309
Stephen King The Colorado Kid című regényéből készült sorozat
-
Jucus3 #108 Sziasztok! Nem tudjátok, hogy Aliason kívül csinál-e még valaki Haven feliratot? Mert már a 7. rész is lement, de csak az elsőhöz van felirat. -
didgeridoo #107 Hát ez elképesztő volt... Ennyi. -
ldavid #106 mikor láttam az epizód címét, még nem gondoltam hogy ilyen jó cliff lesz a végén -
#105 OMG na erre nem számítottam volna, te jó ég.... -
#104 Ez nagyon jó videó, jól bemutatja a 3. évadot. -
didgeridoo #103 Csak most néztem meg, a mostani rész is nagyon tetszett.
Valamiért eszembe jutott a lentebb található promo... Ha jól látom, Lucy Ripley elődje is képbe kerül majd a múlt század közepéről. Nagyon durvul a helyzet. Érdemes megnézni, ki hogyan viszonyul a másikhoz ezen a videón:
http://www.youtube.com/watch?v=5WbiuRdRk-U -
#102 Vááá ez rohadt jó, csak úgy mint a tegnapi rész. :D
Azért azt a paranemnormális csávót hallgatva már érzem miért olyan sikeresek az ilyen kamu ghosthunteres sorozatok. :D -
ldavid #101 20 perces doku a tegnapi részről -
#100 Én eredeti nyelven. Magyar feliratot a Feliratok.info és hosszupuskasub.com oldalakon majd találsz feliratot, amikor elkészülnek. Lesznek, ha lesz szabadideje a fordítónak, aggódni nem kell. -
pannika89 #99 Ti hogy nézitek a sorozatot, milyen felirattal? Vagy eredeti nyelven követitek? Nekem magyar felirat kellene, tudtok hozzá ilyet? Mert még a harmadik évad első részhez van csak magyar felirat. -
#98 Jaja, nagyon jó rész volt. -
didgeridoo #97 VIGYÁZAT, ESETLEG spoileres lehet... :-)
A legújabb részben is történt néhány érdekes dolog. Pl. nagyon érdekes a "Főnök" bevallottan személyes okból történő akciózgatása, kíváncsi vagyok, mire megy ki a játék... Már egy ideje az az érzésem- és nyilvánvalónak is tűnik -, hogy Nathan Audreytól való eltávolításának határozott célja Audrey coloradói kölyökkel való kapcsolatának előkészítése. Ez természetesen csak akkor lesz lehetséges, ha a valójában nem is olyan fiatal hölgyemény visszanyeri az emlékezetét. kíváncsi vagyok a bostoni zsarura is, mi célból költözött Havenbe és kicsoda ő, kinek dolgozik. Gondolom, előbb-utóbb ilyen irányba is kinyílik a történet. -
#96 Ez igaz, nagyon beindultak a dolgok! -
didgeridoo #95 Fúúúúúú, most kezd igazán hátborzongatóvá válni a sorozat... Nagyon belehúztak! Nagyon érdekes bizonyos filmbeli karakterek alakulása (Nathan, Duke...), de nem szeretnék spoilerezni, úgyhogy csak ennyit írok. Aki látta, tudni fogja, miről beszélek. -
#94 Hmm, délután 2-kor még nem volt eztv-n, de most már látom fent van. zsír -
ldavid #93 de van -
#92 Nincs új rész? -
#91 -
didgeridoo #90 Szeretem a Havent. Az első évad kicsit lagymatagon indult, de aztán- különösen a második évadban -a lovak közé csaptak. Azóta pedig csak fokozódik a helyzet: bonyolódik a fősztori és még az eddigieknél is jóval izgalmasabbá válik a sorozat.
Na ez van olyankor, amikor hagynak élni és ÉRNI egy jónak ígérkező sorozatot és nem kaszálják el ész nélkül! -
#89 Fúú gyerekek, ez azért drámai volt, vége pedig wtf. Szegény Duke, Audrey körül pedig bonyolódik minden! -
#88 Uhh skacok durva infókat kaptunk itt a 2. epizódban, kivi vagyok, hogy ezt hogyan oldja majd meg Audrey. -
ldavid #87 jövő héten várható az első kettőhöz -
pannika89 #86 Magyar felirat mikor várható a 3. évad 1. részéhez? -
#85 Gyerekek ez nagyon jó évadnyitó volt! -
#84 Nemsokára visszatérnek a problémák a képernyőnkre! :) -
#83 -
#82 2012-Sep-21 Haven 03x01 Season 3, Episode 1 -
#81 Na neeeeeee, így nem fejezhetik be a 2. évadot áááááááá
Am. szerintem Dave volt. -
ldavid #80 úgy rémlik csak egy random ügy, szóval bármikor lehet. eredetileg a teljes évad után adták. -
#79 Azt mikor nézzem meg, 2. évad után? Megnéztem a 2. évad első részét is, ez egyre brutálisabb, csak kapkodom a fejem. :D -
ldavid #78 igen, Emily aranyos :)
2. évadban volt egy extra karácsonyi rész, semmi extra de ha majd ott tartol, azt se hagyd ki -
#77 Kész az első évad. Ez valami brutálisan jó sorozat, ilyenből kellene sokkal több. A csaj meg gyönyörű. Olyan szép az arca, a szemei. :) Kellemes látvány. -
#76 Megnéztem az első részt, nagyon fain sorozat, megnézem az összes részét! -
#75 Lassan nekikezdek a 2.nak töményen:). Első évad amúgy nagyon tetszett. -
ldavid #74 lesz harmadik évad, csak szólok -
ldavid #73 na, a 2. már jó volt:) -
#72 nekem tetszett ez az egész :D:D
jóó a nyuszis dolog tényleg gáz volt, de szerintem hozta az első évad színvonalát simán, sőt ez a bibliai 10 csapásos dolog sokkal érdekesebb is volt mint egyes részek furcsa eseményei :) -
ldavid #71 tényleg nem volt nagy dolog, mint egy átlag rész az első évad közepéből
de remélem ezt az azonosság témát nem húzzák el az évad végéig -
#70 Hát ez mi a szar volt?! Ha ez lett volna a legelső rész, tuti kaszálnám. Elég gyenge kezdés lett... ott a nyuszis résznél úgy éreztem, mintha a Barátok köztöt nézném! Csak az utolsó 2 perc volt érdekes... -
#69 Már felirat is van a 2x1-hez. Mindjárt nekifogok! :)