309
Stephen King The Colorado Kid című regényéből készült sorozat
-
#269 Ez se sokatmondó. Sajnos semmi rejtély nincs, olyan zsákutcának érzem most a sorozatot. -
didgeridoo #268 -
#267 Szerintem ez így kurva unalmas lesz. Nagyon elhúzzák ezt a Mara szálat. -
didgeridoo #266 5. évad/3. (Jelenet Marával és Nathannel)- Facebook -
#265 Ez brutál volt. -
didgeridoo #264 5. évad/3. (Jelenet Duke-kal)- Facebook
Utoljára szerkesztette: didgeridoo, 2014.09.19. 22:58:00 -
didgeridoo #263 Alakulunk, alakulunk.... -
didgeridoo #262 5. évad/2. előzetese (Facebook) -
#261 Hiányzott már ez a sorozat mint egy falat kenyér. Jó kis évadnyitó volt. -
ldavid #260 inkább ne linkeld ide
nem volt egy erős nyitás ez most, de érdekes lenne ha végig ilyen lenne az évad - bár az utolsó (béna) jelenetből ítélve nem ez várható -
didgeridoo #259 Egy kis érdekesség a Haven Facebook-oldalán: "Haven Origins"- 1. rész
Haven Origins -
didgeridoo #258 Haven 5.évad/1. letöltés -
didgeridoo #257 A szezonnyitó epizód ELŐZETESE
Utoljára szerkesztette: didgeridoo, 2014.09.09. 01:08:14 -
#256 Tyű. Ez jó lesz! -
#255 2014-Sep-11 Haven 05x01 See No Evil
2014-Sep-18 Haven 05x02 Speak No Evil
2014-Sep-25 Haven 05x03 Spotlight -
#254 úúú ez nagyon jó lesz!!! -
didgeridoo #253 -
#252 Most akkor nem tom, hogy sírjak vagy örüljek... :S -
ldavid #251 "Haven 5. évad berendelve. 26 részes lesz. Aki ismeri a Syfy-t, az tudja, hogy ez 2*13 rész lesz két év alatt, csak így spórolnak." -
#250 Az még messze van. -
didgeridoo #249 Érdekesség- hátha olvasunk valami kedvezőt a következő évadról:
Haven a Twitteren -
#248 Én örülnék ha darkosabb irányba menne a klöv. évad, brutálisabb, idegőrlőbb részekkel és Nathan karakterének a szenvedésével ezáltal fejlődhetne a karaktere és Audrey-val való kapcsolata. Sőt egy kínzás jelenetet is betennék, legyen Audrey igazi badass és sokkal gonoszabb mint William. -
didgeridoo #247 Csak nem!!! Bár képesek- már több sorozatomat kaszálták el a lehető legrosszabb "befejezéssel", a lehető legrosszabb pillanatban (pl. Heroes, No Ordinary Family, Alphas, stb.). Mindegyikben ott volt a kérdőjel, hogy folytatni lehessen a történetet. Erre kivégezték mindet. Remélhetőleg most nem lépik meg ezt a szemét húzást, hanem inkább folytatják a sorozatot.
Nem mellesleg a kölyök eltűnt még az előző évad végén. Vele is kellene még valami értelmeset kezdeni. Lucas Bryantnek azért egyéb ötletei is lennének:
-
ldavid #246 szívás lenne ha ezzel érne véget az egész -
#245 Azannyát ez komoly volt! -
didgeridoo #244 Ennyi. -
didgeridoo #243 Igen, ez is nagyon jó rész volt! A következő rész előzetese pedig elég durva dolgokat ígér a következő részre, azaz a szezon-fináléra! -
didgeridoo #242 Jaja, az lesz a finálé! Megyek és letöltöm én is! -
#241 Hoppá, ez kis jó rész volt, köv. rész finálé? -
Gabic11 #240 ÜDv! Biztos ugyanaz lesz a csavar, mint a Hancock moziban; ők az istenpár -a férfinél van a szellemi tudás a nőnél meg az érzelmi (szeretet), és csak szórakoztatják magukat a 'tudatlansággal'. -
#239 El se tudom képzelni!!!! -
didgeridoo #238 Hogy ebből mi lesz a következő részben (2 hét múlva)... Meg utána, a szezonfináléban!!! -
ldavid #237 úgy látom idén a szokásostól is több marhaságot szedtek elő az írók :D de jó vot azért -
didgeridoo #236 Na majd kiderül egyszer... Ezenkívül a "kölyök" is eltűnt a szemünk elől: ha ebben a világban van, neki vége, ha odaát van, akkor meg "mivan" -
#235 Szerintem ők egy másik dimenzió lényei vagy esetleg emberek voltak akik először kaptak trouble-t. -
didgeridoo #234 Ki ez a nő? + Audrey-val egyetemben ki az ördögök ezek a lények, akik mind a másik világból jöttek? Mióta tart már a büntetés... Stb. -
#233 Szerintem előbújik majd a gonosz személyisége. -
didgeridoo #232 Kíváncsi vagyok, milyen irányba indul Audrey karaktere a most kapott és részben már ismert infók hatására... Szaporodik a sunnyogások száma... Először Lexie-ként rejtőzködött, most meg ez... -
#231 Ez nagyon szuper volt, egyik legjobb sorozat a világon ez! -
didgeridoo #230 Szuper! Az alternatív Vince, Dave, és főleg Nathan (is)óriási volt! Meg William, meg a főszál, meg ez az egész, cliffhangerestől, meg mindenestől...!