Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
killbull #2347 Nem említettem a nagyobb gépigényt, nem is volt opció. Azt említettem ha olvastad meg aki játszott előző verziókkal hogy grafikai tuningon kívül semmi többet nem adtak a játékhoz. Ha su25 új opció akkor akkor az elég vicces mert ha vadászgép van a légtérbe akkor sose ellenfél egyiknek se. Helikoptert meg se említem, A10 se nagy ellenfél egy vadászgép számára ami fel van fegyverezve (Aim120,R77). Én úgy kérdeztem hogy mindezeket figyelembe véve a játékosok felfogása nem fog változni. Amúgy VML re gondoltam de ők se vegyék kritizálásnak de ha többségében ez megy a szerverükön akkor kár publikusan mennie.
Én pl AFM et várnék, modernebb gépeket pl su30 (lehetne menüje az operátornak hogy adod neki a parancsokat, nem kell 2 személyes pilótafülke) Modernizálni a suhojokat (radar,fegyverzet) Migeket is.Több kreatív opció pl megnyomsz pár gombot a menübe mikor beléptél a szerverre és pl kérhetsz magadnak egy AI t társnak akivel harcba indulsz, ilyesmi. Ott van egy rakás AI gép amit meglehetne csinálni repülhetővé kabinnal együtt: mig31,mig25,mig23,su24,f16,f18. nem kell kattintható csak FC2 szintű.
Hangsúlyozom nem kötekedni akartam csak sok ember írogat ide és kíváncsi lennék a véleményükre, mert nem hiszem el hogy mindenki magán szerveren játszik minőségi ellenfelekkel és társakkal. :)