309
2wqe9eo.jpg
Stephen King The Colorado Kid című regényéből készült sorozat
  • Bulykin
    he? van ilyen csatorna? :D :P
    kíváncsi vagyok a szinkronra...
  • ldavid
    hazai premier október 13. universal channel
  • ldavid
    az tetszett nekem is, a következő szerintem mégjobb
  • Bulykin
    7.rész szerintem az eddigi legjobb, kúrvára bejött a sztori, nagyon érdekes volt, főleg ahogy összetört a pali az elején :)
  • ldavid
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    the nathan audrey saga has only just begun...

hát én meglettem volna nélküle, de nagyon
  • ldavid
    ha valaki mást is érdekelne: Mahone Bay, Nova Scotia
  • Orionk
    Óh, már meg is találtam. szerencsém volt :)

azért köszi
  • Orionk
    HEllo !

Hol forgatják a HAven sorozatot?

Wikipédia olalán csak azt találtam, hogy Kanadában forgatták.
    Én azt keresném, hogy melyik városban, mert tetszik, amikor a sorozatban mutatják a városképet. Utánna szeretnék nézni a városnak.

Előre is köszi.
    ÜDv.,
  • ldavid
    az 5-ben már többet van, meg a 4-ben is, az nekem mondjuk jobban is tetszett
    tetszett benne a ruhapróba :)
  • Bulykin
    nah sikerült végre időt szakítanom a 3.részre :P
    eleinte nem igazán tetszett ez a "dilis" rész, de a 16-18.perctől hatalmas fordulatot vett és elég jó lett

Duke meg nekem hiányzott a 2.részből XD remélem lesz idővel komolyabb szerepe is
  • Bulykin
    "a Haven megállapodni látszik és mivel Eureka-szinten van a nézettsége, ezért jó a sansza a folytatásra, a 2. évadra."

• ldavid
    btw jó látni, hogy nem csak én cserélem fel a duplabetűket :D
  • ldavid
    igen, már csak a kisváros miatt is, de azért ott a tudományos dolgok talán emészthetőbbek (még ha néha hülyeség is), mint ezek a különleges emberek

egyébként lekötött engem is, Audrey/Emily Rose szimpatikus, meg talán még ez a Duke gyerek, de a többiek elég felejhetők szerintem, főleg Nathan, winnie jól írta a junkie-n, "már az arcára sem emlékszem" bár néha tényleg mond valami vicceset is

a főcím meg kimondattan tetszik, csak a végén ne lenne annyira elnyújtva a zene
  • Bulykin
    ebben talán az Eureka-ra hasonlít... annyi, hogy ezt nem fogják évadokon keresztül húzni
  • Bulykin
    2. rész is tetszetős volt :)
    megoldanak valami rejtélyt és közben a fővonallal is foglalkoznak, tehát a Parker ügynökös képes dolog sem elfeledett :) jó mondjuk ebben a részben special annyi történt azzal kapcsolatban, hogy semmiXD :D:D

viszont érdekes és engem le tud kötni ez a sorozat, kellőképpen feel good, gondolok itt a Parker és Nathan közti kicsit humorosabb rövidbe beszólásokra, párbeszédekre
  • ldavid
    nem temettem, csak mint írtam, előbb-utóbb unalmas lesz, hogy a városban szinte minden ember fura dolgokat művel
    pár részt még biztos megnézek
  • Totti5
    Egy sorozatot egy rész alapján kár temetni, de még leszólni sem nagyon érdemes. Spartacusra is mondták hogy nem olyan jó, aztán a legjobb lett, igaz nekem az első másodperctől az utolsóig ugyan úgy tetszett minden rész.

Haven kellemes kis sorozatnak indul. Nekem jöhet minden ami természetfeletti, de remélem hogy nem csodaemberekről fog szólni akiknek képességeik vannak, mert már minden sorozatban ez van és kezd unalmas lenni.
  • ldavid
    szóval egy évadon keresztül (vagy tovább) fogja keresni azt a nőt a képről, naná...
    kicsit unalmas lesz szerintem ez így, hogy minden részben jön valami freak, azt' jól megoldják a dolgokat az epizód végére, az embereknek meg tök természetes minden, még Audrey-nak is
    pilot végén a főnök vajon kivel beszélt? biztos megy az is évadzáróra
    az elején az utcán guruló golyón felnevettem azért :D
  • Bulykin
    mégegy pilot kritika
    junkiesoknak úgy látszik nem tetszik :D
  • Bulykin
    bizony :) és gondolom a 13 rész alatt lezavarnak mindent és nem lesz 2.évad, minden úgy lesz ahogy a könyvben van
  • MerlinW
    IMDB szerint nem csak ötlet szinten King:)
  • Reg5
    Abba a hibába esik amibe az összes kábeles (nyári?) sorozat. A pilotban sitty-sutty megoldanak mindent, különösebb nehézség nélkül aztán bedobnak a semmiből egy rejtélyt, amin még évekig el lehet rágódni persze ha addig nem jön a kaszás. Őszintén szólva az első 35 perc egész jó volt, csak a túl könnyed hangvétele kissé zavarba ejtő. Lehetne sokkal sötétebb, komorabb mégis csak egy King-féle sorozatról van szó még ha csak ötlet szinten is.
  • N o N a m e
    Nekem tetszett a pilot, kíváncsi vagyok mire fognak kilyukadni. +fav
  • Banano
    Szopós szájú szőkét azé jellemzően bele kellett rakni XDDD
  • Hegi90
    Nem valami nagy durranás, egyedül Duke karaktere tetszett benne :D

Mondjuk Kinget amúgy se csipázom :/
  • Bulykin
    az első részt kicsit lehúzza a junkie, de nekem abszolut tetszetős volt. Kellőképpen misztikus, a karakterek is jók és a történet is érdekes. Kíváncsian várom a folytatást, kicsit még homályos a dolog, persze felvetődött pár kérdés is :)
  • Bulykin
    Sorozatjunkie pilot kritika

• Bulykin
    "A Syfy 13 részre berendelte a Haven-t, mely Stephen King The Colorado Kid című regényéből fog készülni. A sorozat titokzatos kisvárosról fog szólni, melyben szuperképességekkel megáldott emberek élik normális életüket, de egy FBI ügynöknő egy nyomozás miatt megérkezik, s szörnyű, lappangó titokra lel."