309
2wqe9eo.jpg
Stephen King The Colorado Kid című regényéből készült sorozat
  • Narxis
    Ez se sokatmondó. Sajnos semmi rejtély nincs, olyan zsákutcának érzem most a sorozatot.
  • didgeridoo
  • Narxis
    Szerintem ez így kurva unalmas lesz. Nagyon elhúzzák ezt a Mara szálat.
  • didgeridoo
    5. évad/3. (Jelenet Marával és Nathannel)- Facebook
  • Narxis
    Ez brutál volt.
  • didgeridoo
    5. évad/3. (Jelenet Duke-kal)- Facebook
    Utoljára szerkesztette: didgeridoo, 2014.09.19. 22:58:00
  • didgeridoo
    Alakulunk, alakulunk....
  • didgeridoo
    5. évad/2. előzetese (Facebook)
  • Narxis
    Hiányzott már ez a sorozat mint egy falat kenyér. Jó kis évadnyitó volt.
  • ldavid
    inkább ne linkeld ide

nem volt egy erős nyitás ez most, de érdekes lenne ha végig ilyen lenne az évad - bár az utolsó (béna) jelenetből ítélve nem ez várható
  • didgeridoo
    Egy kis érdekesség a Haven Facebook-oldalán: "Haven Origins"- 1. rész
    Haven Origins
  • didgeridoo
    Haven 5.évad/1. letöltés
  • didgeridoo
    A szezonnyitó epizód ELŐZETESE
    Utoljára szerkesztette: didgeridoo, 2014.09.09. 01:08:14
  • Narxis
    Tyű. Ez jó lesz!
  • MerlinW
    2014-Sep-11 Haven 05x01 See No Evil
    2014-Sep-18 Haven 05x02 Speak No Evil
    2014-Sep-25 Haven 05x03 Spotlight
  • Narxis
    úúú ez nagyon jó lesz!!!
  • didgeridoo
  • Narxis
    Most akkor nem tom, hogy sírjak vagy örüljek... :S
  • ldavid
    "Haven 5. évad berendelve. 26 részes lesz. Aki ismeri a Syfy-t, az tudja, hogy ez 2*13 rész lesz két év alatt, csak így spórolnak."
  • Narxis
    Az még messze van.
  • didgeridoo
    Érdekesség- hátha olvasunk valami kedvezőt a következő évadról:

Haven a Twitteren
  • Narxis
    Én örülnék ha darkosabb irányba menne a klöv. évad, brutálisabb, idegőrlőbb részekkel és Nathan karakterének a szenvedésével ezáltal fejlődhetne a karaktere és Audrey-val való kapcsolata. Sőt egy kínzás jelenetet is betennék, legyen Audrey igazi badass és sokkal gonoszabb mint William.
  • didgeridoo
    Csak nem!!! Bár képesek- már több sorozatomat kaszálták el a lehető legrosszabb "befejezéssel", a lehető legrosszabb pillanatban (pl. Heroes, No Ordinary Family, Alphas, stb.). Mindegyikben ott volt a kérdőjel, hogy folytatni lehessen a történetet. Erre kivégezték mindet. Remélhetőleg most nem lépik meg ezt a szemét húzást, hanem inkább folytatják a sorozatot.

Nem mellesleg a kölyök eltűnt még az előző évad végén. Vele is kellene még valami értelmeset kezdeni. Lucas Bryantnek azért egyéb ötletei is lennének:

• ldavid
    szívás lenne ha ezzel érne véget az egész
  • Narxis
    Azannyát ez komoly volt!
  • didgeridoo
    Ennyi.
  • didgeridoo
    Igen, ez is nagyon jó rész volt! A következő rész előzetese pedig elég durva dolgokat ígér a következő részre, azaz a szezon-fináléra!
  • didgeridoo
    Jaja, az lesz a finálé! Megyek és letöltöm én is!
  • Narxis
    Hoppá, ez kis jó rész volt, köv. rész finálé?
  • Gabic11
    ÜDv! Biztos ugyanaz lesz a csavar, mint a Hancock moziban; ők az istenpár -a férfinél van a szellemi tudás a nőnél meg az érzelmi (szeretet), és csak szórakoztatják magukat a 'tudatlansággal'.
  • Narxis
    El se tudom képzelni!!!!
  • didgeridoo
    Hogy ebből mi lesz a következő részben (2 hét múlva)... Meg utána, a szezonfináléban!!!
  • ldavid
    úgy látom idén a szokásostól is több marhaságot szedtek elő az írók :D de jó vot azért
  • didgeridoo
    Na majd kiderül egyszer... Ezenkívül a "kölyök" is eltűnt a szemünk elől: ha ebben a világban van, neki vége, ha odaát van, akkor meg "mivan"
  • Narxis
    Szerintem ők egy másik dimenzió lényei vagy esetleg emberek voltak akik először kaptak trouble-t.
  • didgeridoo
    Ki ez a nő? + Audrey-val egyetemben ki az ördögök ezek a lények, akik mind a másik világból jöttek? Mióta tart már a büntetés... Stb.
  • Narxis
    Szerintem előbújik majd a gonosz személyisége.
  • didgeridoo
    Kíváncsi vagyok, milyen irányba indul Audrey karaktere a most kapott és részben már ismert infók hatására... Szaporodik a sunnyogások száma... Először Lexie-ként rejtőzködött, most meg ez...
  • Narxis
    Ez nagyon szuper volt, egyik legjobb sorozat a világon ez!
  • didgeridoo
    Szuper! Az alternatív Vince, Dave, és főleg Nathan (is)óriási volt! Meg William, meg a főszál, meg ez az egész, cliffhangerestől, meg mindenestől...!