309
2wqe9eo.jpg
Stephen King The Colorado Kid című regényéből készült sorozat
  • Narxis
    Bízzunk benne...
  • didgeridoo
    Reméljük, náluk (Audrey-éknál)marad, és majd jóra használják...
  • ldavid
    de mi lett azzal a kaviccsal ami a doktornőnél volt?
  • Narxis
    Ez elképesztő rész volt hölgyeim és uraim!
  • didgeridoo
    Jesszus, ezek ma is kitettek magukért! William... Alig várom, hogy többet tudhassak meg ezekről a figurákról!
  • Narxis
  • Narxis
    Jaja, epic lett ez az évad eddig.
  • didgeridoo
    Beköszöntött számukra a nem túl rózsás új világ, amitől izgalmasabb lesz a sorozat, mint valaha! Most nagyon cifra helyzet állt elő... Készítem is a pelenkámat, mert ultra pampers lesz, ami ránk vár!
  • Narxis
    Bezony, ez nagyon jó volt! Drukkoltam nekik, hogy összejöjjenek, a 2 pár. :D
  • didgeridoo
    Gyerekek, ez elképesztő volt... Alig várom a folytatást!
  • Narxis
    Jaja, köv. rész már erről fog szólni.
  • didgeridoo
    Az előzetest elnézve, a következő részben ki is robban a botrány emiatt!
  • grebber
    Igaz ezért sorozat meg mindent meg kell a 30. évad is meg stb ,de elég okádék,hogy meg akarják állítani a bajokat és részenként vagy 5-en meghalnak amikor csak 1 ember életébe kerülne "vagy sem" a megállítása.
    A szerelemnek persze mindent lehet ha az egész bolygó lenne veszélyben akkor se lőnék le a tagot.
  • Narxis
    Akkor Audrey-nak szüksége lesz minden erejére...
  • didgeridoo
    Fúúúúú, mi van akkor, ha ez a 2 tag a puszta jelenlétével még a rossznál is rosszabb irányba befolyásolja a "bajokat"? Valahogy úgy, ahogyan Audrey puszta jelenléte ebben a világban éltere kelti az átkot...
  • Narxis
    Nagyon jó rész volt, rejtélyek sora.
  • didgeridoo
    Ráadásul beindult egy újabb szál a 2 rejtélyes fickóval. Már várom, hogy kiderüljön, mire képesek.
  • didgeridoo
    Egy újabb kiváló rész... A Crocker-szálban bekövetkezett az az együttállás, amitől féltem.
  • Narxis
    Ez brutál volt gyerekek!
  • didgeridoo
    Hát, van egy ilyen érzésem, bár kinézetre inkább Samuel... De hát mindig kell egy jó kis ellenség. Jól megszabadultak egy elhasználódott karaktertől, aki végül jó útra tért.
  • ldavid
    akkor most kapunk itt is egy sylart?
  • didgeridoo
    A vége... Jól beindult a Crocker-szál...
  • Narxis

Tényleg már fent van eztv-n és kickass-en is. Ennyit még sose késtek pedig. :S
  • didgeridoo
    http://torrent.eval.hu/torrent-kereso/Haven.S04E06.
  • didgeridoo
    Újabban késnek a videók... Ez az új rész, belenéztem! :-)
  • Narxis
    Sehol máshol nincs, pl. eztv-n se szóval sztem biztos.
  • didgeridoo
    Biztos ez?
    http://torrent.eval.hu/torrent-kereso/Haven.S04E06.
  • Narxis
    Ma nincs Haven hogy rohadjanak meg!!!
  • ldavid
    WTF????
  • Narxis
    Uramatyám, a vége! Ezt én se vártam. :D yeeee
  • didgeridoo
    Jesszusom, a vége!
  • Narxis
    :O

De akkor meg kellett volna ölnie Nathan-t. Kb. sakk-matt helyzet lett volna ott a seggükben a Guard-dal.
  • ldavid
    engem meglepett. pont arra számítottam hogy visszatér a régi személyisége. szóval így pozitív nekem
  • didgeridoo
    Igen, erre számítottam én is: nem is lehetne másként. Kíváncsi vagyok, visszakapjuk-e valaha, akit vártak. Kíváncsi vagyok, hogy mit kezd majd magával... Mi pótolja majd azt a helyet, ahol eddig volt. Érdekes lesz ez a szál is.
  • Narxis
    Csak nekem nem volt meglepő a vége? Valahogy annyira evidens volt...
  • didgeridoo
    Szuper.
  • didgeridoo
    Ez a Jordan kezdett egyre idegesítőbbé válni ezzel a végtelen eldarkosodással (az előző részben- helyettem is -jól haza is küldték a sunyiba), de most végre az emberibb arcát is megmutatta pár pillanatra.
    A sunnyogások után Duke is "lebukott" végre Jennifer előtt. Kíváncsi vagyok, mi lesz ebből a bátyó-, és Duke-féle, elődeiktől öröklött szálból a jelenlegi Crocker-családban. Meg persze a Főhősnőre is, de ez már végképp spoileres lenne, így aztán nem is térek ki rá.
  • Narxis
    jaja, egyre jobban
  • didgeridoo
    Yesssss. Haladunk-haladunk.
  • Narxis
    Jaja, a 4. évad első 2 része eddig príma volt. :D