Secret Files 3

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó kaland TRILÓGIA😊
A legjobb

every damn day

Indonéziai rész az totál baromság volt meg azok a tárgyak😄😄 nagyon adta magát a dolog, de egyúttal sokszor elakadtam benne, lehetetlen kombinációk jöttek néha ki😄 csaj is avval a narancsos járgánnyal, ahogy fellõtte a segélyrakétát vele úgy h foglyul volt ejtve hát azon szakadtam szinte, h ilyen nincs amúgy h a 4 narancs egy bambusszal legurul a tûzhöz😄😄 kicsit irreális volt azért...

amúgy ismersz még jó kis point and clicket ami neked úgy a személyes kedvenced és nem említettük meg? pl ismered a Syberia sorozatot? ha létezik jó kaland játék akkor az a Syberia...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bogyoka
Na, látod, most én nem vettem rosszat észre a 2. részben, ennyire különbözõek vagyunk😄

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

sztem maximum 2011-ben jöhet...

1. rész a Tunguska az az egyik legjobb sztorival megáldott kalandjáték volt, végig izgalmas volt és a csajszi Nina nagyon jó karakter volt, grafika is tûrhetõ és szép volt...
2. részbe (amit már Németek csináltak) elszúrták a hangját, belevettek egy olyan részt (Indonéziai rész Maxxel és a szöszivel) aminek abszolút semmiköze nem volt a game-hez és pl Párizs utcáit baromira elszúrták, nem tetszett az a térképes bolyongás, a logikai játékokat lehetetlen volt és semmi info nem volt, hogyan és milyen módon kellett megoldani így pl végigjátszást használtam azokhoz...ezenkívûl rövid volt a fõgonosz baromi könnyû volt és semmi összeborulás nem volt Maxxel😄
Grafikailag viszont nagyon szépen megcsinálták a Puritas Cordist...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bogyoka
Én imádom ezt a Secret Files sorozatot, majdnem írtam, hogy lejátszottam a 3. részt, de látom, hogy készülõben van. Nagyon várom a következõ részt.😊

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

épp most játszom vele...nagyon modern állati szép a grafika, viszont az elsõ rész hangulatát és játékmenetét, logikáját, történetét nagyon nehéz lesz utolérnie...

SF: Tunguska jobb volt ugyanígy vagyok vele, azt 2x is kijátszottam, viszont a Puritas Cordis se volt rossz, látványosabb grafikával viszont úgy érzem összecsapták picit és a vége is eléggé nevetséges volt...

Sephi
Hat nekem az elso resz nagyon bejott, de sajnos a masodikat feluton meguntam 😞

Viszont ajanlom a Black Mirror 2-ot, az nagyon jora sikerult.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Pistike 007
sztem is
egy wowba belehalnék😄

nem mindenki kaland játékos pedig a legjobb sztorik ezek által lesznek...

Pistike 007
+fav
Lost Crown és Broken Sword powa!😄

elsõ jobb volt😊 De félek hogy ez is úgy jár mint a Syberia 3- kevés érdeklõdõnek nem fognak hamarabb traileket gyártani😞

every damn day

gondolom te szeretted én kijátszottam mindkét részt az 1 zseniális volt a 2 kicsit könnyû és szedett-vedett volt...

hoppá
+fav

every damn day

Üdv régi hír csodálom, hogy nem kapott topikot majd valamikorra érkezik a nagysikerû pont clicker harmadik része...

íme gamestar

← ElőzőOldal 5 / 5