Secret Files 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rayden02
Szerintem is,remélem majd ezt is faxán lefordítják a lelkes honosítok!
Remélem nem lesz majd gigszer!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

bogyoka
Hû ez nagyon jó lesz, akciódus lesz. Már nagyon várom.😊

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

tyû ez jónak tûnik nagyon😊 Ninának de szép kibontott haja lesz😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02

ja várjuk szépen

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bár igaz hogy akció az a 1-2 részben is volt. (bocs a dupla posztért.)

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

http://games.gamepressure.com/game_info.asp?ID=15007

Igen, 2012-ben fog ki jönni ha jól tudom. 😞 Egyébként ott van hogy:
age requirements: 16+ ha 16 éven felülieknek van akkor tuti hogy lesz benne valami akció 😄DD

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Rayden02
Sajnos csak 2012-ben fog jönni!
Info
Csak ne legyen igazam!

idénre sztem ki kell jönni. 2. rész, ha jól emlékszem 2008-ban jött ki...

bogyoka
Én úgy látom ott van, hogy PC, szóval arra is ki fog jönni.

Hali!

Srácok nem tudom ki vette észre de nézzétek meg: http://games.gamepressure.com/game_info.asp?ID=15007

Ott van hogy: Platform: Nintendo DS <- és nincs ott hogy PC ezek szerint csak Nintendo DS-re lesz?????? :S

alapból nem hiszem, hiszen a 2. rész is német volt, de biztos lesz hozzá magyarosítás...

Desiderata
és magyar lesz alapból? angolul nincs kedvem hozzá
Pistike 007
wii re is hmm

új info

jól mondtam 2011-ben biztosan jön a game<#eljen>

Malakai
Beszélgessünk... 😊

Egyébként meg megspájzolod a düznyit és prézliszerrel hapcingolod a sompályzlit!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ez most hogy jött?😄

bogyoka
elzárom<#nyes>

Malakai
Mit csinálsz akkor, ha a gázölömbérbõl nem szityál a gagyó?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

bogyoka
beszélgessünk😊)

Pistike 007
addig beszélgessünk!
😄D

sehol még el sem készült, de a topikot jó elõre megnyitottam mivel találtam róla infót, készül a 3. rész biza...kb 2011-ben fog kijönni az is fix...

Játszottam én már a játékkal csak nem voltam tisztába, hogy van neki harmadik része és nem voltam benne biztos hogy ez is az.

de azért köszönöm a megerõsítést, és honnan lehet letölteni? valaki ebben is segítsen.

köszönöm!
ez jó, hogy tévedtél akkor be a topikba, ha nem tudtad?😄

secret files

every damn day

Sziasztok!

Meg tudná nekem mondani valaki hogy ennek a játéknak ami a képeken van hogy mi a címe.

elõre is köszi
bogyoka
Ja, képzeld, ez puzzleból jött össze, elõször én is egybõl a Titanicra gondoltam😄

ez lol olyan, mint a Titanic és közben a SF3😄 milyen poén már...viszont ha ilyen csúcs grafika lesz ahogyan le van festve a 2 fõszereplõ arca akkor sztem igényes lesz a 3. rész

bogyoka
Ez jött ki a Lost Horizon játék bónuszában😊)

kicsit nagyon rajzfilmes😊 meglátjuk, a SF3-ról nem nagyon van hír

zzeN
Kijött egy újabb point'n click: A New Beginning.

Jónak tûnik.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

egy picikét egyetértek, amúgy akadtak benne szép részek, mint pl a hajó és az indonéziai rész is...kicsit kevésnek éreztem és a sztori se volt az igazi...Tunguska azért mégiscsak megtörtént esemény volt, a Puritas Cordis pedig egy kitalált baromság😄😄 nem is tudtam igazán beleélni magam, csak azért nyomtam végig, mert Nina azért mégiscsak okos, meg csinos is😄, na még a hangjába is belekötöttek és el is szúrták😄, viszont Maxet marha jól megcsinálták a 2-ben...

zzeN
Viszont a 2 szvsz akkora egy szar lett, visszafejlõdés az 1-hez képest.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Slayerboy
Still Life az fasza! 😊

Voltam zárás előtt. _______________

bogyoka
Nem kell odafigyelni, hogy milyen korszak, én sem szeretem a 18-19. századot, de Alter Egoban egyáltalán nem zavart, jó volt a történet.😊

akkor nem tudom mivel kevertem...

Malakai
Nem, Broken Sword modern korban játszódik, bár konkrétan nem emlékszek, hogy mikor, de valamikor 80-as, 90-es években.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Broken Sword...az nem izgat valahogy, gondolom az ilyen középkori játék😊 engem mondjuk az Alter Ego valahogy ezért nem tud izgatni, mert a 19. század végén játszódik az a korszak nem köt le...

majd azért meggondolom a Still Life, amit mondtál annak a kipróbálását illetve a Mata Harin agyalok még...

bogyoka
Erre kíváncsi vagyok a Black Mirror 3. részére, remélem jobb lesz, mint a 2. részemrõl.😊
Most fogom játszani a Broken Sword újabb kalandját, bár azt írtam, hogy nem szeretem a rajzolt játékot, de ez mégis megfogott😊

már idén jön a 3. része?😄 elõbb elkezdték a projectet, hogy már szinte egyidõbe kiadják a 2. résszel? alig lesz eltérés a két idõpont között, nem semmi milyen gyorsak...ha így áll a dolog remélem minõségi 3. részt kapunk, rohadt kíváncsi vagyok mit lehet ebbõl még kihozni😄 Darren az egyetlen Gordon vajon gonosz marad-e

egyelõre új hír nincs a SF3-ról

zzeN
Szerintem is jobb volt a Tunguska, mint a 2. Idei kedvencem a Black Mirror 2, még idén jön a 3. része, várós😊. Próbáltam még a 15 days-t(nem fogott meg), meg az Alter Ego-t(ez már jobb). Az örök kedvenc a Syberia.

Hitman nagyon jó, sosem csalódtam benne egyedül az 1. rész az ami nem jött be, de a többi zseniális

4. az a legelsõ kalandjátékok egyike 1993-as DOS-os programmal futott, ingyen letudod szedni pár mega az egész játék, de annál nagyobb élményed lesz😄, próbáld ki a DOTT-ot, kíváncsi vagyok mit szólsz hozzá és hogy hányszor akadsz el benne...tényleg a kalandjátékok alapja, a játékélmény a hangulat zseniális és 1993-hoz képest isteni grafika...

bogyoka
A 4.-et nem hallottam, nem ismerem, meg a Lost sorozatokat sem.
A Medal Of Honorral játszottam, és nagyon tetszett, meg a Hitman is.😊
Still Life-val nem játszottál? Azt nem érdemes kihagyni, ott is törheted a fejed😄

Mata Harit kipróbálom, engem érdekel a töri...amúgy nagyon szívesen látnék valami idõutazós kalandjátékot mint mondjuk a Tentacle-os volt😄

amúgy pedig bírtam még a Lost sorozatot, abból csináltak egy kaland játékot az elég gyér lett😊, ha van kedved kipróbálni és értékelni akkor a grafika miatt ajánlatos, de amúgy pedig, ha nem láttad a sorozatot nem érdemes kipróbálni, mert amúgy rém egyszerû game lett az Ubisofttol

Lost Via Domus, ha érdekel😉

tudod én mindenevõ vagyok, még a leggagyibb game-el is eljátszogatok...

Kaland gamek közül

1. Syberia 1-2.
2. Black Mirror 1-2.
3. Secret Files 1-2.
4. Day of the Tentacle

ezeken kívûl a Still Life-ra kíváncsi lennék...

kedvencem jelenleg a Split Second autós, Singularity FPS, Alpha Protocol is tetszett régen a Medal Of honor volt a kedvenc, egy idõben a Call of Duty sorozat a 2 és a 4 abból is, és bírom még a Batman Asylumot is...

ezenkívûl az egyik legnagyobb kedvencem amibe vannak logikai vonások, harcok, játékos/karakter, fegyverek fejlesztése is az a Star Wars Kotor 1-2.

bogyoka
Én is örülök.😄
A végigjátszáshoz csak végszükség esetén nyúlok, szeretem én megfejteni a dolgokat, és úgy mint Te, csak akkor nézem meg, ha már semmit nem tudok csinálni.
Neked van valami kedvenc játék még?

örülök, hogy még vannak olyan emberek akiket nemcsak az olykor buta FPS, meg TPS érdekel, hanem bírják a kalandgame-ket is😛 sztem ezeknek a játékoknak van a legjobb történetük, az angol tudást segíti, és segít abba, hogy gondolkodj...viszont sztem egy olyan rész, ahol elakadsz nem szégyen megnézni a végigjátszást én pl csakis akkor szoktam, ha nem látok leírást egy logikai kirakóshoz, vagy, ha 50x átjártam a terepet és semmi tárgyat nem találok, akkor úgy vagyok vele minden logikus volt, de mégis hiányzik valami, tehát megnézem...ez igazából csak egy kis kiegészítés😛

bogyoka
Ott én is sokszor elakadtam az indonéziai résznél, de tetszett.
Volt a Mata Hari, de az tán nem olyan nagy játék mint ezek, ott a tánc nem akart menni.😄
Na a Syberia nagy kedvencem még, én gyönyörû játéknak tartom, a 2. részben tetszett nagyon a kutyaszerû valami.😄