309
2wqe9eo.jpg
Stephen King The Colorado Kid című regényéből készült sorozat
  • didgeridoo
    Hát a sorozat: jó lesz ez így. jól mennek a dolgok
  • pannika89
    Ki fordítja most a 4. évadot?
  • Narxis
    Mi good? :D
  • didgeridoo
  • Narxis
    50-50%
  • ldavid
    *miért eddig volt?
  • Narxis

akkor már semmi esély arra, hogy becserkésszem
  • ldavid
    Emily közben anyuka lett, gondolom még az látszik rajta
  • Narxis
    Ez remek évadnyitó volt gyerekek! Audrey nem hízott meg egy kicsit? :D
  • ldavid
    jó ez a Jennifer :)
  • Narxis
    omg észre se vettem, hogy már szeptember 13 van!!! váááá megyek és töltöm ezerrel :D
  • didgeridoo
    Jó lesz ez...
  • MerlinW
    2013-Sep-13 Haven 04x01 Fallout
    2013-Sep-20 Haven 04x02 Survivors
    2013-Sep-27 Haven 04x03 Bad Blood
  • Narxis
    0:50-ig ismétlés am. klassz lesz.
  • didgeridoo
  • Mandy64
    Egyetértek veled, egyre jobb, egyre összetettebbek a karakterek, sokat fejlődtek, változtak. Én megnéztem még egyszer az egészet, mert sok részlet másodszorra állt össze. tetszik, hogy a misztikus fő szál mellett ott van egy szerelmi háromszög, ami szorosan összefügg vele. Ami valószínűleg az egésznek a kulcsa lesz, pl. nem hiszem, hogy eddig az "aktuális Crocker" szerelmes lett volna Sarah/Lucy/akárkibe. Nekem pl. fura Nathan elleségessége Duke-kal szemben, persze féltékeny is lehet, de akkor is, pl. amikor Duke lemászott a tengerbe zuhant kocsihoz a nőért - de mikor meghalt a Főnök, Duke ment segíteni a temetésben. nekem az is fura, hogy Nathan és Jordan között mi is volt - ha szereti, akkor mi is van Audrey-val, ha nem, akkor meg kihasználta az érzéseit, ami megint nem túl szimpi. Ugyanakkor eleve elrendeltnek tűnik Nathan és Audrey szerelme, szóval... Na jó, én Duke párti vagyok, de abban nem vagyok biztos, hogy őt kell-e választabia Audrey-nak, de ettől függetlenül nekem ő a szimpatikusabb és emberikk karakter,
  • didgeridoo
    Bizakodó vagyok, mert nagyon feljött ez a sorozat. Eleinte elég félreérthető és limonádés hatást keltő volt, de ez az érzés a második évadtól kezdve igen erősen eloszlóban van. Persze így visszanézve a legelső részeket már több értelmet kapnak a dolgok, csak elég lassan bontakozott ki az a szál, ami most viszont igen erősen megszaladt.

#171 Hála a jó égnek nem értem (nem nagyon akarom érteni), de ez így van jól, mert vargabetűkkel is beszivároghat még ez-az az eredeti műből. De szeretnék inkább érintetlen maradni regény ügyben, hogy minden nagyot üssön a sorozatban. :-))))
  • Mandy64
    Igazából abból a novellából ezzel a történettel kapcsolatban semmisem derül ki, sőt még az sem, ki ölte meg a Colorado Kölyköt. (Ami még a filmből se derült ki számomra egyértelműen, mert ott volt az emberek halálát látó lány, aki a tetkós kezet látta james-nél, viszont ilyenje Lucynak nem volt, aki pedig ARla szerint gyilkolt... ). Egyébként én sem bánom ha nem derül ki belőle semmi, csak abban bízom, hogy a készítők normálisan folytatják/fejezik be. Bizakodjunk:)
  • didgeridoo
    "Stephen King The Colorado Kid című regényéből készült sorozat"
    Ha nem derül ki belőle semmi, annál jobb, mert legalább nem lesz előre lelőhető a poén :-)
  • Mandy64
    Mire gondolsz irodalmi alapként? A Colorado Kid-es novellát olvastam, de abből nem derül ki semmi.
  • didgeridoo
    #155-ig írtam ide rendületlenül, aztán most elfogytak a részek egy időre, de éppen a meglepetésvárás miatt nem szeretném most túlkombinálni a folytatást. :-)

Talán a finálét megnézve az tűnik nagyon érdekes kérdésnek, hogy miféle lény ez az Audrey és mikor, miért kapta a büntetését? Mivel van irodalmi alapja a sorozatnak, ezt megtudhatnám, de nem teszem, mert szeretném, ha végig izgalmas maradna számomra a sorozat. Ugyanezt a titokzatosságot kívánom másnak is :-))))
  • ldavid
    hozzászólok.
    engem is érdekel hogyan folytatódik, de az még messze van, és addig van más (jobb) is
  • Mandy64
    Végre még valaki hozzászólt:) én is nagyon várom már a folytatást, nem lennék meglepve, ha meglepnének minket:)
  • didgeridoo
    Kíváncsi vagyok, milyen lesz a folytatás, de most kicsit pihentetem a kombinálókészségemet v:-=
  • Mandy64
    Jól elbeszélgetünt itt ketten, más nem nézi ezt a sorozatot?
    Szerintem Duke (nemcsak a szerelmi háromszögben, hanem az egész sorozatban) egyre nagyobb szerepet kap, egyre többet szerepel. Remélem, a készítők meglepnek minket, valahogy mind a két megoldás tűnhet egyértelműnek, szóval bármi lehet még...
  • Narxis
    Majd kiderül, de eddig Duke eléggé másodhegedűsnek tűnt. :)
  • Mandy64
    És ha Duke-kal kellene lennie valójában? Na jó, nem akarok kötekedni, nem biztos, hogy egyezik az ízlésem Audrey-éval:)
  • Narxis
    Neeeem, az nem lehet, ők egymásnak lettek teremtve! :)
  • Mandy64
    És mi van, ha Nathan a folyamatos rossz választás? :)
  • Narxis
    Duke meg tudná szüntetni nyilván, Nathan meg a fia apja szóval alap, hogy vele kell lennie, Duke amúgy is csak úgy tudná megszüntetni ha megöli.
  • Mandy64
    Miért, szerinted? Bennem sok kérdés van, ki kivel is van:) Pl. a megoldás szempontjából mi ajobb Audrey-nak, Duke vagy Nathan. Vagy a fiúknak melyik a jbb, kié lesz a lány? :) Pl: mi van, ha az Audrey "problémája", hogy 27 évente miatta jönnek elő a bajok, és csak így tudja megállítani. De Duke az, aki végleg meg tud szüntetni egy problémát...
  • Narxis
    Eléggé tisztázva lett, hogy mi a szerepük. :p
  • Mandy64
    Durva volt a szezonzáró, kinek mi a véleménye, mi lesz Nathan és mi Duke szerepe a problémákban és a szerelmi háromszögben?
  • didgeridoo
    Köszi, azóta megnéztem, amit letöltöttem. Azt a rohadt élet... Alig várom a folytatást, ami remélhetőleg őszre várható. Ez nagyon durva volt!
  • ldavid
    netről letöltött verziók, ezek konkrétan az itunes-ról lettek letöltve (gondolom idő előtt kikerültek)
    ha az epizódok számai után másoltad volna tuti megtalálod :)
  • didgeridoo
    Nem, sajnos nem tudom, azért nem tudtam mit kezdeni #144-el.
  • ldavid
    web-dl tudod-e mit jelent?
  • didgeridoo
    Wata... Ezt nem értem. Ha még nem vetítették (?), akkor HOGYAN...?
    Na mindegy most letöltöm:
    http://torrent.eval.hu/torrent-kereso/Haven%20S03E12
    http://torrent.eval.hu/torrent-kereso/Haven%20S03E13
  • ldavid
    nincs dátum szerintem
  • Narxis
    Azt a leborult szivarvégit!!!!!!! Te jó ég ez milyen befejezés már. Mikor lesz folytatás? Nyáron?