226
Trackmania 2
-
#26 2. kép -
#25 1. kép -
#24 -
#23 Semmi hír róla, majd jön. Gondolom Ubisoft most a nagyobb karácsonyi cuccait nyomja és nem a kis fejlesztőgárdákat cseszegeti:) -
#22 biztos ellett tolva mert még béta se volt :D -
#21 "A 10+ milliós táborral rendelkező addiktív móka 2010 november 20-án folytatódik Nadeo és Ubisoft jóvoltából."
Megjelent vagy eltolták végül? -
#20 Ööö de ez egy online játék..:) Single csak gyakorlás miatt van benne:) -
#19 tudjátok, mit jelent az "opcionálisan" ? ;)
nah, én pl a szingle karriert 3-5 AI ellen szivesebben játszanám így. idő és ghost ellen menni dögunalom - számomra :) (multi nemérdekel) -
#18 Szerintem ez így jó ahogy van. Ez ügyességi játék, nem roncsderbi. -
#17 Érdekességnek jó lenne, de nem hiszem hogy hosszútávon bárki is használná. TM mindig az idő+akadályok elleni harcról szólt, nem az agresszióról:)
Szerintem azért nem lenne okos az ütközés mert:
- Így is több dologra kell sokszor figyelni, mint amire képes az ember, az ellenfelek járműveire figyelve soha senki sem menne végig egy komolyabb pályán. Főleg ha 40-50 fős szerverről van szó:)
- Elég egy barom és mindenki játékának annyi. Az meg szerintem nem mókás, ha a teljes versenyidő a kiszavazgatásokkal megy:)
- Harmad ilyen gyors lenne a játék, korlátozva lenne a játékosok száma, rendszeresebb, idegesítőbb és nagyobb lenne a lag.
Tehát okkal van ez így:) -
#16 Akkor nem sok pályát lehetne végigcsinálni. -
#15 ha legalább opcionálisan lenne ütközés (autóké), az jó lenne... -
#14 Oké, majd ha nem órán leszek meglesem. :D -
#13 nézd meg az első videjót amit Merlin linkelt :) -
#12 +fav nagyon jó játék volt a United :)
Mi az a ManiaPlanet, QuestMania meg ShootMania?:) -
#11 engem a QuestMania érdekel nagyon :) -
#10 Nagyon jó ötletnek tartom ez a Maniaplanetet és kiváncsian várom a shootmaniát :) -
#9 Hát, minden TM-nek van saját topikja, de végül is mindegy, belefér a Maniaplanet is a témába:) -
#8 am ez a topik csak TM2, vagy az egész ManiaPlanet-t felöleli? csak mert úgy próbálok 1 bannert összehozni - esetleg. bár elég sovány képanyag van egyelőre -
#7 +fapfap -
RYO21 #6 +favfav! -
DIESEL DOG #5 Na végre, lesz folytatása! Ütős cucc, +fav -
#4 fck yeah! +FAV -
#3 oje, jöhet! -
#2 nem bántam volnah a csak a stadiummal foglalkoznak, többi úgyis csak bohóckodás -
#1 A 10+ milliós táborral rendelkező addiktív móka 2010 november 20-án folytatódik Nadeo és Ubisoft jóvoltából.
Kapunk két új környezettet (Valley és Canyon), felturbózott grafikát és számtalan új játékelemet.
A továbbfejlesztett szerkesztővel az előre definiáltakon kívül saját alakzatokat készíthetünk, illetve textúrázhatunk, majd pakolhatjuk le a pályákra még több kínszenvedést okozva az idő harcosaival:)
A játék PC exkluzív lesz, nem terveznek konzolra való portolást a közeljövőben.
Hivatalos oldal