám, akkor már 100 ezer felett volt, erre biztosan emlékszem :) Akkor most minimum 150-170-nél kellene, hogy tartson, nem? :) OK, a 321 az túlzás :) -
F1ú #130
-
#129 ne essünk túlzásokba, az 1/3-a ennek :) -
#128 hozzászólások száma 321456 :) -
#127 háh, az sg spammerje:)))
szia:) -
#126 én 2001-től aktív olvasója voltam az sg-nek, de 2003-ban regisztráltam csak be, elakadtam egy játékban és segítség kellett.:)
Jééé Láma szia:) -
#125 Én anno "A PC-s játékoknak leáldozott" (legelső) topic moatt kezdtem el ide járni :))))))))))) -
#124 jol emlékszem, hogy a téktopikban is aktiv voltál ugye?:) -
#123 én is már több mint 7 éve itt vagyok.
Akkoriban nagyban Diablo 2 őrület volt a haveri körben és keresni akartam valamit neten. Unokatesóm ajánlotta ezt az oldalt, mert itt sok játékhoz volt topik és olvasgathattam a sok okosságot.
Kb 2005-2006-ig jó is volt az SG, mivel rengeteg jó arc volt itt, a legnagyobb marhaságok is akkor születtek és a legjobb topikok is ekkor voltak. Mára már nem sokukat látom ide írkálni. Tisztel Loál Jánozs: barátumk mai napig kedvemc celebem itt :D_SAD
Még egy időben a logóműhelyben is tevékenykedtem, próbáltam hasznosabb tag lenni, meg moderátor is szivesen lettem volna. De egyre kevesebb időm volt, akkor szinte teljesen kicserélődött a társaság és senkivel nem lehet barmulni egy jót. A Gumi és saját fórumok sem kötnek le, teljesen marhaság topikok vannak már ott is. Be kell látni, semmi sem lesz a régi, de az SG mindig SG marad és ezért szeretem :)
Sajnos mára tele lett rengeteg idiótával meg chathuszárral, így leginkább én is olvasgatok, a régi kedvenc topikokba is csak néha firkálok valamit. Leginkább a Sport fórumon vagyok aktívabb, meg a játékoknál, de ott is nagyon kevésnél, hisz nagyon válogatós vagyok ezek terén.
Minden esetre SG örök kedvenc marad és alap, hogy mindig ez a kezdőlapom :) -
#122 Teljesmértékben valós.:) -
#121 25-én lesz 5 éve hogy regisztráltam az sg-re. :) K700i topikon lógtam és a mobilhoz kerestem cuccokat. Visszanéztem az eddig nyitott témáim első néhány hozzászólását és sírva röhögtem. xD Vltam akkor 11 éves kb. :P
Két értelmes megnyitott témám van ami a Nokia E66 és N8. A többi mint FAIL :D -
#120 Ezt kérdeztem már én is tőle
elvileg valós... -
#119 Én már el is múltam 10 éves itt az SG-n, még a regisztráció előtti időkben kezdtem, aztán regeltem amikor lehetett/kellett, aztán azóta bannolták azt a nickemet de szerencsére volt ez a másik :D :D :D -
#118 őőőő gondolom az életkorod nem valós:D -
#117 már elsején, havonta egyszer van "csillagosztás" - úgyhogy ilyen szempontból mindegy, hogy a hónapon belül mikor jöttél -
#116 O hai....
Hmm, vennem kéne vip et, múlthéten lettem 2 koronás:Á
-
#115 Háááát én felezem a topic idejét :)
Regisztráció időpontja: 2005. 05. 04.
5 év 5 hónap és 10 napocska :) (előbb láttam volna a topicot, 5 nappal.. xD)
Fogalmam sincs, hogy miért reggeltem anno. Szerintem valami letöltéssel kapcsolatos dolog volt. -
#114 Óó a jó öreg pganet:) -
#113 függö e vagy?:D -
#112 csak hogy pontosítsunk -
#111 99-es hozzászólásom még reg nélkül
Fifa 2000 -
#110 elsőre Pruknert olvastam :D -
#109 -
#108 Én is itt vagyok ~9-10 éve, igaz csak 2003-ban regisztráltam magam:) 2000-2001 környékén még klassz kis warez fórum volt:) -
#107 Az SWG kapcsán keveredtem ide. -
#106 [CELEB] -
#105 Mostanában nem nagyon reklámozza magát az SG... Vagy igen? Mert én nem találkozom a hirdetéseivel... :) -
#104 a Deákon :) -
Hugh Hefner #103 még csak 9 év 1 hónap
elbújhatok