Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
400V #7433 Mindenkinek más az igénye. Én úgy gondolkodok hogy közbe láttam is a dolgokat. FC2 be pl kb 10 alkalomból ha 2x látsz KA50 et. Bonyolult és nem ellenségeskedés de vadásznak egy helikopter nem ellenfél. Kb lelövöm 5x vagy más azt látod hogy left the game. Ez a tapasztalat. Pont a bonyolultság miatt kevesebb az élet terük. Ne gondolj erre hogy én ezért löketem ezt az arcade push the button témát mert FC s vagyok, csak gondolj bele egy komolyabb szimulátornál mennyi idő megy el azzal hogy szórakozol ezzel azzal hogy jó legyen. Ott volt nemrég A10 es missióba voltam vadásszal. Mindenki nyomja a radar elleni missiokat. Miből áll? szállj fel és lödd ki a rakétáidat meg keress pár tankot. A vadász mit csinál? Detectál 80 - 100 km ről és lelő erőlködés nélkül. Helikopterrel még egyszerűbb mert alig tud elrepülni előled. Nem vészjóslat, de kb a Mig21 is ilyen lesz. Sokkal régebbi gép, nem lát messzire a radar, gyöngék a rakétái, esetleg ha lesz rajta R77 rakéta (modernizált mig21) akkor lesz neki ereje megvédeni magát. Egy modernebb gép simán leszedi ha nincs megfelelő fegyvere amivel megvédje magát. Aim120 vagy R27 ellen max ficánkol.
Csak vélemény. Szerintem itt van az egyensúly. Amint írtam többcélú vagy helikopter lép be a missióba borul az egész. Sőt szerintem emiatt az egyensúly miatt nem látni komoly missiot se FC2 be se FC3 ba.