Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
killbull #2356 Lehet. Akkor mit csinálsz ha a bázisod épp egy full felfegyverzett F15 röpköd aim120 akkal a bázisod fölött és várja hogy lenyomd a join gombot, ő meg szépen gépágyúval már támad is. Te eközben: lássuk csak APU t indítom , áramellátás, fékek igen meg is van... kapcsoljuk be az MFD ket is. F15 a fejed felett trollkodik. Én magáról a játékról beszélek nem arról hogy csinálsz egy szervert és oda meghívsz x embert ahol te eleve tudod hol az ellenség és minden részletet te terveztél meg a missioban.Én azokról beszélek amik mennek a szervereken és az a baj hogy eddig senki nem válaszolt egyik kérdésemre se. Arra hogy 80% ban unalmas, 2 bázis közötte a légvédelem és az ellen soha nem jön messze hogy ne tud lelőni. 1 órája kb elmesélem mi volt. Felszállok su27 el, van egy társam su 33 al. Elkezdek radarozni, találok egy awacsot hátha. Közbe a társam bemér radarral és búgatja a besugárzásmérőt. Kb 5 percig autistáztam anyáztam neki mire felfogta hogy én a társa vagyok ne mérjen be. Lehet meghaladta a képességeit hogy leolvassa a radarján a 2 kis vonalacskát(ECM em közbe ment még nehezebb)Na mikor abba hagyta akkor belépett egy másik emberke és elkezdtem inkább őt keresni.Kb 15-20 percig röpködtem mire megtaláltam.Kiderült nem szállt még fel 20 perc eltetével mert valamit csinál a kifutón. Ilyen minek lép be, kertészkedni vagy gyomlálgatni a bázis mellett a virágokat? jólvan meguntam és átléptem másik oldalra majd rámentem su27 el a su33 asra aki előtte a társam volt. Befogom ő hátat fordít és padlógáz, egyszer sikerült R27 et indítani rá de nem kapta el. 5 percig kb hátat fordítva nekem nyomta mint a meszes ellenkező irányba majd rájött nem fogom megunni és a tankom is tele akkor kilépett. Na ez egy mai esemény. Ilyenekkel mit lehet kezdeni? Sztem semmit. Public szervereken kicsit másképp mennek a dolgok. :)