309
Stephen King The Colorado Kid című regényéből készült sorozat
-
#229 Bízzunk benne... -
didgeridoo #228 Reméljük, náluk (Audrey-éknál)marad, és majd jóra használják... -
ldavid #227 de mi lett azzal a kaviccsal ami a doktornőnél volt? -
#226 Ez elképesztő rész volt hölgyeim és uraim! -
didgeridoo #225 Jesszus, ezek ma is kitettek magukért! William... Alig várom, hogy többet tudhassak meg ezekről a figurákról! -
#224 -
#223 Jaja, epic lett ez az évad eddig. -
didgeridoo #222 Beköszöntött számukra a nem túl rózsás új világ, amitől izgalmasabb lesz a sorozat, mint valaha! Most nagyon cifra helyzet állt elő... Készítem is a pelenkámat, mert ultra pampers lesz, ami ránk vár! -
#221 Bezony, ez nagyon jó volt! Drukkoltam nekik, hogy összejöjjenek, a 2 pár. :D -
didgeridoo #220 Gyerekek, ez elképesztő volt... Alig várom a folytatást! -
#219 Jaja, köv. rész már erről fog szólni. -
didgeridoo #218 Az előzetest elnézve, a következő részben ki is robban a botrány emiatt! -
#217 Igaz ezért sorozat meg mindent meg kell a 30. évad is meg stb ,de elég okádék,hogy meg akarják állítani a bajokat és részenként vagy 5-en meghalnak amikor csak 1 ember életébe kerülne "vagy sem" a megállítása.
A szerelemnek persze mindent lehet ha az egész bolygó lenne veszélyben akkor se lőnék le a tagot.
-
#216 Akkor Audrey-nak szüksége lesz minden erejére... -
didgeridoo #215 Fúúúúú, mi van akkor, ha ez a 2 tag a puszta jelenlétével még a rossznál is rosszabb irányba befolyásolja a "bajokat"? Valahogy úgy, ahogyan Audrey puszta jelenléte ebben a világban éltere kelti az átkot... -
#214 Nagyon jó rész volt, rejtélyek sora. -
didgeridoo #213 Ráadásul beindult egy újabb szál a 2 rejtélyes fickóval. Már várom, hogy kiderüljön, mire képesek. -
didgeridoo #212 Egy újabb kiváló rész... A Crocker-szálban bekövetkezett az az együttállás, amitől féltem. -
#211 Ez brutál volt gyerekek! -
didgeridoo #210 Hát, van egy ilyen érzésem, bár kinézetre inkább Samuel... De hát mindig kell egy jó kis ellenség. Jól megszabadultak egy elhasználódott karaktertől, aki végül jó útra tért. -
ldavid #209 akkor most kapunk itt is egy sylart? -
didgeridoo #208 A vége... Jól beindult a Crocker-szál... -
Tényleg már fent van eztv-n és kickass-en is. Ennyit még sose késtek pedig. :S -
didgeridoo #206 http://torrent.eval.hu/torrent-kereso/Haven.S04E06. -
didgeridoo #205 Újabban késnek a videók... Ez az új rész, belenéztem! :-) -
#204 Sehol máshol nincs, pl. eztv-n se szóval sztem biztos. -
didgeridoo #203 Biztos ez?
http://torrent.eval.hu/torrent-kereso/Haven.S04E06. -
#202 Ma nincs Haven hogy rohadjanak meg!!! -
ldavid #201 WTF???? -
#200 Uramatyám, a vége! Ezt én se vártam. :D yeeee -
didgeridoo #199 Jesszusom, a vége! -
#198 :O
De akkor meg kellett volna ölnie Nathan-t. Kb. sakk-matt helyzet lett volna ott a seggükben a Guard-dal. -
ldavid #197 engem meglepett. pont arra számítottam hogy visszatér a régi személyisége. szóval így pozitív nekem -
didgeridoo #196 Igen, erre számítottam én is: nem is lehetne másként. Kíváncsi vagyok, visszakapjuk-e valaha, akit vártak. Kíváncsi vagyok, hogy mit kezd majd magával... Mi pótolja majd azt a helyet, ahol eddig volt. Érdekes lesz ez a szál is. -
#195 Csak nekem nem volt meglepő a vége? Valahogy annyira evidens volt... -
didgeridoo #194 Szuper. -
didgeridoo #193 Ez a Jordan kezdett egyre idegesítőbbé válni ezzel a végtelen eldarkosodással (az előző részben- helyettem is -jól haza is küldték a sunyiba), de most végre az emberibb arcát is megmutatta pár pillanatra.
A sunnyogások után Duke is "lebukott" végre Jennifer előtt. Kíváncsi vagyok, mi lesz ebből a bátyó-, és Duke-féle, elődeiktől öröklött szálból a jelenlegi Crocker-családban. Meg persze a Főhősnőre is, de ez már végképp spoileres lenne, így aztán nem is térek ki rá. -
#192 jaja, egyre jobban -
didgeridoo #191 Yesssss. Haladunk-haladunk. -
#190 Jaja, a 4. évad első 2 része eddig príma volt. :D