37039

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Hát amit az A-10-sel kapcsolatban írtál, nagyon nem igaz, nagyon sokat repültem vele, pár itteni sg-s szobapilóta a tanú rá, hogy mennyire nagyszerű gép tud lenni akár egy vadászgép elleni is. elég egy kisebb domborzat, és már el tud tűnni a radarod elöl, a hegyekről nem is beszélve. Nem egyszer volt rá példa, hogy A10-eseinkkel szedtük le a vadászokat, akik üldözőbe vettek minket.
A kamovot is ha egy rutinos pilóta vezeti, az életben nem lövöd le, meg sem találod... az más kérdés, hogy nagy eséllyel olyanokkal futottál össze, akik még csak a szárnyaikat bontogatták A10-sel, vagy kamov-al.
Személy szerint a DCS problémái miatt ment el a kedvem az online szerverektől, meg a benne levő blődségektől... cirka 150 dollárt költöttem rá, az életbe nem fizettem ennyi pénzt egy szimulátorért. A sors fintora, hogy a FALCON BMS ingyenes, és mégis nagyon sokat ad. Számomra a két program összegyúrva lenne a tökéletes, szerintem sokan így vannak ezzel. -
400V #7435 Unatkoznak a modellezők aztán erre veregetik. Bocs a kifejezésért. Engem is hidegen hagy mi hogy néz ki. Csak a játszhatóság érdekel. 40 meg 60 Mb os fileokat tölt be a memóriába a játék akkora felbontás. Lehet majd 1 év múlva már 16GB lesz a gépigénye mert annyi sok baromságot tesznek bele. Maga a sim meg nem lép előre semmit csak modelleznek éveken át. -
beci43 #7434
-
400V #7433 Mindenkinek más az igénye. Én úgy gondolkodok hogy közbe láttam is a dolgokat. FC2 be pl kb 10 alkalomból ha 2x látsz KA50 et. Bonyolult és nem ellenségeskedés de vadásznak egy helikopter nem ellenfél. Kb lelövöm 5x vagy más azt látod hogy left the game. Ez a tapasztalat. Pont a bonyolultság miatt kevesebb az élet terük. Ne gondolj erre hogy én ezért löketem ezt az arcade push the button témát mert FC s vagyok, csak gondolj bele egy komolyabb szimulátornál mennyi idő megy el azzal hogy szórakozol ezzel azzal hogy jó legyen. Ott volt nemrég A10 es missióba voltam vadásszal. Mindenki nyomja a radar elleni missiokat. Miből áll? szállj fel és lödd ki a rakétáidat meg keress pár tankot. A vadász mit csinál? Detectál 80 - 100 km ről és lelő erőlködés nélkül. Helikopterrel még egyszerűbb mert alig tud elrepülni előled. Nem vészjóslat, de kb a Mig21 is ilyen lesz. Sokkal régebbi gép, nem lát messzire a radar, gyöngék a rakétái, esetleg ha lesz rajta R77 rakéta (modernizált mig21) akkor lesz neki ereje megvédeni magát. Egy modernebb gép simán leszedi ha nincs megfelelő fegyvere amivel megvédje magát. Aim120 vagy R27 ellen max ficánkol.
Csak vélemény. Szerintem itt van az egyensúly. Amint írtam többcélú vagy helikopter lép be a missióba borul az egész. Sőt szerintem emiatt az egyensúly miatt nem látni komoly missiot se FC2 be se FC3 ba. -
Minben szimben van lehetőség már startupolt géppel indulni, nem kötelező sem DCS sem a BMS4-ben...
A kattintható kabinnal való ellenérzést sem értem. 2x20 MFD gombot meg az ICP-DED gombjai fel nem programozol te semmilyen HOTAS-ra és azokat nagyrészt akkor kell nyomogatni, amikor nincs "akció". Ha akkor kell, akkor már régen el van baszva valami a bevetés során...
A nagy bajom a DCS szériával, hogy ok, hogy teletömték olyan polygonszámú és skinméretű cuccal, hogy az ember elélvez a látványtol, csak a botrányos LOD kezelés miatt emiatt az FPS - már elnézést - egy kalap szar és lehetetlenné teszi azt, hogy legalább egy tisztességes mini hadjáratot csináljon az ember...
Igazából totál feleslegese a 40-60-80-100k poligonszámú gép heli, meg a több ezer vagy tízezer polys járművek. Videókészítéshez jó, de másra értelmetlen. A BMS4-hez csináltak néhány száz poligonból és 1024-es skiből olyan járműveket, hogy azért még az altípus is megkülönbözetethető lenne, ha ez lenne a cél. Totál feleslegesen terhelik és pazarolják az erőforrást hülyeségekre és ennek az FPS látja kárát.
Hol itt az értelem...? -
Szerintem meg pont nagyon sok szobapilóta szeretne kapcsolható kabint a megvásárolt szimulátorához, ha már igényességről beszélünk. Megismerni mélyebben egy általa kedvelt típust, és nem csak 2 gomb megnyomásával engine-t indítani.
Repülés közben az A-G és A-A funkciók mind HOTAS-ra programozott, ritkán kell a pilótáknak a műszerfalon kapcsolgatni, de ha kell is, csak odanyúlsz az egérhez és már kapcsolgathatsz is egyéb fegyverbeállításokat, vagy felderítő eszközök hangolását. Ezek nem HOT események alatt történnek, másképp a harci feladatok végrehajtását előzi meg.
Sharks a BMS-hez csak egy kis kitartás kell, de sg-n találsz fórumot, ahol szívesen segítenek, és sokkal gyorsabban megy minden.
A BMS is szépen fejlődik, grafikailag tényleg el van maradva a DCShez képest, bár a kabinok és a repmodellek szépek, viszont maga a harci repülés és bevetések kolosszálisak, és szinte 100%-ban valódi vadászpilótának érezheted magad. Realisztikus rádiózás, műszerek, fegyverek, human awacs, 23 napos kampány gyakran 30-40 fős szerveren.
-
400V #7430 Próbálkozz később. Este keresd Panther meg az Insky servert. -
InterC #7429 Ja és Chizh írta, hogy később lesz Su-24M2 modell is - légi utántöltéssel. -
1.2-es a játék, csak egy 1.2.1-es patch van viszont azzal nincs multi.
Már kb 10 perce frissítgetek, de mindig ugyanazt a 3-4 szervert dobja ki, igaz azokon legalább van player, még ha nem is sok.
szerk.: 3 orosz, aminek a leírását se értem :D 1 meg Guns Only... -
InterC #7427 A MiG-29 abban az FSX vidóban iszonyat bénán néz ki.
Fájdalmas, de a létező legjobb modell - a legarányosabb - még mindig az ami a DCSW-ben van a LOMAC óta. Az a jó régi CMD modell.
Az új Su-24 modell-től mg ne várjatok többet, mint az új Tu-22 modelltől.
Lesz és kész. Remélhetőleg - szép lassan - megkapja az összes modell a ráncfelvarrást. Repülhető meg csak mókolással lesz - másik kabinnal ugyibár. -
400V #7426 Tedd fel a patchet hozzá hivatalos oldalról. -
Urak!
Az miért van, hogy FC2-ben össz-vissz 3db szervert talál csak a játék? Hivatalos oldalról szedtem le, kéne még hozzá valami patch is esetleg? -
400V #7424 Én már DCS től annyit várok hogy Su27 re megérkezzen az AFM meg még esetleg Mig29 is jöhetne. A nagyon nagy álom a tolóvektoros hajtóművek lennének. Mig31 még a mumusom, azzal lenne jó 400 km ről támadni na meg az R37 rakéta.
-
Igazad van sok dologban. Nem hibátlán, de a többi sem. Az tényleg gáz, hogy FC2-höz képest van visszalépés, de ez valamelyest új motorra épült, úgy tudom. A szebb grafikának ez az ára (mondjuk szerintem az avionika is fejlődött). Majd kijavítják, ez egy átmeneti állapot. Az FC2 egyből tökéletes volt?
Ha az általad említett szimek tökéletesek lennének, akkor nyilván azzal játszanál. Nyilván a DCS tud valamit, amit azok nem. Mindegy, melyiket választod, kompromisszumot kell kötni, egyik sem tökéletes. -
Elvileg ez is készül, legalábbis a facebookra WIP-en rakta ki a hivatalos DCS:World oldal. Már csak az a kérdés hogy repülni is engedik vele a lelkes szobapilótát vagy majd csak dísznek lesz benne...
-
400V #7421 Én azért fikázom mert FC2 hoz csak grafikával jobb. FC2 be esténként 15 - 18 fős szerverek mennek laggolás nélkül. Egyébként meg azt mondom neked azért jó mert mondjuk nem vagy annyira igényes mint én vagy más. 2008 óta csak grafikát fejleszteni meg egyéb apró változtatások amik nem látványosak szerintem nem ad eleget hozzá. 4 év. Az AFM végre valami új de egyébként? Félaktív rakéták végre félaktívak ennek örülök kb meg a rakéta AFM nek.
Szerintem a kattinthtó kabin csak azoknak jók akik vérkomoly katonák akarnak lenni a gép előtt. Szerintem egyátalán nem szórakoztató hogy 5 - 10 percig szórakozol az indítással és utána akár 5 percen belül akármi lelőhet. Kezd előlről....
Ellenben új funkciók amit írtam hogy félaktív rakéta végre félaktív. Ez már kényelmesebb, vagy az AFM (kicsit realisztikusabb de nem sokat ad hozzá)
Százszor leírtam hogy új gépek és új tartalom kell akkor nem lesz sírás.
Mellesleg ami nagyon zavar hogy maguk a játékosok hamarabb csinálnak F18 nak meg Su27SM nek kabint mint maga az ED, meg FC2 be már Aim120D s rakéta is van játékosok által. Vagy említsem az ilyen olyan modokat ahol F18 al F14 el meg akár Mig 31 el repkedhetsz. ezekhez nem kellettek évek hogy megcsinálják.
Szerintem X plane meg BMS meg FSX nem laggol ennyit multiba mint a DCS.
Nézd meg ezeet a videókat!
Su35
Su27
Mig29
F14
F35B
Van pár érdekes dolog. Engedélyekkel szórakoznak hogy így kell meg úgy kell hogy megcsinálják. Kérdés ezek az emberek akik ezeket megcsinálták mind börtönbe ülnek mert loptak? -
Sziasztok!
Lehet, hogy most anyám csuklani fog egy darabig, de az a helyzet, hogy nekem nagyon tetszik ez az 1.2.7. Persze ehhez hozzá tartozik, hogy nem várom el, hogy minden olyan legyen, mint az igazi, mert ezt szerintem nem sok közhasználatra szánt szimulátor tudja garantálni.
Olvasgattam az utóbbi hsz-okat és nem értem teljesen, miért kell mindig fikázni valamit (de el tudom fogadni, hogy valakinek semmi se jó, mindenkinek joga van a véleményéhez). Én emlékszem még az alap lock on-ra, ami azért nem volt olyan rég, de nekem akkor az is csúcs volt. Ha egymás mellé teszem a kettőt, akkor rengeteg fejlődést látok és nagyon tetszik a mostani is. Persze mindig lesznek hibák, de ezekkel azért együtt lehet élni. Mivel ez a szim ebben a formában nem arra szolgál, hogy igazi pilóták kiképzését segítse, felesleges tökéletességet elvárni minden téren.
Vannak olyan érthetetlen dolgok is, mint pl. a rakéták égési idejének változtatása, de mivel nem vagyok programozó, nyilván ne, érthetem, de lehet, hogy van rá olyan magyarázat, amire nem is gondolnék (nem feltétlen jelenti azt, hogy hülye az összes feljesztő).
Tehát a lényeg szerintem, hogy akit a repülés érdekel és szeretné valamilyen formában átélni azt az érzést vagy kicsit többet tanulni róla, az megteheti. Ehhez mondjuk az avionika, a látványvilág, a minél pontosabb rekonstruálás és a megfelelő hardveres feltételek kellenek. A DCS legnagyobb hibája jelenleg véleményem szerint az instabil többjátékos mód, de talán ezt is javították most, ha nem, akkor remélem, minél előbb megteszik.
Ami azt illeti, nekem nagyon tetszik a repmodell és a látvány is, amikor kinézek a kabinból (páraleválás, füstölés No. 1).
Próbáltam már a BMS-t is elkezdeni. Nekem abban is van, ami nagyon tetszik. A műszerekben fejlettebb, valóságosabb. Sajnos nem tudtam rá annyi időt szánni, amennyi kellett volna és egyszerűen olyan primitív a joy felprogramozása, hogy fel is adtam a harcot (lehet, hogy én rontottam el valamit, de egyszerűen nem tudtam felprogramozni rendesen).
Egyébként a kattintható cockpit is jó dolog, csak igazából sem egy egérrel kattintgat az ember, mivel nincs rá idő, hogy azzal szenvedjen szerintem, így nálam ez max az indításnál ad + élményt, esetleg leállításnál, de repülés közben nem hiszem, hogy túl sokat tenne hozzá, sőt! Én annak látom értelmét, ha esetleg aze mber épít magának egy cockpitet műszerekkel, de az ugye elég költséges válallkozás.
Száz szónak is egy a vége, nekem abszolút megadja a mostani DCS azt az élményt, amit várok egy ilyen szimulátortól. Lehetne jobb is, ez tény, de attól még nem rossz. Ha az ember ennél többet akar, akkor szerintem érdemes az igazi repüléssel próbálkozni.
Ami rengeteget javíthatna a DCS-én, az a szervezett repülések elkövetése (ez mondjuk más szimre is igaz lehet). Ez viszont már rajtunk is múlik. Ha nem lehet 20 fős missiont repülni, akkor alkalmazkodni kell és csinálni 2-6 fős missionöket (nem feltétlen kell kifejezetten harci, lövöldözős küldetés sem), igazából is ritkán látni mondjuk 14 gripent egyszerre repülni...
Egyszerűbb fikázni a programot és nem repülni? Igen. De akkor valóban igaz, hogy pénzkidobás megvásárolni. Szerencsére minden eladható. -
Telepítéskor felajánlja a Visual C++ telepítését az Open Beta. Pipáld ki és úgy rakd fel... -
400V #7418 Nem kamu ez? Nem mozog a vízszintes vezérsíkja. Egyszer fogták az A10 et kicserélték F15E modelljére aztán úgy menőztek vele hogy milyen jó má. Mellesleg hírekbe bent sincs a fórumon. -
usarmyjhon #7417 SU-27 AFM leszállás -
Milyen Win? 8.1-ben benne van elvileg.
x64 vcredist -
SnowFox79 #7415 Józsi vagyok és alkoho....
Ja ez nem az a szakkör.
Igen javították. :-)
Üdv.
SnowFox -
77pxdumbo #7414 Köszi a tippet, de nem boldogulok a MsVCP110.dll felrakásával. Ill felraktam valahogyan, de semmi nem változott, ugyanúgy nem találja
-
Azt mondták, hogy arra épül majd a jövőben minden. Magas ívből tojtam a helire, csak azért vettem meg, mert azt mondták, hogy majd kell.
Aztán benyögték ezt az A-10 DCS-re. Aztán lett FC3 is, még jó, hogy azt nem vettem meg. Most meg van DCS World... -
Sidewinder #7412 "Megvettem a Ka-50-et. Átbasztak." A Kamovnál konkrétan mivel? Azon nincs BVR légiharc rakéta,így annak a tulajdonságait nem is tudták elbaszni.
Azon kevés technika közé tartozik ami AFM-el repül, csecsenföldi veterán Ka-50-es pilóta is segítette a fejlesztést,ami szerintem sokkal jobb,mintha csak kidobtak volna valamit,aminek semmi köze nincs a Ka-50-hez. A gép maga a 25-ös oldalszámú példány alapján készült,annak a műszerezettségével(a Ka-50-esből kevés készült,valószínűleg 2 teljesen egyforma gépet nem találsz köztük). Tény,hogy a titokvédelmi előírások miatt ki kellett,hogy hagyják például a besugárzásjelző modellezését,ahogy például az A-10-nél pedig egy rádiórendszert kellett kihagyjanak. Ezt sajnos le kell nyelnie az egyszerű játékosnak,aki nem fizet annyit ED-nek, mint amennyit fizetett az Orosz Légierő,vagy az USA Nemzeti Gárda. Ha egyszer a CIA/GRU azt mondja a fejlesztőnek,hogy ez vagy az az önvédelmi/kommunikációs rendszer nem kerülhet bele,a civileknek szánt verzióba,akkor a fejlesztő nyilván nem teszi bele,mert még szeretne élni. Sajnos ez van. Egyébként tényleg mivel basztak át?
-
MSVCP az a Microfos Visual C++ része, azt kéne felrakni vagy frissíteni. -
beci43 #7410 Köszi,nem Józsi!
-
77pxdumbo #7409 No. Elszégyelltem magamat, megszaggattam a ruhámat és hamut hintettem a fejemre vezeklésül.
Letöltöttem 1.2.7 OB-t és fel is installáltam, ahogy a nagy könyvben meg van írva. No mondom, böcsülettel próbálgatom egy kicsit a köz javára, hát erre el sem indul a tetves. Aszongya, hogy MSVCP110.dll missing your coputer. Hát megkeresem neki, erre Application was unable to start correctly (0x000007b) oszt jónapot. Még azt is javasolja kedvesen, hogy reinstall, hamár kivártam vele egy délutánt mire leszedegette magának amit akart.
Sajna ennél többre nem jutok vele.
Csekély angélus tudásom nem sokra elég, esetleg most is jöhetne egy kis jótanács. -
Áruló... 
-
De van FALCON BMS 

-
Leon77 #7406 Bár nem Józsi vagyok, dejavították. -
beci43 #7405 Józsi,a lagolós hibát javították már?Azért szedtem le,nem fogom 5 másodpercenként az egér gombját nyomogatni...ha igen felteszem újból. -
SnowFox79 #7404 1.2.7-hez
Ha azt akarjátok, hogy javuljon a cucc akkor rakjátok fel és vesződjetek a bugokkal. Ha találtok jelentsétek és talán lesz változás. De amíg mindenki csak sír és vár a tutira addig nem lesz itt semmi előrelépés. Ezért is adták ki Bétában. Kevés a teszter majd a közösség leteszteli így a szegényes erőforrásuk megmarad a fejlesztésre.
Ha változást akar valaki tolja a bugghalmazt és jelentse a hibákat. Mi is ezt tesszük. És igen mi is anyázunk ha már 1000X találkozunk ugyanazzal, de ahogy Reaper is írta, ha ez nem lenne nem lenne SEMMI.
Üdv.
SnowFox -
Caterpillar #7403 Igen a user support, egész tűrhetően dolgozik, de sajnos nem is velük van a baj, hanem a fejlesztőkkel, meg az állítólagos testerekkel.... 
-
SnowFox79 #7402 A recskázásban talán téved...
AZ ED mellett:
Pár napja kiderült, hogy a Serialom blackisted lett valahogy. Írtam nekik amire Hajnali 2kor jött válasz egy új Key kíséretében. Aktiváláskor kiderült, hogy ezt a kulcsot már aktiválták párszor korábban ezek után kaptam meg én. Gyors üzenetváltás az ED IT Team-el majd kérték deaktiváljam a terméket és kaptam egy új kulcsot is.
Most gyorsak és korrektek voltak és elismerték, hogy Ők szúrtak el valamit.
A Dolog érdekessége: 2013.04. hóban lett letiltva az eredeti serialom de aki ismer tudja azóta nem keveset repültem vele :-)
Üdv.
SnowFox -
Ebben biztosn tévedsz. -
MiG man #7400 Értem, köszönöm a gyors választ! -
Kell hozzá a DCS:World "keret rendszer" is. -
Shifty #7398 Molni! Régről ismerjük már a véleményed. Te már akkor fikáztad az FC-t, mikor még csak képeket láttál róla. Tényleg ekkora szar, minek erőltetitek az egészet? Szerintem mazoisták vagytok annyira, hogy még recskázást is 60-as csiszolópapirral művelitek. -
MiG man #7397 Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem az FC3 telepítéséhez. Önállóan (már meglévő Lock On és FC2 mellé) szeretném telepíteni, de mindenképp kéri a DCS-t is az install elején. DCS nélkül nem lehet telepíteni? Leírás szerint elég neki az előző verziók megléte.