Tovább nyomul előre a Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LZ forever
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Egyébként az új Firefoxban van minden reményem, eddig kényelmetlen és elavult volt számomra a felülete, most végre az egészet rendbe akarják kapni. Bõvítménykezelést is erõsen fejlesztik, szóval jóságos dolog lesz reményeim szerint.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
A Safari jó böngészõ, az egyik legjobb szakma szemmel. Sok helyen lealázza az összes böngészõt (Canvas, SVG pl), néhol pedig más böngészõk verik a Safarit. Chrome és Safari esetében már értelmetlen sebességrõl vitázni, pont ezért nevetséges a véleményed. Attól eltekintve hogy egyébként az Apple szokás szerint belevitte a jó és kellemes ötleteit. Viszont a Safari ugyan olyan fapados, merev, rugalmatlan és testreszabhatatlan mint a Chrome.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
LZ forever
Engem a History kezelése miatt fogott meg (elég sokat használom), mert nagyon hatékony. Ha olyan lett volna mint a többi böngészõjé akkor valszeg nem használnám…
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
(gyk: lehet váltani a két nézet között, amit annyit hiányoltok is választható)
Plusz neked: Safari bizony terjedni fog, mert az Apple sok mobil eszközt tud értékesíteni. Ezeken pedig Safari van, nincs is jobb választható alternatíva egyelõre.
Egyébként most mindegyik böngészõnél annyira beindultak a fejlesztések, hogy gyakorlatilag lassan csak kényelmi szempontok alapján kell választani. IE9 is ígéretesnek tûnik, ez az új Firefox is tetszetõs. Egyébként ha a Mozilla nem húz bele, akkor az IE9 is sárba tapossa jelen állás szerint.
LZ forever
Így igaz, jelen pillanatban így egy nagy 0 az egész.
Bár én azt sem értem, 'tabs on top' beállításnál miért nem átlátszó a böngészõ ezkösztár.
(egyébként nálam ugyanez, csak vise-verca: Fx és Chrome akkor rúghat labdába, ha majd (többek közt) a könyvjelzõkezelése is olyan lesz, mint Operáé.)
Opera sem fog már nagyon terjeszkedni, a Safari sem, viszont az IE9 egész jó lesz.
Szvsz 2-3 év múlva Chrome - IE verseny lesz, amelyben az IE fog vezetni és gyõzni is.
Más: aki szerint a Google Chrome olyan gyors...há nemtom. Nekem is annak tûnt, egész addig, amíg fel nem vérteztem pár pluginnel. Na onnantól kezdve nekem semmivel se tûnik sportosabbnak, mint a FF. Bár gyorsabb az elsõ indításnál, az fix, de utána ugyanolyan komótos, mint a róka. Magyarán az az érzésem, hogy addig volt csak szupergyors, amíg fapados volt, most így "fullextrásan" már nem az a hûde. Viszont legalább mostmár használható 😊
Bár kevés esélyt látok erre, mert a Chrome hatodik, fejlesztõi változata, továbbra is gyors, stabil és szép.
BFP4F: Yossarian23
Amúgy azon gondolkodtam, hogyha nem lenne most ez a böngészõháború, akkor még most is IE6ról tolnánk ?😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
LZ forever
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.