Az RTL Klub folytatja a Való világot

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezért inkább fórumozol. jobban jártál.
Én hálával tartozom a Való Világnak, annak idején az szoktatott le a TV-zésrõl.
Akkor az már bizony személyes szoc. problémája az illetõnek, hogy nincs annyi töke hogy új munkát keressen magának vagy tovább képezze magát ha a jelenlegi képesítésével szart sem ér.
Nem érdekel a tv. Neten meg majd úgyis írnak az érdekesebb dolgokról, amik a mûsorban történtek. Egy-két érdekesebb dologért nem fogom órákon keresztül nézni ezt a szart, meg a tv-t sem.

https://twitter.com/foodlfg

Kokler69
Tudod pajtás pont a hozzád hasonlók miatt tartunk itt, csak azt nézed ahogy szarnak, hugyoznak... gratulálok!

Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!

Azt kapjátok amit igényeltek. Ez kell... ezt kapjátok. <#nezze>

286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>

Én amikor néztem, akkor próbáltam hasznosan nézni. Kíváncsi voltam, ki hogyan reagál bizonyos szociológiai helyzetekre (összezárva, kikkel vagy összezárva, meddig bírja kiborulás nélkül, ki hány nap után nyilik meg a többiek elõtt), hogyan alakulnak az 'erõviszonyok', ki lesz az alfahím, ki hogy viszonyul a másikhoz, ki milyen taktikával játszik a nyereményért, ki mire hajlandó a nyereményért, stb.
Hogyan dolgoznak össze a közös célért, hogyan osztják el a feladatokat stb.
Kaki pisi nem érdekel, az természetes szükséglet.
Hogy ki mer kamerák elõtt úgy zuhanyozni, mint otthon vagy fürdõruhában, stb. kinek hogyan alakulnak a gátlásai úgy, hogy tudja, hogy ott a kamera, nem nem látja azt, aki figyeli, stb.
Ki kivel jön össze, mi alapján választja ki magának a párt.
Ki õrzi meg az identitását. Ki mennyire más a mûsorra szánt felvételeken és az éjszakai suttogós beszélgetésekben, stb.

Az más kérdés, hogy maga a tálalás nem ezekre megy rá, oda kakipisi, szex meg dráma kell. De ha úgy nézed, hasznos dolgokat is találhatsz benne.
Ezaz!! juhéé, ez nagyon hiányzott. A beltéri csatornalistájából lehet ideje lenne törölnöm az rtl-t?
galmat
Jaj hát elnézést, tévedtem, te biztos úgy állsz fel az adás végén, hogy a hasznodra volt.
Sarkítottan mondtam, attól a lényegen nem változtat. Ipari hulladék fõmûsoridõben a magyarok agyi leépítése folytatódik. Aki meg ezt nem veszi észre, ott már hatott az elõzõ x db való világ is.

A "cirkusz és kenyérbõl" ennek kéne a cirkusznak lennie... szerintem inkább akkor már a fõvárosi nagycirkusz :/

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Nekem 2003 óta 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Fuj b+!
Mikor ment ez a takony a tévében, reflexbõl nyomtam vagy a kikapcsoló gombra, vagy a discovery-re. Most se lesz másként.

A sok idióta megmég neten át is nézte õket.

Ez az a szitu, mikor veszel egy akváriumot, veszel bele halat, és nézed, hogy úszik, eszik, szarik...na a TahóVilág ugyanez a séma emberekkel, gratulálok hozzá.

Errõl ennyit. Kultúra és szórakozás....gyúrunk wazze?

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

"valaki hogy pisál, vagy eszik, vagy alszik."

a tévében ezt tuti nem fogod bámulni. ott beszélgetéseket, meg feladatokat fogsz látni. ha ilyesmit akarsz nézni, akkor azt a neted keres.
galmat
Ez ám az értelmes idõtöltés, azt bámulni a tv-ben, hogy valaki hogy pisál, vagy eszik, vagy alszik. Ez egy vicc, a társadalom agymosásának a legalja...

senki nem kényszerít senkit, hogy oda menjen dolgozni, ahova megy, hogy annyi pénzt keressen, amennyit keres. ha pedig ezt teszi, akkor nyilván nem panaszkodik emiatt. de ilyesmit felhozni olyan, mintha más meg azzal érvelne, majd általánosítana, hogy xy diploma és/vagy érettségi nélkül hétszémjegyet keres, teljesen legálisan csak azért, mert mondjuk..., izé, tehetséges.
pepe792
nem az a szopás ha valaki nem tanult, hanem az a szopás, hogy egy autókereskedésben mûszaki manager diplomával rendelkezõ embernek minimálbért fizetnek...

He? Lehet, hogy az értelmesebbje jár ide, de írni is meg kéne tanulni.
Amúgy el kell, hogy szomorítsalak, annak az 53%-nak több mint a fele ugyanúgy nézni fogja. De hát ez a cikkben is benne van.

Én igazából arra leszek kíváncsi, hogy az azóta eltelt jópár év alatt a nép legalja (azokról beszélek, aki bemegy oda vakarni a seggét) hova süllyedt még azóta. Mi a szint. Mert hogy az átlag színvonal csökkent, azt nap mint nap látom az utcán.
(tessék megnézni a Bár1 és Bár2 szereplõit. Ég és föld.)

Elgondolkodtam, kiket adott nekünk a ValóVilág. Nem túl jó a felhozatal 😊
A normálisabbja el is tûnt, vissza is tért valami normális élethez, a ripacsok meg maradtak.
Nem ezeket kell nézni. Sportcsatornák, Dokusok ott vannak. Én pl lesem Bear Gryllst, a Svindlereket, néha belelesek a Csodálatos kutya dokikba, néha kis Comedy Central, Family Guy-jal, esetleg Dokikkal, és teljesen jól el vagyok, hétvégén meg meccsek (bár ez a DigiSport miatt erõsen megcsappant idén) ..

RTL Klubot nem nézek, TV2-t se.. de amíg a saját a életterembe nem próbál beférkõzni (az a baj, hogy szokott), addig 'le van tojva' ... Vagyis sajnos azért nincs letojva, mert lehetne sokkal kreatívabb is a mûsor szerkezet, lehetnének jobb mûsorok e kettõn. Pl.: a Megasztárt, meg kitudja az X-Faktor milyen lesz, de látatlanba is többre tartom a VV-nál... mert legalább ha nem is sok, de apró kis hasznát, pozitív oldalát látom a mûsornak... Amíg van esély egy újabb Rúzsa Magdira, addig felõlem ezerszer inkább ez.
NEXUS6
Már vagy 3 éve nincs tv-m és most fontolgattam, hogy csak be kéne fizetnem valami iptv-s csomagra. De ez a cikk sokat segített a döntésben, most már hóztiher, hogy nem fizetek elõ még vagy 3 évig!
Köszönöm!
<#worship>
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Amikor kispöcs voltam, még érdekelt a VV, de most már nem hiszem, h nézném. Esetleg a balhékat jó lesz jútubon megnézni xd
Egyébként van alternatíva. Nálunk a legkisebb kábeles csomagban is van m1, m2, Duna, amik elég jók, de ott van még az RTS1 is, ahol szerény minõségben ugyan, de lehet angolul nézni az enszíájeszt meg a többi amcsi szemetet, ami az übermenscheknek itt tetszeni szokott.

LZ forever

Hja és sz.tem ez azért lesz megint mert ezek a csatornánk akik fõ mûsor idõben leadnak egy Gyilkos cápa versus Óriás Polip vagy mi azok nem állnak a helyzet magaslatát. Kell egy kis nézettség!

= Retardált.kultúrálisminiszter.hu = köszönjük hogy biztosítod nekünk az ország szellemi fejlõdését ilyen csodás mûsorokkal!

8)
Narxis
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Én rá kattintottam a NEM-re és mondommind1 ,de engem nem érdekel ,de eskü annyira feldobott ,hogy 53% Nem-re kattintott csak az a baj ,hogy ide nagyjából értelmesebbje jár fel és ezért nem ,de attól félek ,hogy agresszíven ,de lesz ilyen mûsör mert sokaknak nincsen internet viszont egy antennával és egy kis tv-vel már lehet Rtl klubot fogni és azokat ez köti le sajnos még,ha kényszerbõl is!
Akkor fog összedõlni a világ ha majd egy természetfilmet fognak lenyomni fõmûsoridõben
MrPrise
Lehet már tudni, hogy ki fogja megnyerni? Épül már a ház neki? Esetleg kész is van már? :-)

Az szopás, ha valaki nem tanult.
Amúgy meg sok kétszínû ember veri itt a nyálát, hogy mekkora szenny meg szar, szavazásban is 50%-ot nem érdekli, de csak idejöttek elolvasni ezt a cikket is, csak írtak kommentárt, és csak fogják nézni, mert nem tudják megállni, hogy ne kövessék. 😊
pepe792
újabb mocsok döl az emberre a tvbõl.
Ez nem a való világ. A való világ az amikor az embernek 70ezer forintos fizetésbõl kell megélnie.

Te is érzed, h ettõl lesz olcsóbb a kenyér? :/

Rage47
ja...
#6 nem kötelezõ nézni
Victor1103
Szabadíts meg minket urunk a gonosztól (aka. Való villa és fuck anal)T_T

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Remélem nem lehúzósan elõfizetõs lesz a 24/7 netes adás😊
Nagyon jó lesz, majd megint nézhetjük azt kivétel nélkül minden este, ahogy valaki a kanapén ül és vakarja a seggét...
Arnoux
Régen szerettem😄 Meglesem majd most is

Nem a Való Villából jöttem a való világra

Baby, you really light my fuse. Wops! &#65279;Damn, premature detonation!

Skynet
Nébutítás 4.....
armageddon666
> Igen. (32%)

😞 szomorú

@

FragStaR
😄

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

← ElőzőOldal 2 / 2