Trackmania 2
← ElőzőOldal 5 / 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi hír róla, majd jön. Gondolom Ubisoft most a nagyobb karácsonyi cuccait nyomja és nem a kis fejlesztõgárdákat cseszegeti😊
[merlinw.org]
"A 10+ milliós táborral rendelkezõ addiktív móka 2010 november 20-án folytatódik Nadeo és Ubisoft jóvoltából."
Megjelent vagy eltolták végül?
Megjelent vagy eltolták végül?
http://goo.gl/gd6Zi5
tudjátok, mit jelent az "opcionálisan" ? 😉
nah, én pl a szingle karriert 3-5 AI ellen szivesebben játszanám így. idõ és ghost ellen menni dögunalom - számomra 😊 (multi nemérdekel)
nah, én pl a szingle karriert 3-5 AI ellen szivesebben játszanám így. idõ és ghost ellen menni dögunalom - számomra 😊 (multi nemérdekel)
Forza.
Érdekességnek jó lenne, de nem hiszem hogy hosszútávon bárki is használná. TM mindig az idõ+akadályok elleni harcról szólt, nem az agresszióról😊
Szerintem azért nem lenne okos az ütközés mert:
- Így is több dologra kell sokszor figyelni, mint amire képes az ember, az ellenfelek jármûveire figyelve soha senki sem menne végig egy komolyabb pályán. Fõleg ha 40-50 fõs szerverrõl van szó😊
- Elég egy barom és mindenki játékának annyi. Az meg szerintem nem mókás, ha a teljes versenyidõ a kiszavazgatásokkal megy😊
- Harmad ilyen gyors lenne a játék, korlátozva lenne a játékosok száma, rendszeresebb, idegesítõbb és nagyobb lenne a lag.
Tehát okkal van ez így😊
Szerintem azért nem lenne okos az ütközés mert:
- Így is több dologra kell sokszor figyelni, mint amire képes az ember, az ellenfelek jármûveire figyelve soha senki sem menne végig egy komolyabb pályán. Fõleg ha 40-50 fõs szerverrõl van szó😊
- Elég egy barom és mindenki játékának annyi. Az meg szerintem nem mókás, ha a teljes versenyidõ a kiszavazgatásokkal megy😊
- Harmad ilyen gyors lenne a játék, korlátozva lenne a játékosok száma, rendszeresebb, idegesítõbb és nagyobb lenne a lag.
Tehát okkal van ez így😊
[merlinw.org]
Akkor nem sok pályát lehetne végigcsinálni.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
+fav nagyon jó játék volt a United 😊
Mi az a ManiaPlanet, QuestMania meg ShootMania?😊
Mi az a ManiaPlanet, QuestMania meg ShootMania?😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Hát, minden TM-nek van saját topikja, de végül is mindegy, belefér a Maniaplanet is a témába😊
[merlinw.org]
am ez a topik csak TM2, vagy az egész ManiaPlanet-t felöleli? csak mert úgy próbálok 1 bannert összehozni - esetleg. bár elég sovány képanyag van egyelõre
All hail the double x!
+favfav!
Na végre, lesz folytatása! Ütõs cucc, +fav <#eljen>#eljen>
A 10+ milliós táborral rendelkezõ addiktív móka 2010 november 20-án folytatódik Nadeo és Ubisoft jóvoltából.
Kapunk két új környezettet (Valley és Canyon), felturbózott grafikát és számtalan új játékelemet.
A továbbfejlesztett szerkesztõvel az elõre definiáltakon kívül saját alakzatokat készíthetünk, illetve textúrázhatunk, majd pakolhatjuk le a pályákra még több kínszenvedést okozva az idõ harcosaival😊
A játék PC exkluzív lesz, nem terveznek konzolra való portolást a közeljövõben.
Hivatalos oldal
Kapunk két új környezettet (Valley és Canyon), felturbózott grafikát és számtalan új játékelemet.
A továbbfejlesztett szerkesztõvel az elõre definiáltakon kívül saját alakzatokat készíthetünk, illetve textúrázhatunk, majd pakolhatjuk le a pályákra még több kínszenvedést okozva az idõ harcosaival😊
A játék PC exkluzív lesz, nem terveznek konzolra való portolást a közeljövõben.
Hivatalos oldal
[merlinw.org]
← ElőzőOldal 5 / 5