88
  • bippo
    #88
    Ezért kell alkalmazkodni, és úgy variálni a taktikádat :)
  • hantabb
    #87
    nem hiszem h olyan oriási taktikát lehetne az ilyen müsorokban alkalmazni..egy idö után ugy is meghiusul...
  • winnie
    #86
    mert, ha lenne, akkor nem bírnád megállni, hogy nézd?

    (máshol egyébként vannak már tanulmányok arról, hogy mi készteti embereket arra, hogy bizonyos dolgokat, mondjuk fórumokban mások tudomására hozzanak. lehet, hogy csak a többiek elismerésére vágynak?)
  • jaspercry
    #85
    Jaj de jó!!,hogy nincs tv-m már legalább 1-1,5 éve....
  • zola2000
    #84
    Én meg úgy vagyok vele, hogy az hogy adja a retekklubb még nem zavarna, max nem nézem, az zavar, hogy állandó beszédtémák az ilyen műsorok.

    Bár már megszoktam, hogy ami én nézek, azt senki sem ismeri, és amit meg nem néznék az tuti siker magyarországon...
  • winnie
    #83
    ?? olvasd el még egyszer. ez egy stratégiai játék, aminél nem hiszem, hogy lenne jobb, ami tesztelné a strat. érzéket. (inkább játszani lehet érdekes, mint nézni, de ha jól készítik el, akkor tanulságos néznivaló is.) és, aki jelentkezik rá, az annak a tudatában jelentkezik, hogy ez egy strat. játék, amiben a győztes, a legjobb stratéga nyer pénzt. (szétszivatni? tönkretenni? ez egy játék. vagy már mondtam? társasjátékoztál már?)

    és igen, bb.
  • bippo
    #82
    Nagyon megérthetted a lényegét, főleg, hogy winnie a BB-ről írt, nem a Való Világról :)
  • Magiszter
    #81
    Aha. Így elmondva már értem a Való Világ lényegét. Egymást kell szétszivatni, tönkre tenni és kitúrni a nagy pénzért.

    (BB1? Hány volt belőle? O.O )
  • winnie
    #80
    "Nem látom mi abban a jó hogy fognak egy marék válogatott balféket és összezárják őket egy házban, majd ezt napi 24 órában kamerázzák..."

    nekik az a jó, hogy nézik az emberek. a játékosoknak az a jó, hogy a BB (nem a vv) egy remek stratégiai játék, ahol taktikusnak kell lenni és elérned, hogy mindenkit előtted szavazzanak ki.

    az, hogy a nézőnek miért jó, azt csak az tudja, aki nézi. a bb1-et én is láttam, érdekes volt.

    (a hazai verziók hibája, s itt vész el a BB stratégiai játék jellege, hogy nálunk a nézők szavaznak ki. amerikában például a játékosok döntik el, ki menjen. és az nyer a végén, aki úgy ejti ki, ejti át a játékosokat, hogy azok a döntőbe mégis rá szavaznak, neki adják a sok pénzt.)
  • Magiszter
    #79
    Oh! My! God!
    Anno a Big Bránert elkezdtem nézni, de pár rész után leszakadtam. A Való Világot már el se kezdtem.
    Nem látom mi abban a jó hogy fognak egy marék válogatott balféket és összezárják őket egy házban, majd ezt napi 24 órában kamerázzák... De a Rómaiak is megmondták Kenyeret és Cirkuszt a népnek! Én kérem a kenyeret, a cirkuszt meg megkaphatják azok akiknek kell.
  • Murder3
    #78
    "Sokak titkos vágya teljesül ősszel, ugyanis visszatér a magyar tévézés történetének egyik legsikeresebb valóságshow-ja, a Való világ. "

    Kik azok az elmerokant idióták akiknek ez a szar a vágya????????????
  • fergusonpapa
    #77
    nekd irom mert tevagy legjobban felháborodva.hogy téged miért zavar h más mit néz...kérdem am én miért???közel 50 magyar nyelvü csatorna van aszem lehet kapcsolgatni. hir tv stb.
    Én pl egésznap discovert nézek miden alfajával..néha egykis sporthir vagy nagy ritkán eltéved a kezem más csatornákra. DE nem szidom h ezen azon miszarokat adnak lásd jonas brothers,viva stb...letojom,csak elkapcsolok.

    most h ujra VV lesz számomra poén pár uj arc akiken röhöghetek mert tudván ezek h celebek lesznek..mident megtesznek h tényleg azok legyenek igy lesznek szánalmasak.régebbiekböl nem sokkerült ki aki még eböl él és nem is számitott rá sztem.az h uj arcok mint mondtam jöhetnek nem fogom éjjel nappal nézni de néha odakapcsolok és röhögök egy jót egy nehéz nap után.ahogy tettema celeb vagyok ments ki innen...máuunika shown vagy megasztár válogatáson...:D

    Szóval ki h tekint rá.a vélemények meg legyenek sajátok ne higyük h magsabb létsikon vagyunk mert nem szeretjük azt..még akor se ha nyilvánvaló.lásd discoveryt nem sok csaj néz.ök viváznak nekünk ez trágya nekik az.nekd hir tv való nekm besincs fogva(dirkekt) ennyi..

    örüljünk h több társadalmi réteget kiszolgáló tv csatornáink vannak.midenki azt néz amit akar.
  • Zsolt1980
    #76
    Khm...
    Akartam volt mondani:Rózsa Sándor.
    Akiről egyébként igenis készült mozgókép, még az átkosban, méghozzá tévésorozat egész pontosan.
    Úgyhogy kétszeresen is kérek bocsánatot minden kedves olvasótól! :-)
    Jah...
    Nem, nem a Viktor vagyok! :D
  • Zsolt1980
    #75
    Én azt mondom gyerekek, a faszba az ilyen gyökér, kibaszott, szar, hülye műsorokkal!
    Az ilyenekből semmi értelmeset, értelmesebbet nem lehet tanulni, ellesni!
    Ki néz ilyet?
    Számomra teljesen érdektelen volt már az indulásánál is, 2001-ben, vagy 2002-ben.
    Szánalmas volt a legelső kockától!Meg gusztustalan!Még egy ilyen aljadék és aljasító, lealacsonyító műsort!
    Megint elakarják adni majd a gyerekeknek, tiniknek, az ifjúságnak a senkiket, az olyanokat, akik nem érdemelhetik meg a példakép titulust!
    Érték, értékközvetítés, műveltség, igényesség abszolút hiányzik az ilyen adók műsoraiból!
    Pedig lenne mit mutatni!Például ott a Hír TV-n az Értékmentés másként című műsor!És ez csak egy példa arról az adóról!
    Plusz vannak még híres színészeink, színésznőink, stb.!Egy csomó tehetséges ember, művész, tudós, egykoron volt tudós, történelmi alak, akik megérdemelnék a kellő számú figyelmet, műsoridőt!
    "De nincs rájuk igény!"
    Persze, hogy nincs!Amit bemutatsz, vetítesz másoknak, egy idő után azt fogják igényelni, méghozzá igen rövid elteltével!
    Csak egy példa:amikor még a Mónika Show és társai elkezdődtek mindenki azt mondta, hogy erkölcstelen nézni, hogy ms kibeszéli a műsorokban az életét, de juszt is elkezdték nézni, főleg a nők, és tényleg hamar rá is kaptak!Az ismerősi körömből senki sem volt anno a fenti dologgal ellentétesen azok közül, akik még a mai napig sem nézik.Hozzáteszem, senki sem szokott le a mónikáról!Pfff.Ez aztán igényesség!
    Visszatérve a három bekezdéssel ezelőttire:pedig lenne!
    Más, ami ide tartozik, mégha nem is szorosan!
    A magyar filmekkel kapcsolatban:a legtöbb filmünk nem magyar témát dolgoz fel, nem hazai, nemzeti problémákkal, gondokkal, bajokkal, történelemmel foglalkozik.Olyan dolgokkal, amelyeket el lehetne és el is kellene mesélnie egy-egy filmnek.Pl. 20. századi történelem.Első világháború.Őszirózsás forradalom (az is az ezutáni volt amúgy...lásd arréb), 1919-es bolsevik-kommunista (patkány)forradalom, 1919-es, 1920-as antikommunista szabadságharc, "Horty-rendszer" (ami , mint olyan nem is volt, mármint rendszer), második világháború, német megszállás, nyilas hatalomátvétel, nyilas hatalom, nyilas terror (minden, ami bele tartozott), kommunista hatalomátvétel, komcsi terror, 56', 56' utáni megtorlás, komcsi népírtás, és még sokminden más.
    Tény, hogy némelyik témáról készült film, de pl. baj szerintem, hogy világháborús film nem készülhet, mert például a szomszédaink "érzékenyeny reagálnának rá", "megbántaná őket", "fenyegetve éreznék magukat", ami valjuk be nem kicsit komikus, hiszen gyakorlatlag egy hadsereg nélküli védtelen kis ország vagyunk.
    Pl. Tobak Tibi bá' dokukönyveiből, melyek a 101. Puma Vadászrepülő osztályról szól, mindig is szívesen néztem volna egy jól sikerült háborús filmet! :-)))Vagy egy jobb pédát mondva: egy csomó híres csatáról, történelmi alakunkról, vagy irodalmi műből (!!!) nem készült még semmilyen mozgókép!
    Pl.:Rózsa Gyuri
    Oké, a néhai viszkis, vagyis nem a legjobb péda, legalábbis valahol...:D
  • winnie
    #74
    "te meg ezeket az embereket nézed le winnivel. "

    LOL? ki néz le kit? mindenféle gusztustalanságot írsz, lebűnözőzöd a vidékieket, no komment.
  • Zoliz
    #73
    Ez így igaz, lopni 600K-t havonta nem nagy szám, csak pofa kell hozzá, meg olyanok akiktől el lehet venni..
  • pepe792
    #72
    nagyképű vagy öreg. elolvastam mit írtam. hidd el sokan akarnak sokat keresni becsületes munkával, de ez sajnos nem megy. te meg ezeket az embereket nézed le winnivel. tudod egyszer fent egyszer lent. a pénz meg nem boldogít.
  • Szemjuel
    #71
    ki vagy te ahhoz, hogy megkérdőjelezd az én munkám becsületességét? álszent hülye! olvasd már el miket írsz és gondold végig mit hiszel magadról és mi vagy!
  • Szemjuel
    #70
    már bocsánat, de én példával alátámasztottam hogy az aki menedzser diplomával elmegy egy autókereskedésbe minimálér az hülye! ehhez hogy jön hogy én lenézem azt aki nem keres jól? inkább azt nézem le aki idióta módon megsértődik, és irigy indulatokból jön azzal hogy aki többet keres mint ő az szar ember! gondolkodjál már papa! kösz
  • adler30
    #69
    Na most látom,hogy van egy két ember aki ezt az agymosásra kitalált műsort védi.Ez érdekes,azt hittem hogy ilyenek csak állatkertekben fordulnak elő.Meg a másik félnótás aki megmondja országos méretben hogy ki, milyen végzettséggel,hol és mikor meg kivel mennyit tud keresni.Tiszta röhej,csak nem szabadkőművesek vagytok?Idealisták gyülekezete.
  • winnie
    #68
    és ezt még komolyan hangoztatod is? ne haragudj, de ritka gusztustalan dolgokat írsz a vidékiekről (eleve nem értem, miért kell különválasztani azt, aki nem bp-en él). szíved-joga, de miért hangoztatod?

    elolvastad, hogy mire válaszoltam és, hogy mit válaszoltam? azt sem értem, hogy miért tartasz felsőbbrendűnek, hacsak nem be akarsz vágódni (én kábé egy random senki vagyok, inkább alsóbbrendű, mint felsőbb). de ezzel komolyan azt akarod mondani, hogy aki vidéken lakik és mindenkit ismer, az csak 1-2 tisztességes embert ismer? épp, hogy aki vidéken lakik az mindenkit ismer, ezért sokkal több tisztességes embert. tehetek én arról, hogy a kollega csak 1-2 becsületes embert ismer? én eleve nem ismerek olyan embert, aki ne lenne becsületes, illetve nem tudok róla. ő meg szinte csak olyat ismer. ha ez nem negatív kép, akkor nem tudom mi.

    (te voltál ugye, aki lejjebb másokat undorítózott le?)
  • dyra
    #67
    Sokat változott a világ, szerintem bukás lesz.
  • nlght
    #66
    Egy újabb jel, hogy süllyed a tv hatalma és nő az interneté. Már nem fogja sokáig húzni a mai értelemben vett tv...
  • pepe792
    #65
    "ez inkább rólad fest negatív képet, hogy ilyen embereket ismersz. mások szerintem jobb körökben mozognak."

    Már elnézést de hülye vagy winnie. Látszik nem a Föld nevű bolygón élsz, és felsőbbrendűnek tartod magad. Ezzel azt a sok százezer embert nézted le, azt a sok százezer embert szóltad le, azt a sok százezer embert sértetted meg akik kisebb településen élnek, ahol mindenki ismer mindenkit. Csak tudod ezek nélkül az emberek nélkül a nagyobb városok nem létezhetnének. Ha egy ilyen szöveget eleresztenél vidéken nem biztos, hogy megköszönnéd.
  • Bren X
    #64
    Hogy a klasszikussal éljek: Ez a program is nagy kikapcsolódás számunkra, főleg a tévénknek.
  • boond
    #63
    a műsort legalábbis :D
  • boond
    #62
    Ezek vissza mentek az időben, vagy csak nosztalgiáznak?
    Az lenne vmi ha az új ortt nem csak megbüntetné de be is tiltaná :D
  • MrSpock
    #61
    Ez nem azt jelenti hogy haverjai vagy bármi!!!!!
    Nem igaz,hogy miért kell egyből negatív képet kialakítani bárkiről is akit nem ismersz-tek. Mindig van valami visszavágásodra? Te tökéletes vagy?
    Nem tisztem megvédeni,vagy bármi,de ismerni attól még lehet még olyan embereket akik másokon átgázolva jutnak előre. Például egy kisvárosban névről lehet tudni ki mivel foglalkozik,ki kinek a zsebében van és mivel. És ez nem az ő,vagy a mi hibánk hogy ezek élnek jól. Tisztelet a kivételnek,mert én is ismerek becsületes vállalkozót,vagy melóst aki igen jól áll,de tudom hogy meg is fizeti a munkásait is úgyhogy,akik hozzáértőek,és nem lopják meg ott ahol tudják,és becsülettel is melóznak ott.
    Őrülj neki,hogy te olyan jó körökben mozogsz!De ettől még amásikat nem kell leminősítened,lenézned. De ahogy elnézem az írásaid te sem az a megértő,kedves empátiával bíró jó emberke lehetsz.Bocs ha személyeskedtem,de nem hiszem hogy sokan egyedül lennék itt a véleményemmel. Cak azért az igaztalanságot nem igen tudom tolerálni..sorry
  • winnie
    #60
    "Akiket én ismertem sokakat, és sokat keresett, abból egy azaz egy-két ember volt becsületes, "

    ez inkább rólad fest negatív képet, hogy ilyen embereket ismersz. mások szerintem jobb körökben mozognak.
  • Inquisitor
    #59
    "és ahogy látom, aki "akar" az jól tud keresni, aki nem "akar" az nem fog!"
    Akiket én ismertem sokakat, és sokat keresett, abból egy azaz egy-két ember volt becsületes, aki a tudásával keresett sok pénzt. Többi 20-30 meg másokat lenyúló, csaló és hazug ember volt. Ha ilyen áron lehet sokat keresni, akkor talán nem is olyan fontos ;)
  • pepe792
    #58
    Örülj neki hogy te annyit keresel. Neked való a való világ villa éppen. A való világ akkor is az, hogy sok családban a gyerekeknek enni nem tudnak adni.
    600k raksz el havonta. Valaki meg annyit keres egy év alatt becsületes munkával. Undorító egy ember vagy, hogy ezeket lenézed.
  • MrSpock
    #57
    Örülj anak,hogy annyit keresel amennyit!De gondolom nem te pucolod a szart a mosdókban!Csak nagyon nembírom azokat az embereket akik lenézik azokak akik nem keresnek annyit,holott tisztességesen végzik a munkájukat! Tudomásul kellene végre egyeseknek venni,hogy nem mindnekinek ugyanaz a lehetősége,és nem verni a nyált,hoyg lúzer ha elmegy autókereskedésbe,vagy bárhova dolgozni..azért hogy megéljen ő,vagy a családja.
    A témához is hozzászólva..akit érdekel nézze a VV-t,de ellehet kapcsolni,vannak alternatívák!
  • EXPENDABLE
    #56
    winnie most őszintén mennyit fizet neked az rtl ezért?
  • bippo
    #55
    Az eltérő vélemény mindig zavar valakit, amióta világ a világ.

    (bár engem inkább az zavar, ha valaki úgy kezd el anyázni, hogy nem nézte, nem is fogja, sőt a cikket sem olvasta el, de azért lepontozta 1-re, és direkt ide is beír)
  • immovable
    #54
    Nem néztem, nem is fogom, sőt a cikket sem olvastam el, de azért lepontoztam 1-re (default szekeres), és direkt ide is beírok, mert látom az eltérő vélemény egyeseket zavar.
  • bippo
    #53
    "A TV ilyen szempontból szerintem káros, mert az emberek prioritást adnak a TV műsoroknak."

    Ez még önmagában nem feltétlenül baj. Hiszen az is egy szórakozási forma a sok közül. Ha ő azalatt szórakozik jobban, miért ne választaná azt?! Te is nézel filmeket, más miért ne tehetné, és éppen tévén keresztül.
    (pl. kinéz egy filmet, műsort, nyilván nem feltétlenül akar lemaradni róla, így prioritást ad neki. (no, persze a BK szerintem sem olyan, ami nagy prioritást érdemel))
    A gond akkor van, amikor már függőséggé válik.
  • DRFlame
    #52
    Ha valaki nézi, mert nincs jobb dolga az egy dolog. Bár én is elég negatív véleménnyel vagyok ezekről a műsorokról.
    A probléma akkor van, ha valaki azért nem csinál mást, mert megy a TV-be VV.

    "Most nem megyek, mert megy a Barátok közt, utána meg már késő van... Majd legközelebb."
    Azért a BK-t írtam, mert ezt szó szerint idéztem egyik haveromtól, de behelyettesíthető a VV is, vagy tulajdonképpen akármi.

    A TV ilyen szempontból szerintem káros, mert az emberek prioritást adnak a TV műsoroknak.
  • roliika
    #51
    És engem nem cseszeget senki? Cccöh...
  • winnie
    #50
    ez olyan, hogy az erőszakos játékoktól te is erőszakos leszek. ilyesmi csak azokra hat, aki eleve fogékony, neadjisten buta. viszont, ilyen alapon, mármint szigorúan elméletin, a nyomozós sorozatok minden epizódja kvázi agytornával ér fel, lehet űzni a "ki a tettes?" játékot. ezekkel nem lehet semmi gond. mint ahogy az sem biztos, hogy szellemi épüléshez vezet, ha valaki megnéz egy discovery-s reality-t 10 reklámszünettel, vagy egy 3*1 órás különkiadást az animal planeten a gnúk szabadidős tevékenységeiről. oké, lehet, hogy bővül az ember ismerete gnúkból, de egyébként...
  • Csirke4
    #49
    wowkocka.