88
  • Szemjuel
    unokatestvérem például az általad említett diplomával úgy 350k nettót kap :O akkor most ki a hibás? a rendszer vagy a pancser aki autókereskedésbe megy dolgozni?
    de nekem pl még(!) nincs diplomám és úgy 600k-t teszek el havonta! és ahogy látom, aki "akar" az jól tud keresni, aki nem "akar" az nem fog!
  • RYO21
    A jóöreg PöTöCö 1...
    A hangminőség rohadtszar, és az amcsi sorozatoknál a sámlibetűk...
    De a lényeg, hogy még antenna nélkül és befogható (és tűéles a kép)!
  • Wolfman017
    wall of text crits you for 52600 damage
  • Wolfman017
    Valamilyen szinten butít. Mikor hazaérnek a munkából az emberek, és az első dolguk bekapcsolni a tv-t és nézni a cigány drámát a maunika shauban ahelyett, hogy a kölykökkel vagy az otthoni teendőkkel foglalkoznának, és ettől jó érzéssel teliek lesznek, hogy mennyivel jobbak mint a tévében szereplő emberek. Vagy mikor meglátják a telegasztrot és egy havi fizetést eltelefonál meg jósoltat és hívja a 0690 akármennyit aztán egy rohadt 4 betűs szót nem tud kinyögni a fickó annyira retardált de tárcsázni tud mint a birka. Lehet, hogy ha valami ismeretterjesztő vagy műveltető műsort vetítenének az ilyen szennyek helyett, akkor megtudná válaszolni a Fókusz stábjának az utca embere, hogy mégis mi a fasz van Március 15-én. De hát pénz > minden más. Az otthonülő átlag emberke meg nem fog Discoveryt vagy Animal Planetet nézni, hogy bővítse az ismereteit, hanem inkább benyomja az ertíelt és csorgatja a nyálát és növeli a képzeletbeli egóját és az eszét az aznapi 126. nyomozós sorozat epizódjával, megnézi a barátok köztöt.
  • winnie
    még szép, hogy nem. csak itthon már annyira agymosottá vált pár ember, hogy komolyan elhiszik azt, amikor leírják, hogy a tévé butít. kérdés, hogy ők mit szedtek, hogy eljutottak eddig a megállapításig:)
  • Al Ashrad
    Én néztem mindet ezt is fogom és nem érzem magam ettől hülyének. :)
  • lpmaskmancick
    Én az első részébe bele-bele néztem, de anno inkább a BB-t néztem kispöcsként. Későbbi VV szériákba is csak hébe-hóba nagyritkán néztem bele. Ebbe tuti nem fogok, még egy ok hogy ne nézzek kereskedelmi csatornákat.
  • galmat
    *mint A mount everest.
  • galmat
    Hát de egy szerencsétlen alak vagy te!
    A való világ 1-be néztem 1x bele, hogy megtudjam miről van szó. Na pont elég volt...

De te csak beszéljél akkor sületlenségeket mint mount everest.... áááá... inkább nem írom tovább most miket gondolok.
  • Csirke4
    Ez most valami vicc?
  • winnie
    ezért inkább fórumozol. jobban jártál.
  • Solmenir
    Én hálával tartozom a Való Világnak, annak idején az szoktatott le a TV-zésről.
  • Wolfman017
    Akkor az már bizony személyes szoc. problémája az illetőnek, hogy nincs annyi töke hogy új munkát keressen magának vagy tovább képezze magát ha a jelenlegi képesítésével szart sem ér.
  • FoodLFG
    Nem érdekel a tv. Neten meg majd úgyis írnak az érdekesebb dolgokról, amik a műsorban történtek. Egy-két érdekesebb dologért nem fogom órákon keresztül nézni ezt a szart, meg a tv-t sem.
  • Kokler69
    Tudod pajtás pont a hozzád hasonlók miatt tartunk itt, csak azt nézed ahogy szarnak, hugyoznak... gratulálok!
  • pasi29uk
    Azt kapjátok amit igényeltek. Ez kell... ezt kapjátok.

• bippo
    Én amikor néztem, akkor próbáltam hasznosan nézni. Kíváncsi voltam, ki hogyan reagál bizonyos szociológiai helyzetekre (összezárva, kikkel vagy összezárva, meddig bírja kiborulás nélkül, ki hány nap után nyilik meg a többiek előtt), hogyan alakulnak az 'erőviszonyok', ki lesz az alfahím, ki hogy viszonyul a másikhoz, ki milyen taktikával játszik a nyereményért, ki mire hajlandó a nyereményért, stb.
    Hogyan dolgoznak össze a közös célért, hogyan osztják el a feladatokat stb.
    Kaki pisi nem érdekel, az természetes szükséglet.
    Hogy ki mer kamerák előtt úgy zuhanyozni, mint otthon vagy fürdőruhában, stb. kinek hogyan alakulnak a gátlásai úgy, hogy tudja, hogy ott a kamera, nem nem látja azt, aki figyeli, stb.
    Ki kivel jön össze, mi alapján választja ki magának a párt.
    Ki őrzi meg az identitását. Ki mennyire más a műsorra szánt felvételeken és az éjszakai suttogós beszélgetésekben, stb.

Az más kérdés, hogy maga a tálalás nem ezekre megy rá, oda kakipisi, szex meg dráma kell. De ha úgy nézed, hasznos dolgokat is találhatsz benne.
  • Balintos
    Ezaz!! juhéé, ez nagyon hiányzott. A beltéri csatornalistájából lehet ideje lenne törölnöm az rtl-t?
  • galmat
    Jaj hát elnézést, tévedtem, te biztos úgy állsz fel az adás végén, hogy a hasznodra volt.
    Sarkítottan mondtam, attól a lényegen nem változtat. Ipari hulladék főműsoridőben a magyarok agyi leépítése folytatódik. Aki meg ezt nem veszi észre, ott már hatott az előző x db való világ is.
  • BenceYCE
    A "cirkusz és kenyérből" ennek kéne a cirkusznak lennie... szerintem inkább akkor már a fővárosi nagycirkusz :/
  • BenceYCE
    Nekem 2003 óta :)
  • roliika
    Fuj b+!
    Mikor ment ez a takony a tévében, reflexből nyomtam vagy a kikapcsoló gombra, vagy a discovery-re. Most se lesz másként.

A sok idióta megmég neten át is nézte őket.

Ez az a szitu, mikor veszel egy akváriumot, veszel bele halat, és nézed, hogy úszik, eszik, szarik...na a TahóVilág ugyanez a séma emberekkel, gratulálok hozzá.

Erről ennyit. Kultúra és szórakozás....gyúrunk wazze?
  • winnie
    "valaki hogy pisál, vagy eszik, vagy alszik."

a tévében ezt tuti nem fogod bámulni. ott beszélgetéseket, meg feladatokat fogsz látni. ha ilyesmit akarsz nézni, akkor azt a neted keres.
  • galmat
    Ez ám az értelmes időtöltés, azt bámulni a tv-ben, hogy valaki hogy pisál, vagy eszik, vagy alszik. Ez egy vicc, a társadalom agymosásának a legalja...
  • winnie
    senki nem kényszerít senkit, hogy oda menjen dolgozni, ahova megy, hogy annyi pénzt keressen, amennyit keres. ha pedig ezt teszi, akkor nyilván nem panaszkodik emiatt. de ilyesmit felhozni olyan, mintha más meg azzal érvelne, majd általánosítana, hogy xy diploma és/vagy érettségi nélkül hétszémjegyet keres, teljesen legálisan csak azért, mert mondjuk..., izé, tehetséges.
  • pepe792
    nem az a szopás ha valaki nem tanult, hanem az a szopás, hogy egy autókereskedésben műszaki manager diplomával rendelkező embernek minimálbért fizetnek...
  • bippo
    He? Lehet, hogy az értelmesebbje jár ide, de írni is meg kéne tanulni.
    Amúgy el kell, hogy szomorítsalak, annak az 53%-nak több mint a fele ugyanúgy nézni fogja. De hát ez a cikkben is benne van.

Én igazából arra leszek kíváncsi, hogy az azóta eltelt jópár év alatt a nép legalja (azokról beszélek, aki bemegy oda vakarni a seggét) hova süllyedt még azóta. Mi a szint. Mert hogy az átlag színvonal csökkent, azt nap mint nap látom az utcán.
    (tessék megnézni a Bár1 és Bár2 szereplőit. Ég és föld.)

Elgondolkodtam, kiket adott nekünk a ValóVilág. Nem túl jó a felhozatal :)
    A normálisabbja el is tűnt, vissza is tért valami normális élethez, a ripacsok meg maradtak.
  • Etinger
    Nem ezeket kell nézni. Sportcsatornák, Dokusok ott vannak. Én pl lesem Bear Gryllst, a Svindlereket, néha belelesek a Csodálatos kutya dokikba, néha kis Comedy Central, Family Guy-jal, esetleg Dokikkal, és teljesen jól el vagyok, hétvégén meg meccsek (bár ez a DigiSport miatt erősen megcsappant idén) ..

RTL Klubot nem nézek, TV2-t se.. de amíg a saját a életterembe nem próbál beférkőzni (az a baj, hogy szokott), addig 'le van tojva' ... Vagyis sajnos azért nincs letojva, mert lehetne sokkal kreatívabb is a műsor szerkezet, lehetnének jobb műsorok e kettőn. Pl.: a Megasztárt, meg kitudja az X-Faktor milyen lesz, de látatlanba is többre tartom a VV-nál... mert legalább ha nem is sok, de apró kis hasznát, pozitív oldalát látom a műsornak... Amíg van esély egy újabb Rúzsa Magdira, addig felőlem ezerszer inkább ez.
  • NEXUS6
    Már vagy 3 éve nincs tv-m és most fontolgattam, hogy csak be kéne fizetnem valami iptv-s csomagra. De ez a cikk sokat segített a döntésben, most már hóztiher, hogy nem fizetek elő még vagy 3 évig!
    Köszönöm!

• Ferrer
    Amikor kispöcs voltam, még érdekelt a VV, de most már nem hiszem, h nézném. Esetleg a balhékat jó lesz jútubon megnézni xd
    Egyébként van alternatíva. Nálunk a legkisebb kábeles csomagban is van m1, m2, Duna, amik elég jók, de ott van még az RTS1 is, ahol szerény minőségben ugyan, de lehet angolul nézni az enszíájeszt meg a többi amcsi szemetet, ami az übermenscheknek itt tetszeni szokott.
  • whisper
    Hja és sz.tem ez azért lesz megint mert ezek a csatornánk akik fő műsor időben leadnak egy Gyilkos cápa versus Óriás Polip vagy mi azok nem állnak a helyzet magaslatát. Kell egy kis nézettség!

= Retardált.kultúrálisminiszter.hu = köszönjük hogy biztosítod nekünk az ország szellemi fejlődését ilyen csodás műsorokkal!

8)
  • Narxis
    JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  • whisper
    Én rá kattintottam a NEM-re és mondommind1 ,de engem nem érdekel ,de eskü annyira feldobott ,hogy 53% Nem-re kattintott csak az a baj ,hogy ide nagyjából értelmesebbje jár fel és ezért nem ,de attól félek ,hogy agresszíven ,de lesz ilyen műsör mert sokaknak nincsen internet viszont egy antennával és egy kis tv-vel már lehet Rtl klubot fogni és azokat ez köti le sajnos még,ha kényszerből is!
  • mynameisbence
    Akkor fog összedőlni a világ ha majd egy természetfilmet fognak lenyomni főműsoridőben
  • MrPrise
    Lehet már tudni, hogy ki fogja megnyerni? Épül már a ház neki? Esetleg kész is van már? :-)
  • Wolfman017
    Az szopás, ha valaki nem tanult.
    Amúgy meg sok kétszínű ember veri itt a nyálát, hogy mekkora szenny meg szar, szavazásban is 50%-ot nem érdekli, de csak idejöttek elolvasni ezt a cikket is, csak írtak kommentárt, és csak fogják nézni, mert nem tudják megállni, hogy ne kövessék. :)
  • pepe792
    újabb mocsok döl az emberre a tvből.
    Ez nem a való világ. A való világ az amikor az embernek 70ezer forintos fizetésből kell megélnie.
  • BenceYCE
    Te is érzed, h ettől lesz olcsóbb a kenyér? :/
  • Rage47
    ja...
    #6 nem kötelező nézni
  • Victor1103
    Szabadíts meg minket urunk a gonosztól (aka. Való villa és fuck anal)T_T