214
Secret Files 3 - Geheimakte 3
  • IXEMGabeo
    Szia Ticsy,

nyomd meg úgy másfél másodpercre a jobb nyilat, majd utána lendületből a bal nyilat és megint a jobb aztán bal és újra a jobb. Ez, ha jól számoltam 4 gombnyomás. Rá kell érezned a ritmusra mást nem tudok mondani:)
  • Ticsy
    valaki tudja hogy a szobor tetején a mozgatást hogy lehet gyorsítani nem tudok tovább menni HELP
  • IXEMGabeo
    jaja:) arra gondolok, hogy lehetőleg minél kevesebbszer nyomok rá a nagyítóra és úgy:) Nagyobb kihívás és kíváncsi vagyok a végén a statimra
  • bogyoka
    Én is magamtól jöttem rá a dolgokra, és szépen haladtam előre. Csodálatosan megvan csinálva, nagyon élvezem:))
  • IXEMGabeo
    áá nem:) Szépen lassan kiélvezem a játékot nem kapkodom vele:) Próbálok mindenre magamtól rájönni.

Amúgy azt veszem észre, hogy nem sok tárgyat kell felvennünk az elején és gyorsan haladunk egyik helységről a másikra. Remélem ez változik egyébként jó. Mégcsak most tartok a Török pálya elején
  • bogyoka
    Te már végigjátszottad?
  • lacica
    Nagyon kösz.
  • IXEMGabeo
    óh az nem nehéz:) felmész a 2 gerendára leszeded azt az egyiptomi jelképekkel teli függönyt, majd a horoggal kombináld majd menj az ablakhoz vele.
  • lacica
    Én még Egyiptomban, a gerendákon 2 őr fölött.THX.
  • bogyoka
    Nagyon szépen köszönöm, nem találtam rá logikát, hogy mi a helyes sorrend.:))
  • zsozso29
    Lacica:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A lézerrel kell az (Sprinkler system) öntöző rozsára világítani.

Bogyóka:

• lacica
    Kötyi a sok segítőkészséget.
  • bogyoka
    Én is ott vagyok elakadva, ha sikerül megfejtened, írd már meg nekem, hogy mi a kód, én is próbálkozom addig.:)
  • bogyoka
    Nekem nagyon tetszik, szépen haladok, nem akadtam még el.:)) Talán most egy kirakósnál akadok el, mert nem tudom az első Terminálnál mit kell kiraknom.:)
  • zsozso29
    Az 1-2 rész azért jobb volt, de ez sem rossz. Nem nehéz, csak némelyik kirakós.
    Amúgy két befejezése van! csak már tegnap nem volt kedvem zongorázgatni, de most megcsináltam.
    Egy hibát észleltem a Múzeumnál mikor az alaksorban vagyok és kiakarok menni az ajtón, de nem enged egy mondat erejéig az Angol szinkron és felirat Németre vált, semmi más bug nem volt nálam.
  • lacica
    Gyenge vagyok a két őr fölött elakadtam.Help!!
  • IXEMGabeo
    nem, hogy kiélvezted volna kicsit:)

Gondolom nem volt túl nehéz. Na és mik voltak az élményeid? Én még az elejénél tartok. Alexandria gyors volt, most vagyok a múzeumban:)
  • zsozso29
    Jaj ne már! Már meg ki is pörgettem! 5:11 perc
    Ennyi csak?! Na mind1, ez is megvót! :DDDDD

• IXEMGabeo
    remek:)

Lesz pénzem a trilógiát lehet beszerzem eredetibe:) Ez a játék igazi unikum a kalandosok között
  • zsozso29

Kb 4 óra játékidő eddig

Helyszínek:

Alexandria, Egypt
    Finistére, France
    Berlin, Gremany
    Potbelly Hill, Turkey
    Florence, Italy
    San Francisco, Usa
    Aircraft Carrier
    Cern, Switzerland
    The End Of The World
    Santorini, Greece--> Most itt járok megint el akadtam, szimbólumos kirakó, ajtót kellene kinyitni de nem tudom a helyes sorrendet már nagyon idegesít!!!
  • IXEMGabeo
    zsozso29: mennyit játszottál eddig vele? és hány helyszínen voltál? csak rébuszokban kérjük az infót a többit spoileresen:)
  • zsozso29
    Köszi. Túl vagyok már azon is. :DDD
  • IXEMGabeo
    segítenék, de nem kezdtem még el a játékot:)

Így is azon dolgozom milyen bannert tetessek ide be. Az feldobná a topikot is
  • zsozso29
    Megvan nem kell! Viszont a Mechanical Cylindert nem tudom ki nyitni, mi az a szó amit ki kell rakni?
  • zsozso29
    Mit kell csinálni? Helyszín: Florence, Italy
    Szóval mit kell csinálni hogy An-Nasir követni tudjam? a paradicsomot már odaadtam de mit kell még?
  • IXEMGabeo
    angolos vagyok:(

viszont Rayden lenti hsz-e szerint 14-én azaz holnap jöhet az angol verió is.
  • Desiderata #108
    németül már kiadták
  • IXEMGabeo
    demo nem izgat, de a teljes játékot kivárom, most úgyis elfoglalt leszek:)

Viszont bízom benne a teljes verziót csak kiadják angolul:)
  • Rayden02
    Secret Files 3 Demo
    LINK
    Sajna csak németül van!
  • Rayden02
    Secret Files 3 a Steam-en!

"Elérhető: 13 szeptember 2012
    A játék feloldásáig körülbelül 1 nap és 9 óra van hátra"

• IXEMGabeo
    Bemondanak mindig egy korai időpontot, de aztán kiderült, hogy úgyis később jön ki. Rayden belinkelte a hivatalos időpontot:) Nem hinném amúgy, hogy a játék drága lesz szóval érdemes megvenni
  • Robi546
    És a videóban ami van hogy Augusztus 31 ? Egyébként én is várom,jó lesz mint a többi rész! :)
  • bogyoka
    Hű de jó lesz:)

Most ingyenesen kipróbálható a The Secret World, nagyon jó játék, bár ott harcolgatni kell:)
  • IXEMGabeo
    Szeptember 14 elvileg PC és az Egyesült Királyságban is. Onnantól Európa szerte
  • bogyoka
    Mikor jön már ez a játék?:) Már nagyon várom.:D
  • IXEMGabeo
    váróóós, majd valami ütős bannert beteszek hozzá
  • Rayden02
  • IXEMGabeo
    gyáá 3. képen még a Mona Lisa is ott lesz:D akkor lehet valami olasz városka múzeumát látogatjuk meg a rejtélyek felkutatásában
  • IXEMGabeo
    Az tuti, hogy lesz benne szó Leonardo Da Vinciről mivel Nina mögött az az ő alkotása az 1. képen:)
  • Rayden02
    Fenébe,"Ha majd" akart lenni!

No mindegy...új lépek,azt hiszem ezek még nem voltak!