226
Trackmania 2
  • lolSL
    2. kép
  • lolSL
    1. kép
  • lolSL
  • MerlinW
    Semmi hír róla, majd jön. Gondolom Ubisoft most a nagyobb karácsonyi cuccait nyomja és nem a kis fejlesztőgárdákat cseszegeti:)
  • tototto
    biztos ellett tolva mert még béta se volt :D
  • [HUN]FaTaL
    "A 10+ milliós táborral rendelkező addiktív móka 2010 november 20-án folytatódik Nadeo és Ubisoft jóvoltából."

Megjelent vagy eltolták végül?
  • MerlinW
    Ööö de ez egy online játék..:) Single csak gyakorlás miatt van benne:)
  • arty
    tudjátok, mit jelent az "opcionálisan" ? ;)

nah, én pl a szingle karriert 3-5 AI ellen szivesebben játszanám így. idő és ghost ellen menni dögunalom - számomra :) (multi nemérdekel)
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem ez így jó ahogy van. Ez ügyességi játék, nem roncsderbi.
  • MerlinW
    Érdekességnek jó lenne, de nem hiszem hogy hosszútávon bárki is használná. TM mindig az idő+akadályok elleni harcról szólt, nem az agresszióról:)

Szerintem azért nem lenne okos az ütközés mert:

- Így is több dologra kell sokszor figyelni, mint amire képes az ember, az ellenfelek járműveire figyelve soha senki sem menne végig egy komolyabb pályán. Főleg ha 40-50 fős szerverről van szó:)

- Elég egy barom és mindenki játékának annyi. Az meg szerintem nem mókás, ha a teljes versenyidő a kiszavazgatásokkal megy:)

- Harmad ilyen gyors lenne a játék, korlátozva lenne a játékosok száma, rendszeresebb, idegesítőbb és nagyobb lenne a lag.

Tehát okkal van ez így:)
  • 0Fritz0
    Akkor nem sok pályát lehetne végigcsinálni.
  • arty
    ha legalább opcionálisan lenne ütközés (autóké), az jó lenne...
  • [HUN]FaTaL
    Oké, majd ha nem órán leszek meglesem. :D
  • pxxl
    nézd meg az első videjót amit Merlin linkelt :)
  • [HUN]FaTaL
    +fav nagyon jó játék volt a United :)

Mi az a ManiaPlanet, QuestMania meg ShootMania?:)
  • pxxl
    engem a QuestMania érdekel nagyon :)
  • bosco05 #10
    Nagyon jó ötletnek tartom ez a Maniaplanetet és kiváncsian várom a shootmaniát :)
  • MerlinW
    Hát, minden TM-nek van saját topikja, de végül is mindegy, belefér a Maniaplanet is a témába:)
  • pxxl
    am ez a topik csak TM2, vagy az egész ManiaPlanet-t felöleli? csak mert úgy próbálok 1 bannert összehozni - esetleg. bár elég sovány képanyag van egyelőre
  • pxxl
    +fapfap
  • RYO21
    +favfav!
  • DIESEL DOG #5
    Na végre, lesz folytatása! Ütős cucc, +fav
  • pxxl
    fck yeah! +FAV
  • Zsolek123
    oje, jöhet!
  • lolSL
    nem bántam volnah a csak a stadiummal foglalkoznak, többi úgyis csak bohóckodás
  • MerlinW
    A 10+ milliós táborral rendelkező addiktív móka 2010 november 20-án folytatódik Nadeo és Ubisoft jóvoltából.
    Kapunk két új környezettet (Valley és Canyon), felturbózott grafikát és számtalan új játékelemet.

A továbbfejlesztett szerkesztővel az előre definiáltakon kívül saját alakzatokat készíthetünk, illetve textúrázhatunk, majd pakolhatjuk le a pályákra még több kínszenvedést okozva az idő harcosaival:)

A játék PC exkluzív lesz, nem terveznek konzolra való portolást a közeljövőben.

Hivatalos oldal