Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • killbull
    Sziasztok pilóták!

Érdekelne engem pár dolog hogy ti mit gondoltok erről.Játszok már kb 2 éve a lock on flaming cliffs 2 vel, és ti nem tapasztaltok olyasmit hogy beléptek egy szerverre és csupa értelmetlen missio megy? Pl Panther szervere ahol labelsel játszanak és kb annyi a cél hogy szállj fel F15 el nyomd meg a 6 os gombot majd ha úgy gondolod 15 km tájékán lődd ki az Aim 120 at és ennyi majd elvégzi a feladatát. Orosz gépek fél aktív rakétákkal nagyon semmit nem tudnak csinálni mert az Aim 120 80% ban célba is talál. Vagy meg van hackelve hogy su 27 re és su 33 ra fellehessen rakni az R77 es rakétát aztán ugyan ezt játszani F15 el, és a távolság szinte ugyan az indíthatóság szempontjából Aim 120=25km, R77=23km. Ez panther szervere ami esténként szokott lenni. Vagy említhetném a kicsivel értelmesebb szervereket ahol van korrekt missio nem buherált gépekkel, de mivel ugye javarészt orosz szerverekről beszélünk TS3 at ellehet felejeteni mert nem beszélek oroszul. Előző mondatban csapatjátékra gondoltam hogy együtt működni és úgy harcolni egymás ellen.Vagy ezek a hébe hóba eröltetett indítok én is szervert majd az enyém jobb lesz mint másé és semmi extrát nem tud belerakni, ugyan azt az unalmas opciót hogy van 2 bázis közte légvédelem és hajrá lődd le a másikat. Azt is említeném hogy a játékosok nagy része olyan tudással rendelkezik hogy szinte ki se jön a bázisról és a légvédelem fölött körözget várva hogy hátha letud valakit lőni, úgy is nagyobb az esélye mert védi őt a légvédelem lehet próbálkozni akinek van kedve. Vagy vannak ezek a műrepülős, kötelékes szerverek pl: CVAT,ROCKY,A&D ahol 12 14 éves kis gyerekek rombolják a bázist vagy épp lövöldöznek egymásra, az értelmesebbikje kötelékben repül. Így összegezve nekem sok értelme nem nagyon van röpködni mert ezek már unalmasak. Ti látjátok értelmét a következő résznek ha ilyen a helyzet a szervereken? Magyar szerver 1 van most de az szinte mindig üres, ha vannak is rajta játsszák a kis elvont pilóta vagyok most kiképzés van dolgokat.

Ezek a menübe szerkesztem a fegyverzetet mit rakjak fel a gépre meg javított grafika füst, nap, köd ilyesmi meg növelték a poligonokat a modelleken.AFM se lesz az 1000% flaming cliffs 3 ban. Szóval egy szó mint száz van ennek értelme, mit gondoltok erről?

Ha baromság nyugodtan töröljétek a HSZ em! :)