145
-
#25 Rakjátok már fel a pre-bétát, talán majd akkor relevánsabb lesz a véleményetek.
(gyk: lehet váltani a két nézet között, amit annyit hiányoltok is választható)
Plusz neked: Safari bizony terjedni fog, mert az Apple sok mobil eszközt tud értékesíteni. Ezeken pedig Safari van, nincs is jobb választható alternatíva egyelőre.
Egyébként most mindegyik böngészőnél annyira beindultak a fejlesztések, hogy gyakorlatilag lassan csak kényelmi szempontok alapján kell választani. IE9 is ígéretesnek tűnik, ez az új Firefox is tetszetős. Egyébként ha a Mozilla nem húz bele, akkor az IE9 is sárba tapossa jelen állás szerint. -
Justil #24 azért a króm minden, csak nem ronda. -
Ferrer #23 Nem térítek, de ami jó, az jó. A ronda és hiányos Chrome-hoz képest maga a felüdülés az Apple-hez méltóan átgondolt Safari, hab a tortán, hogy még gyorsabb is. -
balee66 #22 Egyébként azért nem a címsorba kerültek a tabok, mert úgy egyrészt a tabok nagyon eltávolodnának a weboldal megjelenési felületétől, így hézag keletkezne a logikailag összetartozó egységektől, másrészt hogy ne kelljen olyan sokat mozgatni az egeret. -
balee66 #21 „A taboknak akkor van értelme felül lenniük, ha ténylegesen a címsorban, illetve annak helyén vannak, mint a Chrome-ban.”
Így igaz, jelen pillanatban így egy nagy 0 az egész.
Bár én azt sem értem, 'tabs on top' beállításnál miért nem átlátszó a böngésző ezkösztár. -
balee66 #20 Mi az a marginális különbség Opera/Fx/Chrome között ebben a tekintetben?
(egyébként nálam ugyanez, csak vise-verca: Fx és Chrome akkor rúghat labdába, ha majd (többek közt) a könyvjelzőkezelése is olyan lesz, mint Operáé.) -
balee66 #19 Hát, a fél házamat teszem rá, hogy a Firefox nem fogja megélni a 6-os verziót (az egész házamat arra, hogy a 7-es verziót nem), ha csak fel nem vásárolja őket valamelyik cég, vagy el nem kezdik őket tömni pénzzel. Esetleg az Apple felvásárolhatná...
Opera sem fog már nagyon terjeszkedni, a Safari sem, viszont az IE9 egész jó lesz.
Szvsz 2-3 év múlva Chrome - IE verseny lesz, amelyben az IE fog vezetni és győzni is. -
Justil #18 Opera NÁLAM majd akkor rúghat labdába, ha végre implementálják (értsd: lekopizzák) a FF/Chrome bookmark-rendszerét, amíg ugyanis NEKEM kényelmetlen Opera alatt a kedvenceket használni, addig nemérdekel az egész :) -
Justil #17 Bazz, nemigaz már, hogy pont a lényeget nem értik ezek a dinka róka fejlesztők. A taboknak akkor van értelme felül lenniük, ha ténylegesen a címsorban, illetve annak helyén vannak, mint a Chrome-ban. Ez így kurvaronda, már bocsánat, hogy a címsor alá odaokádták a tabokat...semmivel se jobb, mintha közvetlenül a tartalom felett lennének, ahogy eddig.
Más: aki szerint a Google Chrome olyan gyors...há nemtom. Nekem is annak tűnt, egész addig, amíg fel nem vérteztem pár pluginnel. Na onnantól kezdve nekem semmivel se tűnik sportosabbnak, mint a FF. Bár gyorsabb az első indításnál, az fix, de utána ugyanolyan komótos, mint a róka. Magyarán az az érzésem, hogy addig volt csak szupergyors, amíg fapados volt, most így "fullextrásan" már nem az a hűde. Viszont legalább mostmár használható :) -
yossarian14 #16 Én mindig a legjobbat használom. Úgy van értelme, fölösleges lenne dolgozni a böngészőkön, ha az emberek nem lennének képesek váltani. Nálam most abszolút a Chrome a nyerő a megjelenése óta! De ha jön az FF4 és az IE9, akkor ki fogom próbálni őket. És ha jobb, váltok.
Bár kevés esélyt látok erre, mert a Chrome hatodik, fejlesztői változata, továbbra is gyors, stabil és szép. -
sanyicks #15 itten -
sanyicks #14 Opera 10.60 RC2 B3444 -
#13 Ennyi. -
#12 Ja, aztan ha kijon az uj (s)Explorer nalad az lesz a meno... -
#11 1 próbát meghér a Safari is. Eddig én is idegenkedtem tőle e mióta fenn van a másik 3 sajnos háttérbe van :D Én Safarira mentem. -
#10 Safarit nem próbáltam még, de amióta kipróbáltam a Chrome-ot, nem is használok mást. Új Windowsomra fel sem került a bugos Firefox. Állandóan fagyogatott, sok memóriát zabált, lassú volt..stb. Remélem a 4. verzióra kezdenek vele valamit, mert a végén, lassan de biztosan a Chrome a Firefoxot is meg fogja előzni.
Amúgy azon gondolkodtam, hogyha nem lenne most ez a böngészőháború, akkor még most is IE6ról tolnánk ?:D -
#9 Szerintrem win-en se rossz. Én eddig még sose használtam de mióta fenn van nálam lenyomta a FF,Chrome,Opera triót. -
lenox01 #8 Na mi van jöttél téríteni, apple fan? Fölösleges az erőlködésed... :D -
#7 Sztem az Opera és a Chrome a legjobb. -
#6 Ájmeken lehetséges. -
Ferrer #5 Na de a Safari jobb! -
#4 a 64 bites valtozatot gondolom meg nem szerencses hasznalni? (flash plugin, stb miatt) -
#3 Be lehet telepíteni a firefox mappába ( felülírással) , vagy mindenképpen a minefieldbe kell ? -
#2 :) Köszönöm - én is szeretem a Firefoxot. -
#1 Firefox 4.b2pre hun