37040

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Nem kell ilyen szerverekre bemenni, ahol szarul vagy oltári egyszerű missionokat raknak, be. A komoly szerókon fut a Servman és kibannolja az idiótákat, stb, dinamikus küldetéseket futtatnak, stb.
Ha elolvastad volna az orosz oldalon Chicz leírta, hogy a Resource Managerben csak olyan fegyverzet loadout-ot lehet felrakatni a gépre amit a szerveren előre összeállítottak. Sajátot konfigot NEM. Most hogy ez jó-e vagy nem az passz.
És csak annyit lehet darabszámra felrakni amennyi a raktárban beállításra, kerül. Egy idő után elfogy és akkor baszhatja az F-15 csórikám az ürgéit. És az utánpótlás nem 5 perc mire megérkezik ;)
Én itt befejeztem az FC2 banánbabáinak pelenkázását.
Lééci mostantól az oldal címének megfelelően DCS World legyen a téma. Köcce -
Egyébként remélhetőleg ez a raktározós-utánpótlásozós rendszer kicsit enyhíti majd ezt a problémát, mert egy idő után elfogy az Aim120(bár akkor a noobok nyomnak egy restartot). De a lényeg tényleg a multis gyengeség a szimulátornak. és itt nem csak a fegyverrendszerekről van szó, hogy a nyugatiak jobbak.
Lehetne bonyolultabbra csinálni a játékot (bár akkor nem lenne bevétel a cégnek) mint a Faclont, amin például jó sok óra egyedüli tanulás, és repülés után csak az igazán elszántak jutnak el odáig, hogy egy Red Flag szerverre felmenjenek, ahol nincs F10 és 3gombKILL a playerre. -
killbull #2357 Akkor mit csinálsz ha a bázisod épp egy full felfegyverzett F15 röpköd aim120 akkal a bázisod fölött és várja hogy lenyomd a join gombot, ő meg szépen gépágyúval már támad is.
Akkor mit csinálsz ha a bázisod fölött épp egy felfegyverkezett F15 ös várja hogy joinolj hogy támadjon.
Bocsi nem lehet utólag szerkeszteni :) -
killbull #2356 Lehet. Akkor mit csinálsz ha a bázisod épp egy full felfegyverzett F15 röpköd aim120 akkal a bázisod fölött és várja hogy lenyomd a join gombot, ő meg szépen gépágyúval már támad is. Te eközben: lássuk csak APU t indítom , áramellátás, fékek igen meg is van... kapcsoljuk be az MFD ket is. F15 a fejed felett trollkodik. Én magáról a játékról beszélek nem arról hogy csinálsz egy szervert és oda meghívsz x embert ahol te eleve tudod hol az ellenség és minden részletet te terveztél meg a missioban.Én azokról beszélek amik mennek a szervereken és az a baj hogy eddig senki nem válaszolt egyik kérdésemre se. Arra hogy 80% ban unalmas, 2 bázis közötte a légvédelem és az ellen soha nem jön messze hogy ne tud lelőni. 1 órája kb elmesélem mi volt. Felszállok su27 el, van egy társam su 33 al. Elkezdek radarozni, találok egy awacsot hátha. Közbe a társam bemér radarral és búgatja a besugárzásmérőt. Kb 5 percig autistáztam anyáztam neki mire felfogta hogy én a társa vagyok ne mérjen be. Lehet meghaladta a képességeit hogy leolvassa a radarján a 2 kis vonalacskát(ECM em közbe ment még nehezebb)Na mikor abba hagyta akkor belépett egy másik emberke és elkezdtem inkább őt keresni.Kb 15-20 percig röpködtem mire megtaláltam.Kiderült nem szállt még fel 20 perc eltetével mert valamit csinál a kifutón. Ilyen minek lép be, kertészkedni vagy gyomlálgatni a bázis mellett a virágokat? jólvan meguntam és átléptem másik oldalra majd rámentem su27 el a su33 asra aki előtte a társam volt. Befogom ő hátat fordít és padlógáz, egyszer sikerült R27 et indítani rá de nem kapta el. 5 percig kb hátat fordítva nekem nyomta mint a meszes ellenkező irányba majd rájött nem fogom megunni és a tankom is tele akkor kilépett. Na ez egy mai esemény. Ilyenekkel mit lehet kezdeni? Sztem semmit. Public szervereken kicsit másképp mennek a dolgok. :) -
De tudod a szimulátoros repülés nem arról szól az én olvasatomban hogy benyomok egy gombkombinációt és már be is üzemelve a gép indulásra.
Becsücsülsz szépen mondjuk az A-10-be végigcsinálod az indítási eljárást, felprogramozod a fegyókat, stb. Aztán felszálsz és rácsodálkozol milyen fasza a dinamikus időjárás és hogy dobálja a gépet a viharzónában repülés közben. Aztán a harcászkodás közben meg már ne is beszéljünk a sok MFD programozásról.
Szóval nem kapcsolható kabinban könnyen pilótának képzeli magát az ember nem beszélve róla ha épp ezt az FC2-ben teszi... -
killbull #2354 Nem kötekszek csak én úgy gondolom hogy unalmas a gép előtt ülni és egy régi géppel szenvedni olyan fegyverek ellen ami előbb utóbb úgy is lefog lőni. 100 km meg sztem nem is sok mert nemrég su34 essel mutatták meg videóba hogy kell több száz km ről belőni egy rakétát egy ház ablakán :)
Amit meg én szeretnék hogy győzd le a másikat ami nem fixen a földön ül és várja hogy rá lőjj hanem keresni is kell meg, sokkal nagyobb kihívás. :) Szimplán máshogy gondolkodunk. :) -
Látod már válaszoltál is a kérdésedre...
Ami már kicsi tudást igényel az nem tetszik. Ha billeg meg kell tanulni vezetni. 100km-ről lődözni célokat, hm... Próbálj meg csapást mérni Su-25-el mikor kopogtat a kabinon a légvédelem. Ilyen kihívások indítják meg a tanulást, a többi csak arcade... -
killbull #2352 Én vadászni szeretek!Su25 öt meg nem szeretem mert olyan az afm je hogy kicsit is belenyúlsz a botkormányba elkezd billegni a gép.Olyan dolgok vonzanának pl hogy su30 al vagy su34 el 100 km ről rakétát indítani egy hajóra közben vadászokkal kakaskodni le ne lőjjenek ilyesmi. Amint látom orosz fórumon épp be vannak ájulva az új kattinthatós felfegyverzős menütől. :( Ezt egy informáltabb játékos egy editorral megcsinálja és annyi opciót rak bele amennyit akar, mindössze 3 fájlhoz kell hozzányúlni. Ezzel a menüvel azt érik el majd hogy még könnyebb lesz olyan fegyvereket felrakni a szerveren ami előnyhöz juttaja a játékost és nem egyenlő eséllyekkel trollkodhatnak a cheaterek.
Akkor ahogy észrevettem itt nem nagyon járnak más szerverekre az emberek. Azokra amiket említettem. Ez van akkor legfeljebb abba hagyom mert ez jobb úgy se lesz.Amiket meg hallottam hogy az ED az amerikai hadseregnek dolgozik és megy amerikai irányba a gépekkel és nem orosz felé meg még inkább erősíti. -
Mondom én hogy ürgepásztor... :D -
Caterpillar #2350 Ahol játszhatod az elvont pilóta vagyok kiképzést tartok, stílust.. Legálisan! :P -
Ja ha van kedved keress meg a [email protected] címen és szívesen adok elérhetőséget a szerverhez és TS3-hoz hogy lásd miről is van szó.
És ha megtetszik jelentkezhetsz növendéknek ;) -
Az információkra amire vágysz itt találod meg:
Igaz hogy orosz tocsik, de egy kis google fordítás rásegítéssel már azért
nyomonkövethetők az irányvonalak és fejlesztői információk.
Amiket óhajtasz az folyamatos fejlesztésben a DCS World FC3 moduljában fog realizálódni. Már most mondom egyenlőre kapcsolható cockpit nem lesz.
A VML-ről nem nyilatkozom, nem ismerem őket.
Egyébként a "...játsszák a kis elvont pilóta vagyok most kiképzés van..." dologhoz ma annyit hogy példának hoznám a mai reptervünket:
Csapásmérő szinten tartó kiképzést tartok vagy megfelelő számú jelentkezés esetén DCS World Su-25T és A-10C közös csapásmérés lesz.
Időpont: 2012.05.22. Kedd 20:30-22:30-ig
Téma: Összerendeződés, géppáronként oszolj, célpont támadása bonyolult időjárásban.
Én magam ritkán repülök inkább fejlesztgetek, modolok, de a srácok már több mint 10 éve tolják és nem szimpla repkedésről beszélek hanem teljesen valós eljárások alkalmazásáról és angol rádióforgalmazás, stb. -
killbull #2347 Nem említettem a nagyobb gépigényt, nem is volt opció. Azt említettem ha olvastad meg aki játszott előző verziókkal hogy grafikai tuningon kívül semmi többet nem adtak a játékhoz. Ha su25 új opció akkor akkor az elég vicces mert ha vadászgép van a légtérbe akkor sose ellenfél egyiknek se. Helikoptert meg se említem, A10 se nagy ellenfél egy vadászgép számára ami fel van fegyverezve (Aim120,R77). Én úgy kérdeztem hogy mindezeket figyelembe véve a játékosok felfogása nem fog változni. Amúgy VML re gondoltam de ők se vegyék kritizálásnak de ha többségében ez megy a szerverükön akkor kár publikusan mennie.
Én pl AFM et várnék, modernebb gépeket pl su30 (lehetne menüje az operátornak hogy adod neki a parancsokat, nem kell 2 személyes pilótafülke) Modernizálni a suhojokat (radar,fegyverzet) Migeket is.Több kreatív opció pl megnyomsz pár gombot a menübe mikor beléptél a szerverre és pl kérhetsz magadnak egy AI t társnak akivel harcba indulsz, ilyesmi. Ott van egy rakás AI gép amit meglehetne csinálni repülhetővé kabinnal együtt: mig31,mig25,mig23,su24,f16,f18. nem kell kattintható csak FC2 szintű.
Hangsúlyozom nem kötekedni akartam csak sok ember írogat ide és kíváncsi lennék a véleményükre, mert nem hiszem el hogy mindenki magán szerveren játszik minőségi ellenfelekkel és társakkal. :) -
1. Remélem nem a HDF 59th szerverét hozod példának ?
2. Nem kötelező virtuális pilótának lenni, lehet helyette peccantani, kosarazni, kajaktúrára menni, stb.
Nálunk a többsége dolgozik, családja van és a szabadidő terhére repked amennyi egészséges.
És még csak annyit hogy aki repülőszimulároros fun az nem sajnálja a pénzt egy izmos gépre, ergó nem pityorog ha kicsit erősebb gépigénye van egy új szimnek. -
killbull #2345 Sziasztok pilóták!
Érdekelne engem pár dolog hogy ti mit gondoltok erről.Játszok már kb 2 éve a lock on flaming cliffs 2 vel, és ti nem tapasztaltok olyasmit hogy beléptek egy szerverre és csupa értelmetlen missio megy? Pl Panther szervere ahol labelsel játszanak és kb annyi a cél hogy szállj fel F15 el nyomd meg a 6 os gombot majd ha úgy gondolod 15 km tájékán lődd ki az Aim 120 at és ennyi majd elvégzi a feladatát. Orosz gépek fél aktív rakétákkal nagyon semmit nem tudnak csinálni mert az Aim 120 80% ban célba is talál. Vagy meg van hackelve hogy su 27 re és su 33 ra fellehessen rakni az R77 es rakétát aztán ugyan ezt játszani F15 el, és a távolság szinte ugyan az indíthatóság szempontjából Aim 120=25km, R77=23km. Ez panther szervere ami esténként szokott lenni. Vagy említhetném a kicsivel értelmesebb szervereket ahol van korrekt missio nem buherált gépekkel, de mivel ugye javarészt orosz szerverekről beszélünk TS3 at ellehet felejeteni mert nem beszélek oroszul. Előző mondatban csapatjátékra gondoltam hogy együtt működni és úgy harcolni egymás ellen.Vagy ezek a hébe hóba eröltetett indítok én is szervert majd az enyém jobb lesz mint másé és semmi extrát nem tud belerakni, ugyan azt az unalmas opciót hogy van 2 bázis közte légvédelem és hajrá lődd le a másikat. Azt is említeném hogy a játékosok nagy része olyan tudással rendelkezik hogy szinte ki se jön a bázisról és a légvédelem fölött körözget várva hogy hátha letud valakit lőni, úgy is nagyobb az esélye mert védi őt a légvédelem lehet próbálkozni akinek van kedve. Vagy vannak ezek a műrepülős, kötelékes szerverek pl: CVAT,ROCKY,A&D ahol 12 14 éves kis gyerekek rombolják a bázist vagy épp lövöldöznek egymásra, az értelmesebbikje kötelékben repül. Így összegezve nekem sok értelme nem nagyon van röpködni mert ezek már unalmasak. Ti látjátok értelmét a következő résznek ha ilyen a helyzet a szervereken? Magyar szerver 1 van most de az szinte mindig üres, ha vannak is rajta játsszák a kis elvont pilóta vagyok most kiképzés van dolgokat.
Ezek a menübe szerkesztem a fegyverzetet mit rakjak fel a gépre meg javított grafika füst, nap, köd ilyesmi meg növelték a poligonokat a modelleken.AFM se lesz az 1000% flaming cliffs 3 ban. Szóval egy szó mint száz van ennek értelme, mit gondoltok erről?
Ha baromság nyugodtan töröljétek a HSZ em! :)
-
Hahaha hülyeséget írtam ;)
DCS_World_en_1.1.2.1.exe (2 070 707 bájt)
DCS_World_en_1.1.2.1-1.bin (1 997 928 960 bájt)
DCS_World_en_1.1.2.1-2.bin (2 000 000 000 bájt)
DCS_World_en_1.1.2.1-3.bin (1 222 061 779 bájt) -
Át kell nevezni. Amikor letöltöttem nekem is úgy töltötte le, hogy a monjuk dcs bs, de így nem jó. dcs_bs szóval ne space legyen a névben!!! -
Mind a négy fájl neve pontosan megegyezik csak a kiterjesztésük más.
- Ez így van ?
- Esetleg lehet hogy az 1-ik fájlt hibásan töltötte le.
Ha utóbbi a bibi akkor újra húzd le. A torrent remekül hozta nálam
a max sávszélt. -
Én kérek elnézést, nem konkrétan Neked címződött hanem az
általad felvetett kérdésre próbáltam válaszolni a nagy
általánosságnak, meg az ürgepásztoroknak :D
DCS powa ;) -
Nekem az miért van, hogy elindítom a DCS_World_en_1.1.2.1.exe telepítését és kidobja, hogy kér valamilyen lemezt? -
Köszi Ducky, tisztában vagyok a progikkal és sorrendel, kiadással stb. Repülök az összessel. Csak az nem volt tiszta, hogy ha van egy BS1 és egy upgradelt BS2, akkor miért nem engedi bele a WORLD-be vagy mikor engedi bele vagy meg kell majd venni a fullos BS2-t???
A kérdés erre irányult csak. Lehet én nem voltam egyértelmű...
-
Na itt van Wags báttya hivatalos postja:
A lényeg:
Please note that the open beta of Black Shark 2 module is only for the standalone version. Serial numbers of the upgrade version will not work. The module of Black Shark 2 upgrade version will be released later after release of the final versions of the modules.
Tehát a BS2 upgrade kulcsos ürgéknek a frissítés majd csak a végleges modulok kiadása után lesz megoldva. Szóval a 4000Ft-os projecttel jobban jársz ;) -
Én azt mondom hogy a DCS World ingyenes fejlesztéséért
cserébe nem sok az a 4000Ft-hogy megvegyél 1 kulcsot.
Mondhatták volna hogy a DCS World-ért is kérnek mondjuk
40 dodó, na akkor biztos mégjobban sírnál :) -
Elküldtem a jegyet. De addig alt+taboztam, hogy a qrva BS1 kimaradt. Na majd ha válaszoltak erre, akkor megkérdem de lehet felesleges.
Egyébként én inkább arra vagyok vagy leszek kíváncsi, hogy mi, akik megvettük az A-10C-t annak idején elővételben, 60$-ért és ugye nekünk beígérték nevadát, hogy most azzal mi lesz? -
Solt #2335 Én is ettől tartok... :S -
Hát srácok, nem korrekt az biztos de szerintem csak a BS2-t integrálják a worldbe, így a BS1 tuti nem lesz jó . -
Solt #2333 Ez engem is érdekelne, igaz nekem csak az első rész van meg. Nem lenne korrekt, ha dobhatnám a kukába... -
hamár kérdezel megemlithetnéd , hogy mi a helyzet ha csak a sima van, azokkal mi lesz ?
Köszi -
Akkor ez a sokadik rókabőr ismét az ED-töl :(
Mert semmiben sem másabb a BS1 mint a 2 akkor a serialját miért nem használhatom fel csak ugy mint az upgradelt változatnál .
-
Én mindjárt kipróbálom, hogy mit reagálnak, mert nekem is BS1 + BS2 upgrade van. Aztán jelentek ;) -
Ha csak BS1 kulcsod van akkor nagy valószínűséggel kell venned
DCS BS2-t, ami most alább leírtak alapján 4000 Ft-ba fáj. -
Nem találtam helyes választ rá az ED fórumon.
A BS2 upgrade kulcsot tuti nem fogadja el,
de én küldenék az ED oldaláról egy ticketet és
beleírnám a BS1 és BS2 kulcsot és kérnék egy újat
amivel megy már a DCS World Ka-50 modulja.
Természetesen mindkét kulcsnak hivatalosan vásároltnak
kell lennie ! -
Még egy kicsit hogy bonyolitsam a dolgot ha a dobozos BS1-van meg akkor annak a sorozatszáma is megfelel a wordhoz hogy használni tudjam a helit vagy akor azt dobhatom a kukába és mégegyszer ki kell fizetnem a pénzt érte ? -
DCS World letöltése
P-51D nem kell a lap alján hacsak nem akarsz vele repülni és veszel hozzá sorozatszámot.
DCS World A-10C modul letöltése
A lap alján lévő A-10C_1.1.2.1_EN.exe-t vagy az alatta lévő torrentről töltsd le.
DCS World Ka-50 modul
A lap alján lévő KA-50_1.1.2.1_EN.exe-t vagy az alatta lévő torrentről töltsd le.
És ennyi. Csak azt telepítsd fel amihez sorozatszámod is van, mert különben állandóan dobogatja az aktivációs ablakot ami 3× cancel gombra kattintva ugyan átléphető, de egy idő után idegesítő :) -
Na akkor tegyük ismét tisztába a gyereket.
Szóval volt az ED-nek egy DCS A-10C és DCS Black Shark 2 különálló játékai.
Vették a bátorságot és mivel közös alap magon (motoron) fut mindkettő pofoztak egy kicsit a közös magon és elnevezték DCS World-nek.
Ez ingyenesen letölthető és kipróbálható benne a Su-25T amit az FC2-ből konvertáltak át alapszinten (nem kapcsolható kabinnal).
Kiemelték a régi A-10C-t és Ka-50 kabint és a DCS World-höz igazítva 1-1 modulként (Mods) elérhetővé tették mint BÉTA hogy tesztelgessék.
Mindkettő modul letölthető EDééktől és telepíthető, de csak akkor lehet repülni velük ha van hozzájuk sorozatszámod.
Értelemszerűen A-10 és Ka-50-hez külön-külön kulcs kell.
Ha jók az infók akkor a BS2 upgrade kulcsok még nem jók az új Ka-50 DCS World modulhoz.
Összegezve a leírtakat a régi dobozos A-10C és Ka-50-ből Neked már semmi másra nincs szükséged csak a sorozatszámukra, maga a játék független a DCS World-től így ha fennhagyod játszhatsz avval is, de nem szükséges hogy fenn legyen.
Remélem érthető volt a leírás ;) -
Arra gondoltam, hogy nekem nem a full, önálóan telepíthető BS2 van meg, hanem csak az upgradet vettem meg, amihez kell a BS1 is...
Elméletileg azt még nem lehet beleintegrálni a DCSWORLD-be.
-
Caterpillar #2323 Szerintem az 1.1.2.1 -re gondol BS2 -höz... :)
Igaz válaszolni én sem tudok rá... :/ -
Monitor beállításra mg egy beírás az ED fórumról a sok hasonló közül:
I have just installed A-10C in DCS world.
I have also exported from A-10C my monitosetup for my screens and it's fit perfectly !! -
A BS2 patch alatt mit értesz ?
DCS Black Shark 2 frissítést ?
Mert ha jól vettem ki a beírásokat az ED fórumon,
akkor a DCS A-10C és DCS BS2 vonal a DCS World megjelenésével
nem fejlesztődik tovább.
Már a modulos verziók futnak további fejlesztésben. -
Ha futtatod a regedit.exe-t akkor a
HKEY_CURRENT_USER\Software\Eagle Dynamics\DCS World
kulcsot (könyvtárat, sárga mappát) törölve a DCS World
engedi telepíteni magát.