Az RTL Klub folytatja a Való világot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://twitter.com/foodlfg
Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Hogyan dolgoznak össze a közös célért, hogyan osztják el a feladatokat stb.
Kaki pisi nem érdekel, az természetes szükséglet.
Hogy ki mer kamerák elõtt úgy zuhanyozni, mint otthon vagy fürdõruhában, stb. kinek hogyan alakulnak a gátlásai úgy, hogy tudja, hogy ott a kamera, nem nem látja azt, aki figyeli, stb.
Ki kivel jön össze, mi alapján választja ki magának a párt.
Ki õrzi meg az identitását. Ki mennyire más a mûsorra szánt felvételeken és az éjszakai suttogós beszélgetésekben, stb.
Az más kérdés, hogy maga a tálalás nem ezekre megy rá, oda kakipisi, szex meg dráma kell. De ha úgy nézed, hasznos dolgokat is találhatsz benne.
Sarkítottan mondtam, attól a lényegen nem változtat. Ipari hulladék fõmûsoridõben a magyarok agyi leépítése folytatódik. Aki meg ezt nem veszi észre, ott már hatott az elõzõ x db való világ is.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Mikor ment ez a takony a tévében, reflexbõl nyomtam vagy a kikapcsoló gombra, vagy a discovery-re. Most se lesz másként.
A sok idióta megmég neten át is nézte õket.
Ez az a szitu, mikor veszel egy akváriumot, veszel bele halat, és nézed, hogy úszik, eszik, szarik...na a TahóVilág ugyanez a séma emberekkel, gratulálok hozzá.
Errõl ennyit. Kultúra és szórakozás....gyúrunk wazze?
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
a tévében ezt tuti nem fogod bámulni. ott beszélgetéseket, meg feladatokat fogsz látni. ha ilyesmit akarsz nézni, akkor azt a neted keres.
Amúgy el kell, hogy szomorítsalak, annak az 53%-nak több mint a fele ugyanúgy nézni fogja. De hát ez a cikkben is benne van.
Én igazából arra leszek kíváncsi, hogy az azóta eltelt jópár év alatt a nép legalja (azokról beszélek, aki bemegy oda vakarni a seggét) hova süllyedt még azóta. Mi a szint. Mert hogy az átlag színvonal csökkent, azt nap mint nap látom az utcán.
(tessék megnézni a Bár1 és Bár2 szereplõit. Ég és föld.)
Elgondolkodtam, kiket adott nekünk a ValóVilág. Nem túl jó a felhozatal 😊
A normálisabbja el is tûnt, vissza is tért valami normális élethez, a ripacsok meg maradtak.
RTL Klubot nem nézek, TV2-t se.. de amíg a saját a életterembe nem próbál beférkõzni (az a baj, hogy szokott), addig 'le van tojva' ... Vagyis sajnos azért nincs letojva, mert lehetne sokkal kreatívabb is a mûsor szerkezet, lehetnének jobb mûsorok e kettõn. Pl.: a Megasztárt, meg kitudja az X-Faktor milyen lesz, de látatlanba is többre tartom a VV-nál... mert legalább ha nem is sok, de apró kis hasznát, pozitív oldalát látom a mûsornak... Amíg van esély egy újabb Rúzsa Magdira, addig felõlem ezerszer inkább ez.
Köszönöm!
<#worship>#worship>
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Egyébként van alternatíva. Nálunk a legkisebb kábeles csomagban is van m1, m2, Duna, amik elég jók, de ott van még az RTS1 is, ahol szerény minõségben ugyan, de lehet angolul nézni az enszíájeszt meg a többi amcsi szemetet, ami az übermenscheknek itt tetszeni szokott.
LZ forever
= Retardált.kultúrálisminiszter.hu = köszönjük hogy biztosítod nekünk az ország szellemi fejlõdését ilyen csodás mûsorokkal!
8)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amúgy meg sok kétszínû ember veri itt a nyálát, hogy mekkora szenny meg szar, szavazásban is 50%-ot nem érdekli, de csak idejöttek elolvasni ezt a cikket is, csak írtak kommentárt, és csak fogják nézni, mert nem tudják megállni, hogy ne kövessék. 😊
Ez nem a való világ. A való világ az amikor az embernek 70ezer forintos fizetésbõl kell megélnie.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Baby, you really light my fuse. Wops! Damn, premature detonation!