214
Secret Files 3 - Geheimakte 3
-
IXEMGabeo #134 Szia Ticsy,
nyomd meg úgy másfél másodpercre a jobb nyilat, majd utána lendületből a bal nyilat és megint a jobb aztán bal és újra a jobb. Ez, ha jól számoltam 4 gombnyomás. Rá kell érezned a ritmusra mást nem tudok mondani:) -
Ticsy #133 valaki tudja hogy a szobor tetején a mozgatást hogy lehet gyorsítani nem tudok tovább menni HELP -
IXEMGabeo #132 jaja:) arra gondolok, hogy lehetőleg minél kevesebbszer nyomok rá a nagyítóra és úgy:) Nagyobb kihívás és kíváncsi vagyok a végén a statimra -
#131 Én is magamtól jöttem rá a dolgokra, és szépen haladtam előre. Csodálatosan megvan csinálva, nagyon élvezem:)) -
IXEMGabeo #130 áá nem:) Szépen lassan kiélvezem a játékot nem kapkodom vele:) Próbálok mindenre magamtól rájönni.
Amúgy azt veszem észre, hogy nem sok tárgyat kell felvennünk az elején és gyorsan haladunk egyik helységről a másikra. Remélem ez változik egyébként jó. Mégcsak most tartok a Török pálya elején -
#129 Te már végigjátszottad? -
#128 Nagyon kösz. -
IXEMGabeo #127 óh az nem nehéz:) felmész a 2 gerendára leszeded azt az egyiptomi jelképekkel teli függönyt, majd a horoggal kombináld majd menj az ablakhoz vele. -
#126 Én még Egyiptomban, a gerendákon 2 őr fölött.THX.
-
#125 Nagyon szépen köszönöm, nem találtam rá logikát, hogy mi a helyes sorrend.:)) -
zsozso29 #124 Lacica:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Bogyóka:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#123 Kötyi a sok segítőkészséget. -
#122 Én is ott vagyok elakadva, ha sikerül megfejtened, írd már meg nekem, hogy mi a kód, én is próbálkozom addig.:) -
#121 Nekem nagyon tetszik, szépen haladok, nem akadtam még el.:)) Talán most egy kirakósnál akadok el, mert nem tudom az első Terminálnál mit kell kiraknom.:) -
zsozso29 #120 Az 1-2 rész azért jobb volt, de ez sem rossz. Nem nehéz, csak némelyik kirakós.
Amúgy két befejezése van! csak már tegnap nem volt kedvem zongorázgatni, de most megcsináltam.
Egy hibát észleltem a Múzeumnál mikor az alaksorban vagyok és kiakarok menni az ajtón, de nem enged egy mondat erejéig az Angol szinkron és felirat Németre vált, semmi más bug nem volt nálam.
-
#119 Gyenge vagyok a két őr fölött elakadtam.Help!! -
IXEMGabeo #118 nem, hogy kiélvezted volna kicsit:)
Gondolom nem volt túl nehéz. Na és mik voltak az élményeid? Én még az elejénél tartok. Alexandria gyors volt, most vagyok a múzeumban:) -
zsozso29 #117 Jaj ne már! Már meg ki is pörgettem! 5:11 perc
Ennyi csak?! Na mind1, ez is megvót! :DDDDD
-
IXEMGabeo #116 remek:)
Lesz pénzem a trilógiát lehet beszerzem eredetibe:) Ez a játék igazi unikum a kalandosok között -
zsozso29 #115 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kb 4 óra játékidő eddig
Helyszínek:
Alexandria, Egypt
Finistére, France
Berlin, Gremany
Potbelly Hill, Turkey
Florence, Italy
San Francisco, Usa
Aircraft Carrier
Cern, Switzerland
The End Of The World
Santorini, Greece--> Most itt járok megint el akadtam, szimbólumos kirakó, ajtót kellene kinyitni de nem tudom a helyes sorrendet már nagyon idegesít!!! -
IXEMGabeo #114 zsozso29: mennyit játszottál eddig vele? és hány helyszínen voltál? csak rébuszokban kérjük az infót a többit spoileresen:) -
zsozso29 #113 Köszi. Túl vagyok már azon is. :DDD -
IXEMGabeo #112 segítenék, de nem kezdtem még el a játékot:)
Így is azon dolgozom milyen bannert tetessek ide be. Az feldobná a topikot is -
zsozso29 #111 Megvan nem kell! Viszont a Mechanical Cylindert nem tudom ki nyitni, mi az a szó amit ki kell rakni? -
zsozso29 #110 Mit kell csinálni? Helyszín: Florence, Italy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval mit kell csinálni hogy An-Nasir követni tudjam? a paradicsomot már odaadtam de mit kell még? -
IXEMGabeo #109 angolos vagyok:(
viszont Rayden lenti hsz-e szerint 14-én azaz holnap jöhet az angol verió is. -
#108 németül már kiadták -
IXEMGabeo #107 demo nem izgat, de a teljes játékot kivárom, most úgyis elfoglalt leszek:)
Viszont bízom benne a teljes verziót csak kiadják angolul:) -
#106 Secret Files 3 Demo
LINK
Sajna csak németül van! -
#105 Secret Files 3 a Steam-en!
"Elérhető: 13 szeptember 2012
A játék feloldásáig körülbelül 1 nap és 9 óra van hátra"
-
IXEMGabeo #104 Bemondanak mindig egy korai időpontot, de aztán kiderült, hogy úgyis később jön ki. Rayden belinkelte a hivatalos időpontot:) Nem hinném amúgy, hogy a játék drága lesz szóval érdemes megvenni -
Robi546 #103 És a videóban ami van hogy Augusztus 31 ? Egyébként én is várom,jó lesz mint a többi rész! :) -
#102 Hű de jó lesz:)
Most ingyenesen kipróbálható a The Secret World, nagyon jó játék, bár ott harcolgatni kell:) -
IXEMGabeo #101 Szeptember 14 elvileg PC és az Egyesült Királyságban is. Onnantól Európa szerte -
#100 Mikor jön már ez a játék?:) Már nagyon várom.:D -
IXEMGabeo #99 váróóós, majd valami ütős bannert beteszek hozzá -
#98 -
IXEMGabeo #97 gyáá 3. képen még a Mona Lisa is ott lesz:D akkor lehet valami olasz városka múzeumát látogatjuk meg a rejtélyek felkutatásában -
IXEMGabeo #96 Az tuti, hogy lesz benne szó Leonardo Da Vinciről mivel Nina mögött az az ő alkotása az 1. képen:) -
#95 Fenébe,"Ha majd" akart lenni!
No mindegy...új lépek,azt hiszem ezek még nem voltak!