Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • killbull
    Én vadászni szeretek!Su25 öt meg nem szeretem mert olyan az afm je hogy kicsit is belenyúlsz a botkormányba elkezd billegni a gép.Olyan dolgok vonzanának pl hogy su30 al vagy su34 el 100 km ről rakétát indítani egy hajóra közben vadászokkal kakaskodni le ne lőjjenek ilyesmi. Amint látom orosz fórumon épp be vannak ájulva az új kattinthatós felfegyverzős menütől. :( Ezt egy informáltabb játékos egy editorral megcsinálja és annyi opciót rak bele amennyit akar, mindössze 3 fájlhoz kell hozzányúlni. Ezzel a menüvel azt érik el majd hogy még könnyebb lesz olyan fegyvereket felrakni a szerveren ami előnyhöz juttaja a játékost és nem egyenlő eséllyekkel trollkodhatnak a cheaterek.

Akkor ahogy észrevettem itt nem nagyon járnak más szerverekre az emberek. Azokra amiket említettem. Ez van akkor legfeljebb abba hagyom mert ez jobb úgy se lesz.Amiket meg hallottam hogy az ED az amerikai hadseregnek dolgozik és megy amerikai irányba a gépekkel és nem orosz felé meg még inkább erősíti.