214
Secret Files 3 - Geheimakte 3
-
syberia2 #14 jó kaland TRILÓGIA:)
A legjobb -
IXEMGabeo #13 Indonéziai rész az totál baromság volt meg azok a tárgyak:D:D nagyon adta magát a dolog, de egyúttal sokszor elakadtam benne, lehetetlen kombinációk jöttek néha ki:D csaj is avval a narancsos járgánnyal, ahogy fellőtte a segélyrakétát vele úgy h foglyul volt ejtve hát azon szakadtam szinte, h ilyen nincs amúgy h a 4 narancs egy bambusszal legurul a tűzhöz:D:D kicsit irreális volt azért...
amúgy ismersz még jó kis point and clicket ami neked úgy a személyes kedvenced és nem említettük meg? pl ismered a Syberia sorozatot? ha létezik jó kaland játék akkor az a Syberia... -
#12 Na, látod, most én nem vettem rosszat észre a 2. részben, ennyire különbözőek vagyunk:D -
IXEMGabeo #11 sztem maximum 2011-ben jöhet...
1. rész a Tunguska az az egyik legjobb sztorival megáldott kalandjáték volt, végig izgalmas volt és a csajszi Nina nagyon jó karakter volt, grafika is tűrhető és szép volt...
2. részbe (amit már Németek csináltak) elszúrták a hangját, belevettek egy olyan részt (Indonéziai rész Maxxel és a szöszivel) aminek abszolút semmiköze nem volt a game-hez és pl Párizs utcáit baromira elszúrták, nem tetszett az a térképes bolyongás, a logikai játékokat lehetetlen volt és semmi info nem volt, hogyan és milyen módon kellett megoldani így pl végigjátszást használtam azokhoz...ezenkívűl rövid volt a főgonosz baromi könnyű volt és semmi összeborulás nem volt Maxxel:D
Grafikailag viszont nagyon szépen megcsinálták a Puritas Cordist... -
#10 Én imádom ezt a Secret Files sorozatot, majdnem írtam, hogy lejátszottam a 3. részt, de látom, hogy készülőben van. Nagyon várom a következő részt.:) -
IXEMGabeo #9 épp most játszom vele...nagyon modern állati szép a grafika, viszont az első rész hangulatát és játékmenetét, logikáját, történetét nagyon nehéz lesz utolérnie...
SF: Tunguska jobb volt ugyanígy vagyok vele, azt 2x is kijátszottam, viszont a Puritas Cordis se volt rossz, látványosabb grafikával viszont úgy érzem összecsapták picit és a vége is eléggé nevetséges volt... -
#8 Hat nekem az elso resz nagyon bejott, de sajnos a masodikat feluton meguntam :(
Viszont ajanlom a Black Mirror 2-ot, az nagyon jora sikerult. -
#7 sztem is
egy wowba belehalnék:D -
IXEMGabeo #6 nem mindenki kaland játékos pedig a legjobb sztorik ezek által lesznek... -
#5 +fav
Lost Crown és Broken Sword powa!:D -
syberia2 #4 első jobb volt:) De félek hogy ez is úgy jár mint a Syberia 3- kevés érdeklődőnek nem fognak hamarabb traileket gyártani:( -
IXEMGabeo #3 gondolom te szeretted én kijátszottam mindkét részt az 1 zseniális volt a 2 kicsit könnyű és szedett-vedett volt... -
syberia2 #2 hoppá
+fav -
IXEMGabeo #1 Üdv régi hír csodálom, hogy nem kapott topikot majd valamikorra érkezik a nagysikerű pont clicker harmadik része...
íme gamestar